door Havermout in Binnenland  ·  82 Reacties

  • 19
  • 1465x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Vrouwen slaan is in die cultuur heel gewoon en aan de orde van de dag, mensen staan er niet eens meer van te kijken. Hoe meer je er van importeert hoe meer je van die cultuur gaat zien. Wen er maar aan of denk eens wat beter na als je gaat stemmen?

https://ndie.pl/szokujace-nagranie-muzulmanskiego-slubu/

51 deleted4234

** gebruiker verwijderd **

@33 Ik was wel even verbaasd over de uitspraak 1 op de 10 mensen is gay?
Dat is veel! Tjonge en dan te bedenken dat mensen blijven ontkennen dat dat aangeboren is.
Ook de aantallen in transgender had ik niet gedacht dat het zoveel was.
Dat zijn er veel meer als trieste groepjes die de meest vergezochte en nutteloze veranderingen willen in de maatschappij.
Laat deze GLBT mensen zich verenigen en een vuist maken, dat moet een grote machtige groep kunnen zijn!
Dan eindelijk de vooroordelen en onrecht tegenover deze mensen groots aanpakken, en dat homo's in elkaar slaan met harde hand uitbannen.
Dat is veel harder nodig en urgenter dan die zeikproblemen van een groepje die gekwetst zijn over iets van honderden jaren geleden is,iets wat ze zelf nooit hebben ondervonden.
Maar wel daarover blijven janken, terwijl ze gay mensen in hun gemeenschap dit nog eens laten ondergaan/aandoen!
Deze mensen ondergaan het wel in het nu en dagelijks aan de lijve en dat boeit ze niet!

52 verwijderd110

* Verwijderd door de redactie *

53 Undertaker

Ik snap niet dat moslims daar zo'n groot probleem van maken. Een mens is een mens is een mens. En als die mens dan liefde vindt (ongeacht van hetzelfde geslacht of niet), wat kun je er dan negatiefs over zeggen?

Liever veel meer liefde en begrip voor elkaar, dan de haat en nijd die de laatste tijd overal gespuwd wordt.

2
54 gaulette

@54 En ja ik ben gewoon hetero, mijn kinderen ook, maar wie weet hoe mijn kleinkinderen in het leven zullen staan later? In ieder geval met veel liefde en acceptatie voor anderen opgevoed, dus dat gaat wel goedkomen, als er niet te veel haters binnen gelaten worden.

0
55 gaulette

@54 Hoe weet je, dat dit schorem moslims waren. Het staat nergens vermeld. Ze weten niet wie de daders zijn. Maar jij gaat van je onderbuikje uit, dat het moslims moeten zijn?

9
56 sockknitter

@56 Dat komt omdat het altijd moslims zijn die zo achterlijk doen.

2
57 Salitos

@48 , de Nederlandse identiteit hebben, zegt niets over de culturele achtergrond ...... zeker niet in Amsterdam.

1
58 FUBAR76

Zullen wel weer van dat importtuig zijn.
Die Klaver en Pechtold zo graag willen importeren. meer meer meer.

3
59 Natayo the Bobcat

Gelukkig hadden ze deze keer geen betonschaar bij zich. Anders kreeg je dat er ook nog bij.

2
60 Natayo the Bobcat

* Verwijderd door de redactie *

61 Dewereldrond

@52 Ik heb een kennis die van Turkse afkomst is en homoseksueel (ik heb mij een tijd lang in zijn kennissenkring begeven (Irakezen, Syriërs, Turken en o.a. Armeniërs) en op de een of andere manier vertrouwde hij mij als hetero en blanke) en van hem wist ik hier al het een en ander over. Echter, ook voor mij kwam die 1 op 10 als een verrassing, net als wat andere zaken.

Schokkend, schrijnend zoals daar door velen over werd geoordeeld. Compleet niet aangepast aan de Britse normen en waarden. Hierbij ben ik verplicht te vermelden dat er ook in GB het nodige autochtone blank volk bij elkaar is gefokt wat hetzelfde denkt, zegt en doet, maar dan zonder die achterliggende ideologie.

Toch merk je bij de wat mildere minder conservatieve stromingen dat daar wel wat ruimere opvattingen heersen. Misschien ligt dat meer aan het persoon dan aan de stroming en is dat in wat meer conservatieve kringen gewoon niet meer bespreekbaar. Zie de mening over de functie van de flatgebouwen, die geregeld werd geventileerd. En dat ook nog in het openbaar, op straat.

Wat ik al zei in @33 zal nog eens herhalen. Een aanrader om te zien, vooral voor de hardnekkige wegkijkers.

1
62 Honda RA302

Laat me raden.... Weer MO, Mo en Mo....

3
63 Rolmops

Opsporen, oppakken en streng straffen. Het moet duidelijk gemaakt worden dat geweld, beledigingen en andere vormen van haat jegens mensen, die anders zijn dan hunzelf absoluut niet getolereerd wordt.

