door Hangingmen in Binnenland  ·  41 Reacties

  • 8
  • 929x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Slap gel.l

7
1 wijs

Wat een onzin. Heeft echt psychische hulp nodig.

4
2 flauwekulallemaal

* Verwijderd door de redactie *

3 Chat Baker

Ik wist dat het erg was – dat witte mensen altijd voorrang krijgen boven zwarte mensen – maar ik heb dit nooit voor mijn eigen ogen zien gebeuren. Vandaag heb ik gezien wat zwarte mensen al lang wisten. Mijn blik is nog verder gekanteld: in de onpartijdigheid van de politie kan ik niet meer geloven.

Als jij dit meent wordt het hoog tijd voor een bezoekje aan de psychiater. Of een TBS-je.

2
4 rlw

Kijk burgermeester dit is duidelijk opruiing. Geradicaliseerde linkse droef toeters die vol inzetten op raciale polarisatie. Breng gewoon het fatsoen op om .weg te blijven waar kinderen zijn..

3
5 JajA

"Witte Friezen" briest dit wicht uit volle borst..., daarmee mensen op basis van hun huidskleur indelen in een groepje om er vervolgens en waardeoordeel aan vast te hangen. Een betere demonstratie van het gebrul van een racist vind je haast niet. Is het niet ironisch?

2
6 Kaffer

@4 Het zag zwart voor haar ogen .. erg hoor , zeker een Tia gehad

3
7 chouffleur

Om rascistichse redenen noemen ze Nederlanders witte mensen.
Dus ze zijn niet n hun woede zelf erg hypocriet.

4
8 meneer van het nieuws

Grinnik.
Deze vrouw schrijft: "Ik ontmoette Jerry Afriyie, activist en oprichter van Nederland Wordt Beter, en wilde hem ondersteunen. Hij vroeg me met zoveel mogelijk mensen naar de vreedzame mars te komen, ........... ."

Ja, Jerry Afriyie vroeg haar...........

Jerry King Luther Afriyie ofwel "Kno`Ledge Cesare" (bron zijn eigen Facebook pagina: https://www.facebook.com/jklrebel - let op de toevoeging: "rebel").
Op deze Facebook pagina ook goed zichtbaar wie zijn sympathisanten zijn!

Maar goed "Cesare" een directe afleiding van Caesar.
Welk een ongebreidelde hoogmoed ofwel grootheidswaanzin !

Verder "Kno`ledge" zoals in "knowledge", in mijn optiek draagt de man geen kennis en al helemaal niet van de Nederlandsche geschiedenis.

Maar goed dit persoon is veroordeeld (bron: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHDHA:2017:2030&showbutton=true ), per saldo een crimineel (overigens wordt dat in diverse discussies ook Wilders toegeroepen). (Neen, ik ben geen Wilders fan maar dit om e.e.a. in een juist perspectief te plaatsen.)

Doorbraak.eu , KOZP en dergelijken verheerlijken per saldo een veroordeelde crimineel met hoogmoed waanzin (zie Cesare), dit zegt toch genoeg over deze "relclubjes".

Verder (m.i.) een tenenkrommend en huilverhaal van een vrouw welke de voorstanders van Zwarte Piet wenst de demoniseren!

2
9 Bezorgde Europeaan

Het wordt tijd dat de rechten van de meerderheid hoger staan dan de rechten van minderheden als die niet overeenkomen.

Ik weet dat Pauw en dat soort me daar geen gelijk in geven want de meerderheid moet zich aanpassen aan de door hun gesponsorde sujetten.

2
10 niet-alles-geloven

Ze is schrijfster, dat zag ik al gelijk, bij haar eerste zinnen. Waarschijnlijk schrijft ze spannende boeken of zo, misschien wordt het nog een bestseller, goede reclame voor haar question

2
11 lisaaatjuh

‘Ik zag het racisme in volle vaart op me af komen met vuisten in de lucht en vuur in de ogen.’

En wie staat er met gebalde vuist in de lucht op de foto van dit artikel?

