Mannen grootste gevaar achter het stuur (joop.bnnvara.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Overig  ·  37 Reacties

  • 5
  • 452x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een vrouw achter het stuur van een auto is hetzelfde als een Aap een vliegtuig te laten besturen,..

17
1 iedereen heeft recht op mijn mening

@1 gadver.... van mij mogen ze je een tijdje van de site gooien...

9
2 Tussenderegels

@2 Ik vind jou ook aardig question

4
3 iedereen heeft recht op mijn mening

Deze beelden zeggen wat anders:

2
4 Tiidmasine

Mannen zijn over het algemeen de betere bestuurder als het gaat om stuurmanskunst. Met name jonge mannen daarentegen nemen meer risico in het verkeer. Dit extra risico zorgt er dan weer voor dat jonge mannen meer ongelukken veroorzaken dan vrouwen. Ik ken bijvoorbeeld meer dan genoeg vrouwen die het niet aan durven om te parkeren in een garage. Tja, dan zal je inderdaad geen botsing maken in een garage als je daar niet komt. Dat wil echter niet zeggen dat vrouwen beter zijn in het besturen van een auto. Ze mijden heel veel risico's en dus krijgen ze minder ongelukken. Ze parkeren liever soms liever 3 straten verder op dan dat ze een garage inrijden. In de autosport zijn er wel enkele vrouwen maar zelden halen ze de top. Hoeveel vrouwelijke Formule 1 coureurs zijn er? Dit heeft alles te maken met een verminderd ruimtelijk inzicht. Vraag voor de grap maar eens aan een vrouw een herenfiets van de zijkant te tekenen. Je komt de meest vreemde creaties tegen. Mannen lukt dit doorgaans veel beter.

3
5 RazorBlade

@2 @Tussendepegels

2
6 iedereen heeft recht op mijn mening

@5

Schitterend jou stukje question Toen wij nog een auto hadden parkeerde mijn man altijd zo dicht mogelijk bij winkels had een broertje hekel aan lopen ook al moest hij een poosje rondjes rijden voordat er een plekje vrij kwam dat maakte hem niets uit. ( is nu niet meer zo wij hebben geen auto)

Ik daarin tegen heb een broertje hekel aan steeds maar dezelfde rondjes te rijden omdat je geen plekje kan vinden. Dus wat doe ik , ik kies voor de benenwagen zet de auto lekker achteraan loop dat stukje extra wel even. Heb de gedachte erbij blijf ik ook nog goed in conditie is goed voor mijn lichaam. Zo zie je maar weer er zijn verschillende gedachten( smiley met knipoog)

2
7 Erika

Als het over paardenrennen gaat, kijk ik op wie de bookies wedden. En bij dit ook. De verzekeraars dus. En die wedden op de vrouw als de veiligere chauffeur. Zij steken hun geld waar hun mond is, nietwaar?

3
8 Wendel

@8 Als het om de veiligere chauffeur gaat heb je zeker gelijk. Op wie wedden die bookies in de autosport?

@7 In Oirschot, waar ik woon, hebben we direct onder het winkelcentrum een parkeergarage. Er zijn echter ook parkeerplekken buiten. Het valt op dat zelfs als er buiten geen plek meer is, er altijd meer dan genoeg plek is in de parkeergarage. Wat mij ook opvalt is dat meestal hier mannen parkeren. Ik ken dan ook meerdere vrouwen in mijn directe omgeving die toegeven daar niet te zullen parkeren omdat ze dat lastig vinden. Ze mijden dus het risico en zullen daardoor inderdaad minder schade rijden. Ik ben er echter van overtuigd dat als een vrouw dezelfde risico's zou nemen als een man dan zou de vrouw meer ongelukken maken omdat een vrouw een minder goed ontwikkeld ruimtelijk inzicht heeft. Laten we blij zijn dat de vrouwen wat voorzichter zijn en dus minder ongelukken maken.

2
9 RazorBlade

Vrouwen hebben misschien gemiddeld een minder ruimtelijk inzicht maar hebben wel het vermogen om risico's in te schatten. Evolutionair bepaald.
Mannen willen de snelste zijn, indruk maken en andere haantje overtreffen.
Vrouwen schatten de kans om te overleven beter in.

