door Inter in Binnenland  ·  141 Reacties

  • 15
  • 1206x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat zijn bepaalde mensen ineens sceptische burgers zeg. Gisteren werd hier nog onmiddelijk aangenomen dat het vuurwerk in de bussen zat, nu de burgemeester zegt dat het anders zit wordt er getwijfeld.
En om meteen maar even proberen te voorkomen dat mij een mening wordt aangepraat: heel Sinterklaas, zwarte of andere pieten incluis, interesseert me niks. Hypocrisie wel.

5
101 Ketter

De Ruyters zeggen: "En over 10 blijkt wederom dat mevr. Waanzin gelogen heeft. Als dit zo zou zijn dan had ze dat meteen afgelopen zaterdag toegelicht. Nu heeft de ambtelijke molen op het stadhuis de tijd gehad om uit te dokteren welke reden ze zouden kunnen opvoeren en welke groep er precies in een bepaalde hoek moet worden gedrukt. PvdA Buregemeesters? OM VAN TE KOTSEN"

5
102 De Ruyters van Michiel

Het argument, blijf van ons kinderfeest af om vervolgens een bus met demonstranten die goedkeuring hadden om te demonstreren op te wachten met zwaar vuurwerk gaat alle perken te buiten.,Dit plaatst de z.g.traditie in een ander crimineel daglicht en moeten de traditiebeschermers zwaar bestraft worden.

3
103 jantje van leiden

Als het vuurwerk in de bus was aangetroffen en dit bekend was geworden waren de rapen gaar geweest.Nu het andersom blijkt te zijn,wat ik eigenlijk wel wist,worden de criminele acties van pro zwarte pieten met de mantel der liefde bedekt en wordt de burgemeester zelfs voor leugenaar uitgemaakt.Arm Nederland is de weg kwijt.

3
104 jantje van leiden

Ten eerste beweert zij dat alleen maar, dagen later. Het klinkt als zichzelf schoonpraten naar de lobby toe over de rug van degenen, die onze cultuur verdedigen tegen barbaren en hun handlangers.

Ten tweede is zij, gezien haar pro-barbaarse houding, met zekerheid het soort burgemeester dat met twee maten meet en bijeenkomsten van welke aard ook door een groep, die zelfs maar in de verte riekt naar rechts, de toegang tot de stad zou verbieden.

9
105 Wendel

@105 Verhelderend dat u in een reactie op een protest tegen anti pieten rechtse clubjes ook een rol spelen.

3
106 jantje van leiden

@100 Haha, serieus Drumpf? Het punt is juist dat je om internet niet kan bepalen hoe men iets zegt, alleen denk jij dit wel te kunnen.

De reden dat ik vel reageer op jouw idiote aantijging van dat ik geagiteerd reageer is omdat ik er helemaal klaar mee ben om uit te leggen dat ik autisme heb, dat ik direct en recht voor zijn raap ben en dat de niet-autistische mens hier vaak niet goed tegen kan en dit verward met boosheid, irritatie.

En jij blijft maar volhouden, jij blijft maar denken dat je voor mij kunt bepalen hoe ik reageer. Alleen daar heb je het nog over, de discussie ga je niet meer aan. Dit doe je in elke dicussie met mij, vandaar dat ik je steeds meer overeenkomsten met een trolletje zie hebben. Dit is gewoon een feitelijke constatering.

6
107 Bluth

@104 Ik moet er altijd wel om lachen wanneer de politiek correcte kliek over iets valt wanneer het 'rechts' betreft, en zodra blijkt dat het niet 'rechts' was, maar van minderheden, dan komen de excuses en randzaken en is het plotseling allemaal niet zo erg meer.

Je ziet het bij Amnesty International in het groot, verontwaardigd wanneer de mensen rechten worden geschonden, behalve wanneer dit in islamitische landen gaande is, dan hoor je ze niet.

7
108 Bluth

@108 Is uw opmerkingsgave wel in orde ? Het is juist andersom lees de reacties er maar op na als u die moeite wil nemen.

5
109 jantje van leiden

@108 Het is niet andersom, wat betreft dit hele euvel doen beide 'kanten' het.

