door Inter in Buitenland  ·  74 Reacties

  • 39
  • 1104x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De " prinsjes " zullen zich wel weer gesterkt voelen , grijp toch is in het zijn gewoon crimineeltjes . Heb in een Belgische krant een stuk gelezen over een meubelzaak totaal verwoest , eigenaar kan zich overal voor verzekeren behalve molest en ordeverstoring . Klaag de staat maar aan en deponeer daar je claim zou ik zeggen , ze zijn net zo schuldig het apparaat is daar maar mag van overheidswege " escalatie " niet ingezet worden dit begrijpt de burger niet meer . Vandaar ook afkeer van de politiek waar de politici zich zorgen over maakt , nou dit is een van de redenen .

0
51 austriahiker

@48 Onzin! Als dat zo zou zijn, zouden moslims uit alle windstreken deze misdaden plegen. Het zijn echter altijd alleen maar marokkanen. Met de islam heeft het dus niks te maken.

8
52 Hollander1967

Moeten wij maar eens massaal in Marokko gaan doen.

0
53 Interessant

Het zal je autootje maar zijn he..waar je hard voor gewerkt hebt...

0
54 netcat

Wie was dat ook weer die tegen nog meer Marokkanen was. Heette die man niet Wilders?

0
55 Mollevanger

Nu weet ik het héél zeker: minder minder minder...

0
56 Jan met de korte achterlul

Goede reclame weer. Vooral zo doorgaan zodat de linkse kliek er ook niet meer omheen kan dat een groot deel van de Marokkanen gewoon door en door rot is. Een directe migratiestop vanuit Marokko zou een goed begin zijn

1
57 Hefan430

@12
Het is politiek om hier niet op te treden. Dit soort rellen lijkt een soort sport te worden. Geen of zo min mogelijk arrestaties. Geen consequenties voor dadergroepen aan verbinden. Op geen enkele manier respect afdwingen De belastingbetaler draait links of rechtsom toch voor de kosten op. De daders worden hier uiteengedreven en kunnen daarna weer verder gaan. Meteen oppakken, flinke straffen uitdelen en zelf laten opdraaien voor de kosten zou echt wel verschil gaan maken ... maar dat doen we niet.

0
58 Hu.ib

Mwah niks aan de hand joh niks om je zorgen over te maken gewoon laten lopen dan is Brussel des te vlotter afgebroken en afgebrand.

0
59 El Matador

@52 niks met de islam te maken? er zijn ook marokkanen met een ander geloof, daat heeft niemand last van(maar die wonen niet in nl) helaas, wij hebben islam.marokkanen en daar heeft IEDEREEN last van, met alles, in treinen,zwembaden, winkels, overal waar die gasten komen is het ellende, en veel van hun hyena gedrag komt uit de islam, zoals die verkrachtingen, omdat wij toch maat ongelovigen zijn, blijf maar denken dat het niks met dat geloof te maken heb, je spoort niet

1
60 sjorsen12

98,7% van de Marrokanen is moslim, dus de kans is groot dat het moslims waren. Of de rellen daarmee te maken hebben (in de naam van) is niet duidelijk. Dat het krankzinnig is moge duidelijk zijn en nog krankzinniger is het dat de politie niet ingrijpt. Dit is een neerwaartse spiraal die gaat richting eigenrichting van de burgers en dat moet je ten alle tijden willen voorkomen. Toch begint het er op te lijken dat de politiek dit willens en wetens in de hand aan het spelen is. Geen enkele leidinggevende wil zijn controle zo uit handen geven als bij dit soort aangelegenheden.

0
61 Gezond boerenverstand

" Ze plunderden winkels van niet-moslims, "
Een mijlpaal. Voor het eerst gewoon genoteerd dat het islamieten zijn die doelbewust niet-moslims aanvallen. Haatmisdaden dus. Maar waar niet tegen wordt opgetreden, want de daders zijn islamieten.

0
62 zewa

@63 klopt, net als een aziem een ongelovige voor de lol in de rug schiet..geen haatmisdrijf, net als dit, en amsterdan suikerspiegel, allemaal dood, en haat naar niet moslims. Als er ergens 1 hoofddoek word afgetrokken is het al gelijk haat naar de islamieten etc. Dit word gewoon een beetje eng hoe ver gaat dit?

0
63 sjorsen12

@31
"Plegen zij dit geweld in de naam van de islam? Volgens mij komt dit tuig nooit in een moskee."

