• 2
  • 725x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zoals in het artikel is te lezen heeft Israël de afgelopen jaren deze bevolking het leven al bijna onmogelijk gemaakt door hun bezittingen te slopen en hen de eerste levensbehoeften te ontnemen.

En dan nu dus de overtreffende trap: het uitdrijven van deze bevolking.

Zoals mijn opa Willem Heerema s.r. me herinnerde. Ook in Nederland hebben we dat meegemaakt. Toen waren de slachtoffers niet de Beoeïenengemeenschap maar de Joodse gemeenschap. Ook anno 2017 is er nog hetzelfde leed. Hebben we dan niets geleerd?

43
1 Barbapapa-7,5

Weljaaaa, nog maar een keer spammen... Dit forum wordt steeds mer door die vieze Israël-haatclub misbruikt!
Je zat ook al te kletsen in het vorige zelfde topic, en nu kom je het nog maar een keer plaatsen?!

Nuniet --> dubbel, stemmingmakerij, spam.

10
2 weerman

De topic starter misbruikt een bestaande NK accountnaam en plaatst hieronder antisemitische berichten terwijl de echte Willem Heerema dit zeker niet zou doen.

NK ban deze idioot.

9
3 Hatschikidee

@3
Kun je ook aangeven wat er antisemitisch is aan dit bericht en het bericht over de supermarktketen?

11
4 PuurHagelslag

Israel is hard aan het proberen een zuiver joodse staat te worden. Uitverkoren volk me hoela.

14
5 griepje

@5
Wedden dat ze dan onderling de grootste bonje krijgen? Dat is nu al zo question

9
6 HenkG

@5

Complete onzin. Zoek even de bevolkingsopbouw van Israël op, kijk ook naar de geschiedenis van die samenstelling en dan weet je dat je onzin kletst.
Het zijn eerder de arabische landen waar andere religies niet meer mogen; in veel arabische landen zien we snel minder christenen, joden en andere religies.

7
7 weerman

* Verwijderd door de redactie *

8 HenkG

@8

In de arabische landen werden joden/Joden verjaagd, vriendelijk maar zéér dringend verzocht op te sodemieteren, vanaf 1948. Want de redenatie was "dat ze nu hun eigen land hebben". En dus moesten vele honderdduizenden joden naar het Nieuwe Israël, met achterlating van alles wat ze al vele generaties hadden. Land, huizen, bezittingen, alles viel in handen van de arabische dictators. Zul je de anti-Israëlbrigade nooit over horen; daar kletsen ze graag overheen, door Israël van precies hetzelfde wat de arabische landen flikten, te beschuldigen. Zoals #8 graag, ook nog even via smaad en op-de-man spelen, komt doen. Spugen kunnen ze altijd erg goed, die anti-Israëlische figuren.

6
9 weerman

Nog maar even voor @8 :

Je zegt dat ik dan zou kunnen zeggen: "onzin, er zijn er immers nog een paar" .

Dat is al smaad en beledigend, dat weet je. Typerend voor arabierenvriendjes, dergelijke agressie. En trouwens; het is precies dezelfde zin die anti-joodse lieden hier altijd uitspreken, als er wordt gewezen op de gigantische vermindering van joden in -nu- moslimgebieden. Je 'spiegelt' dus. Want het aantal joden in arabische landen is nog maar een fractie van wat het vroeger, in de betere tijden van vóór de islam, was... Een bekende en vieze arabische truc die je nu deed , in dit soort loopgravenoorlogen. Bah.

6
10 weerman

Israel. De enige echte democratie in het MO? HAHAHAHAHAHA. Een schurkenstaat is het waar de autochtone bevolking door een langzame genocide wordt omgebracht.

14
11 manpower

Opzij, opzij, opzij,
maak plaats, maak plaats, maak plaats,
Ik heb ongelofelijke haast.
Opzij, opzij, opzij,
want ik ben haast te laat,
Ik heb maar een paar minuten tijd.

Ik moet bouwen, koloniseren, treiteren en weer doorgaan.
Ik kan nu niet blijven, ik kan nu niet langer blijven staan.

26
12 Hendrianus

@11

Je neemt wel erg vaak en erg gemakkelijk het woord 'genocide' in de mond.

24
13 Hendrianus

ohw god, je legt uit wat het grotere plan is met de westbank en je wordt gelijk van van alles beticht omdat je kennelijk iets heel ergs zegt.

En dat ergs is zich gewoon aan het voltrekken, dat vindt men prima.
Maar owee als je dat beestje bij de naam noemt.

Gaza is al "klaar" . Daar zijn de mensen samengepakt en de rest van het land is ingepikt.
De rest volgt nog.

Er wordenop de westbank hele dorpen opgedoekt en mensen verjaagd.
maar zeg het vooral niet, dan ben je een antisemiet......

