door 7Butterfly7 in Media  ·  187 Reacties

  • 34
  • 2550x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

extreem links benoemen en extreem rechts er buiten laten.

maar RL. enjoy uw PIET dagen.

9
151 info

@149 hoewel een mooie tijd. die blauwe pakjes. lukt niet meer, PC hoofdstraat failliet en Maxima ook niet meer de best geklede Argentijnse Koningin van Nederland.
het scheel wel shoppen en geld. het had zijn voordelen.

sorry, echt weg.

8
152 info

Zag deze voorbij komen:

'Ik ben er wel klaar mee. Wanneer mijn kleinkinderen vragen wat er met de zwarte pieten is gebeurd zeg ik dat Sint ze ontslagen heeft omdat ze te lui waren om te werken. En daarom heeft de Sint hardwerkende witte pieten ingehuurd"

1
153 Hefan430

@153 reclame van Bol.com gemist zeker.

9
154 info

ff voor u nog. te vinden bij @104

9
155 info

Ach die goeie ouwe tijd...toen we nog die VOC mentaliteit hadden!

0
156 Peka8

"Ouders woest op Sinterklaasjournaal: waar blijven de Pieten? "

LOL

8
157 Drumpf

ROFL
eerst razend dat ze niet verdrinken, de Piet, in hun rubberbootjes.
dan woest dat ze niet aanwezig zijn op de Stoomboot als de heilige Sint komt.

9
158 info

@140
"Hè dat is ook gek. Ik ben geen PVV”er maar wel voor Zwarte Piet. Maar dat kan natuurlijk helemaal niet."

Forum voor Democratie dan misschien? Maat dat is niet zo gek; dit speelt zich voornamelijk af in de grote steden, waar men niet op zwarte piet wil lijken.

8
159 wiseguy

"Ouders woest op Sinterklaasjournaal: waar blijven de Pieten? "

NPO: Zwarten zijn niet welkom op feestjes.

?

2
160 Rex

krijgen we dat weer, Wilders bijna dood komt de Baudet club weer langs.
shhhhhtttttttt echt haast nu. enjoy.

10
161 info

@99 Zonder NSB achtergrond krijg je geen baantje bij de omroepen.

4
162 Rex

@160
Het Sinterklaas-journaal wil de optie van roetveeg-pieten open houden. Blanke mannen die door de schoorsteen gaan (omdat de zwarte pieten niet komen opdagen), en dan als roetveeg-pieten er weer uitkomen. zo doorzichtig allemaal !

0
163 wiseguy

Moeten jullie hier niet nog huillie doen om het geislamiseerde kind van die vooraanstaande pvv handlangers

6
164 Louis Vandaal

ROLF
straks allemaal zwarte pietjes die door die schoorsteen komen. die krijgen dan ook meteen een verblijfsvergunning, een huis, totaal ingericht, een uitkering.

dan vallen de mafklappers ook op hun snuit.

8
165 info

sorry, heel gezellie hier. moet mij losrukken van de ROFL.

9
166 info

Lol, zie het al helemaal voor mij: we schrijven het jaar 2040.

De actiegroep "Sint Nicolaas is Ook van Ons" (SNOO), niet te verwarren met "snow", is recent naar buiten gekomen met ernstige aantijgingen over typisch Nederlands racisme.
De kernvraag is waarom bij de intocht van Sint Nicolaas, tijdens de Sint Nicolaas journaal`s en andere Sint Nicolaas evenementen uitsluitend blanke Pieten zichtbaar zijn.

Woordvoerder Anita (m/v) Suikergoed is duidelijk verbolgen over het uitsluiten van de donker gekleurde medemens tijdens de Sint Nicolaas evenementen.

Anita: "Het niet mee laten lopen van donker gekleurde mensen als Zwarte Piet tijdens intochten en dergelijke sluit ons als groep van donker gekleurde mensen buiten en dit, juist dit, ervaren wij van SNOO als puur Nederlands racisme! Ook de donker gekleurde mens heeft recht op de rol van Zwarte Piet tijdens deze typisch Nederlandse traditie."

