door Kiki in Binnenland  ·  93 Reacties

  • 43
  • 1260x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

U bent me voor @49 , excuus.

51 verdwijderd21

@51 [excuus]

Absoluut niet nodig! Er zaten maar een paar seconden tussen en het had dus net zo goed andersom kunnen zijn.

1
52 Civ

"toegeven aan de gasten die we hier hebben binnengelaten en zich weigeren aan te passen"

Hahaha discriminerende hulie huilie, schrijver van artikel is echt een zielig mens.

Probeer deze onzin maar eens in Amerika te zeggen....

14
53 Bullet108

@9 Het gaat totaal niet over huidskleur of ras maar over mentaliteit. Iedereen die hard werkt en amderen respecteert mag zich ‘beter’ voelen dan klagende parasieten die andersdenkenden haten.

1
54 case

@53 Wat heeft dat ermee te maken? Wat een onzin zeg, huilie huilie jijzelf. We leven namelijk niet in Amerika. En blackface heeft niets maar dan ook niets met zwartepiet te maken. Ondanks dat hij een zwart gezicht heeft question De betekenis is totaal iets anders.

Maar tja genoeg SJW hier op dit forum.

Waarom moet ik mij een racist voelen als ik met een sinterklaas cadeau over straat loop? Die paar domme mensen die mij aankijken omdat ik zwartepiet cadeaupapier gebruik kunnen beter hun mond dicht houden, anders zal ik eens laten horen hoe dom zij overkomen.

2
55 etymologie

Wie de taal van de apartheid wil gebruiken moet dat voor zichzelf weten.
Ik gebruik hedendaags Nederlands. Wit is wit.

11
56 Hadjememaar

@55 Pcies. Mensen die al jaren in Nederland wonen, al jaren hebben mogen profiteren van diens voorzieningen en daar al dan niet aan bijgedragen hebben, moeten mij eens uitleggen waarom zij nog vinden gebukt te gaan onder het slavernijverleden. Kijk ik snap dat we tijdens de kolonisatie van Afrika door het hele continent heen op zijn zachtst gezegd een teringbende hebben achtergelaten. Kunnen mensen in het heden toch niets aan doen en je gaat me niet vertellen dat, terwijl je roots misschien nog in dat continent liggen, je daar hier nog last van ondervindt als je iig wel je steentje bijdraagt.

2
57 Scholar002

Vakantietip voor bedreigde blanken http://www.orania.co.za/in-n-neutedop/tydlyn/

14
58 Dian

@55

Kan je vinden, maar als je je traditie niet kan uitleggen aan iemand uit een ander land, dan ben je gewoon fout bezig.

En ja schrijver is druk bezig met huilie huilie, inplaats van echte rationele argumenten bedenken.

13
59 Bullet108

@59 [maar als je je traditie niet kan uitleggen aan iemand uit een ander land, dan ben je gewoon fout bezig.]

Je hoeft het niet overal over eens te zijn, toch? Ik kan sommige mensen ook niet uitleggen waarom ik niet tegen abortus of euthanasie ben. Toch trek ik daaruit niet de conclusie dat ik 'gewoon fout bezig ben'.

1
60 Civ

@60

Natuurlijk maar je overal je eigen mening over hebben.

Al vind ik je vergelijking niet eerlijk, zijn beide gevallen van leven en dood, ik kan me goed voorstellen dat je je gevoel hierbij niet kan verwoorden, maar is heel wat anders dan een volkstraditie/kinderfeest.

Maar dat is natuurlijk voor iedereen verschillend.

9
61 Bullet108

@19
Nee, dat hoeven wij niet. De nieuwkomers moeten zich aanpassen aan Nederland. Anders moeten ze niet gek opkijken dat ze niet passen in een team, geen werk kunnen vinden, levenslang werkeloos in een theehuis rondhangen. Allochtonen krijgen hier alle kansen, maar die worden pas benut als men zich aanpast aan onze gewoonten en onze cultuur.

Een land of een bedrijf werkt het beste als er een monocultuur heerst. Multiculturen vallen vanzelf uit elkaar in parallelle samenlevingen. Zelfs in het geweldige Amsterdam kan men vaststellen dat de culturen bijna 100% gesegregeerd zijn. Moslims gaan met moslims om. Surinamers gaan met Surinamers om. Joden ontvluchten het land. Blanken verhuizen naar Almere.