12
14 HenkG

@13
Wat wonderlijk dat velen het niet met met eens zijn. volgens mij maakt dit duidelijk dat er op je naam gemind wordt en niet op wat je schrijft question

8
15 HenkG

@15

Ja, ik zag het ook. Logisch ergens; je schrijft te vaak de grootst mogelijke onzin vanuit arabische ogen. question En dan krijg je dat soort handelingen. question Nog nooit, echt nooit, zag ik jou iets positiefs schrijven over Israël. Het is al jarenlang één zee van onzin, halve waarheden, haat, opzettelijke verdraaiingen en negativiteit. Dus tja, je lukt het zelf ook wel uit.

3
16 weerman

@15 @16

Als ik in @13 een gebruiker er op wijs dat iemand m.i. wat te gemakkelijk genocide in de mond neemt dan zijn de 13 x min op dat bericht een bewijs dat die minnetjes op naam worden gegeven.

Nu zullen die minnetjes mij een zorg zijn maar het feit dat andere gebruikers je naam opzoeken en dan
zonder de inhoud te lezen een min plaatsen is toch wel schokkend. Triest ook dat mensen daar kennelijk voldoening bij vinden. Niet inhoudelijk reageren maar heel ferm een min uitdelen en dan tevreden naar de koffie.

17
17 Hendrianus

@17
Als je er een bijdrage aan weidt, doet het je blijkbaar WEL wat. Zeker als je het woord "schokkend" gebruikt. Nogal overdreven, m.i. En tja, je hebt een zeer extreme, anti-Israëlische en fanatiek pro-arabische mening. Dat triggert iets bij mensen. Je kunt je gaan afvragen wat. question

2
18 weerman

Net als in NL worden in Israel illegale bouwsels opgeruimd.

Net als in NL worden in Israel niet-illegale bouwsels onteigend en opgeruimd als ze in de weg staan voor andere projecten.

Alleen Jodenhaters die een dubbele moraal hanteren voor Israel die hebben daar problemen mee.

https://tinyurl.com/h0meland

4
19 rechtspreker

@13
Het kan iet vak genoeg gezegd worden. Israel pleegt een langzame genocide op de Palestijnse bevolking.
http://www.documentairenet.nl/review/israelische-genocide-de-gazastrook/
Israelische genocide in de Gazastrook
http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/02/27/oorlogsmisdaden-israel-op-een-rij
Er is steeds meer bewijs voorhanden dat Israëlische leiders en commandanten oorlogsmisdaden, genocide en misdaden tegen de menselijkheid gepleegd hebben, https://joop.bnnvara.nl/opinies/de-bezetting-van-palestina-verstandsverbijstering-alom
Het Russell Tribunaal concludeerde dat Israël zich steeds verder op het pad van genocide op de Gazaanse bevolking begeeft.

Is het zo duidelijk?

0
20 manpower

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, volgens de internationaal erkende definitie van antisemitisme, oorspronkelijk vastgesteld door het European Parliament Working Group on Antisemitism; EUMC, op 16 maart 2005 en in iets gewijzigde vorm goedgekeurd door de International Holocaust Remembrance Alliance op 26 mei 2016, de definitie die wordt onderschreven door de regeringen van 31 landen, waaronder de VS, UK, en Nederland, de definitie die 1 Juni 2017 aangenomen is door het Europese parlement, wat alle EU lidstaten aanspoort om die definitie op te nemen in hun nationale wetgeving, volgens die definitie is het beschuldigen van Israel van genocide Jodenhaat.

Dus manpower is officieel een Jodenhater.

Is het zo duidelijk?

3
21 rechtspreker

De zoveelste anti-Israel blog; als zandkorrels in de woestijn zullen we maar zeggen!

2
22 greenmango

@10 Yep; voor de islam waren er zelfs joodse stammen in het huidige Saoedi-Arabië. Wat is er ook al weer met de joodse stammen van Medina gebeurd?

2
23 greenmango

Wat willen de palestijnen ook al weer met de Joden doen?

https://tinyurl.com/73-kill-Jews

3
24 rechtspreker

Dit topic gaat bijna dicht. NK biedt ons de mogelijkheid om in dit topic te blijven reageren via de Facebook Reacties. Zie bovenaan dit topic.

Ik ben daar reeds aanwezig. Het is ook een mogelijkheid om één op één van gedachten te wisselen. Wees welkom.

10
25 Barbapapa-7,5

@21
En rechtspreker is officieel een idioot die geen zinnige discussie kan voeren. Ik haal alleen maar enkele sites aan waar Israël met recht en reden genocide wordt verweten. Dat zijn niet mijn woorden maar woorden van o.a. het Russell Tribunaal. Een tribunaal waar ook joden in zitten.

Dan kunnen de VS en de EU duizend richtlijnen uitvaardigen on het te ontkennen maar een koe blijft een koe en een paard een paard, ook al wordt dat in alle toonaarden ontkend en onwettig verklaard. Je kunt de feiten niet veranderen door tegenstrijdige wetten uit te vaardigen.

Genocide:
een van de volgende handelingen, gepleegd met de bedoeling om een nationale, etnische, godsdienstige groep, dan wel een groep, behorende tot een bepaald ras, geheel of gedeeltelijk als zodanig te vernietigen: 'het doden van leden van de groep; het toebrengen van ernstig lichamelijk of geestelijk letsel aan leden van de groep; het opzettelijk aan de groep opleggen van levensvoorwaarden die gericht zijn op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging; het nemen van maatregelen, bedoeld om geboorten binnen de groep te voorkomen en het gewelddadig overbrengen van kinderen van de groep naar een andere groep.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Genocide
De definitie is in eerste instantie opgesteld door een Poolse jood.

