door Shit...Fan...WhatAMess in Binnenland  ·  190 Reacties

  • 48
  • 2611x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@147
Er is heel wat te zeggen over de gelijkenis tussen PVV'ers en NSB'ers, maar dat is nu niet het topic. Topic is in hoeverre je ruimte laat voor anderen in je eigen cultuur. De NSB'ers accepteerden geen afwijkingen van Joden en PVV'ers niet van Moslims. Dat maakt PVV'ers natuurlijk nog geen NSB'ers en de situatie is niet 1 op 1 vergelijkbaar. Maar PVV'ers zijn wel intoleranter dan de gemiddelde Nederlander.

10
151 AJ74

** gebruiker verwijderd **

@146 Mensen die wat minder lange tenen hebben voelen zich ook wat minder snel beledigd.

152 verwijderd23941

@143 Ik vergelijk niets met niets, ik zeg alleen dat een uniform niet betekent dat iedereen altijd dezelfde kledingstukken draagt en dat er naar believen elementen aan toegevoegd kunnen worden. Dus ook, als je dat zou willen, een tulband of een hijab.

9
153 Smiling

De grap is natuurlijk dat de politieagentes nog steeds geen hoofddoekjes op mogen. Dit is een uitspraak over een administratief medewerkster die zonder uniform aan wel een hoofddoekje op mocht en met niet. Dat was inconsequent, want in beide gevallen straal je geen onpartijdigheid uit. Oplossing voor de politie is om het in beide gevallen te verbieden. Probleem opgelost, behalve dat mensen dan niets meer te zeuren hebben.

6
154 AJ74

@150
Wacht maar tot er een #Metoo komt in het Arabisch en Turks, en dat de kinderen wat ouder zijn geworden uit de isl. internaten en de dansjongetjes de moed gaan krijgen om te gaan praten.
Die tijd komt er nog volle por aan dus 'hold your horses' question

4
155 Bleke Betty

@155
Dat zou zomaar kunnen, maar dat ondersteunt dus alleen wat ik zeg.

3
156 AJ74

Er zijn veel bedrijven die voorwaarden stellen aan hen personeel. Terecht .. omdat het een visitekaartje is. Als je daar niet aan wilt voldoen ... zoek een andere baan en get on with you're live. Politiek en religie moeten gescheiden worden ... geen subsidie meer voor katholieke en islamitische scholen .. weg met sgp politieke partijen en cda,

1
157 jkteg

@144 Het is inderdaad zoals @146 het zegt. De moslima moet de hijab dragen omdat de man niet in staat is zich in te houden bij het zien van vrouwelijk schoon, volgens de islamitische leer.

Ik zal mij daar persoonlijk niet direct door beledigt voelen, een moslima met hijab heb ik geen moeite mee in de zin van haar eigen keuze (niet echt, maar een ander onderwerp). Echter, is het een ander verhaal wanneer een autoriteit de hijab draagt, en een autoriteit uitstraalt dat ik mij niet kan gedragen.

2
158 Bluth

Er zijn genoeg moslims vrouwen die afstand hebben genomen van die hoofddoek. Die moeten we welkom heten bij de politie.

1
159 jkteg

@138 En een sjaaltje of rokje in plaats van een broek is geen uiting van een persoonlijke overtuiging en tast dus het uniform en de uitstraling van uniformiteit niet aan.

@139 Militairen dragen allen een uniform, zodat je kunt zien dat het militairen zijn. Dan heb je bijvoorbeeld nog de verschillende kleuren baretten waardoor je kunt zien bij welk onderdeel iemand hoort. De insignes om te kunnen zien welke rang iemand heeft. Maar dat alles tart niet aan het uniform en de uniformiteit, het voegt er zelfs wat aan toe.

2
160 Bluth

Ik wens Ephimenco toe dat hij als hij in het buitenland is beboet wordt door een gehoofddoekte agente die vergezeld wordt door een agent met tulband,een agent met een snorloze baard,een agent met een zichtbaar crucifix en een agent met een keppel....

7
161 21st Century Guy

@161 Ik wens jou toe dat je in de boeien geslagen wordt door een paar mannen met leren sm-pakjes aan en gasmaskers op. En dan niet bekrompen gaan reageren, dat moet toch allemaal kunnen?

