door Havermout in Politiek  ·  30 Reacties

  • 2
  • 664x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Met een verlaging van het eigen risico de verkiezingen ingaan om vervolgens het zo te laten en de premie te verhogen is idealen in praktijk brengen? of grote bedrijven voordeel te geven die door een btw verhoging betaald wordt. En dan nog even een belasting op de energie rekening invoeren....

0
1 Voorzittershamer

"Segers: bij links dreigen ze salonsocialisten te worden"

Aldus de SalonChristen.

2
2 tripomatic

@1 Premiestijging? Er zijn zorgverzekeraars die de premie verlagen. Niet zo zeuren dus.

17
3 Yisrael

@1 Zij zijn het kleintje in de coalitie en dus vermorzeld door de anderen hadden ze ook kunnen zien aankomen natuurlijk en derhalve de conclusie kunnen trekken dat het beter zou zijn om niet mee aan boord te gaan.

0
4 21st Century Guy

Ik vraag me af wiens idealen 'we' in de praktijk brengen.

0
5 Reagentje

Verder heeft hij wel gelijk. Links moet beseffen dat ze niet zoveel stemmen krijgen. Als je dan toch invloed wil, zal je met rechts moeten samenwerken - en dat maken ze voor zichzelf onmogelijk. Het is niet dat de bereidwillendheid bij CDA of VVD ontbreekt.

12
6 Yisrael

De Democratie is al lang dood....Multinationals maken de dienst uit. Als Segers christen en man genoeg is dan kiest hij de kant van de bevolking....en breekt hij met dit satanische kabinet.

1
7 DONKEY R

@3

Je lijkt wel een politicus, bij een opsomming van feiten ben je al snel een zeur...en dan hebben we het nog niet eens over de arrogante houding richting oppositie van de man gehad.

0
8 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

9 Dewereldrond

* Verwijderd door de redactie *

10 Dewereldrond

@4 Ze hebben best wat voor elkaar gekregen. Vrijwillig levenseinde wordt op de lange baan geschoven; hogere kindertoeslag en kindgebonden budget; op klimaat worden grote stappen gemaakt, maar de boeren worden weer niet echt aangepakt; het belastingstelsel gaat zich minder op tweeverdieners richten etcetera. Daarbij mogen ze nog twee ministers leveren ook.

Al met al, helemaal voor zo'n kleine partij, helemaal niet zo'n slecht akkoord voor ze.

12
11 Yisrael

Rustig blijven zitten, graag. Links en Antifa hebben al genoeg onheil aangericht.

4
12 Wendel

@12 Sinds wanneer zit de Antifa in de Tweede Kamer? Heb ik nou alweer de oprichting van een politieke partij en verkiezingen gemist?

2
13 tripomatic

Er zijn nog maar héél weinig mensen die een stem op welke partij dan ook uitbrengen uit enthousiasme; men stemt hooguit om ofwel links, ofwel rechts weg te houden in het kabinet en men krijgt hoe dan ook BEIDE. Segers is een vieze achterbakse gristenkruiper die meehelpt 1400 miljoen weg te geven aan regeringen elders en nóg meer *vluchtelingen* naar binnen wil halen, allemaal op kosten van de werkenden. Hoezo salon gvd! In Leeuwarden is 60% van de stemmers gewoon weggebleven, en daarom heeft de PvdA 'gewonnen'. Ik vind dat geen reden om feest te vieren, want het is een afgang voor ALLE partijen, zo'n wankele basis.

3
14 Ness

@8 Het is niet de eerste keer dat de CU in een kabinet zit. Voor zo'n kleine partij getuigt dat van een serieuze en verantwoordelijke houding. Iets wat veel andere linkse partijen nogal nalaten. Op de PvdA na dan, maar die verpesten het ook meteen lol.

Arrogant vind ik Segers absoluut niet, degelijke en fatsoenlijke man.

13
15 Yisrael

In feite kun je heel die bestuurslaag wel wegdonderen want hij is overbodig. Dure feestneuzen. @11 : daar zit toch geen lijn in, is dat nou democratie, eerst 'iets voor elkaar krijgen' over persoonlijke zaken waar de politiek zich uberhaupt niet mee moet bemoeien, en wat bij het volgende kabinet hup de prullebak weer ingaat? De PvdA ruilde in 2006 het nee bij het referendum over het verraad van Lissabon uit tegen ontslagbescherming, en wat is daarmee gebeurd? Is foetsie. De EU-mafia regeert. De rest is poppenkast.