Om de door SNOO geponeerde claim kracht bij te zetten zal er bij de volgende intocht van Sint Nicolaas geprotesteerd gaan worden door de ongeveer 500 SNOO aanhangers welke zich ieder door de Witte Piet traditie buitengesloten voelen.

Anita: "Dit feest is toch van iedereen, waarom dan geen zwarte Zwarte Pieten bij dit traditionele kinderfeest aanwezig? Da`s toch pure discriminatie."

SNOO heeft inmiddels brandbrieven gezonden naar de grootste Nederlandse gemeenten om deze zaak aanhangig te maken en overweegt een aanklacht in te dienen bij de UN vanwege discriminatie.

Aldus het "nieuws" van november 2040.

2
167 Bezorgde Europeaan

gelijk hebben ze.

9
168 info

Is er een discussie over zwarte piet?

1
169 WutWut

Maartje is tegen het gebruik van Zwarte Pieten dus ben ik weer niet zo verbaast, maar ja wat moet ze dan hé.

Gewoon ouderwets terug naar pik zwart geschminkte Zwarte Pieten dat kan iedereen uitleggen aan zijn kinderen, geen slaven of kleurlingen maar geschminkte Z.P.
Dag S.S. blijf nog maar even van de buis, kom ik ook weer even helemaal bij.

0
170 corretje

@170 Zie je het leven niet meer zitten zonder de gitzwarte piet??

6
171 Louis Vandaal

Wat zijn we toch een 'deugdzaam en gedoog' volkje!
We kunnen straks meer 'zwarte pieten', aan de kant van de 'antipiet'demonstranten gaan zien, dan echte zwarte pieten bij onze Sint! Wat een banale vertoning is dit weer aan het worden om een kinderfeest zo te gaan verprutsen! Foei, foei, foei!!!

1
172 Widaan

@145

"Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht"

En wie denkt u wel dat u bent met uw grote mond? Ik plaats wat ik wil en binnen het wettelijke kader en de huisregels is, hoe graag u dat ook zou wensen beslist geen keuze van u, nu niet en nooit niet! En qua rechten? Mijn familie heeft idd geleden onder het fascisme en nazisme en ook nog door NSB'rs en daarom roeptoeter ik niet achter de nieuwe fascisten, landverraders cq NSB'rs aan. Maar u heeft het er maar druk mee! En verslik u niet in uw eigen speeksel met al dat uitbundige lachen met uw maatjes

1
173 Bleke Betty

@172 Laat dat kinderfeest maar achterwege dit gaat om jullie volwassene kleuters,dat laat je nu wel blijken !!Alsof er kids zijn die hier zo een punt van maken...Te dom om te poepen dat ben je

4
174 Louis Vandaal

Zo ken ik je weer, Dieuwertje Blok, zonder ruggengraat. Een paar jaar geleden was er nog niets aan de hand met Zwarte Pieten in het Sinterklaas Journaal. Zwarte Piet hoort bij Sinterklaas en dat is nooit anders geweest. Kennelijk verlaagt mevrouw Blok zich graag tot het niveau van deze minderheid en worden Zwarte Pieten nu verbannen tijdens het Sinterklaas Journaal waar zij feitelijk gezien de hoofdrol in moeten vertolken.

Als ik Dieuwertje was geweest had ik mijn medewerking aan dit programma meteen stopgezet zolang Zwarte Piet zich niet mag vertonen omdat anders de minderheid hun zin niet krijgt. Maar wat doet zelfs de televisie? Die buigen voor de minderheid, want ze zijn zo bang om de tere zieltjes van de minderheid te raken zodra het woord ''Zwarte Piet'' ook maar valt.

Maar zodra het woord ''Suikerfeest'' in de mond wordt genomen moeten wij brave Hollanders ons mond houden en doen wat de minderheid wilt? Het enige wat die lui doen is provoceren en wachten tot de vlam in de pan slaat. Als de minderheid een hekel aan Sinterklaas en Zwarte Piet heeft en ''ons haten'' tot op het bot, rotten ze maar lekker een eind op naar de maan of zo!

