door Havermout in Buitenland  ·  33 Reacties

  • 6
  • 422x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Assad heeft zich kranig gedragen, ondanks de aanvallen van isis en het westen.
Prima president.

15
1 Positivo

Ah, daar zijn ze weer de vrienden van SA en andere terroristen steunende landen.

16
2 Proemevla

@2 Geen vriend van SA zeker niet van teroristen maar, ik zou wel graag de mensen die Syrie ontvlucht zijn juist om deze man hun terugkeer naar huis gunnen. Het meest gehoorde argument voor vlucht was niet IS maar, wel Assad dus beter dat hij weggaat dan kunnen de mensen terug naar hun land waar ze zich gewoon thuis voelen.

10
3 Saviro

"De deelnemers hebben benadrukt dat er geen politieke overgang kan plaatsvinden zonder het vertrek van Bashar al-Assad en zijn kliek aan het begin van de overgangsperiode"

Nou, dat treft. Geen overgang, dus Assad kan mooi blijven zitten.

10
4 Cody

* Verwijderd door de redactie *

5 Robin

@1 Ja geweldige president inderdaad! Zou u dat ook vinden van Mark Rutte wanneer hij hele wijken van Nederlandse steden met inwoners en al zou platleggen met onconventionele wapens zoals vaat- en clusterbommen om een marginaal aantal rebellen (laten we het voor uw gemak even bij gewapende links-extremisten houden) de kop in te drukken? Het gebruik van chemische wapens zoals sarin-gas nog daargelaten. Of nog beter, een buitenlandse bondgenoot zou uitnodigen om tapijtbombardementen uit te voeren op onze grootste steden, tot ze gereduceerd zijn tot as?

12
6 Gewoon een student

@5
Even kijken hoe gaat dat ook alweer dat "bestrijden van massamoord"?
Oh ja...
-vergassen van je eigen bevolking
-inzetten van verboden clustermunitie tegen je bevolking
-het doodmartelen van inmiddels zo'n 60.000 politieke gevangenen en de lijken verbranden in ovens (wie deed dat ook ooit eens?)
-het bombarderen van ziekenhuizen en dan niet eentje, maar allemaal in de regio zodat niemand nog medische hulp kan krijgen.
-het belegeren en uithongeren van complete steden en regio's.
enz.
enz.

Zo dus.
Geef die man de Nobelprijs voor de Vrede!

12
7 von Schnellensinken

Die oppositie in syrië heeft helemaal niks te eisen want dat zijn buitenlandse strijders. Ze moeten gewoon naar hun eigen land terug gaan of anders sneuvelen.

13
8 B55

@7 "Zo dus.
Geef die man de Nobelprijs voor de Vrede!"

Alleen die voor de Vrede? Met zo'n palmares verdien je natuurlijk gewoon alle Nobelprijzen he!


/sarcoff

6
9 tripomatic

@8 Dat is pertinente onzin. IS bestaat voornamelijk uit buitenlandse strijders inderdaad, maar dat is niet de politieke oppositie. Dat is een terroristische organisatie. De strijdkrachten van de oppositie zijn de SDF (Syrian Democratic Force) . Tenzij u de Koerden als buitenlandse strijders beschouwt bestaat die toch vrijwel geheel uit Syriërs.

4
10 Gewoon een student

@6
Het westen wil hem weghebben.
Rusland heeft een verkiezing voorgesteld waar Aasad ook mee kan doen.

Het westen wil dit niet.
Waarom niet?
Waar zijn ze bang voor?
Het is toch een rot vent die door heel Syrie wordt uitgespuugd?
Hij zal toch nooit en te nimmer herkozen worden?
Of misschien toch wel?

Laat je niet gek praten door MSM

7
11 Karl

@11 Haha. Democratie naar Russisch model zeker? Ben je echt zo dom?

16
12 VaY

@11 Misschien is dat omdat overal waar Putin en zijn vrienden de verkiezingen organiseren, de uitslag van te voren vast staat, maar u mag het aannemelijk vinden dat in een echte democratie , 1 partij tussen de 80 en 100% van de stemmen krijgt.