0
64 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@64 Dat is eigenlijk het probleem, homoseksuelen/transgenders zouden niet als 'anders' gekwalificeerd moeten worden, het zou net als heteroseksueel normaal moeten zijn, net als dat je korte en lange, dikke en dunne mensen hebt.

0
65 JohnZero

politie is op zoek naar getuigen .
waarom dan geen signalement?
wat wel een pluspunt is is dat de politiek correcte media er zo tussenuit te vissen is ,durven alleen maar naar de bron van het artikel te verwijzen .
die vrouwen zeggen toch duidelijk dat ze die gasten niet konden verstaan,en zelfs dat is bij de diverse media die hier over berichten achterwegen gelaten.

4
66 ongelovenloos

@66 "die vrouwen zeggen toch duidelijk dat ze die gasten niet konden verstaan,en zelfs dat is bij de diverse media die hier over berichten achterwegen gelaten."

De 2 zoenende vrouwen waren respectievelijk een Braziliaanse en een Spaanse, dus dat zegt verder helemaal niets over het feit dat ze de daders niet konden verstaan, ook het Nederlands zullen ze dan zeer waarschijnlijk niet kunnen verstaan.


Feit blijft dat je met je poten van iemand afblijft, ook al leeft die niet volgens jou levensvisie.

1
67 JohnZero

@67

Heb jij welleens blanke autochtonen zoenende lesbiennes zien aftuigen of daar afkeer tegen hebben ?

Dus je zegt je blijft met je poten van homoseksuelen af. Tegelijk verdedig je de meest verdachte groep die dit veroorzaakt?

1
68 Aircare

Klote voor die mensen, en dat er nog mensen in dit topic het toestaan is vreemd.

1
69 etymologie

@68 Hij verdedigt geen enkele groep. Ik ben nog geen signalement van de daders tegengekomen dus is er nog geen 'groep/soort/smaak whatever' bekend.

@67 reageert op de laatste zin van @66 waarin wordt gesteld dat de vrouwen de daders niet konden verstaan dus dat het wel een bepaalde groep moet zijn. Wat @67 zegt is dat beide vrouwen van buitenlandse afkomst zijn, Braziliaans respectievelijk Spaans. M.a.w. Spaanstalige en een maal Portugees- en/of Spaanstalig. Voor hun is Nederlands hoogstwaarschijnlijk onverstaanbaar hetgeen dus geen aanwijzing geeft over een bepaalde dadergroep die @66 veronderstelt.

Overigens geeft @67 in zijn slotzin al aan dat je met je klauwen van homoseksuelen moet afblijven, wie dan ook. En dat kunnen zonder verdere informatie ook blanke autochtonen zijn. Maak je maar geen illusies, die bestaan ook. Meer dan jij denkt.

1
70 Honda RA302
71 eh

@35 Er is een bijna 100% overlap tussen mensen die alle problemen aan moslims toeschrijven en die de NPO linkse staatspropaganda vinden. Dus ik bezag @33 met enige ironie.

3
72 Ketter

@72 Ik ken niemand die alle problemen aan moslims toeschrijft.

0
73 Ratio

@73 Wel een hoop die bijna alle alle politieke problemen aan Rusland toeschrijven.

0
74 Ratio

@73 Ok goed: veel problemen, allerlei problemen, ze brengen alleen maar problemen, kies maar. Dan blijft de overlap tussen de moslimcritici en de NPO critici groot.

2
75 Ketter

@75 Criminaliteit is zo'n probleem en de statistieken ondersteunen dit.

0
76 Ratio

@75 Maar goed , welke meerwaarde brengen ze aan de samenleving die het criminaliteits- probleem ondergeschikt zou maken?

0
77 Ratio

@76 Het punt is dat er een heel aantal mensen nieuwsbronnen die ze niet vertrouwen wel noemen als het in hun verhaal past. Ik heb het niet gehad over criminaliteitscijfers.

2
78 Ketter

@78 Gebeurd in beide richtingen hoor, betreft de nieuwsbronnen.
Verder vinden de mensen die de multiculti samenleving geen succes is het niet de schuld van de moslims maar van het beleid wat het zo ver heeft gebracht.
Kijk naar 5 willekeurige moslim landen en je weet welke problemen ze zullen meenemen en dat is ook zichtbaar . Zij doen wat ze doen, het is het beleid wat ze graag hierheen haalt wat fout is en de schuldige is.
Dat de media hierbij een grote rol speelt is ook wel duidelijk gezien hun vele pogingen tot misleiding en verbloemen en selectieve verontwaardiging.