2
12 Belazerd

Wat is die Alma Mathijsen een drama Queen, waarschijnlijk is ze ,n schrijfster van de bouquet reeks boekjes.
Ongelofelijk, dat iemand zichzelf zo voor schut kan schrijven.

3
13 Marrie

@13
Mevrouw is hooguit schrijfster van ‘spandoeken’....

2
14 Hangingmen

@12 Maakt ook heel veel indruk , de energie spat er vanaf gewoon.

0
15 El Matador

* Verwijderd door de redactie *

16 Chat Baker

Een bekend gegeven is dat mensen vaak zien wat ze willen zien. Wil dus niet zeggen dat zo'n waarneming correct is.

Deze mevrouw ging als lid van een dogmatische groep demonstreren tegen vermeend racisme en dan is het logisch dat zij racisme meent te zien op het ogenblik dat zij met tegenstanders van haar standpunt geconfronteerd wordt.

1
17 TedjeR

Alma Mathijsen is bij deze afgekeurd als demonstrant en als schrijfster, drama queen dat je er bent!

0
18 DaisyDaisy

Weer zo'n racist die blanke mensen wit wil noemen. Niet serieus te nemen dus.

1
19 xtremy

@14
Zou best kunnen, een typische boosschrijfster waarschijnlijk.
Boos op alles en iedereen, en niet in staat om te zien met wat voor soort mensen ze daar in die oude gammele bus zat.

0
20 Marrie

@14 ,

Ondanks het feit dat ik U een plus gegeven heb dien ik op te merken dat deze "Mevrouw" wel degelijk een prachtig dramastuk geschreven heeft.

We kennen in de literatuur "fictie" en "non-fictie", haar stuk is duidelijk een "fictie" gebaseerd op haar eigen beleving ofwel "non-fictie".

Deze dame zou inderdaad succesvol schrijfster kunnen worden voor de Bouquet reeks ( @13 ).

In dit geval zijn haar "mogelijkheden" uitgebuit (klinkt als "slavernij" of Stockholm syndroom) om een zéér gekleurde beleving aan het (elektronisch) papier toe te vertrouwen in de vorm van een "tranentrekker".

Misschien zou ze zich inderdaad dienne te wenden tot een goed psycholoog of (medicinaal) tot een psychiater om te kunnen verwerken wat haar door de "boze witte man" is aangedaan.

Verder beschuldigd zij de politie, in haar artikel, van partijdigheid, "voelt" wat "de zwarte mens" allemaal is aangedaan ...................... kortom zo jong nog en dan al hormonale problemen?

1
21 Bezorgde Europeaan

Toch wel jammer dat deze alleen haar eigen verhaal hoort en lekker in de slachtofferrol schiet waar ze zichzelf altijd in drukken, hoe agressief denken ze zelf over te komen bij deze kleine kinderen met het sinterklaas feest?

Waarom hebben deze mensen zelf niet hun kleine kinderen mee naar deze acties die ze voeren?
Want daar ging het de friezen om niet tussen de kinderen voer de actie echter op een andere manier, en gelijk hebben de friezen laat de kinderen erbuiten.

3
22 Rattocasi

@19
Dat vindt ik eigenlijk nog niet eens zo erg, dat ze de mensen buiten de bus wit noemt.
Haar intense naïeve blijk op alles wat er gebeurd is vind ik veel erger voor een vrouw van 33jaar.
Van 16 jarigen kan je naïviteit verwachten in dit soort situaties, maar van iemand die 33 jaar , en dan nog zo dom naïef is, is zorgelijk.

0
23 Marrie

"Op de A7 werd de weg geblokkeerd door boze, witte Friezen. ‘Ik zag het racisme in volle vaart op me af komen met vuisten in de lucht en vuur in de ogen."

Mevrouw is duidelijk meer thuis in het genre fictie.

0
24 greenmango

@23
Blijk moet blik zijn

0
25 Marrie

Zoals altijd, degene die het hardst racisme roepen zijn zelf de grootste racisten.

0
26 solidsteel

@24 Dat soort nuttige idioten ziet overal racisme en begrijpt niet dat mensen ook gewoon boos kunnen zijn.