6
110 Bluth

@104 Jantje: U verwoordt exact zo als ik e.e.a. ervaar. Maar omdat ik dat al geruime tijd, is mijn toonzetting wat ongenuanceerder.

5
111 Gut

@108

"Je ziet het bij Amnesty International in het groot, verontwaardigd wanneer de mensen rechten worden geschonden, behalve wanneer dit in islamitische landen gaande is, dan hoor je ze niet."

Precies. Vermoedelijk meer dan 50 doden door een bomexplosie in Nigeria in een moskee. Tussen de 43987924747972971987497918 eenzijdige anti Islam hysterische geblèr op Nieuwskoerier tel ik zero berichten hierover.
De selectieve verontwaardiging die je claimt te bespeuren vindt hier dagelijks plaats, maar daar hoor ik je nooit over.

https://www.theguardian.com/world/2017/nov/21/nigeria-mosque-attack-teenage-suicide-bomber-kills-at-least-50

4
112 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@108
U liegt:
"Je ziet het bij Amnesty International in het groot, verontwaardigd wanneer de mensen rechten worden geschonden, behalve wanneer dit in islamitische landen gaande is, dan hoor je ze niet."

https://www.amnesty.org/en/latest/

Waaróm liegt u daar (willens en wetens) over?

113 verdwijderd21

@113

Scherp.

5
114 Drumpf

Goh, lekkere typjes die blokker Friezen. Dacht ik al.

4
115 MayDay

Euh blokkeer dus.

4
116 MayDay

Onbewezen , niemand aangehouden, het gerucht ging..
Meer is het niet en was het ook niet.
Wat wel gebeurde is dat het hele feest en de intocht vlekkeloos en vooral probleemloos is verlopen.
En dat was in voorgaande jaren wel anders.
Voor zover is er nu beter gehandeld, mede dankzij de noodbevelen van de loco burgemeester.
Er had sowieso een verbod op demonstreren moeten komen voor zowel de voor als tegenstanders van onze held Piet

5
117 chouffleur

** gebruiker verwijderd **

@114
Valt wel mee, dat scherpe. Helaas worden discussies op NK met dit soort haatzaaiende leugens keer op keer vervuild. Fact free beschuldigen leidt alleen maar af van de discussie, wellicht is dat de reden er ook juist voor. Jammer, want zo wordt de potentiële synergie van een discussie platgeslagen.

Dus nu maar weer terug naar illegaal vuurwerk bezittende blokkade-opwerpende tokkies die maling hebben aan de rechtstaat en hun mening desnoods met geweld door strotten wil duwen.

118 verdwijderd21

-- Pro-Zwarte Piet demonstranten wachtten tegenstanders op met zwaar vuurwerk --

Dat zijn dan getrainde militairen want men weet hoe zwaar het zware vuurwerk is.
Iedereen weet dat een zogenaamde Cobra de kracht heeft van een handgranaat.
Dit betekend dat alles in een straal van 25 meter vernietigd word.
Onder het zware vuurwerk bevinden zich ook mortierbommen met minstens 100 x zoveel kruid dan de cobrabommen. Geschat is een vernietigende explosie binnen een straal van 100 meter.
Gelooft u dit niet? Als 1 cobra 1 handgranaat aan kracht wat zijn dan 100 cobras aan kracht bij elkaar? Staat allemaal in de kranten .

Het zijn dus getrainde militairen met dit zware bom vuurwerk .
De politie kijkt er weer naar ondanks al dat bom en wapentuig.

--Sarcasm off --

2
119 techcenter

@3

Compleet absurde reactie dit, gezien de strekking van het artikel in kwestie. Hoe verzin je het.

3
120 MK2000

@120 Ik denk eerder dat ze vroeger het leesplankje heeft overgeslagen.

7
121 Dian

@118

Ok, mild scherp dan...

KDaver: "Helaas worden discussies op NK met dit soort haatzaaiende leugens keer op keer vervuild. Fact free beschuldigen leidt alleen maar af van de discussie"

Mee eens.

KDaver: "Dus nu maar weer terug naar illegaal vuurwerk bezittende blokkade-opwerpende tokkies die maling hebben aan de rechtstaat en hun mening desnoods met geweld door strotten wil duwen."

