door Febee in Overig  ·  43 Reacties

  • 14
  • 785x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat is zeker te veel. Wanneer gaat Israel zich eens aan de door hen ondertekende verdragen houden?

29
1 Hendrianus

De VN is tegenwoordig een islamitisch bolwerk, zeer selectief verontwaardig en niet echt meer serieus te nemen.

10
2 Kaksaboemsa

@1 Niet het punt.

9
3 Yisrael

@2

Je kan dat sprookje honded keer herhalen, het maakt het niet tot werkelijkheid.

29
4 Hendrianus

@2 . Islamitisch bolwerk?
Een aantal stemmingen van 10 november wat betreft die resoluties:
voor 160, tegen 2
voor 156, tegen 7
voor 160, tegen 6
voor 158, tegen 7
voor 86, tegen 11
voor 159, tegen 8
voor 155, tegen 8
https://www.un.org/press/en/2017/gaspd657.doc.htm
Hoeveel arabische landen zijn er volgens jou? Of zit de hele VN in de pocket van die landen?
En de VN een nutteloze organisatie volgens velen?
Kijk eens op https://www.un.org/press/en/content/general-assembly

23
5 tsja

@5 Wist niet dat Canada zo verstandig is.

5
6 Yisrael

@6 . Nou, vooral Micronesie, Marshall eilanden en Zuid _sudan doen het goed!
Natuurlijk die landen die bekend staan om hun bijdrage aan internationale vraagstukken.

12
7 tsja

@7 Agh ze doen toch leuk mee.

5
8 Yisrael

@8 . En zijn goedkoop

10
9 tsja

@6 . Agh, you win some, you lose some.
Canada gaat lekker voor Israel, in de UK ziet het er minder goed uit na het Alan Duncan en Priti Patel schandaal

11
10 tsja

@10 Agh ja dat mogen ze zelf weten.

4
11 Yisrael

Als je in tegenstelling tot de Arabische wereld, Israël wél veroordeeld ? Dan ben je voor mij niet toerekeningsvatbaar meer.

5
12 Flipper

@12 . We leven dus in een krankzinnige wereld?

14
13 tsja

@13 Nou, ik wil niet beweren dat Israël nooit wat fout doet. En het verwijzen naar de Tweede Wereld oorlog, àls ze dat al zouden doen, is inmiddels ook niet meer iets wat voor de volle honderd procent nog hout zou snijden. En zo zijn er meer dingen best wel terecht tégen Israël in te brengen.

Maarrrrr, als je het vergelijkt met de Arabische wereld ???? Dan staat het in geen verhouding, en kun je niet anders dan toch ten gunste van Israël (ondanks ook hun 'dingetjes', dus), oordelen.
Want die Arabische wereld ? Als je er wel eens bent geweest, dan weet je het wel: verschrikkelijk.

4
14 Flipper

Er zijn minder dan 50 landen met een moslim meerderheid dus dan zijn er heel veel niet islamitische landen het ook zat.

18
15 Dian

@15 Ze zijn het zo zat dat ze allemaal maar zaken met Israël blijven doen lol.

3
16 Yisrael

@16 Dat zijn 2 verschillende dingen en heel veel landen hebben wel degelijk restricties voor hun bedrijven om bijvoorbeeld te werken in de westbank of met bedrijven uit de westbank.

15
17 Dian

@17 Ja duh dat het twee verschillende zijn, is juist het punt. Als ze het zat zouden zijn, zouden ze wel boycotten of militair ingrijpen.
Moet je bijvoorbeeld naar Singapore kijken. Hun leger worst notabene getraind door het IDF, maar ze stemmen wel voor bij al deze stemmingen.
Wat in de VN gezegd wordt, heeft allemaal niet zoveel betekenis. Niet voor niets dat er nooit wat met die uitslagen gedaan wordt/kan worden.

4
18 Yisrael

@18 Geduld is een schone zaak.

19
19 Dian

@19 En een glazen bol heeft niemand.

3
20 Yisrael

@18 Yisrael

Grin, toen de Volkenbond en z'n opvolger, de VN, ten faveure van Israël stemde hadden de Israëli's er minder moeite mee. Erger nog, ze beriepen zich zelfs op VN resoluties.

Cherry picking is nou niet precies het toppunt van betrouwbaarheid. Zo zit de wereld niet in elkaar.

En op een dag is het geduld met Israël gewoon op. Het lijkt me voor Israël verstandiger om het niet zo ver te laten komen.