2
162 RoosjeB

@162 Niet helemaal een adequate vergelijking maar leuk geprobeerd.

8
163 21st Century Guy

Ik begin kotsziek te worden van volk dat het gewoon niet met onze normen en waarden eens is, en steeds wat anders of meer wil. Bij de politie hier past geen hoofddoek dat is duidelijk. Zou wat moois worden zeg. De politie heeft een uniform, en wil je dat niet dragen, ook goed dan ga maar in een shoarmatent werken.

5
164 Robbedoes

Als je gezag van geloofswaanzinnigen moet gaan accepteren is het de hoogste tijd om te emigreren, dan is je land dermate afgegleden dat het niet leefbaar meer is.
Het is ongeveer hetzelfde als je in een psychiatrische instelling het gezag van de patiënten zou moeten gaan accepteren.

2
165 Positivo

@160 Het enige wat ik probeer te zeggen is dat het argument ‘een uniform betekent dat iedereen exact hetzelfde draagt’ niet opgaat. Dat een hijab een persoonlijke overtuiging toont en een stropdas niet, dat klopt, maar dat is een ander argument.

5
166 Smiling

@166 Ik zie dat argument nergens staan? Een uniform betekent dat iedereen hetzelfde draagt, in zoverre dat je direct herkent waar ze bij horen/dat ze bij elkaar horen. Daarbij is verder geen ruimte voor persoonlijke overtuigingen, dan heeft dat uniform geen enkele nut meer.

2
167 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

168 E.Meel

@168 "en probeert mee te liften op populistische en/of zionistische doelstellingen."

Jij kijkt elke avond voor het slapen gaan onder je bed of daar geen zionistische complotten onder zitten. question

1
169 Bluth

@168 “zionistische doelstellingen“

Naast een hoop gefoeter en gehuil kent NK gelukkig ook nog wel humor op zijn tijd.

1
170 JackKropotkin

@167 In @67 zegt u bijvoorbeeld dat een uniform voor iedereen hetzelfde is en elders in het draadje kom ik van andere reageerder vergelijkbare uitspraken tegen. Dat niet iedere uniformdrager naar believen elementen toe kan voegen ben ik met u eens. De werkgever kan het wel, en dan blijft het nog altijd een uniform.

Even in het algemeen: het valt me op (niet zozeer bij u, zeg ik er even bij) dat mensen discussies proberen te beslechten met oneigenlijke of feitelijk onjuiste argumenten - zoals ‘uniform is uniform, daar kan niets aan veranderd worden’. Dat vind ik gemakzuchtig en ergerlijk. Discussies gaan erop vooruit als je je beperkt tot de kern van de kwestie.

1
171 Smiling

#116 "Sikhs in Groot-Brittannië die bij de politie zitten dragen een donkerblauwe tulband ipv een politiepet question"

Klopt, maar, op dit soort opmerking past, lijkt mij, het aloude: "Dus als Jantje het kanaal inspringt bij -20C doe jij het ook?"

2
172 Mappie

@172 is gericht aan @116 .

0
173 Mappie

@130 "Er zat een uiterst blije "OM officier" uit te leggen dat dodelijk geweld geoorloofd is als je niet snel genoeg op een stel randmoordenaars orders reageert. "

Walgelijke vertoning van die man; zat echt recht te praten wat overduidelijk zo krom als een hoepel is.
Deed mijn toch al wankelend geloof in de rechtsstaat hier geen goed.

1
174 Mappie

@107

Mensen die het nodig vinden om dermate duidelijk hun geloof te moeten etaleren, kan ik op voorhand niet als neutraal zien

0
175 DaStef

* Verwijderd door de redactie *

176 Captain Hero

Niemand kan mij vertellen waarom ik op voorhand respect dien te hebben voor mensen die het nodig vinden hun geloofsvoorkeur in de vorm van kleding en andere versierselen aan de rest van de wereld te tonen. Ik wens aan de kassa van de supermarkt, de balie bij het stadhuis, in winkels enzovoorts enzovoorts niet geconfronteerd te worden met mensen die zo nodig moeten geloven in sprookjes en de bijbehorende sprookjesboeken. Brrrrr

2
177 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

178 E.Meel

Helaas is het allemaal niet zo eenduidig.
Is een openlijke moslima erger dan een stiekeme katholiek?
Mag een keppeltje wel en een hoofddoek niet?
En wat als ze straks met met een vergiet op hun hoofd willen werken?