0
27 Dune

In een ander stuk ook al aangegeven dat ze een zeer eenzijdig belichting van de gebeurtenissen weer geeft. En de Friezen kennende ook nog wel wat aangedikt ook nog.

Zoals altijd bij dit soort eenzijdige verhalen worden zaken uit hun verband gerukt. Prima dat je wilt protesteren Alma, maar dan wel met een beetje realiteitszin. Je leeft je slechts in in je eigen belevingswereld die jij wilt zien. Je denkt niet na over waarom die "witte" Nederlanders zo boos zijn. Je beseft niet dat je met die benamingen zelf racistisch bezig bent. Je voelt je verheven boven alle normen en waarden omdat je voor jezelf voor de "goede zaak" vecht.

Dat is het hedendaagse probleem. Mensen bekijken alles veel te eenzijdig. Eenzijdig bekijken leidt tot polarisatie en tweespalt. Het enkel krijgen van wit en zwart. De 50 tinten grijs worden niet meer gezien. Dus mijn advies aan alle columnisten en schrijvers van tegenwoordig is, wordt eens eerlijk en bekijk zaken eens van alle kanten. Niet eenzijdig belichten en stemming maken. Dat mag Wilders van jullie ook niet, dus maak je er zelf ook niet schuldig aan.

0
28 Gezond boerenverstand

Een bange (blanke?), psychisch gestoorde vrouw ziet buiten witte mannen lopen?
Nou, een spannend verhaal hoor! Waar gingen ze ook alweer naartoe?
Oh, ja nou weet ik het weer: een traditioneel kinderfeest wilden ze verpesten.

0
29 Jan met de korte achterlul

Links en de linkse media doen er verstandig aan om zelf wat kritischer te zijn over dit soort extreme groepjes in plaats van ze ondanks alles te verdedigen. Dit soort polariserend geschrijf is hele slechte reclame en de steun onder de bevolking neemt hard af.

0
30 Dune

Alma, als je een realistischer beeld van de wereld had, dan had je gezien dat je al al die tijd tussen de grootste racisten zat.
De grootste racisten zijn de anti-Pieten die er een kleurtjes verhaal van maken. Die de blanken als hatelijke mensen zien. Die continu in zwart-wit denken en daar alle andere mensen mee lastigvallen.

0
31 beastyboy

Ze kunnen nòg zoveel slachtoffertje spelen, de Friezen hebben glansrijk gewonnen!
2017 was een fantastische Sinterklaasintocht!

toedeloe
question

0
32 Jan met de korte achterlul

People who annoy you: N_GGERS.

0
33 Dune

"Even" het stukje analyseren:

Het verhaal over het stoppen is behoorlijk gedramatiseerd: Naar voren schieten, tafeltje dat in de buik snijdt maar wel schokkend tot stilstand komen. Klinkt meer als afremmen dan een noodstop. Blijkbaar reden zij vooraan want ze zag door het gangpad de auto die hen blokkeerde. Dat die andere bus dus zo hard moest remmen dat de voorruit werd beschadigd lag dan aan het feit dat hij onvoldoende afstand heeft gehouden.

De vreedzame mars waar ze het over heeft blijkt ieder jaar gewelddadiger te worden. Het opeisen van een prominente plaats, het overstemmen van de feestmuziek door het schreeuwen van leuzen, het schelden tegen kleine kinderen.. kortom; inspanningen om een kinderfeest onmogelijk te maken.

Vooraf haalt ze zich samen met haar medestanders al van alles in haar kopje over de tegenreacties die mogelijk, in haar verbeelding, plaats zouden kunnen gaan vinden. Meer dan opmerkingen en discussies hebben ze nog nooit gehad, maar in haar fantasie zal er met rotte eieren gegooid worden en misschien zelfs met stenen. [tip: Zwarte Piet gooit met pepernoten en suikergoed, de paashaas verstopt eieren en gooit er niet mee.]