13
13 Moien

@12 dat is dus dictatuur met (gemanipuleerde) verkiezingen...

11
14 TedjeR

@11 "Rusland heeft een verkiezing voorgesteld waar Aasad ook mee kan doen."

Ja, nou, dat zal vast niet te maken hebben met het feit dat Poetin en Assad dikke matties zijn.

10
15 tripomatic

@6 De naam zegt het al, As sad.

10
16 Crannbuidhe

@11 Ten eerste omdat het een oorlogsmisdadiger is die in Den Haag berecht zou moeten worden. We laten Mladic ook niet meedoen aan verkiezingen als hij dat zou willen.

Ten tweede, veel van zijn politieke tegenstanders zijn het land uitgevlucht toen Assad's oorlogsmisdaden begonnen. Veel anderen zijn vermoord. Als er democratische verkiezingen komen waarin Assad deelneemt zal er eerst een overgangsperiode moeten komen waarin Syrische vluchtelingen de kans krijgen terug te keren naar Syrië. Als ze dat uberhaupt nog durven terwijl de mogelijkheid nog bestaat dat Assad opnieuw aan de macht komt. Daarnaast zouden de verkiezingen onder hele strenge internationale supervisie moeten komen te staan, om te voorkomen dat Assad met 98% procent weer de 'verkiezingen' wint.

Een ding weet ik in ieder geval zeker. Zolang Assad blijft zitten zal het overgrote merendeel van de Syrische vluchtelingen niet terugkeren. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat de meesten niet gevlucht zijn voor het relatief marginale gevaar van Jihadistische groeperingen, maar meer voor de allesvernietigende bombardementen van Assad en Poetin.

12
17 Gewoon een student

@17 Bovendien, voor het conflict heeft Assad al talloze mensenlevens op zijn geweten, zijn beruchte martel en doodgevangenissen zijn intensief in gezet.

9
18 Crannbuidhe

* Verwijderd door de redactie *

19 hk-sr

@12 "Alsof de Nederlandse democratie nog iets voorstelt. De Haagse kliek bestaat inmiddels uit een stel meelopende kakkerlakken."

Ik zie Rutte dan nog niet zo snel z'n politieke tegenstanders (mond)dood maken of in de bak flikkeren.

6
20 tripomatic

De Russische trollen zijn weer actief zie ik. Oppositie partijen en jihad terrorisme zijn 2 verschillende zaken. Assad is een massamoordenaar, net zoals zn vader.

8
21 BlackNinja

@19 iets met vrije pers, oppositie leden worden niet vermoord of gevangengezet, 20 partijen waar je op mag stemmen, onafhankelijke rechtspraak, vrijheid van meningsuiting. Verschil in de marge zullen we maar zeggen!

10
22 mike45

Wonen er eigenlijk nog Syriërs in Syrië... ?

4
23 uahoera

@19 Perfect is het niet, maar nogsteeds 100 maal beter dan wat Rusland heeft.

6
24 VaY

@11 u heeft wel oren naar een dictator die zijn tegenstanders opsluit of vermoord, niet waar? U lijkt zoiemand een nogal toffe peer te vinden, blijkt uit uw schrijfsel.

9
25 TedjeR

@11 als je toch liever als burger onder Assad of Poetin leeft dan ben je rijp voor behandeling.

11
26 mike45

@17 Die oppositie daar heeft ook oorlogsmisdaden gepleegd daar hoor ik mensen als uzelf nooit over. Feit is dat de coalitie ook halve steden in puin heeft gebombardeerd in Irak en Syrië. Volgens uw geleuter moeten Europese en andere leiders dan ook aangeklaagd worden voor oorlogsmisdaden?

14
27 Dian

@25 Liever onder Assad dan die Al Nusra achtige types. Als je dan moet kiezen uit kwaden..... Lui die christenen de kop afhakken lijkt me ook niet echt wat.