Maar wanneer ze bij hun daden wel allah akbar roepen, wordt er door mensen zoals u geroepen, nee hoor het heeft niets met islam te maken.... question

1
64 Lias

@60 Je spoort zelf niet. De islam heeft niks te maken met hooligangeweld. Ik heb ook niks met reljongeren. Het zijn overigens altijd marokkanen in een bepaalde leeftijdscategorie die die problemen waar jij het over hebt veroorzaken. Mijn oudere marokkaanse buurman die over de 30 is, zie ik nooit rellen trappen. Die heeft gewoon een gezin met een vrouw en 2 kinderen.

Als de islam dit soort gedrag zou veroorzaken, zouden ook turken, tunesiers en bosniers zich schuldig maken aan dit gedrag. Dat is echter niet het geval. Het is dus puur een marokkaans jongeren iets. En dat marokkaanse iets heeft niks met de islam te maken.

3
65 Hollander1967

@65 Jawel dat heeft zeker ook met de islam
Misdragen tegen ongelovigen is geen probleem volgens hun

2
66 Ikke44

@65 waarom staat er dan specifiek in het artikel dat ze dingen slopen van de ongelovigen????? je lult dus maar wat, om het weer goed te praten, zoals thee drinkende knuffelaars dat altijd doen

0
67 sjorsen12

@66 Waarom maken andere moslims zich daar dan niet schuldig aan.

@67 Het feit dat een bepaalde groep de islam aangrijpt om hun gedrag op te baseren, maakt dat nog niet 'de schuld van de islam'. ISIS baseert zich ook op de islam maar ze slachten gewoon moslims af. Het heeft helemaal niks met de islam te maken maar met de groep waar we het over hebben: marokkaanse reljongeren.

Haal die groep uit de nederlandse samenleving en er zijn geen problemen meer met de islam of met andere islamieten. Het zijn altijd marokkanen.

4
68 Hollander1967

** gebruiker verwijderd **

@52 : Onder welke steen leef jij?

69 verwijderd23596913

@68 in dat geval als je dat zo zegt, dan zou je nooit iemand of een ideologie de schuld kunnen geven, het ergste nog, het staat in dat gruwelijke boek van ze , en ze voeren het uit, maar neehoor het heeft er niks mee te maken ook die aanslagen niet, en de verkrachtingsgolf door islamieten in zweden, het word met de dag gekker hier, wat een wegkijkers

0
70 sjorsen12

@68 net of alle duitsers achter hitler stonden! wat een dom argument, kan je pad zeggen dat het probleem de islam is als echt ALLE moslims dit doen en uitvoeren? wat een achterlijkheid weer

0
71 sjorsen12

@68 Ik zag turken toch ook meelopen maar goed dan is het beide ook mocro en islam

1
72 Ikke44

@69 , 70, 71, 72 Deze vergelijking zou hetzelfde zijn als dat italie alle nederlandse voetbalsupporters zou weigeren omdat Feijenoordsupporters in Rome schade hebben aangericht.

Generaliseren van nederlandse voetbalsupporters zou precies hetzelfde effect hebben als alle moslims de schuld geven van het marokkaanse hooliganisme.

0
73 Hollander1967

@66 Precies en dat is toch de essentie van hun taqiyya 'routine' of zeg maar de boel belazeren en tot in den treure..., wij zijn maar toch maar 'infidels' in hun ogen.
Dat is ook de voornaamste reden waarom ze uit die islam landen persé en altijd weg moesten blijven volgens een of andere militaire specialist alhier in een grote krant van toen.
Eerlijke oliehandel, denk ik toch, zonder chantage dus, zou toch moeten kunnen?, blijkbaar niet...
EU was 'oliedom' om daaraan toe te geven (die oliechantage met no-limit immigratie) in de jaren 1970. Maar ja, het was ook allemaal ultrageheim stel je voor.
Als potentiele klanten (EU alleen al 500 miljoen) hadden zij (de olielanden) ons toch evengoed nodig?
Ze moesten dat toen maar uitgezweet hebben, op een of andere mogelijke vreedzame manier.
En ze maakten het daarna nog veel erger en bonter met al die landen (±7) in MO en elders . grondig te destabiliseren met al die waanzinnige oorlogen erbij later...
En de burgers alhier zijn toch overduidelijk de pineut van die hoge ultracorrupte en bloeddorstige cynische hoge heren in hun ivoren torens, ook al terend op die vreselijke wapenhandel - het gaat vooral om die verschrikkelijke zware wapens en jachtbommenwerpers etc. - die ze versassen als koekjes en zonder enig verantwoordelijkheidsgevoel tegenover de burgers alhier ook.
Want al die wapens kunnen ooit, hopelijk niet natuurlijk, ook tegen ons of tegen onze belangen gekeerd worden hoor, en dan?
Zie Turkije en Israël bijv. zijn nu al gretig bezig of proberen toch landjepik in Syrië?...Verder de oorlog Saoedi-Arabië vs Jemen en Iran staat ook ,op het 'verlanglijstje' niet te vergeten...Gaan ze Alles met groot geweld 'oplossen'? De wapenhandels en de Rothschilds e.a. zulllen wel blij zijn (zoals in 1914, 1940 - zelf 2 kanten financieren kan ook...)
NAVO doet niets tegen hun 'warprone' vrienden hoor, maar ja oorlog is oorlog en kan soms gevaarlijk uitdeinen...
Effe ... bellen? (grapje)
https://nl.wikipedia.org/wiki/Gog_en_Magog

