Pro Pieten tuig (dulcet.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door DulcetNL in Overig  ·  37 Reacties

  • 4
  • 609x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Komen die droeftoeters de zeurpieten weer in actie.

4
1 welofniet

Lol, zie het al helemaal voor mij: we schrijven het jaar 2040.

De actiegroep "Sint Nicolaas is Ook van Ons" (SNOO), niet te verwarren met "snow", is recent naar buiten gekomen met ernstige aantijgingen over typisch Nederlands racisme.
De kernvraag is waarom bij de intocht van Sint Nicolaas, tijdens de Sint Nicolaas journaal`s en andere Sint Nicolaas evenementen uitsluitend blanke Zwarte Pieten zichtbaar zijn.

Woordvoerder Anita (m/v) Suikergoed is duidelijk verbolgen over het uitsluiten van de donker gekleurde medemens tijdens de Sint Nicolaas evenementen.

Anita: "Het niet mee laten lopen van donker gekleurde mensen als Zwarte Piet tijdens intochten en dergelijke sluit ons als groep van donker gekleurde mensen buiten en dit, juist dit, ervaren wij van SNOO als puur Nederlands racisme! Ook de donker gekleurde mens heeft recht op de rol van Zwarte Piet tijdens deze typisch Nederlandse traditie."

Om de door SNOO geponeerde claim kracht bij te zetten zal er bij de volgende intocht van Sint Nicolaas geprotesteerd gaan worden door de ongeveer 500 SNOO aanhangers welke zich ieder door de witte Zwarte Piet traditie buitengesloten voelen.

Anita: "Dit feest is toch van iedereen, waarom dan geen zwarte Zwarte Pieten bij dit traditionele kinderfeest aanwezig, waarom alleen blanke Zwarte Pieten? Da`s toch pure discriminatie."

SNOO heeft inmiddels brandbrieven gezonden naar de grootste Nederlandse gemeenten om deze zaak aanhangig te maken en overweegt een aanklacht in te dienen bij de UN vanwege discriminatie op huidskleur.

Aldus het "nieuws" van november 2040.

5
2 Bezorgde Europeaan

Ach ja, leve de segregatie!

3
3 Wild Rover

Over topic titel: Wie waren eerst: het Pro - of ANTI Pieten tuig ? Nou, de tweede want die hebben de uitdrukking pro pieten tuig bedacht........... Wat is nu het ECHTE tuig ??? Degenen voor de traditie of tegen ???

6
4 Tiidmasine

@2 Lol , maar helaas heel waarschijnlijk.

4
5 solidsteel

Dat gezeik over verleden.... Ik ken dat verleden niet. De slavernij is achter ons gelaten. Ik ben trots op Nederland, ongeacht wat ze gedaan heeft. Het is niet aan ons om continue in het verleden te kijken en te oordelen. Het gaat erom wat we nu doen. En nu vieren we feest. Met elkaar ... Helaas is die psychotische anti Zwarte Piet club volledig ontspoord en hebben we mensen die overal maar meebuigen en als Nederlander hun culturele persoonlijkheid laten verkrachten en het nog lekker vinden ook.

6
6 sparta

@4 "Wat is nu het ECHTE tuig ???"

Het echte tuig zijn zowel de Pro- en Anti-Pietendemonstranten die hun eigen radicale opvatting door elkaars strot willen meppen en tijdens iets, wat van origine een kinderfeest is, amok willen schoppen.

23
7 tripomatic

Ik hoop dat de Friezen zaterdag bij de intocht van de Sint die stumperds even goed in elkaar meppen in Dokkum.

6
8 welofniet

@6 Het gaat volgens mij niet eens meer over het slavernij verleden. Het idee aangaande de fictieve figuur "zwarte piet" is volledig doorgeschoten: Zelfs als je de figuur "zwarte piet" daadwerkelijk zwart maakt i.p.v. een bruine tint staat het anti pieten tuig moord en brand te schreeuwen. Het gaat dus uitsluitend nog over het bestaansrecht van het hulpje van sinterklaas................

3
9 Tiidmasine

@5 ; Tenzij er geen jank Pieten meer zijn in Europa omdat ze zichzelf zo onmogelijk hebben gemaakt dat ze verdreven/uitgezet zijn.

2
10 Mariska3

@7 ; Naar ik begreep wil het anti-Zwarte Piet-tuig de intocht komen verstoren en wil de pro-Zwarte Piet-groep voorkomen dat de anti's aankomen bij de intocht door hen op de toegangswegen tegen te houden.

Wie van de twee gaat er dan amok maken tijdens de intocht?

3
11 Mariska3

"Pro Pieten tuig": LOL

3
12 Jeb

@11
De zeurpieten want die zijn anti.

2
13 welofniet

@11 "Naar ik begreep wil het anti-Zwarte Piet-tuig de intocht komen verstoren"

Dat vind ik idd. ook niet kunnen. Dat ze lekker ergens anders dan tijdens de intocht gaan protesteren.