0
79 Ratio

Kom er maar in Linksche gutsies.
Keuren jullie zulk gedrag van jullie geliefde Marokkaantjes goed?
Moeilijk he, als met zo'n voorbeeld wegkijken betekent dat je een minderheidsgroep (lesbiennes) afvalt.
Nu een keer niet wegkijken en gewoon de realiteit onder ogen zien.
De overgrote meerderheid van de moslims (Marokkanen voorop) zijn uitkeringstrekkende criminelen die de westerse samenleving verafschuwen en proberen te vernielen.

1
80 beastyboy

@80 Volgens mij zijn de daders nog niet bekend en is er nog geen signalement naar buiten gebracht.

Ik geef eerlijk toe dat mijn eerste gedachte ook in die richting ging, maar ik heb na het lezen van dit bericht (en een paar andere) moeten concluderen dat er simpelweg nog geen aanwijzingen zijn om nu al met het vingertje in een bepaalde richting te wijzen.

Innocent until Proven guilty, nietwaar. Dezelfde neutraliteit die jij ook mag verwachten mocht onverhoopt ergens onterecht van worden beschuldigd.

2
81 Honda RA302

Geen reactie op 71?
Ik geef toe dat het wat dubieus is.
Daarom had ik ook in ieder geval een paar minnen verwacht.
Maar dat vooral groepsgewijs (frustratie?) geweld , waar blijkbaar op gekikt wordt ( Toen de jongens wegliepen moesten ze lachen. Ze lachten om ons terwijl ze wegliepen") , daar moet duidelijk wat aan gedaan worden , anders wordt dat nog een trend.

0
82 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

13 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

19 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

23 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

31 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
My Sexy LilySister Sex TubeQueen Rogue BbcMargot Robbie SexXxx Sex Video LiveCharli Demalio PornChannel West Coast Nude福利 姬LenkinoClean Up Cream PieBrazilian Fart PornWww Xxx Indian HdXxxx BlueNaughty America WebsiteXomix PornCarmelkitten XxxReddit Nude BeachAflamk1Strep ChatXyamsterTeennipslipCeleb SexstoriesFree Hd Indian PornSunny Leone Sex 2019Gal Gabot SexySexporn PregnantNaked Sexy Red HeadMuy ZorasElsa Anna PornSexs Japan MovieBangladesh SexvideosKelsey Kane BangbrosMale BlowjobDaughter Mom SeductionHershey RaeBrianna Beach CreampieXxx Videos BedroomBoobs Fondling VideosMonster Dick GayLittle TitiesHispanic PornKingxomixPuma SwedeFacesitting HandjobAntarvasna Audio Sex StorySex Free SexRimjobpornIxxx ConMelkormanciniRashmika Mandanna Hot XxXvideos OriginalXvideos ThreesomeArgentina PussyVer Mangas PornoMadisyn Shipman NudeMallu Reshma XxxIndonesia Girl XxxPornocarioca]Cramming For PussyIncrediblespornNude Boobs DesiMilf Japanes PornGalire Tubeسکس 2023Work XxxWeather Sex VideoHookers Picked UpBreckie Hill TitsX Video HindiBoobs Bra PornSanyeleon XxxFilmes Eroticos GratesWww.xxxnx.videos.comAv4.uJills Mohan PornRio Morales PornJapaneese Blow JobLuxeisme OnlyfansCum_cougarHana Owo OnlyfansVerporno GratisName ThatpornadNoodlwmagazineHumsterSkip The Games Erie PaPorn North KoreaIndiankinkygirlsXnxx Telugu College GirlsVale Nappi LesbianNew Bhabhi SexSunny Leone Sex Video Download HdXxx Punjabi FilmMelody Marks New VideosAsain NudesCant Stop CummingKim Kardashians SexvideoPaige Spiranac HotDaddy Fuck MeBaddie PicturesAlwxis TaeWomen With Legs SpreadBbw Porn ChubbyDesi Xx MmsSunny Leone Xxx Porn VideoNipple Slip AmateurBbg PornNude Rule 34Pornh TubeFat Booty PornXxxi HotFoxy Di AnalWild OrgasmHansel And Gretle PornHindu Muslim Sex VideoXx Ki VideoBi Mmf BlackWww PornographyTatsyblackPor AnimCumswappersAnime TiitsBest3d PornPornhd8k NetAngelica SinAmerica Porn FilmCumshot Facial PicsHuge AnalPorhudPorn StepHeyimbee Onlyfans LeaksPorn Father JapaneseVídeo Pornô Caseiro BrasilEscourts In My AreaForum TracestiCovet Island Of DesireTravestipornoXxx Big Boobs Sex VideoPrison Rape PornTransbbwSexy Pictures Naked WomenKei Fubuki JavSex VieNaked Big Booty EbonyDesi Rep VideoVenesa Blue PornGaymexican PornMarta Ka CroftAbella Danger Xxx VideosPussy From BelowSex Video Sanilion