3
62 Sterke

Ja, beste allemaal, ik kan er niets mee (met de titel/aanvang), want we stemmen zelf zodanig dat we het in stand houden. De kiezers zullen toch echt een switch moeten maken, willen ze het veranderen. En tot op de dag van vandaag (je ziet het alweer, OMG, hoe is het mogelijk in de Noordelijke Provincies [herindelingsverkiezingen], waar nota bene de PvdA alwéérrr ????????? Goed scoort ?!), en dus tot op de dag van vandaag verrékken de kiezers het om haar nageslacht, nota bene je eigen kinderen (wat asociaal eigenlijk !), een goede toekomst te bezorgen.
't Is gewoon crimineel naar je eigen kids toe.
Het volk van nu, dat wil, neen: sterker nog... EIST Problemen ! Voor nu- en de toekomst.

4
63 Flipper

@63

Wat is er mis met de PvdA? Die is gewoon weer aan het terug komen.

14
64 WijzeDwaas

@64 Waar de PvdA, D66, Groenlinks en de SP, voor staan, dat is een ramp voor onze toekomst.

8
65 Flipper

@65

De mensen die er op stemmen vinden kennelijk anders….

(waaronder ik)

14
66 WijzeDwaas

@66 Daarom sprak ik me ook al menigmaal in niet mis te verstane bewoordingen uit over de meerderheid van 'ons' volk.

4
67 Flipper

@59 Ik heb het anders goed aan de Amerikaanse schoonfamilie uit kunnen leggen. Ook Afro-Amerikanen binnen de vriendenkring begrepen het.

1
68 Bluth

ik ben een blanke, witte Nederlander die niets van welk geloof ook maar wil weten en vooral niet van de Islam. dan ben ik maar een misdadiger en krijg ik -tig dumbsdowns. o ja, ik heb ook een hekel aan het koningshuis en hondenpoep op de stoep en al helemaal een hekel heb ik aan Rutte.

zo.

2
69 Roomboterbabbelaar

Hoe vaak lees en hoor je in de media wel niet over de "boze witte blanke man". Vandaag las ik in het NRC weer een stukje van een zekere "Caroline de Gruyter".
"Pas op voor de wrok jegens de stedelingen" heette het artikel.
Daar had ze het over de parallelen tussen VS en Europa met betrekking tot de wrok die vooral "boze witte blanken mannen op het platteland" hadden tegen de grote steden. Daar huisden immers de ambtenaren en bestuurders die hen het leven zuur maakten en die beslissingen nemen in hun nadeel.
Ik vind dit wel zo ontzettend aanmatigend en denigrerend. Dezelfde krant die altijd met het geheven vingertje staat dat wij vooral toch niet alles en iedereen moeten generaliseren.
Maar het is niet alleen het NRC, het is de gehele msm die zich vrijwel constant bedient van de term "boze witte blanke man!". En het liefst portreteren ze de boze witte blanke man dan nog als een achterlijk keuterboertje op het platteland die toch niet beter weet.

2
70 Querulijn Xaverius,

"@5 Het is nogal een hype om jezelf onterecht als slachtoffer te zien."
Daar gaat het artikel nou net ook over...

0
71 Querulijn Xaverius,

@14

En ze hebben het zélf niet eens door question

0
72 Congo

u dient u met uw klachten toch echt te vervoegen bij uw overheid (sorry hoor)

1
73 semperpenis

@63 Het probleem is dat er nauwelijks fatsoenlijke alternatieven voor de gevestigde partijen zijn. Als je als kiezer zaken als bescherming van de inheemse cultuur en een restrictief immigratiebeleid laat prevaleren kom je helaas al snel bij clubs terecht waarin geschreeuw, simplisme en ultra-rechtse agenda's overheersen en het doel rechtvaardigt niet alle middelen.

2
74 Civ

@5 Waarom ga je niet in je geliefde Israel wonen??

5
75 Topperz

Extreemrechts omarmt de slachtofferrol. Wat een losers.