@11 "en wil de pro-Zwarte Piet-groep voorkomen dat de anti's aankomen bij de intocht door hen op de toegangswegen tegen te houden."

En je kan nu al op je klompen aan voelen komen dat dat niet geheel vriendelijk zal gaan.

Vorig jaar tijdens de intocht waren er ook al relletjes en ik vrees dat dat dit jaar niet anders zal zijn.

Tof hoor, zogenaamde volwassenen die elkaar de hersen in slaan tijdens een Kinderfeest. Poeh.....

Laat die intocht een leuk feest zijn voor de kinderen en blijf zowel als Pro en Anti Zwarte Piet-demonstrant er lekker van weg.

3
14 tripomatic

Ach die anti pieten tuig als zij er niet waren was er ook geen pro

Het is al meer dan over duidelijk dat zwarte piet geen donder met discriminatie te maken heeft. Laat die zeikers eens druk maken om hun thuisland en vreemde hobby's waar ook nog vaak bloed aan

2
15 magikeven

Als je een protest tegen racisme organiseert is dat prima. Dat doe je echter niet tijdens een kinderfeest gerelateerde optocht. Dan doe je dat b.v. bij een voetbalstadion waar negroide spelers worden gekleineerd. Of is men DAAR net te laf voor ?

1
16 Tiidmasine

De anti Zwarte Pietenclub gaan een mars houden, hier heb ik de muziek al voor hen uitgekozen.

Ik beschouw hun onder het zelfde soort.

1
17 eigenmening

De klote anti pieten willen kost wat kost onze zwarte pieten traditie naar de klote helpen. Als de regering hier niets aan doet en het maar laten gebeuren wie weet wat het volgende zal zijn dat ze naar de klote willen helpen.

1
18 Interessant

zwarte piet is zwarte piet en is een voorbeeld van wat en hoe je bent niet van belang is. Daarbij word hij beoordeeld op zijn uiterlijk en niet op zijn daden hoe zo discriminatie de zwarte piet haters vinden het verpesten van een traditionele kinderfeest belangrijker dan Kindhuwelijken, Ritueel Slachten en andere griezelige hobby's. Wat er vroeger is gebeurt met slaven is natuurlijk heel erg en moet natuurlijk niet onder het vloerkleed maar zwarte piet heeft daar niks mee te maken. Bovendien wereldwijd waren er ook vele blankeslaven dus hoe ver wil je gaan. We leven nu in het heden en laat onze tradities met rust zeker omdat er nog veel ergere zijn waar bloed aan kleeft en het behoorlijk hypocriet is omdat iemand zich verkleed als kindervriend doe even normaal ze

1
19 magikeven

Slinkse haatzaaierij dit artikeltje. Trappen we niet meer in. Doei.

4
20 Kaffer

wat leuk, NK nu de PIET koerier.
je breekt je nek over de draadjes hier.

17
21 info

Wat ik mij afvraag is, wat het anti-Pieten-tuig vindt van een assistent van Sinterklaas die door een niet-blanke uitgebeeld zou worden. Of is dit alleen voorbehouden aan de autochtone blanke Nederlander?

2
22 Belazerd

* Verwijderd door de redactie *

23 Black65

Waarom denken deze mensen eigenlijk een patent te hebben op zeiken over het slavernijverleden? Alsof dit is voorbehouden aan mensen met een donkere huidskleur. Hou toch op zeg! En koop een goed geschiedenisboek.

1
24 Kaffer

@23 Dan zullen er een hoop verdrietige kleine zwartjes thuis zitten om de mening van hun ouders te verkondigen.

2
25 WutWut

@25 .
Krijg je dat gezeik weer van, die witte kinderen krijgen snoepjes en cadeautjes en wij krijgen niets.
Wij worden achter gesteld en weer gediscrimineerd.
Word er zooo moe van.

2
26 eigenmening

@23

Kijk jij geeft duidelijk het verschil aan je mag gewoon zonder enige probleem Witten tikken
Als ik zwarte tik ben ik al met discriminatie bezig snap je ?

Voor de rest zwarte piet is een groot voorbeeld die niet oordeelt over wat wat je bent maar hoe en is dus voor iedereen. Het is de keus van de anti groep om hier tegen te zijn ik respecteer ieder mens maar ben er klaar mee om me altijd aan te passen aan anderen om hun nukken en tradities die zelf zich nergens aan willen passen. Kort om de koek is op snap je dat

2
27 magikeven

@26 Een rechtbank zal ze wel 500 euro toekennen wegens discriminatie en het feit dat de school te weinig heeft gedaan om het feest te verknallen.

0
28 WutWut

Ik wou dat die anti groep die mij tuig noemt zich net zo druk maken over kindhuwelijken, kindslaven in kleding industrie, onder drukking van eigen mening of geloof , armoede eigen land van herkomst etc. Maar zwarte piet vinden ze erger om dat hij wat lijkt uit iemand uit het verleden. Roepen ze we moeten met de mee gaan waarom doen ze het zelf niet dan ?

