DE WERELD NU

Elites heel nerveus na verzet Friesland + uitnodiging

elites, gele hesjes, elite

In Friesland is het verzet tegen de vernietiging van onze Nederlandse cultuur van start gegaan. En door heel Nederland klinkt gejuich. De Friezen zijn inspirerend en hun verzet is motiverend. Het kan dus toch. En met succes! Saamhorigheid is de kern. Samen kunnen we als burgers een vuist maken tegen de afbraak van onze cultuur, tegen de afbraak van ons land.

En dat maakt de heersende elites behoorlijk nerveus.

Dat Marokkanen de straten onveilig maken zodra ze daar aanleiding toe zien, is niet half zo verontrustend als Nederlanders die de krachten bundelen en verzet tonen. Die Marokkanen zijn alleen de gewone burgers tot last, maar die Friezen, die Nederlanders, zij kunnen het de regenten in Den Haag en de elites in het algemeen, behoorlijk moeilijk gaan maken zodra het volk doorziet dat eendracht wel degelijk leidt tot macht.

Daarom zullen de Friezen, die de bussen met knechtjes van de elites hebben geblokkeerd, keihard worden aangepakt. Verzet moet de kop ingedrukt en zij moeten meteen als afschrikwekkend voorbeeld gesteld worden om nieuw verzet te voorkomen.

Net als die jongens die een bierflesje met benzine in het gras bij een moskee gooiden: drie jaar cel, in Vught, tussen de islamitische terroristen. Dat is een voorbeeld stellen, terwijl er in het algemeen geen enkele afschrikwekkende straf wordt opgelegd door de losgezongen rechters in Nederland. Ontmoedigen is namelijk geen doel van ons rechtssysteem, tenzij het Nederlanders betreft die zich verzetten tegen de afbraak van Nederland.

De Friezen hebben heel Nederland getoond dat verzet loont. Fryslan Boppe!

Meer dan 90% van de Nederlanders wil Zwarte Piet niet aanpassen en wil de traditie als onderdeel van onze cultuur behouden. Een kleine minderheid tracht de grote meerderheid alsnog te dwingen tot het vernietigen van de eigen cultuur.

Zoals ik al jaren uitleg: het gaat in de basis niet om Zwarte Piet, maar om het steeds verder vernietigen van onze cultuur en tradities, waar tegelijkertijd een onverenigbare cultuur met vreselijke tradities wordt opgedrongen.

Het is begonnen met Zwarte Piet. Nu doorpakken en in verzet tegen de islamisering.

FB9EECA9-3485-4540-BBCB-FC0892B99472.jpeg
Friesland versus de elites en hun knechtjes


UITNODIGING
Vanaf heden publiceer ik mijn stukken op Steemit. Een vrije omgeving waar censuur geen ruimte krijgt. Weg van de elites die onder andere Facebook, Twitter en Google politiek correct modereren.

Vrijheid staat zowel in het dagelijkse leven als online flink onder druk. Ieder stukje vrijheid dat ik kan vinden, omarm ik graag. Steemit is een vrije omgeving waar uiteenlopende columns, blogs, video’s en meer worden gepost.

In plaats van afhankelijk te zijn van Google met Adsense (advertenties bij je online content om beloond te worden voor je inzet) heeft Steemit een eigen systeem met cryptocurrency ontwikkeld. Door posts te ‘upvoten’ (like) wordt een post gewaardeerd met steemdollars.

75% van deze waardering gaat naar de auteur van het stuk en 25% wordt verdeeld onder iedereen die een upvote heeft gegeven. Dat maakt het voor zowel de lezers als voor de schrijvers een interessant systeem.

Meermaals ontving ik op Twitter priveberichten van volgers met de vraag hoe ik door hen (financieel) gesteund kan worden. Daar ben ik nooit op ingegaan, enerzijds omdat ik doe wat ik doe uit een gevoel van urgentie, maar ook omdat ik mijn privacy vooralsnog en voor zover mogelijk wil behouden.

Nu kan iedereen mij alsnog steunen door zich aan te melden bij Steemit, mij te volgen en posts een upvote te geven. En daarmee steun je jezelf ook nog eens omdat je daarvoor tenslotte ook gewaardeerd wordt met Steemdollars, die je uiteindelijk kunt omzetten in bijvoorbeeld bitcoins. Win-win.

Meld je dus nu aan bij Steemit, volg mij en upvote mijn posts!


Dit artikel verscheen eerder op Steemit.

4 reacties

  1. wim schreef:

    Zal nog niet meevallen dat massaal verzet. Helemaal eens met de auteur: de gevestigde orde zal keihard terug slaan. Herinneren we ons de protesten in Geldermalsen nog? Niet alleen werden de wanhopige burgers weggezet als criminelen, maar er werd ook gelijk een strategie ontwikkeld om de toch al ZOGENAAMDE inspraak nog verder te beperken. Zoals er in feite ook al beperkingen van het recht op demonstratie toegepast voor demo’s die (in de ogen van de linkse mens) onwelgevallig zijn.

  2. Josip Arendsov schreef:

    Wat door DWDD en Pauw “extreemrechts” wordt genoemd, is in feite gewoon Het Middenland (dixit Josse de Voogd). Oftewel: doorsnee Nederland.

    Een programma als DWDD wordt daarmee steeds meer een soort cult.

  3. Cool Pete schreef:

    Allemaal op onze eigen wijze / gezamenlijk IN VERZET !

    En ‘Steemit’ ga ik uit proberen.

  4. Beschouwer schreef:

    Heel veel mensen zijn dat politiek correcte geouwehoer meer dan zat.