door Havermout in Buitenland  ·  82 Reacties

  • 28
  • 1496x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Even kijken hoeveel minnetjes ik kan scoren. En of ik nu eindelijk op dat lijstje met EU-trollen kom question

7
51 progressiefliberaal

@50 Projecten als Griekenland? XD

1
52 DikkeTor

@52

Niet alleen Griekenland.

Ergens zou het mooi zijn als men de Mediterrane Unie van Sarkozy weer opnieuw leven in kan blazen. Daar is dan toch geld genoeg voor.

7
53 progressiefliberaal

@53 Klinkt ambitieus en heel globaal. Het is inderdaad een droom waar misschien waard voor is om voor te strijden.

3
54 DikkeTor

Als ik de reacties hier boven lees denk ik dat nog lang niet iedereen goed ziet war de gevolgen van de Brexit zijn......voorstanders van een Nexit baseren hun mening op emotie....

8
55 Jansen & de Vries

Dat smerige EU is dag en nacht bezig te bedenken hoe ze ons kunnen naaien. De brand er in.

1
56 Ceesje

@54 ,

Dit was geen onderdeel van het plan... het idee was dat ik ging trollen en jij dan boos werd enzo...

Misschien is trollen toch niet echt voor mij weggelegd.

5
57 progressiefliberaal

@55 Die emoties lijken niet onterecht. We hebben geen grenscontrole meer en ja er komen meer vluchtelingen en ja we krijgen meer aanslagen etc.

1
58 DikkeTor

@56 ,

Kijk daar kan ik meer mee. U beseft wel dat een brand die groot genoeg is om de hele EU in de hens te zetten, ook weer om een gezamenlijke oplossing vraagt?

Dat hebben we in 1945 al gedaan, het heeft geen zin om opnieuw het wiel uit te vinden.

5
59 progressiefliberaal

@58 ,

Grenscontrole zal toch altijd beter op Europees niveau geregeld kunnen worden. Want wat heeft het voor zin dat ze allemaal aan de grens met Duitsland en België staan en die economische partners van ons ermee opgezadeld worden?

Lijkt me dan beter om ze helemaal uit de EU te houden en daar gezamenlijk aan te werken.

Die aanslagen zijn grotendeels het gevolg van geopolitieke spelletjes van de VS, steun aan Saudi-Arabië waar de EU het beste één front tegen kan vormen etc.

PS
Dit was een serieuze reactie.

6
60 progressiefliberaal

Lol, überhaupt is meer macht voor de EU geen goed idee.

Waarom kan de EU gewoon geen samenwerkingsproject zijn, zonder munt, zonder leger, zonder grote waanideeën, zonder belastingdienst?

0
61 Vaartuig

Vanaf NU VERDUBBELEN we de inzet om de EUSSR VOLLEDIG te vernietigen. U ziet zelf waarom, ze stoppen niet, NIET vanzelf....
En eenwige meelopers als Zoolstra..

0
62 FNKTD

Welke dossierkennis heeft minister Zijlstra op dit onderwerp? Ik vrees zoals op zoveel onderwerpen: nul komma nul.

0
63 Mac Benac

@60 Alright XD rofl, je bent vergeten Rusland te melden XD

2
64 DikkeTor

@64 ,

Oh ja, dank voor de herinnering. We moeten ook een sterke EU hebben tegen Poetin enzo...

Vooral dat enzo. Dat is nog wel het gevaarlijkste van alle dreigingen.

6
65 progressiefliberaal

Laat mij raden wie dit gaan betalen vast niet de multinationals.

3
66 Rattocasi

@66 ,

Nederland kan best wat meer afdragen om de rest van Europa op ons welvaartsniveau te krijgen.

Ik ben het wel met u eens dat niet alleen de Nederlandse belastingbetaler, maar ook de Nederlandse multinationals daaraan mee moeten betalen.

8
67 progressiefliberaal

Wordt toch wakker je betalen voor de rijken! En jij de arme of de middelmoot mag creperen! Ik snap niet dat Nederlandse burgers dit niet zien! Ik ben de medelijden grens allang voorbij want dit is waar je om vragen toch? Of wordt er toch gesjoemeld met de verkiezingen??

1
68 de matrix

@68

Huh maar we betalen toch voor de armen? Griekenland en Oost-Europa enzo toch?

6
69 progressiefliberaal

Die rotzakken in Brussel gooien nu al miljarden over de balk voor doelen waarvan je blootfeitelijk kunt vaststellen dat dit weggegooid geld is. Gaandeweg wil de Europese Commissie door het afdwingen van steeds meer geld en bevoegdheden versneld een politieke unie formeren. Goede actie Halbe. Nederland betaalt meer dan genoeg. Uiteindelijk worden de belastingen die worden ingehouden bij financiele transacties doorberekend in de kostprijs waarbij Jan met de Pet er weer voor op kan draaien.Opzouten.