Zorgelijk. Ik ben overigens van mening, voor de duidelijkheid, dat dreiging van geweld je aan beide kanten ziet onder de extreem pro en extreem tegenstanders. Ik vind het echt te bizar voor woorden hoe het zich allemaal manifesteert. Daarom ben ik oprecht blij dat Amsterdam nu de knoop doorgehakt heeft en de discussie vanzelf hier verdwijnt. Rotterdam volgt over twee jaar, dat heeft de gemeente al bekendgemaakt. Mensen kunnen mijns inziens maar beter zo snel mogelijk aan de onvermijdelijke veranderingen wennen zodat het feest zonder 'gedoe' kan plaatsvinden.

7
122 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@122
Nou, vooruit dan... question

Ja, polarisatie is een gevolg van populisme: het gaat niet om inhoud, het gaat om het overtroeven van de opponent. Zie de steeds verder overtreffende superlatieven die W. de laatste jaren heeft gebezigd. Uiteindelijk volgt bedreiging en de ultieme variant is geweld, in dit geval: het illegale vuurwerk. Dat is ook reeds toegepast bij AZC's, [sarc on] dat was pas lachen toen die oorlogsvluchtelingen die cobra's om de oren kregen... [sarc off]

123 verdwijderd21

@123

KDaver: " dat was pas lachen toen die oorlogsvluchtelingen die cobra's om de oren kregen"

Ik vond dat een misselijkmakend tafereel, helemaal omdat getraumatiseerde kinderen nog dagelijks kampen met ontploffingsgeluiden van neervallende bommen te maken hebben.
Sowieso spoort iemand niet die meent dat zwaar vuurwerk het middel betreft om de opponent te overtuigen van zijn of haar gelijk.

6
124 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@124
Dergelijk gedrag valt mijns inziens dan ook onder terreur.

125 verdwijderd21

@113 En vergelijk dat nu eens met hoe actief ze voor de onderdrukte Rohingya moslims opkomen? Het gaat mij niet om het opkomen voor bepaalde individuen, het gaat mij om het actief aanpakken van de onderdrukking.

Een andere mening direct wegzetten als 'haat zaaiende leugens' is wel weer erg typisch.


Oh en Drumpf, ik reageer niet geagiteerd hoor, sorry. question

6
126 Bluth

@112 Ik hoop dat je begrijpt dat dit islamitisch terrorisme van Boko Haram is? Dan gaan we het dus over islamitisch terrorisme hebben, wil je dat? question

6
127 Bluth

** gebruiker verwijderd **

@126
Een leugen uit @108 blijven herhalen maakt hem nog steeds niet waar:

https://www.amnesty.org/en/latest/news/2017/11/myanmar-rohingya-trapped-in-dehumanising-apartheid-regime/

Nogmaals: waaróm liegt u willens en wetens over AI?

128 verdwijderd21

Er is niemand aangehouden met vuurwerk ergo verzinsel

6
129 chouffleur

Waar is de bewijslast?

6
130 chouffleur

Geen knal gehoord, hooguit die deur van de bus die onverrichter zake terugging

5
131 chouffleur

Langleven anti-anti zwartepiet XD Ik vraag me soms af waar oorlog begint XD

4
132 DikkeTor

@127

Reageer liever eens op @128

6
133 Drumpf

* Verwijderd door de redactie *

134 Gut

* Verwijderd door de redactie *

135 Congo

@134

4
136 Congo

** gebruiker verwijderd **

@133
Ik had nog even hoop dat er wat zou komen maar die hoop ben ik nu inmiddels kwijt.
Jammer dat er te veel mensen zijn die anderen ergens van beschuldigen maar het bewijs achterwege laten of zelfs bewust mijden. Helemaal sneu als die beschuldigingen gaan naar een organisatie als Amnesty dat grotendeels draait op vrijwilligers en dat opkomt voor rechten van álle mensen wereldwijd.

137 verdwijderd21

* Verwijderd door de redactie *

138 Gut

* Verwijderd door de redactie *

139 Gut

* Verwijderd door de redactie *

140 Congo

@138 + @139 question

0
141 Congo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@10 Rutte is niet de baas van de NAVO. Het is alleen maar de secretaris. Opper secretaris. Hij moet het bestuur dienen. En het bestuur bestaat ...

zojuist geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

En wederom krijgen die extra.En de mensen die een klein beetje meer verdienen dan hen kunnen weer fluiten naar wat extra:'s.👎👎...