2
10 Violier

@1

Ik als man zijnde acht iemand die een dergelijke uitspraak doet nog niet eens in staat om een autoportier te kunnen openen. Ik stap 1.000 keer liever bij een vrouw in de auto dan bij een man die op zo'n domme en infantiele manier over vrouwen praat.

7
11 Kopkaas

Vrouwen maken gewoonlijk veel minder kilometers en inderdaad jonge kereltjes zijn nog te wild. maar ik durf te wedden dat per gereden kilometer volwassen mannen minder ongelukken maken,

5
12 Positivo

NEPNIEUWS!!!
NEPNIEUWS!!!

question

3
13 1050 hPa

@13 1050 hPa,

Inderdaad! = Joop

question

3
14 Bezorgde Europeaan

@3 ik heb er geen moeite mee als je vindt dat vrouwen minder goed rijden, maar om ze op deze denigrerende manier weg te zetten kan absoluut niet. Dit zegt iets over een behoorlijk verknipt beeld bij jou van vrouwen.

2
15 Tussenderegels

het gaat over jonge mannen maar de titel is over mannen.
vrouwe blijven hun hele leven slecht rijden.
mannen rijden later wel goed na een slechte start

5
16 meneer van het nieuws

@16 Dit is puur seksisme van joop.nl, het discrimineren (over één kam scheren van) alle mannen.

Ik eis voorgedrukte aangiftes op het politiebureau!

3
17 Bluth

Vrouwen zijn dus soms onhandig maar voorzichtig en hebben kleinere ongelukken en minder.
Mannen zijn dus roekeloos en schoften in het verkeer en maken daarmee meer en ernstiger ongelukken.

Goh wie had dat kunnen verwachten? Beetje open deur dit..

16
18 Dian

@17 Want als het niet voorgedrukt is kom je er niet uit of wat?

15
19 Dian

@18 Je leest dus ook niet goed. Het gaat over JONGE mannen. Gezien de fysiologische opmaak van mannen is dit geheel logisch.

@19 Het was een sneer naar de voorgedrukte aangifte tegen Wilders, slimmerd. Het is wel mooi hoe je je obsessie met mij weer eens laat zien. question

3
20 Bluth

Vrouwen kunnen niet/slecht anticiperen in het verkeer, ze nemen de verkeersregels altijd zeer letterlijk. Dus als het om relaties e.d. gaat voelen ze de dingen beter aan maar gaat het om techniek/verkeer niet.

Voorbeeld dat je statistiek niet echt kunt vertrouwen: ik reed ooit in de bocht achter een vrouw aan wiens auto precies in de bocht afsloeg. Ik kon nog net op tijd remmen, de persoon achter mij niet voor mij. De vrouw reed vrolijk verder. Voor de statistieken was het een man geweest die een ongeluk had veroorzaakt terwijl de vrouw hier toch wel degelijk de veroorzaker was.

4
21 Conradijntje

@12 Mee eens. Statistieken zeggen dan ook niet zonder de randvoorwaarden. Meet men per tijd(seenheid) of per gereden kilometer?

0
22 Conradijntje

@21 , nee hoor, degene die achter jou reed was de veroorzaker, die heeft niet genoeg afstand gehouden. Die was ook op jou geklapt als je om een andere reden had moeten remmen.

2
23 Giesje

Ik ben af en toe verbaasd over de beslissingen die mijn vriendin neemt in het verkeer. Bijna allemaal te linken aan een verminderd ruimtelijk inzicht

2
24 Hefan430

@23 Je volgt nu de regels van de wet dat degene die achterop een ander rijdt per definitie schuldig is. Gevoelsmatig ligt het anders, de auto van de vrouw sloeg op een slecht zichtbare plek af.

3
25 Conradijntje

@25 Gevoelsmatig ligt de oorzaak van een aanrijding in 99% van de gevallen bij de ander. (Nee, dit is geen wetenschappelijk vastgesteld feit.) U gaat er bovendien volautomatisch van uit dat de auto afsloeg door een fout van de bestuurster, wat natuurlijk ook niet het geval hoeft te zijn.

2
26 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

"Mannen grootste gevaar achter het stuur "

Laten we voor het gemak maar even negeren dat mannen bij ver het meeste achter het stuur zitten als beroep en zelfs privé.

De mensen die veruit het meeste rijden maken de meeste ongelukken...no shit sherlock.

2
28 siberianhotsprings

Ik geloof het graag over het algemeen zijn mannen roekelozer dan vrouwen.