0
70 Dalon

@69 Je vergeet Nederland denk ik,maar je naam zegt al genoeg.Altijd naar andere landen kijken dan lijkt het dat Nederland het goed doet is het niet?? Maar Nederland gaat ten onder door mensen zoals jou.De ellende in Nederland is groter dan dat we denken.Ik ga al een tijdje mee en het gaat echt niet goed in Nederland.De vvd en pvda en cda en d666 verdoezelen de ellende hier en halen andere landen erbij om zo de ellende HIER te laten lijken als minimaal!

1
71 de matrix

@71 ,

Hé, ik herhaal alleen maar wat andere mensen zeggen. Die stellen dat we ons arm betalen aan armere landen als Griekenland e.d. en nu zeg jij dat we voor de rijken betalen en ben ik in de war.

Of weten jullie het zelf ook niet? In dat geval zou dit voorstel om het gewoon naar het Europees Parlement te sturen, een hoop onduidelijkheid weg kunnen nemen.

8
72 progressiefliberaal

heldere denkers genoeg. we moeten af eerst van het establishment

0
73 semperpenis

@72 Wie hou je nu in de maling? Volg het geld en er gaat een wereld voor je open.

1
74 de matrix

@74 ,

Volgens mij wordt ik in de maling genomen. De één zegt dit, de ander zegt dat... ik wil de geldstromen volgen, graag zelfs. Dat wordt een stuk makkelijker als we gewoon in één keer die 140 miljard bij het EP neerleggen.

Misschien dat de verdeling daarvan dan vervolgens openbaar gemaakt kan worden. Via Twitter bijvoorbeeld, in één miljard Tweetjes.

6
75 progressiefliberaal

@11 oef iemand geeft mij een minnetje zal wel zo'n lul uit Brussel zijn.

2
76 Framazi

"Voorzitter Europees Parlement wil budget EU verdubbelen "

Mee eens. Het geld kan goed gebruikt worden om zwakke economieën elders in de EU een boost te geven.

5
77 Drumpf

@69
Wij betalen voor een fata morgana van een paar wildvreemde fantasten. Franse en Duitse banken hadden enorme bedragen uitstaan in Griekenland. Want Griekenland was ineens kredietwaardig vonden die fantasten. Enfin, uiteindelijk draait de belasting betaler op voor deze perverse idioterie.

0
78 Al

Antonio wil ook zijn zakken vullen met uw en mijn geld, ben je nu helemaal van de pot gerukt Antonio, opzouten.

0
79 corretje

@26 : Nee, het komt niet doordat aan het individu, ieder individu, theoretisch dezelfde waarde wordt gehecht, hoewel we daar in de praktijk alweer mijlenver vanaf zijn komen te staan, helaas.

Het komt doordat de overheid sluipenderwijs en door middel van kunstgrepen ons grondwettelijk recht op vereniging en vergadering heeft verwijderd.

We mogen wel een vereniging oprichten, die botje bij botje legt om woningen voor laagbetaalden te bouwen, gezamenlijk, maar de overheid bepaalt wie er in die woningen mogen wonen: de immigranten dus, momenteel. Daarom was men maar wat graag bereid, toen die wet werd aangenomen, om die woningcooperatieven aan de overheid over te doen. Dat was precies de bedoelilng.

We mogen ons verenigingen in vakbonden, alleen zullen de topmensen van die vakbonden worden ingelijfd door de lobby, zodat wij uiteindelijk ons rustig houden terwijl ons de kaas van het brood wordt gegeten met medewerking van "onze" vakbonden. Kwartje van Kok, graaien in de pensioenpotten "want er zit meer in dan er ooit nodig kan zijn, hebben wij duidelijk uitgerekend, kijk maar".

Momenteel zijn mensen, die de NL cultuur en souvereiniteit willen behouden, heel erg aan de beurt, en iedere groep, die ook maar enigszins aanhang zou kunnen gaan krijgen, wordt in de kiem gesmoord, ook weer door middel van infiltranten, die op belangrijke momenten ineens ofwel zich afscheiden en leugens gaan verspreiden over hoe het binnen de club toegaat, ofwel ineens een zwart verleden blijken te hebben, bijvoorbeeld zoals nu met de MeToo gekte.

Dus, theoretisch en grondwettelijk, hebben wij het recht tot vereniging en vergadering, en uiteraard in alle vrijheid en zonder beïnvloeding door de staat of andere derden. Nou, dat is niet zo, in het echt. Nu weer de sleepwet. Die is specifiek bedoeld om juist nationalisme en tegenwerking van islamisering en globalisering, tegen te gaan.