3
16 Ness

Tuurlijk seegers idealen zijn er om in de praktijk te brengen en dat kun je zien bij de rechtse saloniste

belastingen puinhoop en steeds meer betalen , Zorg puinhoop en steeds meer betalen, defensie puinhoop moet steeds meer geld bij, Politie puinhoop moet ook geld bij. Dan hebben we nog een rechtse mp die ons eerst aan de EU heeft gegeven en grote bedrijven de dienst uit laat maken. Dan kan men wel een boek schrijven over Rutte en zijn leugenfabriek.

@12 hoe zo heeft links al genoeg onheil aangericht

1
17 magikeven

Segers haalde op het congres ook de kritiek aan waar de partij nu mee te maken heeft. Volgens hem zal dat de komende periode alleen maar toenemen. En dus deed hij een oproep. "Als het u raakt, plaats dan niet een tweet maar tel tot tien en stuur ons een e-mail."

Die we daarna meteen ongelezen verwijderen, een tweet is blijvend, niet mailen maar tweeten!

0
18 garriet

@16 Ja, dat is democratie. Parlementaire democratie. En een kabinetsbeleid gaat bij aantreden van een nieuw kabinet niet 'de prullenbak in'.
En ja iemand die zo over de EU denkt, kan ik verder niet serieus nemen.

6
19 Yisrael

@11

Men heeft gekregen wat de achterban belangrijk vond, dit kregen ze omdat die partij nodig was om een kabinet te vormen. Dan moet er wat water bij de wijn gedaan worden over en weer en zijn beloftes uit het verleden niet zoveel meer waard. Dat boeren niet echt aangepakt worden heeft te maken met alweer de achterban die op die partij stemmen, de rekening zal bij de burger neergelegd worden omdat die met meer zijn.

0
20 Voorzittershamer

Buiten het dom hokje links rechts gelul om men heeft uit volle overtuiging rechts gestemd dus krijg je een rechts gedraaide drol. De pvda heeft in Rutte 2 hun ziel verkocht de SP wou niet mee regeren de e lagen te ver uit een Groenlinks had dat ook dan hebben we de partijen D66 wel en CDA die zijn net als de wind dan weer rechts dan weer links. De PVV is ook een stamppot en baudet moeten we afwachten

Maar goed met het CDA en D66 ziet er eigenlijk net zoveel links of rechts in de regering de VVD is eigenlijk de enige rechtse partij die er is dus wat lult die segers dan

4
21 magikeven

@17 Dom stukje. De belasting wordt een puinhoop genoemd, maar wat merk je daar nu concreet van?

Onze zorg is de beste van de wereld. Er moet meer geld bij, omdat klagers als jij het nooit goed vinden en alles maar collectief betaald moet worden.

Defensie is jarenlang uitgemolken, er is jarenlang structureel op bezuinigd. Nu komt er eindelijk geld bij dat broodnodig is.

En ja over de EU en Rutte... SP/PVV retoriek.

8
22 Yisrael

Altijd dat gezeur over partijen "die geen Regeringsverantwoordelijkheid willen dragen".
Beter recht door zee en duidelijke standpunten innemen, dan al die leugens die deze vier Regeringspartijen iedereen op de mouw gespeld hebben.
Terecht, dat bijvoorbeeld de SP niet in een dergelijk kabinet van leugens, zitting wilde nemen en geen compromissen wilde sluiten, die in tegenstelling zijn met hun partijprogramma.
Segers, Pechtold en Buma hadden daar duidelijk geen problemen mee, zodat ze straks de gevolgen hiervan gaan meemaken.
Het pluche hoeft niet altijd ten koste van alles te gaan. Maar Segers moet op dat gebied nog veel leren.

0
23 Dieke

@6 De PvdA heeft dat de afgelopen 5 jaar gedaan. Electoraal heeft het ze helaas erg weinig opgeleverd, eufemistisch gezegd. Ik snap dat zij zich voor een periode enigszins naar binnen keren...

0
24 oeioeioei

@20 Wat is je punt?

7
25 Yisrael

@19 : Nee dat is een opgelegde definitie en je mag 'm houden net als het 'links' en 'rechts' gelul, want links en rechts zijn gewoon van plaats verwisseld tov 40 jaar geleden. Parlementeuters vertegenwoordigen het volk allang niet meer, als ze dat ooit hebben gedaan. Het staat parlementeuters helemaal niet vrij om te kiezen, ze dweilen met de partijbonzen mee die alle bestuurlijke baantjes verdelen. Wat nou 'democratie'. Zou leuk zijn het eens te proberen, toch?

3
26 Ness

@24 Ja, zie @15

6
27 Yisrael

@26 Koekoek.

6
28 Yisrael

@22
Denkje dat je steeds meer belasting moet betalen daar niks van merkt question

De zorg is prima alleen gaat er nog steeds veel geld naar waar het niet hoort geld parasieten heten die.