Zwijgen over Israël (Zembla 2003)

19
21 ~ Echelon II ~

@5
"Of zit de hele VN in de pocket van die landen?"

Ja, want vanwege de olie zitten al die bananenrepublieken, dictaturen en kansloze hellholes in de zakken van die moslims, die per definitie antisemitisch zijn, want islam.
Er zijn maar weinig echte democratieën in de wereld en Israël is er 1 van, maar ja die Joden hè?
Die moeten dood, dus gaan we naast Joodje prikken ook Joodje pesten in de VN.

Het is maar goed dat VN resoluties niet bindend zijn, zoals @1 vals suggereert, want dat zou zeer slecht nieuws zijn, niet alleen voor Israël en de Joden, maar ook voor ons (behalve de Jodenhaters en andere fascisten)

6
22 von Schnellensinken

@21
"En op een dag is het geduld met Israël gewoon op"

Veel succes moslim. (met het terugkoppen van een Hellfire)

4
23 von Schnellensinken

@18 Dan zijn die vele miljoenen die Israel investeert tegen de BDS beweging dus weggegooid geld?

14
24 tsja

@22 . "Vanwege de olie zitten al die bananenrepublieken, dictaturen en kansloze hellholes in de zakken van die moslims"
Tsjonge, zo'n 160 bananenrepublieken, dictaturen op deze aardbol.

13
25 tsja

@16

Vandaar de burger BDS beweging.

18
26 Hendrianus

@22

Nergens beweer ik in @1 dat VN resoluties bindend zijn voor Israël. Ach ja, lezen is kennelijk niet je sterkste punt. Je haatdragende houding t.o.v. moslims vetroebeld mogelijk je blik.

18
27 Hendrianus

@21 Ja tuurlijk hadden we er toen geen moeite mee, toen had de VN ten minste daadkracht en was het ideologisch doel overleg, in plaats van veroordeling.

Dat kan je cherry picking noemen, be my guest overigens, maar je kan je afvragen of de VN van toen vergelijkbaar is met die van nu.

En vanuit welke hoek denk je dat het geduld opraakt?

4
28 Yisrael

@24 Dat is weer iets heel anders. Heeft trouwens al wel effect gehad in de VS.

4
29 Yisrael

@26 Economie doet het vooralsnog prima, dus laat de linkse westerling vooral zijn gang gaan.

4
30 Yisrael

@30

Ach, elke shekel die Israel moet steken in de bestrijding van de BDS beweging is een shekel minder voor de kolonisatie onderneming. Als staten niet verder komen dan een krachtenloze VN resolutie en uit zichzelf niet de aan Israël verleende privileges wil opheffen dan moet de burger maar in actie komen.

En zie, sommige staten weten ineens maatregelen te treffen om......dit burgerinitiatief tegen te werken. Te zot voor woorden, zelf als staat de vuile was niet aanpakken en als de burger het doet deze tegenwerken,

19
31 Hendrianus

@31 Ja de geopolitieke agenda zit je allemaal niet zo mee hè.

5
32 Yisrael

@23

Ik ben religievrij en ben tegen polariseren. Uw houding draagt bij aan het probleem, niet aan een oplossing.

15
33 ~ Echelon II ~

@28 Yisrael

Van dat deel van de wereld wat nu nog te manipuleren is door te verwijzen naar de holocaust, zoals duidelijk verwoord in de Zembla-uitzending "Zwijgen over Israël" uit 2003.

Die terughoudendheid mbt kritiek op Israël is ook niet eerlijk. Elk land moet wel eens verantwoording afleggen voor z'n daden, elke regering maakt fouten, allemaal heel normaal. Ik ga er dus gemakshalve maar vanuit dat ook Israël ooit volwassen wordt en tzt dan ook als zodanig behandeld gaat worden, want een keer worden alle (non-)argumenten om Israël met fluwelen handschoentjes aan te moeten pakken gewoon sleets.

En met de toenemende secularisering wordt ook de invloed van de christelijke vertegenwoordiging in het landsbestuur van vele democratieën kleiner; genoeg ingrediënten om Israël aan te gaan spreken op z'n beleid en de mensenrechtenschendingen en de discriminatie van staatswege te gaan sanctioneren.

17
34 ~ Echelon II ~

Correctie, die gasaanval op syrische bevolking kwam niet van assad, maar van de zogenaamde moderate rebels wat gesponsord werd door usa.