0
74 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

2 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

2 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Tarzan X Shame Of JaneLesbian Teens Big Titsسكس شوميلHot Boo BsLatex Gloves PornJackline SexTamilsexvedioesHollyhotwifeKim Kardashian Full Sex TaprXhamsterpicsGay Movies SexualBikoni PornSnapfuckersKorean FucPhillippino PornHe TaifoxKendra Lust Porn DownloadTaboo Mom PornFinleyfae'sBbw Ebony XxxFree Porns Hd VideosSelena IvyHeidi Klum NudaSexy Huge TittiesShame 4k PornForc Porn VideosGirlsdoporn E336真实强姦Farts PornThilan PornNuduJerry Springer NudeChristmascreampieAnna_mariiaBougie Babe & The Cheating Rude BoyDirty Talk With MomSister Porn TubeSexy Web Series OnlineLuna Star EpornerNude Photos BoobsKorean Full Sex MovieLicking And SuckingFemale Bodybuilder Sex VideoHot Nude Sex MoviesAssjob CumshotHarmony Wonder AnalXxx Sax Hd VideoHostel Girl Xxx VideoPunjabi Hard SexXxx Indian 16Pinkydoll OnlyfansPinaysexPost Op PornMichelle Comi PornVioladas Ao ExtremoFeet Joi PornHamster SexChenal UziUhlexissmuhreeXxxsrxSister Big Boobs XxxHemtiaAlanah Rae XxxStraight Gay Black PornPrivate Society .comMassive CumshotsVute PornRossario Dawson NudeXxx Video XhmasterTits Pop OutBlow Job OrgiesNaked Chinese ChicksHaunted House PornBest Pornhub Video EverSmall SexAll Porn MoviesKaylee Onlyfans LeakedPorn ComicdParodi PornBig Mom Boobs PornBlack On Cougars PornBengali Full SexPriya Ka XxxTastynlacksPeliculas Completas En Español PornograficasGiantess Unaware PornNegras PornoTeenrussian PornIndian Leaked Sex MmsDesi Teen BlowjobPorn Hd BeazzersPorn LikLesbian Porn PicturesX Videos First TimeXxx Sexy Video AuntyXxxnmoJoi MetronomeDojacat NudesBangbros.Casual Sex VideosHijab Girl PornIndian Bf Video BfKally Xo PornBusty Petite NudeFree Latina Webcam Site GirlNtr JapanSecretbenefits.comHentai UncensoredVídeo Eróticos CaseiroHijbi PornAss TrafficOliviapornSkye Onlyfans3d Futanari AnimeTelegram Porn LinksBeautiful Girl SexHot Kissing PornBdsm ComSavita Bhabhi PronPorn Sunny LeonneKleo ValintineStep Mom Seduces MeMercedes CarrwraShopie Turner NudeLebanese PornHd Bf LiveBerzzers Full VideoMom50 PornJosephine Jackson VrAubree ValintineCamdirectSexe Le FelinSpank Bang .comHegre.comMiya Khalipa VideoHot Nude KissTeacher Sex PornRpg HentaiMarathi Xxx VideosXogiseleEating Out SexLesbian Hitchhiker PornHannahowo TwitterThumbzillerChudai KiVr Animated PornHindi Sexy Movie BfBollywood Adult VideoAnine HentiStep Sis Naked