0
26 manpower

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@81 Nou, voor één (1) keer dan maar : als jij denkt dat ik na die vertoning van gisteren van jou, verder nog met jou in gesprek ga ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@25 Waarom zou ik een islamitische school bezoeken als ik uit een niet-islamitisch gezin kom? Je bent een beetje geobsedeerd door de islam, gel...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@53 Iets wat je aanneemt kun je ook weer verwerpen anders zouden autochtone Nederlanders nog steeds voor 99% christelijk zijn terwijl het nu pak...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Wel leuk om te zien dat de recht op zelfbeschikking schreeuwers nu helemaal in een stuip schieten als iemand anders van dat recht gebruikt maakt...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bob Sleebaan
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Geert is ongesteld en Timmermans ruikt bloed.Nederland aan de vooravond van totale uitverkoop aan de EU....

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@32 Om je te bescheuren. Het ene geloof mag wel belachelijk gemaakt worden maar het andere niet. Alsof daar niets op aan te merken zou zijn. Hy...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@79 Nog steeds niets zinvols in te brengen zie ik. Tja ... ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@20 Nee, dat rollen ze om wat onverkoopbaar gehakt heen....

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@35 En toch is hij nu feitelijk nu wel degelijk een moslim. Dat hij er voor rest niets mee doet verandert daar niets aan. En zo ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@78 Zit hij al achter de tralies? Of zit hij straks gewoon gezellig bij VI? Aansteller....

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Adult Girl VideoTeemskketClub CummingNaked Mature LadiesLina BinaShemalecartoon PornHardcore Sexual StoriesGrannyassSexyhotXvdeoshdIndian Actress Xxx VideoSuicide Squad PornRavenbabeIndian Porn Movies With StoryJesh By JeshBlackbootyholeAsian Porn HdBabbysitting PornLena Paul CreampiedBhabi Bf VideosPlayful_goldieJackie Jason PornFree Porn WomrnDesi Hard Sex VideosHot Fat SexMia Malkova New Porn VideosSmall PussiSexmalaHebtaihavenPlayable Porn GamesHandjob VideosXxxii VedioGaydaddy PornLesbian CunnilingusMasterbation AsianAmouranth SextaoeBig Boobsgirlsسكس روسيAnnabelle PyncDaylene RioAugust HentaiXccccIndian Xxx Full Hd VideoWww Bangla BfRamya Krishnan SexyViolet Myers TitsHer First Bog CockGood SexyPower Fetish PornMedias PornosGrandma ThreesomeAunty UpskirtRubi Rose EromeSunny LeonefuckingStacy Cruz PlanetsuzyGoodra PornCumshots VidsDoggy Style GirlBig Long NipplesHentai CodeTeens Nude PicWnnonceJaqui Michel PornXxxxxxxxx Xxxxx XxxxComiendo A Mi SuegraDeborah Shelton NudeAlwxandra SnowNuru Massage VideoCartoon Wala XxxNude Behind The ScenesMilky Peru.comFree Erotic Readsمقاطع السكسGiantess CityBig Dick ShemalesDildo Sex ToySex Xxx HqKatara HentaiPost Organism TortureLil D PornstarAcme JoyHottest Onlyfans LeakedHentaii MangaVrsmasjSextape BeurettesPussy Eating LesbianNude Photos Of Older Women無碼Peta Jensen 2023ShemalechastityMady GioMeena Hot SexTelugu Hot Movie SexBrooke Marie JoiPorn -ubVpn PornMalayalam Nude GirlsDaniella Hemsley PornMya Mays PornFat And Black PornVr PornhubCzech Streets 144 Country GirlsTelugu Aunty Real Sex VideosHot Sex Hd PhotoLasirena PovBf Video QawwaliPale PornForcedgangbangMoms PussyBooty_assxNaked PicGay Hipnosis PornXxx English TeacherSunny Leone Chuda Chudi VideoClassic Porn XxxScissoring VideosHot Bhabhi Porn MovieSney Leon XxxPornos HardSpanked Diaper PositionSideways BlowjobXxxbunker ComExcorts Near MeMuito HenraiBeautiful Nude WimenOnlyfans ++Boku Wa Chiisana Succubus No Shimobe 2Porn At BathroomEmarr B Leaked OnlyfansSunny Leone Porn Video DownloadDesi Girl Sex Video DownloadCojiendo A Mí HijaStep Mom BigtitsAnimations Pormسكس كلاسيكيDped AnalBrother Wife Sex VideoDesi ProstituteKorean Xxx Sex MoviesHot Romance Kiss SexHollywood Heroine Xxx VideoShemale Cum While FuckedForcestepmomKelly Cuoko NudeMale Nude WrestlingPornhub視頻下載Türk PornosunuPornoarabe GratuitD4swuingDarcy Demoss