Opgejut door haar eigen fantasie en die van haar medestanders ziet ze al KKK tafrelen oor zich wanneer de tegenstanders uit hun auto's stappen. Maar wat gebeurt er nu werkelijk? Niets, gewoon niets. Er wordt niet eens geklopt op de bus, niemand probeert de bus binnen te komen. Dan denkt ze opgeheven vuisten te zien en vuur dat uit ogen spuit. Mwah, dat laatste is onmogelijk meisje: je kijkt teveel horrorfilms. En die vuisten? Die heb je zelf op de foto gezet van je medestanders...

Agressief geblokkeerd? Niet agressiever dan jullie eigen 'vreedzame' demonstraties tegen kinderen.

Dan een hoop hear-say. Gooien met stenen? Maar ze missen de bus want zelf hoort ze geen stenen de bus raken? Een cameraman die klappen krijgt maar ze ziet hem zelf niet...

De politiemensen hadden moeten uitzoeken of er gewonden waren. Waarom? De snelweg is geblokkeerd. Daar was een melding van, niet van gewonden. De politie doet wat de politie moet doen; in gesprek gaan met de overtreders. En sinds wanneer worden overtreders in Nederland opgepakt? Ik begrijp trouwens niet waarom ze de politie als 'bedreigend' ziet omdat zij niet komen luisteren naar hun jankverhalen.

Hier laat ik het maar bij. Meer dan een sterk gedramatiseerd jank verhaal van een puber is dit niet.

0
34 Mariska3

@34 Mariska3,

Goede analyse, chapeau!
Helemaal met je eens!

Zie @9 .

0
35 Bezorgde Europeaan

En weer is blank foutief gespeld, zouden ze dat door hebben?

2
36 Lucifer De Vil

* Verwijderd door de redactie *

37 Chat Baker

Ik vraag me af wat er gebeurd zou zijn als die bus wel kon doorrijden naar Dokkum. Als die activisten zo agressief naar kinderen hadden staan schreeuwen. Zou ze dan nog steeds er achter staan? Geen enkel normaal mens keurt agressief gedrag tegen kinderen goed,welk kleurtje die kinderen ook hebben.Nu zijn die activisten natuurlijk erg zielig omdat zij hun doel niet hebben bereikt.

0
38 benbenieuwd

@36 Lucifer De Vil,

Neen, dat hebben deze "droeftoeters" niet in de gaten!

Ik ben "blank", niet "wit". (In mijn stamboom zitten Spanjaarden en Fransen ....... ja, ook "bezetters" toentertijd.)
Maar ook puur Keltisch bloed!

Blijft dat Zwarte Piet niets maar dan ook niets met "black face", discriminatie of Neerlandsch coloniale verleden van doen heeft.

1
39 Bezorgde Europeaan

koekoek...

0
40 Madman351

:"We gingen maar 80, waar we 130 mochten!"
Boehoehoe!

Nee MUTS, je zit in een BUS en dan mag je maar 80.
Heb jij je rijbewijs? Zo ja, inleveren dan.

Bovendien zou ik niet 130 rijden in een bus die zo gammel is dat er bij 80 al een ruit barst bij afremmen.
Dat jullie een aftandse bus hadden betekend 2 dingen:
!) Geen hond wil jullie een bus verhuren, want ze zijn jullie spuugzat.
2) Een goede bus is duur en dat kan er niet vanaf als jullie allen in de bijstand zitten.

0
41 von Schnellensinken

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@23 Grappig, dat deden wij vroeger ook, namen verbasteren. Was op de kleuterschool, geloof ik....

zojuist geplaatst door Bop

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@54 Dat is geen reactie op mijn opmerking dat de PVV niet racistisch is omdat rasime bij de grondwet verboden is.Als de PVV racistisch zou zij...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Nederlander had 613 dagen op rij corona en ontwikkelde in die tijd zijn eigen, sterk gemuteerde coronavariant

Dat is best veel 50 mutaties van het coronavirus in een mens.Dan weten de onderzoekers nu ook al wat de toekomstige mutanten kunnen zijn als e...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@39 Dat klinkt me bekend in de oren. Sommige mensen proberen hun eigen vreemdelingenhaat goed te praten door de mensen die hen daarop aanspreke...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@52 Ik bedoel maar ......