2
179 vantivanta

Een agent in uniform =

Een agent in uniforme kleding

uniform = gelijk, hetzelfde

Ofwel, iedere agent behoort er qua kleding hetzelfde (uniform) uit te zien. Ofwel, een hoofddoekje behoort niet tot de klederdracht van een agent.

0
180 Kopkaas

Ik vraag mij af als een moslima-agente met hoofddoek een moslim-man moet aanhouden hoe dat eruit gaat zien. Zowaar een moslima vrouw die het opeens voor het zeggen heeft over moslim. Nou, nou, ben benieuwd.

1
181 De Haring-ingenieur

* Verwijderd door de redactie *

182 Captain Hero

@178

Persoonlijk vind ik inderdaad die relifanaten doodeng, volledig overtuigt van hun eigen gelijk, en dat gelijk haalt men dan uit oude geschriften die mensen voor hen al hebben opgeschreven, en doordat die geschriften de kwalificatie "goddelijk" krijgen, is er niet aan te tornen, zijn daarom in de optiek van die reli-kapten de absolute en onveranderlijke waarheid.

Doordat men deze sprookjesboeken naar de letter wil naleven is iedereen die dit niet doet of wil minderwaardig, en ze hebben zelfs hun eigen woorden gekregen. Kafir, ketter, heiden, goj.

Door duidelijk de uiterlijke kenmerken van de religie in een uniform in te bouwen geef je direct aan dat je een speciale positie meent te moeten hebben binnen een organisatie die neutraliteit moet uitstralen, ik vind dat principieel fout.

0
183 DaStef

@172 Als blijkt dat de agenten in het Verenigd Koninkrijk die een tulband of hijab dragen naar behoren functioneren valt dat argument weg ,dan niet wegneemt dat iemand een seculiere fundamentalist zijn of dergelijke hoofdbedekking geen gezicht vindt of "die buitenlanders gewoon niet moet".

1
184 21st Century Guy

@171 Wat mij juist opvalt is dat jij denkt dat 'een uniform is voor iedereen hetzelfde' gelijk staat aan 'een uniform is voor iedereen hetzelfde en daar kan dus geen verschil tussen zitten'.

Je vergeet even dat een uniform (uniformiteit) er nog gewoon is wanneer de één een pet draagt bij het uniform en de ander een baret. Dan staat de uitspraak '‘uniform is uniform' nog steeds als een dikke feitelijke paal boven water.

0
185 Bluth

@185

"Je vergeet even dat een uniform (uniformiteit) er nog gewoon is wanneer de één een pet draagt bij het uniform en de ander een baret."

Die pet of baret behoort dan echter wel tot de standaard werkuitrusting ... en is derhalve géén religieuze uiting zoals een hoofddoekje dat wel is. Dát vergeet u dan weer.

0
186 Kopkaas

@106 Daar zeg je het heel goed of het voornaamste samengevat 'De overheid hoort zich seculier op te stellen en daarmee respect te tonen tegen iedereen.Iedereen is gelijk en er mag geen onderscheid gemaakt worden'. Hoe simpel kan het leven zijn he, maar leg dat maar eens uit aan die toch religieuze import, succes.
De seculiere staat werd ingevoerd in Frankrijk met of na de Franse Revolutie en het begrip seculier was dan ook de essentie ervan https://www.ensie.nl/paul-cliteur/seculiere-staat
Theoretisch was er toen dus geen openbaar religieus probleem meer maar toen werden ze daar 100% inconsequent aan hun eigen duur bevochten principes met het massaal toelaten van moslims zonder enige voorwaarden i.v.m. openbare religie. Zo zat het spel weer op de wagen...
Generaal de Gaulle heeft er nog voor gewaarschuwd met zijn bekende Quote(s): (Fr)
https://pointsdereperes.com/charles-de-gaulle/
En deze quote over de beruchte taqiyya:
https://pointsdereperes.com/taqiya-art-de-la-duperie/
P.S. Er zijn daar vertalingen van.

