door robocop3 in Binnenland  ·  24 Reacties

  • 18
  • 1069x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Oef, ziet GroenLinks nu opeens het "licht"?
Dát is niet volgens het knuffelprincipe van de partij(top) van GroenLinks.

(Sarcasm on) Daar moeten ze mee uitkijken: het is de tijd van Sinterklaas. Voor ze het weten gaan ze de zak in van Piet. (Sarcasm off).

1 verwijderd2420

Ja mensen we moeten alert zijn op moslim gedrag. Het word gevaarlijker in ons land en mogen ons niet onder laten sneeuwen.

3
2 Interessant

" Dreigt segregatie?".
dat is al een tijd bezig hoor want dat is juist de bedoeling.

3
3 ongelovenloos

@2 We moeten meer letten op ons eigen gedrag en weer trots worden op onze taal, cultuur en gewoonten. We moeten fel weerstand bieden aan een ieder die daar aan wil tornen. Zo passen hoofdoeken en andere uitingen van religie niet bij wel uniform dan ook. Daar gewoon heel duidelijk in zijn, desnoods via wetgeving.
We moeten als niet moslims leren om meer solidair te zijn en op te komen voor elkaar.

1
4 watnu

* Verwijderd door de redactie *

5 Captain Hero

Ik moet eerlijk toegeven perplex te staan door deze heldere ingeving van GoenLinkser Zihni Odzil. Laten we hopen dat hij nu niet door zijn partij terug gevloten wordt.

1
6 greenmango

Gaat GL het nu ook eens in zien.
Dit weten we allang.
Die Moslims is gevaarlijk volk en zeker die haatpredikers in die Moskees.

2
7 annie

Een normale discussie over de islam is al 15 jaar niet mogelijk.
Vanwege haat-schreeuwende politici.
Nee, ik noem geen namen.

28
8 WijzeDwaas

@8 Een normale discussie over de islam is al 15 jaar niet mogelijk.
Vanwege islamofiele racisme-schreeuwende politici (en opiniemakers).
Nee, ik noem geen namen (want dan kan ik wel aan de gang blijven).

1
9 greenmango

Ach, ja. Dan maar segregatie.

3
10 Wild Rover

@10 Daar ben ik ook voor, dan is het eenvoudiger om selectief te zijn

2
11 chouffleur

@10

Zolang ze zich maar aan de seculiere wetten houden. Ze (moslims) zijn door de PVV in de salafistische hoek gedrukt, dus nu moeten we er ook maar het beste van zien te maken.

20
12 WijzeDwaas

@11 Maakt 't hokjesdenken wel zo accuraat. question

0
13 Wild Rover

@13 En je ziet het al van kilometers ver aankomen : problemen, dus hoe ga je er vanaf komen met die sollicitatie etc

0
14 chouffleur

Welkom in deze wereld onder welke steen heeft GL gelegen ?

0
15 mooi weer

* Verwijderd door de redactie *

16 hk-sr

Islam voor beginners en naïevelingen.

Les 1.
Wat betekent islam ?
Betekent islam vrede ?

Antwoord:
Nee. Ondanks dat men dit vaak hoort en dat men de argeloze westerling hiervan probeert te overtuigen betekent islam niet in de eerste plaats vrede. Islam betekent onderwerping. Onderwerping aan de geboden en verboden van Allah. Als voorbeeld van de mens die zich perfect aan die geboden en verboden heeft onderworpen geldt enkel Mohammed en niemand anders. In die zin dient de echte islamiet Mohammed in alles, in zijn hele doen en laten, na te volgen. Dat zit je altijd goed en zal Allah je belonen. En dat gaat ver. Geloof het maar.

Les 2:
Kunnen in de westerse seculiere wereld islamieten de geboden en verboden van Allah terzijde schuiven als afwijkende westerse wetten daarom vragen ?

