Direct naar artikelinhoud

Nog altijd veel onduidelijk over dood Sofie Kerklaan (27)

Het is voor de politie nog altijd niet duidelijk wat er met Sofie Kerklaan is gebeurd. De 27-jarige vrouw overleed anderhalve week geleden op een stoep in Oost.

Sofie Kerklaan.Beeld RV

Kerklaan werd in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 november rond 02.45 uur zwaargewond aangetroffen op de stoep op het Djakartaterras. Ondanks reanimatiepogingen overleed ze even later aan haar verwondingen. 

Ondanks een uitgebreid onderzoek, is nog onduidelijk wat de 27-jarige vrouw is overkomen en hoe ze op de stoep is beland. De politie zei eerder dat er rekening wordt gehouden met drie mogelijke scenario's: een noodlottig ongeval, een mogelijk misdrijf of suïcide.

Om meer duidelijkheid te krijgen, is er dinsdag aanvullend sporenonderzoek gedaan in het huis van de vrouw, eveneens op het Djakartaterras. 

Mogelijke ruzie
Verder is met veel getuigen gepraat, al hoopt de politie er nog meer te kunnen spreken.

Het onderzoeksteam roept iedereen die op 11 november nog contact had met Kerklaan zich te melden, net als iedereen die de bewuste nacht tussen 1.30 en 2.45 uur op het Djakartaterras is geweest.

Ook hoopt de politie meer te weten te komen over een mogelijke ruzie die 's nachts zou hebben plaatsgevonden. Getuigen zeggen harde stemmen te hebben gehoord.  

De recherche is verder nog steeds op zoek naar een specifieke getuige die over het Djakartaterras fietste toen bij 112 de melding over Kerklaan binnenkwam. Deze persoon, een man, heeft mogelijk meer gezien of gehoord.

Lees ook: Vriend overleden Sofie: 'Lach was nooit van haar gezicht te krijgen'

Twitter bericht wordt geladen...

Tip Het Parool

Heb je een nieuwstip of nieuwsfoto? Voeg ons toe op Whatsapp. Liever mailen of anoniem tippen? Bekijk hier hoe dat kan.