0
187 wy71

Nou maakt iedereen zich zo druk of de neutraliteit van iemand met een hoofddoek en gaat er maar gewoon van uit dat de persoon met hoofddoek niet neutraal kan zijn.
Men stelt ook dat iemand in uniform wel neutraal is want je kunt niet zien wat iemand voor religie heeft.
Beide stelling zijn onzin.
Iemand met hoofddoek kan heel goed haar werk geheel neutraal doen, net zo goed als iemand met een kruisje om dat kan.
Iemand in uniform hoeft helemaal niet neutraal te zijn en kan er de meest ongewenste gedachten op na houden en zal daar in zijn handelen door beinvloed kunnen worden.

1
188 streek

@186 Nee, dat vergeet ik niet. Dat punt heb ik al eerder in deze discussie gemaakt. En door te stellen dat een pet of baret niets afdoet aan de uniformiteit impliceer ik eigenlijk al dat ze er bij het uniform horen. Als ze er niet bij zouden horen dan zou er van uniformiteit geen sprake zijn.

0
189 Bluth

@189

Een pet of baret is een essentieel onderdeel van de uitrusting. Een hoofddoekje (religieuze uiting) niet.

0
190 Kopkaas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

2 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Bf AdivasiPorn Hot SecChichonas CojiendoXvedoiXx Videox ComS2couple19Tamil Actors Xxx VideosSunny Lion X VideoXxxtightTotk HentaiMakimaLizbeth Rodriguez NudeCacapornAltyazılı PornokarJav CuteBig Saggy Natural TitsLuckycryshErotic Message ParlorsNovinhasnozapzapPetitleaxxMalayalam Sex Photo VideoElsa Jean CompilationNubiles ModelsOmgianaSexobrasilFleshlight VideosAsmr ClaudySexi Hindi Video HdAsian Amateur BbcHot Secretary SexNicetits PicsXxxhindihdTamil Cinema Star Sex VideoMrddeepfakeXxx Video Hd MaHot Aunty PornHarley HazeTwo Mom Sex VideoAss And PussyPorn ListsShree LeelaHandjob While DrivingDoggystyle PawgJapanese Movie EroticChachi Ko Choda StorySara Jay Gianna MichaelsClips4Pantydeal.comCaechvideoFap95Jenna Elfman NudeCoccozellaJapan Bus Sex VideoFilm Pornos ArabeEypt PornLois Lane HentaiBeautiful Girl VideoActorespornoXvideps ComOur Home 2 HoustonAna De ArmassexyBf Video Hd DownloadDeeksha Seth HotLisa Ann LivegonzoGay Tran PornJayden Marcos PornNadine Velazquez Naked/lily-ivyIndian Big Boobs Sex VideosJordi El Nino Polla Porn Videos4khentaiNudity In WrestlingVer Videos PornográficasPorn DiscoredImagafapVideos Vazados Do OnlyfansFortnite CreampiesFap VidsTrimmed PussSex CccAsian Step Sis PornVideo DecpornoVietnam PornographyPhilippines Adult MoviesNaked Man GayStepmom SwallowHot Only Fans LeaksAnna PolinaJerk BuddiesViral Video PornHentai GangrapeSsbbw Bbc PornRemy Lacroix ThreesomeList Of Porn ModelsP O R N CosplaySara Jean Underwood NudrChodi ChodaKeralafuckingNgentaiDuro PornPorpicsGay Sex TwitterStudent With Teacher PornDancing PornSkip The Games Grand RapidsGirl Hot DpJodi West LesbianSexy Hd Video IndianGenç PornoHunk Gay PornSex Video Hd TeenVideo Pornográfico AnalGender Bender Comic PornTamil Masala Sex VideosMiaa195FapellkWww SniffiesKatie Beckinsale NudeSssbbwPorn En HdX Vedeo HindiPriyanka AresChurch Sex VideoBackshotbarbie96Premature Cum CompilationAvgleListctawlerChech Glory HoleLebisan XxxLift PornCynthia Preston NudeBondage TumblrMilk-174Hitomi Tanaka BlowKiss Me Girl PornGigantic Cock SuckSexygranny PornXnxx Hindi New VideoMost Sex ScenesFree XxxxpornTorrie Wilson NakedLatinas NudeSheela Sex VideoKate Dalia PornGiantess Sexual GrowthMio SakuragiPonografia AnimeCuckoldestMadison Ivy GifFemboy Porn Conics