Antwoord:
Zie het antwoord bij vraag 1. Islam betekent niet onderwerping aan de geboden en verboden van Allah als het jou zo uitkomt. Islam betekent onderwerping aan de geboden en verboden van Allah onder alle omstandigheden en voor alle tijden. De geboden en verboden van Allah zijn niet onderhandelbaar en zijn dwingend voor alle mensen van alle tijden. Je niet houden aan die geboden en verboden zal gruwelijk bestraft worden na het leven. Het zullen daarom de westerse wetten dienen te zijn die zich moeten aanpassen aan de geboden en verboden van Allah.

Les 3:
Zal men in het Westen, waar religie als een onuitroeibare ziekte wordt gezien in toenemende mate, ooit kunnen begrijpen dat mensen de geboden en verboden van hun God boven de wetten van de seculiere mens stelt ? Dat gelovige islamieten zich niet vol overgave overgeven aan de verworvenheden van de vrije en vrijgevochten westerse wereld.

Antwoord:
Nee, dat gaat niet lukken. Veel mensen die niets met religie hebben of met de aanbidding van een God zullen dit nooit kunnen begrijpen. Dat is een deel van het probleem en het feit dat niet alleen religie maar ook de naïviteit van de seculiere agnost of atheïst onuitroeibaar blijven.

Tot zover deze cursus voor beginners en naïevelingen in 3 korte lessen over de islam.
Graag gedaan. U kunt nu het duimpje naar beneden drukken en verder gaan met uw dag.
Tot de volgende keer.

1
17 De Vliegende Brabander

* Verwijderd door de redactie *

18 Captain Hero

Ik was er gisteren ook bijzonder verbaasd over dat Nieuwsuur hier een reportage over uitzond.
Ook de uitgenodigde Arabist wist heel treffend de zere plek aan te wijzen. Dat hoewel gestart uit goede intenties, je steeds verder terugtrekken in geloofsregels leidt dat je je afzondert van de hedendaagse maatschappij, en daarmee het gevaar van een maatschappelijk isolement dreigt, wat weer problemen met zich mee brengt.

Opmerkingen dat om je leven halal te houden, je geen werkplek mag accepteren waar je niet mag bidden, het willen aanhangen van strikte kleding voorschriften, en een compleet verbod op muziek en alcohol. Houdt voor een totale salafi, die ze onder aansporing van islamitische orthodoxe predikers wensen te worden, in de praktijk in dat je vrijwel nergens meer kan komen.

Omdat zoals terecht werd opgemerkt er bijna overal wel muziek wordt gedraaid: in winkelcentra, sportverenigingen etc. En ook op veel plaatsen alcohol wordt verkocht, geschonken of gedronken. Als je je dan ook nog gaat afzetten van (plaatsen waar) mensen (zijn) die zich niet kleden volgens de religieuze regels, is het isolement compleet.

Wanneer men kiest voor een pad dat uiteindelijk leid tot zelfverkozen uitsluiting van de maatschappij, die men structureel afwijst als zijnde onrein of verkeert. Waardoor men zich weer genoodzaakt voelt om zich steeds verder terug te trekken in hun eigen religieuze kringen, waarmee de segregatie steeds meer groeit.

Ook binnen strenge christelijke gemeenschappen is dit een probleem, hoewel de Bijbel wel houvast biedt met Jezus die het voorbeeld gaf van de barmhartige Samaritaan, en dat we bovenal niet mogen oordelen over een ander. Wanneer fanatieke religie aanhangers zich verheven gaan voelen boven de rest van de mensen, die niet volgens hun strikte geloofswetten handelen, komen we op gevaarlijk terrein. Zeker gezien moslims een traditie kennen van geweld gebruiken (zoals ook hun grote voorbeeld Mohammed toepaste) om hun religie te verspreiden.

0
19 Reactie

@12
U haalt oorzaak en gevolg grandioos door elkaar.
Wilders verwoordt alleen maar het gevaar, de problemen, die hij en anderen al velen jaren zagen aankomen. En probeert daarbij ook oplossingen aan te dragen.

Je kan toch ook niet zeggen dat door Luther de katholieke kerk haar onderdanen is gaan oplichten met het kopen van aflaten, toen Luther deze zaak sterk veroordeelde.