6
76 Hoofd bijzaken

@63 Ik stem al niet eens meer, want het is allemaal corruptie en gefixt. Ook de verkiezingsuitslagen in Nederland orden gemanipuleerd zodat de gevestigde orde lekker op het tweede kamer pluche kan blijven zitten en lekker kan blijven graaien. Zonde van mijn tijd dus.

2
77 Een hardwerkende ZZPer

@29
"Des te meer niet-blanken, des te minder racisme."

Totaal onwaar. Als een volk racistisch is en zich superieur voelt, dan zijn het de moslims wel.

Hier een filmpje van een groep Marokkanen die een zwarte vrouw mishandelt, alleen omdat ze zwart is:

1
78 wiseguy

@78 ach ja, de link brigade ... next

7
79 aapjes,kijken

@68 en die uitleg is natuurlijk jouw eigen interpretatie? Hoe bedoel je fake nieuws ... en blackface of niet, ZP beeldt wel degelijk een neger uit, eentje die wij niet eens naam geven maar een functie ... maar waarom ga je het niet uitleggen in een wijk met negers als je de echte reactie wilt weten?

8
80 aapjes,kijken

* Verwijderd door de redactie *

81 aapjes,kijken

@80 Jij vind dat hij een neger uitbeeldt dat is heel wat anders
Ik bijv zie dat niet

1
82 Ikke44

@62 pvv-erg gaan met pvv-ergs want niemand anders kan wegwijs uit het gebazel wat uit deze groep komt

4
83 aapjes,kijken

* Verwijderd door de redactie *

84 aapjes,kijken

@69

Mijn idee, plusje.

0
85 MARCUSAURELIUS

@84 Wegkijkers zoals jij die zien veel dingen niet idd
Wat de jodenvervolging met ZP te maken heeft weet ik niet

1
86 Ikke44

aapjes,kijken/WijzeDwaas, hoeveel aliassen heb jij eigenlijk, meer dan 10 zeker wel, toch?

2
87 wiseguy

Dan ben ik maar een misdadiger omdat ik een patriottistische Nederlander ben.
Ik gooi tenminste mijn normen en waarden overboord en sta niet voorovergebogen om genomen te worden door de alles omvattende term tolerantie.
Diezelfde tolerantie is juist het probleem dat de blanke Nederlander dadelijk als misdadiger wordt gezien want de provocateurs zullen net zolang pushen om dit zover te krijgen. Neem als voorbeeld het sinterklaas verhaal, zwarte piet is al aangepast (roetveeg piet, kleurenboog piet, etc..) maar is het genoeg. Nee.......zwarte piet moet volledig verdwijnen en daarmee onze traditie.
Het zelfde geldt ook voor de Nederlanders zelf, stem je niet op bv de PvdA, GL of SP dan ben je gelijk een racist of nazi, we hebben genoeg van deze dwazen hier op NK die zo denken. Ik vraag mij dan echt af hoe iemand zo kortzichtig is en racistisch?
Het zal vast wel aan mij liggen maar zijn we met ze alleen niet een beetje doorgeslagen in onze ongelijk?

1
88 ikzelf66

Als iemand mij een racist wil noemen, dan moet hij dat zelf weten. Ik weet wel beter.
Ik houd graag mijn normen en waarden en tradities vast. Als iemand mij een racist noemt omdat ik graag zwarte Piet in ere wil houden, dan wuif ik lachend zijn belediging weg. Hahaha.
Iedereen zou dat moeten doen

0
89 Ikzeg:

@87 : Heb jij die niet dan?? question question question

6
90 Wijhuis

@90
Nee, ik heb er maar één.

1
91 wiseguy

Wat een bullshit allemaal, het fascistoide "dolkstoot in de rug" verhaal komt weer in vele vormen tot ons.
Jammer dat mensen daar weer in meegaan en met de onderbuik op los gaan.

2
92 Tussenderegels

Véél Nederlanders zijn blank in de winter en licht getint in de zomer door de zon.

Moeten we dat dan ook maar verbieden?

Zonnebanken verbieden?

3
93 Wijhuis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Hamas wil men ook hier hun gang kunnen laten gaan. Je moet hun streven naar een oemma of kalifaat in de weg staan. Op de steun van die niet west...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Biscanna
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ja Leuk, nog meer terroristen....