1
29 El Matador

@26 We kunnen het natuurlijk ook over het onderhoud van de auto's van vrouwelijk bestuurders gaan hebben in vergelijking tot mannen. Feit blijft dat het afslaan de aanleiding was.

Ook hebben vrouwen moeite met schakelen. Dus als ik voor het stoplicht sta te wachten en ik zie dat de auto voor mij in snelheid terug loopt bij het schakelen van de 1e naar de 2e en de 2e naar de 3e versnelling dan weet ik 90% zeker dat het een vrouw is. Hierdoor kunnen er minder auto' langs zo'n stoplicht (ergernis) maar het is wel veiliger want er is een gat van 30 meter tussen de auto van de vrouw en de auto vóór haar ontstaan - minder kans op aanrijdingen. Dus we kunnen hierbij ook concluderen dat de directe koppeling van beter/slechter rijden en minder/meer ongelukken er niet is.

1
30 Conradijntje

Ik denk dat mannen betere coureurs zijn...maar de testosteron maakt (vooral jonge) mannen overmoedig en agressief, en daardoor gevaarlijker als de gemiddelde chauffeuse. (Vrouwelijke bestuurder)

0
31 rEmco44

Heb vrouwen in mijn familie en vrienden kring zitten die als het even kan de man laten rijden en volgens mij geldt dat voor heel veel vrouwen
Mijn eigen vrouw rijdt ook alleen maar als het niet anders kan en met feestjes en etentjes ben ik sowieso de klos
Ze vertikt het om te rijden , ze haat het en helemaal als het donker is
En ja dan is het wel logisch dat ze veel minder ongelukken hebben , ze rijden ook veel minder

1
32 eoghanfeehily

@30 Feit blijft dat de auto achter u te dicht op u reed, wat de aanleiding ook was.

Prima als u denkt dat vrouwen slechter rijden dan u, maar uw voorbeeld toont dit niet aan.

2
33 Smiling

@27 Ik ken oudere mensen die met hun rijles gestopt zijn omdat je nu eenmaal bij onoverzichtelijke kruisingen soms een weg moet indraaien zonder dat er voldoende zicht is door struiken, bebouwing, reclameborden etc.
Als iemand bij zo'n onoverzichtelijke kruising een betonblok op die slecht zichtbare locatie vlak om de hoek neerzet zullen auto's ertegen op knallen omdat je dat simpelweg niet verwacht.
Overigens: waarom zo persoonlijk? heb ik u beledigd?

@33 Die auto sloeg af op een ongunstig moment hetzij door slecht onderhoud hetzij door slechte bediening van de auto. Het ging er mij door dat voorbeeld te noemen niet om om aan te tonen dat vrouwen slechter rijden maar dat statistieken bedrieglijk zijn. Met statistiek kan je alles bewijzen: het verhaal achter de getalletjes en de randvoorwaarden ontbreken doorgaans.

1
34 Conradijntje

@34 Of door een mechanisch probleem in de auto. Maar dat is volstrekt irrelevant. De statistiek zal dit ongeluk terecht toeschrijven aan de auto die achter u reed en klaarblijkelijk onvoldoende afstand hield, daar is niets bedrieglijks aan.

2
35 Smiling

@33 Wat is "slechter" rijden? Je minder aan de verkeersregels houden? De auto niet 100% onder controle hebben? Niet goed kunnen anticiperen met de rest van het verkeer? Geen ruimtelijk inzicht hebben?

En is er een 1:1 verband tussen "slechter" rijden en verkeersongelukken?

1
36 Conradijntje

Wat een gelul . Noors onderzoek ? Joop.nl begint zo wel een feministische mannen haat site te worden . Kan me nog wel een Nederlands onderzoek van paar jaar geleden herinneren ...vrouwen veroorzaken de meeste (fietsers) doden in de steden ( te laat voor depedicure / kids wegbrengen ..mobieltje spelen...ect ect..) Mannen op de wegen buiten de bebouwde kom (krankzinnig rijgedrag / te snel / geen richting ect...ect..) Zoiets was het . Wat moet je eigenkijk met deze informatie ...? Belachelijke onderzoeken waar je toch niks mee kan doen ..

