Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 18 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Virals: Bandlid Armoo slaat bezoeker van podium af

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag.

Artiest slaat bezoeker van podium af

Een lid van de Nederlandse groep Armoo heeft een bezoeker van zijn concert van het podium afgeslagen. Dat gebeurde tijdens het non-alcoholische Go Zero Procent-feest in Assen, tijdens een concert van de groep Armoo. Hoofdartiest van die band is de bekende YouTuber ArmooWasRight.

Op het filmpje, dat op Facebook is gepubliceerd, is te zien hoe de artiest eerst aan een van de bezoekers vraagt om op het podium te komen. Na wat aarzeling besluit de jongen dat te doen. Vervolgens krijgt hij een volle mep in zijn gezicht van een van de optredende artiesten. De reden voor het geweld is niet bekend.

#MUZIEK #ARTIEST OF NIET!!!!!!! JE BLIJFT MET JE TERING KLAUWEN VAN KINDEREN AF!!!!!!!😠😠😠😠 IK HOOP ECHT DAT DEZE AANGIFTE AAN HUN REET KRIJGEN STOER DOEN OM DAT JE BEROEMT BENT ?? !!! FLIKKER OP !!! 😠😠😠😠🖕🖕🖕🖕 MET JE VIEZE POTEN KINDEREN SLAAN !!!!! 😠😠😠😠😠 #GOZERO

Posted by Vanessa Trommelen on Friday, November 17, 2017

Enorme crash tijdens GT World Cup-kwalificatie in Macau

Tijdens de kwalificatierace van de GT World Cup in Macau heeft een enorme crash plaatsgevonden. Coureur Daniel Juncadella raakte met zijn Mercedes een aantal bandenstapels, waardoor Laurens Vanthoor de Spanjaard niet meer kon ontwijken en achterop botste. Daardoor blokkeerden de twee auto’s de baan en dat leidde tot een enorme kettingbotsing.

De race lag door de crash een halfuur stil. Na een halfuur werd zij hervat, maar de overgebleven deelnemers reden een ingekorte race. Die werd gewonnen door de Italiaan Edoardo Mortara. Hij start zondag vanaf pole-position.

Marco Borsato ontroerd door cover Thuis van Elske DeWall

Elske DeWall heeft Marco Borsato zichtbaar ontroerd met haar cover van het lied Thuis, dat origineel gezongen is door Borsato. Bij RTL Late Night is te zien hoe de zanger vochtige ogen krijgt terwijl DeWall het nummer ten gehore brengt.

https://www.youtube.com/watch?v=nMC5NfQmVXU

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.