2
29 magikeven

@29
Roepen ze we moeten met de tijd mee gaan waarom doen ze het zelf niet dan ?

2
30 magikeven

wel, eigenlijk is 5 december een stuk vrolijker geworden. niet alleen een feestje voor de kinderen. maar ook een jaarlijks mat partijtje voor de volwassenen.
een uitbreiding van het culturele gebeuren.

8
31 info

Wie is eigenlijk met rellen begonnen, Rick? Niet de Pro Pieten. En waarom Pro Pieten tuig? Of Anti Pieten tuig niet bestaat?

1
32 Doehetlekkerzelf

@32 Aanvulling: .... niet bestaan?

1
33 Doehetlekkerzelf

Hier ff nieuws van je eigen website neer dumpen ja zo kan ik het ook

3
34 Ikke44

@7
Maak er geen sprookje voor jezelf van. Het is duidelijk begonnen bij een opinie. Daarna heeft men laten blijken Zwarte Piet te willen behouden. vervolgens is men gaan treiteren. Niet de Pro's, maar de Anti's ..... Je kan dus stoppen met het laten ronddraaien van die drol, je mag nu doorspoelen.

1
35 sparta

.
Dat stelletje losers van de antipieten brigade hebben het geluk dat die vuile NSB NPO, rest van media en Openbaar Ministerie (Waarom???) achter hun staan.

Anders waren ze niks....NIKS!

1
36 Ook maar gewoon een duts

@23 Mijn reactie is dus verwijderd. Neem echter niks terug.

0
37 Black65

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

1 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

2 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

2 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Danny D AnalPublic Fingering PornDaddy Son PornBrazzer Full FreeSelfies In The NudeSunny Leone Sexy SongChristine Taylor HotSouth African Sex Video HdViet PussyXnxx English SexNude Yoga VideoRed Tube SexSapna Sappu XxxSexy Xx HdNice NudesXnxx PorAliya XxxBoobs Pressing Porn VideosJust Swallows PornNhentai BrKiana DiorMature Hd XxxVideosxesFukbaeVide SexoPorn Muslim GirlPorn In MassageBbw Black PornStormy Daniels Cream PieGenshin Impact FutaPorn Hairy GrannyDesi46Xxx Hot Mom SleepingSixi MoviHot Hot Telugu SexList CrawlrAnimation Comic PornFree Familly PornSally DangeloNellore SexFresh Teen PornSexy Nude CowgirlsSaly Field NudeDaisuki Na HahaMadhuri HotIndian Aunty New Sex VideoAdultvideosNude Melanie LaurentRebecca FerrattiTaraji P Henson NudeHot Moms NakeTicklinghandjobTelugu XvideosReal IncestxxxJorpetzAdelalink TwinsAunty Hairy ArmpitPak Mujra PornYoung Lady Old Man SexAdult Chat RouletteCreampie MomsPornez Real RencontreShow Me Naked WomenDesi X VidosMoonformationNude HottesJulia PornosPeta Jensen StepmonRomeotwinkXxx Com Hindi NewAunty Sex SexySmut ManheaPorn PacksStepmom PoenReislinxxxReagan Foxx HotSamantha Mack PornMom Hd BfCuck And BullJapanase Massage PornNathalieemmanuel NudeXxx SotriesAdult Movies Online FreeTeen Asian Pornएक्सएक्सएक्स VKavya Madhavan Sex PhotosMinster BbcDokyuu Hentai HxerosDoberman PornAdult Sex GameSex Indian VidioKajal Hot ScenesTeens Nude SelfiesMulher Do Tik Tok PeladaBely BelindaScarlett PainSarah Shai NudeIndian Gay Sex MoviesBig Boob X VedioErotic Couples MassageFake Agent UkHd Por N ComicsFuckdickPorn.hardIts_my_life__Pornstars With Perfect TitsSunny LeonehotsexBelly Expansion TaylormadeclipsBanding PornVoyeur CameraPrivate BlackChatchurbatePisu HameLickcumNude MaleStreet Hood WorldFree Games PronIsland Boys Gay PornErak XnxxHarly Quin Comic PornSexy Lesvian PornHairy Blonde NudeSabrina Nichole LeakedFull On Lesbian Porn4chan NsfwLadki Ka NangaMelody Marks NewCharlesderaYouzizzLeked PornKittyyevilHot Sexy SexReluctant Wife SharedOlder Nude GranniesJasmine Jae OnlyfansViola BayleiHamzter XxxMarathi Suhagrat SexNaked Japanese ModelsSexwife RealLifeselctorSkip The Games Charleston WvDee Williams TitsAsian BrazzersBlackedraw Full VidMrspoindexterUsasex Guide DetroitLegpornWwe Playboy ChynaSavannah Bond Angela White