0
37 AcerPredator

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Franse luchtmachtkolonel: 'Macron is een psychopaat' - Dissident.one

Je bent ver heen als je het verschil niet weet tussen psychopaat en een nationalist!https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwss...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

De onzin standaart!https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Reconquista
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@39Daarmee richt hij zich toch niet op vrouwen? In tegendeel zelfs, hij richt zich hier op de discriminerende hoofddoek en komt daarmee juist ...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
Mijn welgemeende excuses aan Geert Wilders en zijn formatiepartners

Jari van de Ploeg bied zijn welgemeende cynische excuses aan!Wrang als je bekend maakt dat je al drie maanden aan het zwammen bent en dan ga...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@16 De Apollo missies destijds hadden wel een iets ruimer budget dan de huidige plannen, dat scheelt al veel :).Daarnaast zijn bij een van d...

8 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Vageali6888
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Schandalig..Waarschijnlijk door dezelfde types die voor de grote woningnood zorgde met hun stemgedrag....

10 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@33Zelfs als je zeer kritisch bent op massa-immigratie uit voornamelijk landen met een totaal andere cultuur, betekend dat niet niet direct ...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

FrisseBries
Offtopic

@2347Hoi Querido Not, bedankt voor je reactie.Ik heb vandaag geen tijd voor een uitgebreide reactie, maar ik kom erop terug....

14 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@26 Die zullen er best zijn maar dat is niet de mainstream die het verschil maakt....

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Best ChutXxx Bengali NewLisa Anns PornLeah Black NudeNetvideogiJacklin XxxPornograghic FilmsFree IpadpornSpicydrea NudeScarlit Scandal+Mini Spy CamsXxxhomoOdisha Porn VideoGali PornWhite WifeySkankpornSling Shot TitiesPorn CariMature Porn VidrosXnxx MenWestindies PornMet ArtnudesGilfmilfKim Kardashian FuckesMaturetub ComPorn O XxDp WifeErotik FilmDesi Bur Ki ChudaiXnxx Hot BabesMilfs Double Soak The Pool Girls PussyFutanari AnimrHitomi KudoJapani Mom BfStep Mom SquirtsHailey Bieber NakedLuan Star PornVirgenpornProperty XxxAnna VlasovaHot Nude Indian SexBest Beauty PornPorn Sugar DaddyPorn VdeiosSorrymother VideoBww NudesMiniskirt PornLarge Breast PornYuffi YulanHentia TeensInternet.chicksTwitter PornografiSousoAmber Moore NudeBlack Thug Gay PornMeana Wolf A Christmas StoryX Vedio Hindi ComKendra Lust Onlyfans LeakXxnx VibeoDiayanaPorn AntyDesi Mouth PornEnglish Xxxx VideoX Video DaniDesi Audio XxxAsstr.orggVideo De Sexo DesenhoXviseiaActress Sex VideosDhanishMalayalam Blue Film MovieScarlett Witch PornFilmes Porn BrasilMov18plusBig Titty BrunetteIndia Bf SexHot Sex In TamilMomsex VideosPrincess Leia NudeJapanese Sex GameshowChristy Canyon SpouseSecret Class ManghwaBillie Eilish SextapeKiriko Overwatch PornPakistani Mms XnxxPorn Videos Of BlondesBest Hindi Porn SiteHindi Randi PornMiakhalifacomTameuf ComSunny Leone PovIndian Unseen PornBalatkar Video HindiIndian Moms Xxx VideosHot X Videos TeluguPotrnhubSophie Rose NudeNude Picture Of Dolly PartonSeximoviAriana ShineBukkaka PornChaturabateMejores PornosPornstar GifAmish Oil ChangeNoelle HentaiFull Hd PonrTori Black OnlyfansListcrawler HoystonDigitalprincxss OnlyfansJavlandFairyhentaiMilfstripteaseScan Manga VostfrSucking Boobs In CarNina Pink PornBondage FurnitureKareena PornXx Hot Sexy VideoReal Mother In Law PornCartun Porn MovieWebtoon App DownMatilda WardZorras XxxxxLucy Thai PornJacquie Et MichemProne Bone GifIndian Sex With GfAlana De FreitasSexy Teacher Big BoobsDesi Girl Sex Video HdBoobs Pressing HdStrip Searched VideosMata La CroftThe Incresibles PornJade NicoleAnorexic CreampieGaycockGif PornstarShemale Big DickAllison Dawn PornErotic ScenesMilf DrunkedPornografia EnNudes Teens YoungHige Tits MatureEmily.willis GifDarla Pursley NudeCrush PornHdporn Latest