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@13 Natuurlijk zijn die er in overvloed. Ik ga er niet naar zoeken omdat het niet mijn obsessie is maar de jouwe....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

ThWil
St. Nicolaaslyceum gelast feestelijkheden rond eindexamen af na stunt: ‘Er is een enorme ravage achtergelaten’

Feesten zijn tegenwoordig gekoppeld aan vernielingen en gewelddadigheden. Erg stom ook van die oh zo drukke docenten om daar energie in te steke...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

LoydMorris
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ons land moet en zal kapot gemaakt worden. . . ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@223 Oh verrek, ik zie het. Kan gebeuren. ...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@12 Kortom die voorbeelden heb je niet want je wilt dat ook niet zo zien. En dat is jouw obsessie. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

Excuus,geraken voor die dwang = betalen voor die dwang ...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

@9 Ik denk ook niet dat het ze daar om te doen is....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Is het verdienmodel van datingapps kapot?

Er sterven veel mannen in Oekraïne. Met als gevolg dat er een overschot is aan vrouwen. Als een man 1 keer klikt, heeft ie raak. En dan is de n...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Gonzo XxxTarzan Hindi MovieBengali Live SexTaylee Wood PornSexually Explicit GifsNsfw XxxFra 3hentaiVr PornhubShadowheart HentaiAlexa Vega NudeRani Sex VideosBest Hot Web SeriesAmberthickkSunny Leone And Tommy GunLesbianporn Video ComJoibabesDrunkenstefatherBig Black CokKatrina Colt PornMasterbating Hidden CameraGayhubNubilesflimsEbony Porn MomsXxx Hd VdNudist BoobsLevi Coralynn NudesBrazzers TelegramSexvideo18Bibi Sex VideoMost Popular Indian PornJennifer Lawrence Full NudePunsihment PornLesbian Hardcor PornPlay Porn VideoRealwives PornAne SummerMotor Boat SexualViolet StarrpornSpit Roasted PornVeohentaiNude Women CamsAmturCuckcakeLadies ChasmaTamilnadu Porn VideosIchhapore SuratBrazzers PlumberPhilippines NudeNighttime PornRec Room.pornSites PornôAnimation 3d PornFilm X TransexBig Tits JapanesrRedgubeHidden Cam Caught MasturbatingPornstars That EscortJapanese Porn SiresSunny Leone Real Sex VideoSex Doctor VideosXxxx Video MarathiRachel Weisz SexActor Kushboo Sex VideoMarathi Sex CoupleOmar GalantiRaylene Xxx VideoHot Moms PornographyWwebchocMaya FarrellBigtit Japan PornNaked RedhedsMidgets Women NudeLeesbian Porn VideosSex Romans VideoXxx Hot SexiTelugusex VidosWww Xxx Pornhub ComFace GrindingMujeres Calientes PornosFat Black PussuFyptttPorntube.The Arts PornCeleb Jih.comXvideos. CJoanna Garcia Swisher NudeHoushou Marine HentaiJuila Roberts NudeKerala Hot SexSister Fucked HardMarriedpornstarsSister StripParis Hilton PornolarıRedhead Pale PornSucking On Big Natural TitsPorn Web CamTransgender HandjobSex Hd YogaTs Celine DijjonBaldurs Gate 3 Sex Scenes PornhubLou Lou Belle NudeLive SexstreamHebtaiAlaina Huffman NudeAtl Bad BoyRebeccajlive PornLauren Pixe PornPorn Hd BrazzesXstory Fr ComGlory Gole PornH Cup TitsMelinapornPorn K1dsBum SexMypornsnap FunChaturbate MiljXxxx VidioHard Forced Sex VideosCepornHolly Hendrix PornLena Paul LeaksHot KamsutraKenedy Leigh PornRiding CockAnal HomemadPorna FilmiTopless PhotoshootLeahjayeVidiopornSome PornLocalmilfGender Change HentaiWomenhavingsexwithdogsChristina Khalil OnlyfansDorismarVidesi Sex VideoGujarati Bp SexIndia PussiesAdul VideosCervix Penetration PornPorn ComicwSneha Paul Web SeriesIndian Romance And SexDaddy And Daughter BfJosephine James PornXxx Sexi Video OnlineX ViodedCurvagecaseySri Lanka Aunty Sex VideoXxx Sex Video 2018