Waarom is hennis al weet afgetreden denkje of het weer de schuld van een ander

Sp en pvv zijn twee hele verschillende partijen


over jou retoriek gesproken is het zelfde als van een struisvogel blijkt
Als je het niet snapt van een ander wil nog niet zeggen dat die dom is maar dat is vvd

Retoriek

0
29 magikeven

Het is wel duidelijk dat Segers zijn ziel aan de duivel heeft verkocht. Je weet wat je te wachten staat he Segers.

0
30 SergioLeone

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

13 minuten geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

13 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

14 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Niks bedreigends aan de woorden van Baudet. Ik zie het probleem totaal niet. ...

14 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@8 O.a. van Cultuur onder vuur....

16 minuten geleden geplaatst door Bop

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14Nee, dat zeg ik toch?Maar waarom doen Al-Jazeera en The Rights Forum dat dan wel?Doe gewoon hennig aan. De 'Joden' kun je altijd no...

17 minuten geleden geplaatst door Malinois

maarten1234
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

misschien moet het elftal zelf 2 goaltjes neerzetten en met hun eigen mensen wat tegen elkaar ballen trappen; voor biologische vrouwen is het so...

22 minuten geleden geplaatst door maarten1234

DikkeTor
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@23 Het zo wel heel Xenofobisch zijn als je je kansen niet afstaat voor mensen van kleur XD...

28 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Xvideo Indian BhabiQuintessential Quintuplets PornNude Mixed WrestlingSol RavenSwinger Porn FunLeagye Of Legends PornThor DpDesi Sex Photo HdBrazzers In TeluguSerena Salgot PornReddit Gaining WeightFeminizationhentaiBlavk Porn StarsStrapon Lesbain PornFull Hd Sex Movie ComTamil IncestAsmrfantasyMassage Naked WomenPorn MangwaCuckhold ConsultantMovies.pornoMia Goth NakedJoey StaxRyan Conner GangHit Hot XxxMom Pov AmberMolest PornBlackmail Stepmom PornLesbian Seduces FriendNaturalboobs PornPorn Movies JdCzechian PornCassidy Luxe4kpornvideoJapanese Stepmom Porn VideosTik Tok ThotsPornvediousPorn In A HotelSexy Big Boobs Naked18 Year Girl SexInfluencers NudesUpside Down BlowjobsAfter Sex MoviePanochas PeludasX Hindi XxxBedpagrDoujin.vfSara Salazar TsLisa Sparks VideoGay Black Straight PornThic Asian PornArabian SexpornVoyuer House TDreamybull UncensoredSara SexTv Show Sex VideoPussies JapanFree Porn Games No Sign UpEcuadorian PornRhea Ripley TittiesShemale Sex MoviesCemd-375Bauld PussyDoctor Patient PornHindi Seaxy VideoHunter XnxxPublic Pickup Sex VideosIrmaosdotadosAnimae Monster PornTai PornPussyslipPorbhub ComFoot Slave PornLatin MaidRicki RaxxCabalgando PornScan HentaXvideos Amadores BrasileirosNude Chinese WomenWow GirlspornPornosde FamosasDerpixon XxxLesbian Mam Porn18 CreampiesSigourney Weaver HotAunty Ki Moti GandStpeach Sex TapeFree Hd BfXxxxxxxxxxxxxxxxxxنودز تويترHansika XxxBiggest Sex VideoOverflow Animation UncensoredBintage Porn MoviesStarless HentaiSeptember ReignPornx99Porn Kim KZijaJames Gunns Pg PornNick CapraAryana AmatistaTnaflixsRocco Siffredi AnalDesi Viral XvideosBigcock GuysItsmecatDemi Sutra PornMom Bangs TeensAnushka Sex TeluguStep Brother Sister Sex VideoHannah Owo Sex TapeLatino Moms PornNude Ebony SelfiesVideos Of People HavingsexSexhookupNew Chudai VideoHairy Men SexThreesome Porn IndiaPron Videos KoreanBlue Eyes PornstarSexo Brasileiro AmadorKendra Wilkinson NuseSkip The Game NorfolkKokomi PornMature Mom AnalVintage Daddy PornBdsmgwGinebra DelluciWalk In NakedBounding PornCelebrity Best NudesVideos Of Females MasturbatingHentai QuadrinhosHentaitubesAllison Brie NudesWww Telugu SexXxx Com 20hdXxxvivideoLuvbugvصورسكس عربياتXxx0Sexy And Beautiful GirlLora CroftBhabhi K Sath SexHot Love Making VideosNew Hard PornWww Red Sex ComSneaky Mom3Ftv Nude Show