Het interview werd verstoord door twee jongeren die de spotlights opzochten. Burgemeester Close zette het tweetal ogenblikkelijk op hun plaats.
Volledig scherm
Het interview werd verstoord door twee jongeren die de spotlights opzochten. Burgemeester Close zette het tweetal ogenblikkelijk op hun plaats. © Terzake

Burgemeester uitgedaagd tijdens interview: "En nu ga je weg, of je gaat met mij mee"

Twee jongeren die de spotlights opzochten gisteravond voor de camera van het Canvasprogramma 'Terzake' op het Muntplein zijn meteen op de vingers getikt door Brussels burgemeester Philippe Close. De PS'er heeft een duidelijke boodschap voor alle herrieschoppers: "We tolereren nu niets in het centrum."

186 reacties

  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    @Conny Van den Bosch, voor een heel groot stuk geef,ik je gelijk+;alle partijen hebben boter op hun hoofd. Maar ,om dan belgie zomaar tesplitsen door deze politiekers dat vind ik persoonlijk een heel slechte zaak. En stel dat men harder optreed, denken blijkbaar velen dat dit helpt, na een 30 tal minuten lopen die gasten terug op straat, wiens schuld? Wie is minister van justitie?
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    En plots is het de schuld van de sossen. Is men vergeten dat men in dit land de politie één heeft gemaakt. Dus stop met melken over fusie als je al een eengemaakte politie zou moeten hebben die onder de bevoegdheid van de minister van binnenlandse zaken valt.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Opgezet spel van die soss om te tonen dat alles in goeie handen is met hem !
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Opgezet spel van die soss om te tonen dat alles in goeie handen is met hem !
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Petrus Steenssens u weet duidelijk niet hoe dit land in elkaar steekt. Jambon gaat eerst een 2/3 meerderheid nodig hebben voor belangrijke wetten goedgekeurd te krijgen alvorens te mogen optreden Dat is ook "democratie". 2x raden wie al die nodige veranderingen tegenhoudt. Net zoals die kraakwetgeving die maandenlang tegengehouden werd. Democratie in dit land houdt voor sommigen in dat ze hun perverse ideeën willen gelden vermomd als sociale integratie.