Ze zeuren, ze klagen, ze janken, en wij geven nog toe ook......hoe is het mogelijk.

3
175 Edvan44

u geeft helemaal nix toe. u verft zich straks met kachelpoets en staat zwart tussen de kinderen en de optocht.
veel plezier ermee verder.

trouwens een werkneemster schuldig verklaren. beetje veel eer ook voor de dame.

8
176 info

Zoals de titel al aangeeft. Wie heeft er nou precies problemen mee? Ouders? Voor wie is het feest? Kinderen?

Het kinderfeestje was nooit verpest voor de kinderen, maar voor de ouders. Het werd verpest voor de kinderen, omdat OUDERS zo een waarde hechten aan donkere pieten... en dit dus overbrachten op hun kinderen.

Sinterklaas in mijn beleving:
Cadeautjes en pepernoten. Daar ging het mij en alle andere kinderen om, net als bij kerst. Kerstdiner? of Cadeautjes en lekkernijen? Meesten zijn niet eens christelijk, maar heey wow traditieeee en opeens gaat het niet meer om de cadeautjes. It's all about the presents and for the government it's all about the benjamins.

Mooie vind ik ook hier dat geroep over islam? Huh maar wat heeft islam hiermee te maken? Graag objectief blijven.

Als de pieten gewoon opeens veranderd waren, dan zouden de kinderen wellicht vragen huh ze zijn niet meer zwart? Maar ff een vraag: Wat precies verandert er aan sinterklaasfeest als pieten niet meer zwart zijn of deels? En nu niet gaan komen met: ja nee het gaat om de principe, traditieeee.Vroeger waren er ook tradities waar we nu op terugkijken van wat mocht dat vroeger? Was dat normaal? Objectief blijven aub

2
177 MensenToch

Wat een gehuil hier van die pro-zwarte zwarte pieten hier, hebben jullie vorig jaar geen lekker in de schoen gehad? Dat komt dan toch echt omdat de Sint er achter was gekomen dat jullie hele nare, dus niet lieve mensen zijn.

9
178 PuurHagelslag

@173 heb de bleke betty een plusje gegeven om te troosten.
eh. lees al tijden lang uw a4tjes. heb ook geleerd ze over te slaan.
maar toch.
ach, ik heb geen maatjes. maar lezen kan ik wel.

7
179 info

@106

Afschaffen lijkt mij ook het beste. Hoewel ik de jaarlijkse zwarte pieten discussie dan wel erg zal missen!

7
180 WijzeDwaas

@180 Oh, dus gewoon toegeven aan het vernietigen van alles wat importvolk niet aanstaat? Jij bent een makkelijke voor de onverdraagzamen. De grootste racisten zijn die figuren zelf. Dat zijn de lui die alles op huidskleur betrekken, of hun eigen mislukte leventjes ophangen aan zogenaamd racisme.

0
181 Akiron

@181 import volk is ongeveer 90% van NL ... dus ja, de meerderheid beslist

5
182 aapjes,kijken

onzin niet afschaffen.
leuk voor de kinderen
andere hobby voor de ouders. een uitbreiding van het cultureel erfgoed.

5
183 info

@redactie
"Bedankt" voor het verwijderen van mijn #139 .
Ons landelijk cultureel erfgoed mag uiteraard door allerlei amokmakers (waaronder de NOS) worden afgebroken.
Maar als ik heb over het afbreken van de NOS of de lokale haattempel... : "Foei, foei, Gandalf. Dat mag niet. Stel je voor. "

question

2
184 Gandalf

Aanvulling op mijn #184
ik kan me niet meer herinneren dat ik in die bewuste #139 heb opgeroepen of heb aangezet tot geweld. ( Wel tot afbraak ! )
Maar wat is daar op tegen als in vergelijking daar mee, een imam zo kan prediken dat democratie en door politici 'bekonkelde' wetten minder waard zijn dan sharia en homohaat. https://www.nieuwskoerier.nl/news/207953-vvd-fractie-verbijsterd-over-uitspraken-imam-uit-helmond

0
185 Gandalf

Ik zie nu bij de live uitzending van de aankomst van Sinterklaas op NOS 3 een heel regiment ZWARTE pieten.

