RV
Volledig scherm
© RV

Antwerpse schepen verbiedt lezingen van Nederlandse moslimprediker Ali Houri

BinnenlandDe stad Antwerpen verbiedt de lezingen van de conservatieve Nederlandse moslim Ali Houri. Dat bevestigde schepen van Diversiteit Fons Duchateau (N-VA) aan VTM NIEUWS. "Houri diende op basis van valse voorwendselen een aanvraag in", zegt de schepen. Houri gaf wel al een lezing in Antwerpen en eerder ook in Genk. De prediker vindt dat naar muziek luisteren en in een café binnenlopen zondig zijn en vroeg eerder deze maand op Facebook om geld te storten voor een terreurverdachte. 

130 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    In Antwerpen is er gewoon geen beleid : hoe wil je ook anders ? Met aan het hoofd een burgemeester die zich met alles bezighoudt ... uitgenomen zijn stad
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    Terug naar de middeleeuwen. Vrouwen zijn minderwaardig en verplicht zich van kop tot teen te bedekken in een donkere zak, verboden muziek te maken en te luisteren, geen sociaal leven buiten gezin en moskee, geen eigen mening... katholicisme was ook zo...meer dan een eeuw geleden.
  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    Demir is plots oorverdovend stil nu de Antwerpse NVA diezelfde sprekers heeft toegelaten.
  • Hans Oxida

    6 jaar geleden
    Leila, het was op tv. Beschuldigingen zijn dat dan niet. Zware feiten echter wel.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Er is al menig woord over gezegd de laatste 30 jaar maar nooit durfde iemand maar te zeggen dat er een probleem is en diegene die het durfde te zeggen werd politiek ten gronde gericht ! dus wie wil nu als eerste bekennen dat ze fout waren ?!