7 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Maar terug naar Oekraïne op vakantie gaan kunnen die deserteurs wel.😡...

10 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Offtopic

@2685 en @2687Jeetje, dat is wèl erg lang. Dat kan toch niet? Of zou dat ook weer één van de "pesterijtjes" zijn richting één bepaald per...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

23 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

26 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

28 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
Offtopic

@2684 Ik was op kraamvisite , laat thuis , smorgens vroeg de deur al uit , dus was blij dat ik zat heerlijk joh met een malibu 😛...

31 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@9De baas van de Nato is niet ondergeschikt aan een mp...

32 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

35 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Rough FistingNhentsiOnlyfans FindeXnxx .comGay Porn BestJessie PornhubSexy Video 18 YearsXnxx LadyboyAdult Porn Full MoviesAsli Chudai VideoXxx Desi LoveWww Free Porn SitesMilfnut.ckmBrooklyn Chace PornSkinny Mexican PornSite De PornôGia PaigneDestiny DixxonXxx Odia Video ComNiki PornShirimeAsian BbcpornTiffany Watson PornTelugu Aunty PukuHot Girl PornstarsFree Milf VideoThothub ToRarbg Alternative RedditBangbros EbonyVideo Golden ShowersAyaka MakimuraDicksuckerPorn StepdaugtherChandigarh Porn VideoCherokeedasXlxx.comAnnoncesescortDesi Maid FlashJennifer JaneCherry Blossom PornhubRomantic BlowjobJav Sub IndoNaruto Porn PicsHentaieng SubMelyssa Ford PornLargest Boobs PornSexo Com BonecosMalena MorganBhabhi Porn DownloadKarely Ruiz Only FansPegging VideosMovies Free Pornافلام سكسي مجانيAlexandra DaddarioboobsJufe-451Wife Swap OrgyMom And Son Making OutDeepfake Porn CelebCurvy Young Bhabhi Fucked By Harami DevarPawg NudesNude Teenagers PicsSunny Leone Fucking Video DownloadXxxii TeluguNaked In StorePeta Jensen MaidPorn Animation Seriesسكس الممثلاتPorn Gay BoqueteSexandsubmissionRuangan BokepHemster Free PornAlice Angel PornBrazze4s3 Girls XxxIndian Suhagrat First NightR Trashy BonersMonile Free PornBig Titys NakedTelugu Sxe VideosSex Video SeSavannah Bond DreddLofi Girl PornXxxbf ComVietnamese HookerMom Share Bad With SonBackroom.casting Couch IcePelispornoXnxx Boobs PressFuking MoveHomemadepirnRussian Mom PornJav StreamsPornhub EsBest Porn Free SitesPor NodromeDesi Aunty Nude PicsBeautiful Sexy Nude WomenLindzeexxo1Indian Sex Video Download ComXxx Porn Video MovieMy Friend Hot Mom XxxMalayalamsexmoviBoob Sucking SonGoodfuckingBadly PornNude Shower TeensTera Sex VideoIndian Celebs NudeAnabella GaleanoFleshlight PornBbwblowjobDeepest Anal PornAdultfrienfPorno FamosoSky Bri Full VideoHot Indian NudeRekha Ki Sex VideoChina Actress XxxMeena Hot NavelCharma KellyAdult Games CollectirAnal XxxGay Porn In The BeachMaryjane AuyrinIndian Hot Gf SexSex Video Sex Video TeluguNehal Vadolia NudeChubby JoiSexo Com AvozinhaOona Chaplin NudeSmutindiaSexydansSexy Bf Bhojpuri MeinHindi Kamasutra SexSofia LeoneQueen Of Spades HotwifePorn Atar TubeFmottrn OnlyfansCharlize Theeon NudeXxxsieXxx Video 2001Red XnxxxRexpron ComMalayalam Sex CartoonBoxing XvideoLevel Sex VideoHotel JayshreeBrother Sex MovieNet Cafe RomanceWww Japan Sexy Video