13
28 Dian

@18

En de poging om Assad weg te krijgen heeft een veelvoud aan mensenlevens gekost.

Niet dat Assad zich een lieverdje heeft getoond maar mocht hij toch door de bevolking gekozen worden dan heeft de wereld het er mee te doen. Ik zou er in dat geval wel voor pleiten dat de mensenrechten nauwkeurig in de gaten worden gehouden. Datzelfde geldt wanneer de één of andere islamitische groepering aan de macht zou komen. We hebben in Egypte gezien waar dat toe kan leiden.

Democratie kun je niet opleggen, daar moet een bevolking in groeien en dat kan enkele generaties duren.

9
29 ~ Echelon II ~

@10 SDF is een terroristische organisatie, gelijk aan vele andere zogenaamde gematigde groeperingen, gelijk aan Nusra / Jabath al Sham.
Deze figuren worden gesteund door o.a. SA en het clubje dat vanuit o.a. SA geformeerd is om aan de 'vredesbesprekingen' deel te nemen komt uit die hoek.

Dit clubje wil maar één ding, Assad weg hebben, precies wat ook andere landen als SA, de VS, Israël, Turkije als doel hadden toen ze deze bezetting door terroristen georganiseerd hebben.

Maar gelukkig zal dat niet lukken omdat deze en andere terroristen ondanks jarenlange steun vanuit allerlei landen het onderspit gedolven hebben en totaal niks meer in te brengen hebben.

5
30 Proemevla

@30 Er mag maar 1 een terrorist zijn en dat is Assad toch Proem?

9
31 VaY

Onze oppositiepartijen zien ook geen rol weggelegd voor Rutte.
What's new.
Gewoon wachten tot de volgende verkiezingen en dan kijken wat het volk wil .
Dat is belangrijker dan wat een oppositie wil.
Daarnaast heeft de VN niets te maken met de interne aangelegenheden van Syrië.
Laat dat gewoon aan Syrië zelf over. gelukkig zijn de terroristen eindelijk vrijwel verslagen (ondank de tegenwerking van de US en consorten) Laat nou de regering in dat land proberen weer ore op zaken te stellen zoals dat hoort in een autonoom land.

0
32 PFL

Ik neem aan dat deze mensen naar Genève gaan om daar samen met de EU, VN en VS te brazelen over de toekomst van Syrië. Begrijpen ze nog niet dat de echte beslissingen nu door de echte machthebbers in die regio zoals Iran, Rusland, Syrië en Turkije,

1
33 niet-alles-geloven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@2Niemand heeft het over nul asielzoekers gehad maar een hele forse beperking ligt denk ik wel in de lijn der verwachting. Maar ook dan zal he...

zojuist geplaatst door Reconquista

Biscanna
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

"dorre ellende" Dat is een mooie omschrijving van haar partijtje. 😀 Maar laat ze maar lekker janken en afgeven op rechts. ze hebben nog steed...

zojuist geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@40 " Iemand een valse sneer geven terwijl je zelf er geen ene moer van begrepen heb." Dank u! ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Van Houwelingen en Eerdmans (JA21) stellen vragen over verplicht verduurzamen: 'dit is echt absurd!'

@5 D66'ers overal in heel Nederland de straat op schoppen en dan zien ze maar hoe ze aan eten komen. Misschien zelfs huisuitzettingen realiseren...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@9 "Ik zie het belang hier niet. " Arnhem kent een vrij grote moslimpopulatie. Van de PVV: "Onderstaand overzicht gee...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Verschrikkelijk dat een verscherpt politietoezicht nodig is tijdens de 4 mei dodenherdenking. . . Zie hier wat we voor volk binnengehaald he...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@40 Is dat raar bij iemand die enkel valse sneren uitdeelt?Ik schoot uit mijn slof oké?...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Van Houwelingen en Eerdmans (JA21) stellen vragen over verplicht verduurzamen: 'dit is echt absurd!'