0
186 Wijhuis

@185 : Het gaat in dit artikel niet over de islam!!

Maar om je een handje te helpen : "Op basis van de afgelopen tien jaar is de kans dat u in een jaar aan terrorisme zult te komen overlijden slechts 0,000004 procent."

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/column/stephan-okhuijsen/factcheck-leven-is-gevaarlijk?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

Veel plezier verder met Sinterklaas!

0
187 Wijhuis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

6 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

17 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

20 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

23 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

27 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

35 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Big Naked BreastsIndian Fat Women PornPorn Kris JennerSuper PornePhatrabbitkillerXxx BoroBoor Ka PicXx Vidio IndiaHot X AuntyEkaterina Lisina PornManhwa MebPirnhdHd P O R N VideoGujarati Bp Picture VideoIndian Casting Couch PornGrinch XxxNice Pair Of LesbiansFilme De Pornô GrátisCarlie Marie PornNahida PornBrazzers NetSon Nd Mom PornSexo Gratis AmadoraFriend Wife Xxx VideoSexy MuveXvideos 3gpJordan Carver NudeTubesafaroBusty Asians RedditTamil Incest Sex StoriesJerkoff EncouragementDale ChatFree EscortingSelena Gomez Nudes LeakJustasecret892 OnlyfansIndian Girls SexChuutHot BlondexxxBang .comHqhentSexy Chuda ChudiWww Xnxx Videos HdHindi Movie Xx VideoAssamese Sex PhotoFullxxxmoviesCartoon FutaPorn Sexy MassageReal Homemade ThreesomeRaquel DivineCamwhores TcMegapersonlSheemale PornSó PunhetasDawn Olivieri HotIndian Chudai VideoAlley KattAnnabell FlowersNova BedpageGay Caryoon PornSert PornolarHot CougersArina HashimotoMa Chele Sex VideoThree Girls XnxxBelle Delphine Getting FuckedSexiest Massage PornXhsmpsterPorn Anal PlugReagan FoxxJessa Rhodes Only FansBokep MomPervy Roomies Means Double Cum Panties ThreesomeBest Ever Porn StarsAmatuers NudeHindi Heroin Sex VideoAlura Jenson CreampieMilf InstNoodlrmagazineFilme De PornôsPublic BulgeXxnx Sex Video HdPolicia XxxBangladeshi Adult MovieDarlsSunny Leone Bathroom SexOnly Kannada Sex VideoMia Khalifa TwerkBlack Bbw MasturbatingFree Porn InChaturbate FrenchVinge PornSpanish NudeYakuza PornBbw Porn TubeTelugucouplesexX Vedio2 ComMomm And Son Porn魔性 论坛Sex Loan LuanTop Hentai 2023Myladelrey NudeGetting FingeredNicole Doshi NudeNew Xnx VideoYoshi ThunchanokPorn Uhd VideosBitches Love CannonsBaerasoniBhabhi Suhagrat SexHetai FrBella Delphine LeaksMyla Del Rey NakedToveyahSouth Indian Aunty Porn VideosGhana PornSex MastrubationIndian Porn Behind The ScenesClover BlaitmoreAlix Lynx InternMasterbation AsianP[ornWebsites Like CoomeetTwitter PutonesVideosporno EroticosLovingeliBig Round TittysAnaconda Sex VideoHostel Porn VideosTommy Gunn Porn VideoAnime FacesittibgChristie Brimberry NudeTelugu Xnxx ComNigeria XxxHolylovesm0lly NudeSexdpFull Length Porn SitesAli Larter NudeXnxx Big SexNew Telugu Blue FilmSleeping MilfErome LatinaPorn Videos DownloadableNude MicrobikiniDarla CranaNude Pics Dolly PartonChaterbait AsianJanet's DinerBoxing Sex VideosSunny Levon XxxCinema Hall Sex Video