4
35 mats6

@35

Correctie op 'correctie': die kwam wel degelijk van assad dan wel z'n russische billenmaatjes. Bewezen en aan de VN voorgelegd. Zeggen dat het gas van "rebellen" kwam is russische laster om assad de beschermen, en nog onbewezen ook.

Dat terzijde.

4
36 weerman

Who cares, de VN heeft geen mandaat

3
37 chouffleur

Wat een leven moet die arabische kliek lijden/leiden als je constant bezig bent met een piepklein strookje groen in een woestijn.

2
38 Malinois

@38

Het is jaloezie, machtswellust, de angst om macht over anderen te verliezen en het is domheid. Israël is de mooiste bliksemafleider die de arabieren/moslims kon overkomen. Alle ellende schuiven ze af op de aanwezigheid van dat kleine landje, en ze maken er een Groooote Vijand van. Ze houden hun burgers bang zodat de burger niet voor zichzelf gaat opkomen en democratisering eist. Alleen domme dictaturen, vooral islamitische zoals Iran, zijn "vijand van Israël". Gewoon domme primaten.

3
39 weerman

@34 Jij denkt dat Europa met haar collectieve schuldgevoel en als schoothondje van de VS Israël gaat sanctioneren? Dat zie ik niet snel gebeuren hoor. Als de VS dat niet willen, luistert Europa daar wel naar. Sowieso kan Europa zich moeilijk verantwoordelijkheid voor een tweede genocide permitteren.

2
40 Yisrael

@40 Yisrael

Een tweede genocide? In Europa is men doordrenkt met het "Nie wieder", dus dat gevaar lijkt me vrijwel nihil. Maar alleen al het feit dat jij dit schrijft is al manipulatief. In Europa hebben joden niets te vrezen van overheidswege.

En een boycot is per definitie geweldloos en #BDS kost geen mensenlevens, eea itt het beleid van de huidige Israëlische regering mbt de Arabische Israëli's en de Palestijnen.

Nu willen steeds meer Europeanen Israël erop attent maken dat dat "Nie wieder" ook voor hen geldt en dat de holocaust uit de 20ste eeuw geen excuus is om de rechten van andere mensen te mogen blijven schenden in de 21ste eeuw.

En als onze politici dan te laf zijn doen we het als burgers gewoon zelf, volkomen geweldloos, door producten uit de bezette gebieden links te laten liggen. Misschien niet 'leuk', niets om 'lol' bij te schrijven, maar het moet gewoon een keer afgelopen zijn.

En wat de Amerikaanse regering doet moet die zelf weten maar ook in de VS wordt de aanhang van de #BDS-beweging steeds groter, en tegen 'bewuste' consumenten kan ook de Amerikaanse regering niets beginnen.

En zowel in Israël als daarbuiten komt dat besef er wel. De huidige generatie teenagers legt het verband tussen de holocaust en het Israël/Palestina-conflict niet meer zo en beoordeelt Israël op z'n eigen daden, en zo hoort het ook.

13
41 ~ Echelon II ~

@39
+++++++++++++++++++++

2
42 Kaksaboemsa

@39 weerman

Jaloezie?
Machtswellust?
De angst om macht te verliezen?
Domheid?
Primaten?

Is deze ordinaire scheldpartij.nou bedoeld om de marcherende Israëlische bezetter te steunen?
Of wat religekkies en PVVers?
Behalve de grote vriend van Israël Saoedi Arabië (de grote steunpilaar van ISIS en Al Qaida) in Jemen hebben Arabisch landen niet de gewoonte om de bevolking van hun buurlanden te terroriseren.
In ieder geval niet zoals Israël bij Palestina doet!
Dus tja......
Dat zo ongeveer de hele beschaafde wereld deze bezetting veroordeelt is dus niet zo vreemd!
De uitslag van de stemming (160 tegen 2 en zo) zegt wel genoeg over Israël..... question

10
43 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Datawetenschapper Hannah Ritchie: ‘De magnetron is de meest efficiënte manier om te koken'

De koptekst geeft mijns inziens niet de essentie van het artikel weer. Helaas kan ik de koptekst alsook de korte daarbij behorende inleiding nie...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Benzardi
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

De enige juiste beslissing...

4 minuten geleden geplaatst door Benzardi

icnivad
Ongezonde aroma's in rookworst en barbecuesaus worden verboden, zo zit het

@1 Heb je een vuurtje? 😂...