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@37 Het "minder, minder, minder" incident alweer vergeten?...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Ja dat is heel erg vergelijkbaar want onder sociale druk van hun familie en hun vrouwen dragen mannen verplicht een baard. Die mannen beweren ui...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@32 Vandaar de ijskast van Wilders. Maar "gelukkig" laat hij zijn ware aard nog steeds zien op X....

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@38 @36 "Jij daarentegen, verdedigt constant dat beleid" Dat vuige truukje werd op mij ook weer eens toegepast: omdat ik mij nie...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Nederlander had 613 dagen op rij corona en ontwikkelde in die tijd zijn eigen, sterk gemuteerde coronavariant

De man was tijdens de coronacrisis wel gevaccineerd, maar dat mocht niet baten.Eerste klas vaccin. 🤗...

19 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Kannada Mms VideoShawn Mendes Najedหนังโป๊ะForumgirlsAnime Porn GirlSissification PornTamil Language Sex VideoPorn Pictures HotAva Addams Hd PlanetsuzyBodybuilder Porn VideoShota FutanariBrianna Beach VideosBangroos AnalXnxxx NudeMilf At The OfficeAmoiranth NudeWomen Having A OrgasumSex VedeosIamcocobunnieLexiscandyshopWww Nepali SexVictorin PornGoon Hypno PornSockpussyLesbian Porn TubesDeep Fake NudeJulie KayCartoon KiPriyanka Chopra NipplesPersonal Trainer PornEmily Willis RoughMom Caught MasterbatingPorn Web GamesKimora QuinGf Porn VideosSaabsilvi PornStuffer 31Mom Caught MastrubatingMortherlessFappening BookX-videos IncestoSax ChutJija Sali Porn VideoVillage Sex Village SexXxx Video Com Mp3Bareback ShemalBlow Job SmokingRose Hart PornNew Porn Hd Video DownloadNew Romantic XxxEmilia Clarke XnxxGay Porn Beefcake HunterKareena FuckWww Hindi Sex VideoIndian Mother And Son Sex VideoKartun PornPornos Hecho En CasaHermione Granger HentaiXvisdosWww.xnxz.cEva Green XxxSunni Lioni PornFestival NakedSexylexxxyp Onlyfans LeakedNewsensationsD E S I X N X XFree Full Length VrpornProno GrafiaFreeporn SitsIndian Shemale FuckXxx Videos Hd Bhojpuri_tscandyHijos Y Madres FollandoCeleb PhunAlinaroseFree Malayalam Kambi KathakalViphanaaels OnlyfansBdsmbreakInterial PornPornpn ComHentais NAnimation Anal PornViolet Myers Porn VideosPornographie DeKrissy OynnTamil Actress XvideosOvertime Megan Nudes LeakedBig Tit Blow JobJoi MomChum CheatStep Mom Animation PornDiscord SexMm SexKaley Cocco NudePorn In TrainGay Porn With FatherKlhoe CapriScatbbwEmily Knight OnlyfansBig Big Sex VideoDex VedioEnergy KouykaAlexis Texas Porn VideosAnime Vampire PornLightskin MasturbatingNaked Women GolfersZbpornCumontongueTall Girl XnxxXnxx MemeHotguysfuckBlonde HentiAmateur Asian PornAsk Reddit...Game For PornXxx MassjMia Melano PornNew Mom Xxx VideoAsian Hot MovieNude Movie SceneSnap PorniPinkky PornSloopy DeepthroatRubbing PussyTittie Drop CompMassage Palor Hidden CameraListofsubredditsThumzilla.conImages PornoXvideos De 18Yoga NakedBig Tit OilyRaj Kundra Porn MovieBf Sex XxChatur BaPerky Little TitsHollywood Sex MovieBrother Sister Fight PornAsain Big Boobs PornXmoviesfryouMaduras Y CachondasAshtyn Sommer OnlyfansFunny Nude PicturesThick Asian AnalMoviesmomTaoi PornLacylotus NudeBig Bobs SexKareena Kapoor Nude ImagesTubsex