1
80 Wendel

@75 : U bent vergeten, dat de vrouw die eerst de topbaas van de administratie van de EU was, op een zijspoor is gerangeerd, omdat zij weigerde, haar handtekening te zetten onder een verantwoording, waarvan hele stukken niet klopten danwel niet te traceren waren. Ze is weggepromoveerd naar één of andere begrotingscommissie, die uiteraard geen enkele bevoegdheid heeft behalve adviseren, en waar vervolgens nooit meer een kik van is vernomen. Ooit. Ergens.

1
81 Wendel

@67
Het ECB heeft inmiddels al meer dan 2.100 miljard bijgedrukt maar gaat nog steeds na een lichte verlaging van 20 miljard per maand in oktober nog steeds door met het bijdrukken van 60 miljard per maand. Denk je nou echt dat een economie dat aan zo'n enorme infuus ligt voor echte structurele welvaart kan zorgen als het EP hun budget verdubbeld van 140 naar 280 miljard per jaar?

Wie houd er hier nou wie voor de gek.... het EU is en blijft een zinkend schip waarbij de gaten in de romp gedicht worden met bankbiljetten.

0
82 Beowulf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

5 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

12 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

15 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

20 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

23 minuten geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

25 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

29 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

35 minuten geleden geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

37 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Fascist Klaver en niet te vergeten neonazi Paternotte deden gewoon Huilie Huilie. Stelletje weke bruinhemden, Het enige foute aan Baudet in deze...

39 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Real SwingersStefbabyg PornLesbian Stuck PornBest Reddit ThreadsHot Gf SexIndian Aunty Sex PicsTiny Women PornDredd OnlyfanWatch Free Porn VideoPornos Sexys4chan AdultPorn With CopsAlexadams PornSunny Leone BobsWwe SexingTextos EroticosCartons PornosHentais AdultoEmmahixDads On TwinksAnime With NakedXxxjavCliphunter.comnDreammovied ComDesi Anal Porn VideosNaughty America Naughty AmericaInfluence: Vanna Bardot - Part 1Nudes On OmegleLuna Alessandra PornYoungand Old PornAnxx Free PornSiskq.tvItsariabbNude PenisPorn In The BedroomNaked TweerkingAnna.ralph PornApril Olsen LesbianFortniteporn.gamesBalessa Porn.Bus Sex Video DownloadXxxreshmaMom Amd Son PornLovelustSani Leon Porn VideosChut MarMary Mccormack NudeWrestle Porn3dhentai PornCimics PornEal PornPornhubonXxx Sexy Bhabhi VideoLocal Assamese Xxx VideoWhite Aunty SexBig Black Women SexNude Beach HirlsAnimation Cartoons PornDukes Hard Core HoneysSkye Marie NudeSis Loves Me PornEmily Sears NudePorne Hub ComGia Itzel PornVietnamese Teen PornFlingster.Nake Hot MenMom Sex Full MovieSunny Hot Fuck3hentai.Wet CreamypussyGhapa Ghap Web SeriesIndian Teen Porn TubeTerra MitzuBondage VallyAt&t's Lily NudePainal GifWashing PornFarting Face SittingAudrey Bitini PornMadison Ivy InstagramAsh Kash SextapePassionatesex GifSophia Leone BoobsPorn Plus HdPorn Party Sex VideoSadie Pop CreampieBig TiddysMilf Sharing BedAlison Brie NudeBlack Porn Bang BrosDesi Maa Beta Sex VideoMallu Hot MalayalamIndiangangbangMalayalam Sax VideoSpankvangPorn Video OilDomination Sex VideosSharda Kapoor XxxPorn Big Booty WomenTeem Titans PornHentaianime MangaBlowjob PornझवाझवीMika TanKristen SexstoriesLesbian DomSexmex NataliaPornhumbFilme Pornográfico Ao VivoLilmisschanelHusband Wife Romantic Sex VideoAmateur Pov BlowjobHorny HousewiveEva YiTitty GropeIndian Model NudeFight In PornXmotherlessLana Rhodes PornsAnime BoquetMim Going BlackAsian Mom AnalMom First AnalCableav PornLupo PornoChubby HotwifeSexe ArabWooden PornSextvxX VdsMadurita CogiendoDinner XxxXx Bf HdAmazon Women In PornAnimated Hard PornMsanzi PornParidisehill PornEscort IdfXnxx Big BootyPorn CuteNude Model PicsLesbian Squirt VideosHaryana Aunty Sex VideoAddicted Full MovieGangbanged WivesDancing Bear Bachelorette PartyCam PornolarıPenthouse NudeBukkake Bigtits