4 minuten geleden geplaatst door icnivad

Hendrianus
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Walgelijk regime, de doodstraf vanwege een onwelgevallige mening. Hij moet als afschrikwekkend voorbeeld dienen zodat anderen de mond houden. ...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@36 Ja joh, links dat al een eeuwigheid niet geregeerd heeft is schuldig aan wat centrum rechts heeft neergezet. Dat eeuwige gewijs naar fictief...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Reconquista
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

"""Kennelijk leef ik in een land waarin de politieke meerderheid mij beschouwt als tweederangsburger" Haar minderwaardigheidscomplex is zo g...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Misschien wordt er nog een aanval gepleegd op Tsatchikistan als wraak voor de IS-aanval op het theater. @1De atoombommen staan al klaar. Als...

9 minuten geleden geplaatst door sockknitter

ABRACADABRA
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

vreselijk, hoe dat mens uit haar nek lult. denk zij nou werkelijk dat hij Polen, Estland, Lithouwen of een ander EU land gaat binnen vallen, moc...

9 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Verrassend weer dit steekincident. Iets met cultuur.Vroeger had je nog wel eens een flinke knokpartij, maar dat is behoorlijk ouderwets te noe...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@34 Mijn religie is niet de islam. Ik ben meer verbonden met het christendom maar ook dat beleid ik niet. Niet omdat ik niets moet hebben van de...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Best Milf PornstarsFree Older PornosGranny GapingSon And Mom NakedLexi MansfieldSpicy Bigbooty.comTranny Cum ShotsAsshemaletube ComSexe AraneIce GaysScience NudeCheating HousewivesPorn ChurchKiara Advani Nude ImageBigbutt FacesittingPanty Poop VideosBig Fat SexSexvedyosBrazzers Hot SisterFrankenpenisDorcel VisionAll BlackpornPorn Asian LesbianOld Nude Women PicsSick Junk ComDoctor Nurse XnxxTucson EscortItsdaniday PornSpying On PornReality SwingersJav ThaiAnime Boob GrabJacquie Et Michel PartageBig Tiits HdNellore Sex VideosBengali Village PornJapanese VeginaXxx Desi Indian HdChudai Biwi KiCherie Deville Step MomAnime MasturIndian Wife X VideoXnxx Tamil Sex ComWww Xxx MalayalamBrother Fuck VideoWardrobe Malfunction PornMandingo CreampieFreed PornGone Wild RedditPornchat.Videos Of Mature Nude WomenXxx Porn GirlSimone Richards GangbangBest Reddit Porn PagesWrong HoleJasmine Teaa LeakedJilbab BokepJustin Hartley NudeOgierzeWww Mompov ComExcogi MelanieFudi XxxMadrastra FollandoDesi Sexy Blue FilmMallu Maid SexYanet Garcia PornSuicide Girl PornEliregirlBhabhi Dress ChangeDesi Papa XnxxJapanese Boobs Sex VideoAva Addams Full Porn VideoFacesittung PornJody West MomMariahmallad NudeXxxpornvedeoXnxx SunnylioneIndian College Teacher SexBig Tit AnimaeMollyflewersMia Khalifa Hard XxxXhamqtersMartha Plimpton NudePaige Wwe Sex TapeKoja Sex VideosClassıc Porn MoviesNude CollageDaughter Gets Pregnant By DaddyR/squirtingFreechatnow ComGifs De Sexo LesbicoRule 34 EllieFit Women NudeBur Chatne Wali VideoVillage Bhabhi NudeDirect SexCougar TitsMia Amador OnlyfansUk Porn PartyJogos Porno Gayكس عربىSunny Leone Ki Sexy PictureSexynude BoobsSexy Girlfriend TwitterMrs Andi Only FansFree.pornMrluckyvipHot Lasbians KissingCamvoyeurMarie KonishiFrance Sex VideoAvengers Sex VideoPublic Nude BathVirgo Peridot BbcGesy-013NiggapornGhtto PornBig Tiddy Goth GirlLesia PornLeena Headey NudeHd Xvideo HdHelpless FuckXxx Mia Khalifa DownloadPerfect Indian PornJenny Taborda LiveAshley_aokyAnal Fart PornAvop-107Adult VodHuge Tits AmateurGrupos De Sexo No TelegramJenna SheaGay Hispanics PornThamana XxxMilf SecretaryCuzinhoChaturbarVídeo De Pornografia Em PortuguêsNastasha NiceWeb Series Sex MovieFunny Sex NudePorn Hard IndianJap Daddy PornProstitue PornPorn Extreme-hardcoreBar Paly NudeCoc SexIndia Nude PicsCumshot On JeansPorn Movies Mom And Son