@1Na gisteren (Weer wind schoffering Kamer) valt deze partij totaal niet meer serieus te nemen. En verduurzamen? Zeker niet voor hypocriete D6...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Van Houwelingen en Eerdmans (JA21) stellen vragen over verplicht verduurzamen: 'dit is echt absurd!'

Er is een boel te doen voor Geert....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Van Houwelingen en Eerdmans (JA21) stellen vragen over verplicht verduurzamen: 'dit is echt absurd!'

@2 Mja... het zijn wel slechteriken dat ze de wet en regelgeving zo in elkaar hebben gedraaid dat we daar niks aan kunnen doen. Dan ben je dus w...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Men CockCreampie Thais Full VideosHentai TravestiAkanksha Puri NudeEscourtsReddit BoobiesIndain Porn StarsWebcam PronNastypigDeep Throat GagBbrazilian PornIndian Actress Nude FakeSerena Grandi NudaHarsh PornChachi BhatijaAbriebaby PornOpen Porn VideoThickhentaiSex With TeacherBackroomcastibgAgeplay AudiosSwimming Pool XvideoXx Hindi Web SeriesSafari PornEviltaboo ComMmff PornMless PornPorn Free WebsiteRachel Starr CumshotBokep PemaksaanHijabers ColmekSexxylorry'sSelena Adams PornstarFarah Facett NudeSex Full Hd Video ComGirlfriend Porn HomemadeHuge Anal BeadsXhamster Liveافضل مواقع اباحيStanding Up Sexual PositionsKatie Kush AnalHuge Tits CougarTen Hd PornXnnx SisterSunny Leone Hd Sex PhotosVideos En Español PornDesi Xxx Hd VideosPorno PovPron Tv XxxKayla PiageFreeinterracial PornLatest Porn VideoaSite Gratuit XXvideo Amador BrasilFacesit WrestleSaree XnxxHd Video Full HdBra Seller PornCumonprintedpics DownGem SistersVideos OfsexAllecakes LeakedDanny WyldePornvirginLow Hanging TitsDeep StrokesPov Porn BbwSkokka MascFilmes Filmes De PornôXxx Vi HdXnxx PakisyanTasteofskye NudesPussy Porn PicsKajal Photos SexSex Video SpecialEva Elfie Full VideoX Bideo ComBrother And Sister Jabardasti Sex VideoLesbians SquirrtingP Orn AnimePhenix MariePornhub HeadBrazzers Mom Sex ComMovieshunkBlack Creampies PornFamiy Swap XxxDress Up Porn GamesFree Mexican PronX Xx BfGay Popperbator PornIssanutNaked KombatRosaio Dawson NudeDripping CreampieTeens Suck Big CockPornapkSuper HqPornstar ViseosBahu Ne Sasur Se ChudwayaRiley Reign CuckoldPornographiquesHentaï MhaHorse Fucking GirlPaoli Dam BoobsFull Sex Movie In EnglishMilfnut.vomBest PornsiteChinese Porn ModelFilm PornographiquesKehisa GreySucking On My Tittyافلام سكسيه عربيهBarbie Videos TamilPolitician Sex VideoKimberly DelgadoHawkgirl PornCatherine Zeta Jones FeetAlecis TaeYou_are_my_sunshineManuel Ferrara XxxXxx Sexy Film MovieLexi C GoldbergJamaica Women NudeDesi Bhabhi RomanceWww Free Sexy Indian ComErotic.asmRide Bike NudeYogabella PornTorbe Pillados En La CallePorn TelegarmAmater Home Made PornVídeo Pornográfico Brasileiro GrátisAtrizes De Hollywood NuasDido AmgelVideos Exoticos XxxSunny LiynHard Sex PositionXxx Indian PornstarPorm MuveBrazzers Doctor PornBestporn GamesFree Videos PornographicFeet FinerArab Xxx VideoLong Hair Indian SexTiny Porn VideosNice Naked BoobsSexin The WaterHypnosis Suck CockFree Fanily Porn