Iemand die het probleem benoemt, is niet de oorzaak ervan. Het probleem is juist dat het benoemen ervan altijd is weggezet als racisme of haat zaaien, waarmee een discussie over de aanpak van de problemen nooit mogelijk is geweest in politieke kringen. Zoals @9 u al zeer terecht van repliek diende.

0
20 Reactie

@12 En de Wijze laat iedereen weten waar GROENlinks eigenlijk voor staat, en het Dwaze is en blijft dat de ouwe trouwe CPN, ondanks een nieuwe naam heeft nooit iets heeft verandert aan het karakter!

Het Wijze naar en beschuldigen van anderen blijft dwaas!

2
21 Zie Hier

@15 Ach beter laat dan nog later (wakker worden)

1
22 Ikke44

Kijk maar naar dat hoofddoekverhaal bij de politie
Ze krijgen een vinger en ja hoor ze beginnen nu al weer dat een hoofddoek mogelijk moet zijn voor alle agenten

1
23 Ikke44

@21

Je blijft maar hameren op CPN, zit het zo diep, terwijl het eerder PSP acties zijn.

0
24 garriet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

5 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

6 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

6 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Miriama KunkelovaSara Jay And Lil DXnxxkoreanChicks With Dicks PornAmieecambridgeWwwxxxvcomBlack Daughters PornPorn Cartoon AnimeGrannys OrgyKiittenymphSex In VedioAdria RawBottomless In PublicChaparritas NalgonasNifty Erotic StoriedPorn By PornVostfr FreePuretoobooSexce HdVanessa SierraRebecca Feeguson NudeMonika Roy XxxAna Rose XxxAdult Movies DownloadReal Home SexMalenq MorganIndia LesbianBig Dong AnalPorn CastleSexy Chut VideoOld Man Teen Girl SexClaudia Marie PornBagla ChatiBig Nippled MaturesSexynude TeensMisty Meaner Melony MelonsNudecelebrity VideosFamliy Guy Gay PornSpobgebob PornDayanna_sweetKira Shannon PornXxx Bp MomSex4Boobs Sucking NudeNew Family Strokes VideosDoggly Style PornTitty Sucking CompilationMom Sits On Sons FaceXhampsgterStrawberrytabby LeakedCake FartsFucked SillyGay Baer PornThe Lorax PornXvideo PunjabWww Brazzers XnxxKorean Bus SexAccidental PornOld Young Sex VideoAsian Family PornBest FuckpornFiltyhgridHornystepdadPornographie ViolantCemd-330Bridget RegannudeTeenfedilitySunny HusbandMi Hija FollandoEbony Blow Jobs PornEbony GaloreSuck Own NippleSiverdaddiesSurat Sex VideoKoreia XxxNaked Korean GirlFtree Gay PornCurvy Nude WomenXxxxx Bhojpuri VideoPon SaxBaddiesonlypov草榴Boy Xxx ComSaphica EroticaPeter North CreampieAvy Scott LesbianMy Daughter NudeGarotas Na CamInuyasha PornRed Shoes DiariesSex In SpanishYaseminanderson LeakedBellasa PornXxxdxxxIndian Sex Aunty SareeIndonesia ColmekPublic BoobslipAmouranth SexeSexxx PicturesBf XexBlu PornHypnotic JoiHogtied BdsmHentais GamesXtreame TubeAnime Teen PornNfsw RedditNoodle MafazineHitomi TanakKattvondonNaked JapanMelissa DeblongAlke ThadeaToon Porn FamousEba LoviaPhim JavStepmom LesbianpornBoobsbeachKaede To Suzu PornA.i PornGeorgia PeachpornKiki Daire - Haunted Cock HorrorRamon Monster AnalAzulahentaiLesbain Scat PornTitty TwistingCuckolding JapaneseHolly Michael PornYiff Porn Comicسكس عرب نازHd Hd Hd PornUp Close CumshotsMature Video MilfXxxx Hot Video HdHot And Xxx VideoPics Of FemdomForeign Sex VideoIndian Porn WifeIndian C Grade MoviesStepmom Latest PornFucked While SleepingForced SexmoviesNude TiktokersPron VidieCrot Di Mulutهنناي بدون حجبMotherlewwTrans SexeHanabi HentaiNerd Anal