Hoofddoek bij rechter en agenten: Ja of Nee? (nieuwwij.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Yesterday in Binnenland  ·  277 Reacties

  • 10
  • 1297x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@232 "Door islamitische uitingen te dragen, geeft de agent aan dat voor hem of haar de wet van de islam hoger staat dan de wet van Nederland"

En u denkt dat voor een moslim zonder uiterlijke islamitische tekenen niet wet van de islam hoger kan staan dan de wet van Nederland"
Ik vind het een nogal naïeve,primitieve gedachtegang om slechts af te gaan op de uiterlijke verschijning.

8
251 21st Century Guy

@6 Wel gelezen en dan.......toch NEE

0
252 Thomas

@250 "Is er ook niet vies van, volgens mij lijkt het hem ook wel wat zo'n onderdanig legertje vrouwen en meisjes!"

U maakt zich weer volkomen belachelijk met zo'n dwaze uitspraak.
Ga mensen niet iets in de mond leggen dan bent u niet serieus te nemen.

8
253 21st Century Guy

@247 "Hoofdoekje bij de politie is islam-sharia dat dragen ze uit, en ik wens me aan het Nederlands recht te houden want we zijn in Nederland. Ik wens me niet aan de islam te onderwerpen.
Is dat moeilijk?"

Is het zo moeilijk om te zien dat vrouwen met een hoofddoek gewoon hun werk naar behoren kunnen doen de bewijzen zijn er in allerlei bedrijfstakken en dat als ze niet functioneren hun dienstverband opgezegd ?
U laat zich niet leiden door de realiteit maar door angst.

11
254 21st Century Guy

De grote 'epische' fout was natuurlijk dat ze ooit alhier die toch de-facto en zelfs historische eeuwenoude vijand van Europa domweg en cynisch, de status van reguliere godsdienst gegeven hebben, in heel West-Europa, voor het grote geld van vooral SA en consorten en de wet van de grote getallen (= de stemmetjes).
Zie het echte ‘Oil for immigration’ obscuur aan platte chantage toegevende EU plan van de jaren 1970 en de beruchte Resolutie van Straatsburg, erop volgend, die ze zelfs beetje vals en echt complotterig, als ze zijn, ontkennen, stel je voor.
Het kleinste kind of bijv. toch vanaf 10j, wordt er nu al mee geconfronteerd met die wegkijkers en meeprofiterende 'immigratie industrie' lobby... via de beruchte 'multicul' en zogeheten 'diversiteit’ promotende bijna opgelegde of platte indoctrinatie systemen en ook door de EU, hun uitgesproken verkapte vijanden van de Europese volkeren en hun eigentijdse Goebbels-achtige alles-kaputt promotende satrapen van de vernietiging van onze taal, cultuur, folklore, volksfeesten, dus samengevat onze identiteit en onze waarden erbij horend ook uiteraard; voor zover die nog bestaan met al dat chronisch liegen en toegeven aan al die retrograde import krachten uiteraard en ook en vooral het onthutsend pedofilie, een toch ziekelijk ‘elite’ verschijnsel alom…
Iedereen weet nu, of zou moeten weten, dat het echt geen vreedzame ‘religie’ is, maar wel een verkapte verover ideologie en hun modus operandi is dus hun beruchte taqiyya systeem of zeg maar de boel belazeren en corrumperen, beetje bij beetje, tot in den treure, precies à la Monsanto - 'Monsatan' ook doet, en dat doen ze, de islam dus al eeuwen.
Onze Europese voorouders moeten zich wel omkeren in hun graf, hun eeuwenlange strijd voor onze vrijheid toch, was misschien dus voor niets, we hopen van niet. Maar we zien slechts geïnstitutionaliseerd versagen of opgeven, wegkijken en dito lafheid.
Het ergste is nog dat onze ‘vals’ christelijke partijen CDU, CDA, CDV,.. nog de grootste en corrupste 'kazakkedraaiers' lijken, jammer maar helaas. Macht corrumpeert nu eenmaal...
Maar ja, als zelfs Rome (Vaticaan) de weg kwijt is en hun prelaten diep meebuigen voor die 'fatale' naar ondergang en eigentijdse soort slavernij leidende islamisering en dito onze leefmilieuvervuiling, dan weet je het wel zeker?
Was dat soms de bedoeling van het beruchte maar toch dystopische zogeheten samengaan van ‘religies’ alhier, een nogal louche wegkijkers beweging zo gepromoot de laatste jaren?

1
255 wy71

Nee. stop iedere vorm van islamisering. Er komen ook geen agenten met tulbanden, keppeltjes,... gewoon weer islamitisch gedram. En mochten ze toch opgedrongen worden dan niets van ze accepteren, ze niet erkennen. De politie heeft niets voor niets een UNIform. Willen we in vrijheid blijven leven, dan moeten er nu grenzen opgetrokken worden voor de islam.

0
256 Soare

@254 Gewoon opzeggen het contract van deze drammuts
Past niet in het team alles opgelost

1
257 Ikke44

Gewoon weigeren om bediend te worden door dit soort reli-fanatici, moet toch kunnen?

0
258 wy71

Ze hebben weer een of ander opportunistisch en misschien hiervoor vet betaald , dik liegend, de essentie vergetend en volksverraderlijk profje ingeschakeld!
Het houdt maar niet op, die opdringerigheid van vrouwonvriendelijk promotende reli-chantage...
Pure provo actie, je ziet het zelfs op hun 'body language'.

0
259 wy71

Gewoon bij de VN verankeren wil men in dienst van de staat zijn. Dan dient men afstand te doen van religieuze uiting.

0
260 Ziggofan

Je gaat gewoon niet bij de politie of het gerecht werken met het symbool van een rechtsysteem op je hoofd dat hier lijnrecht tegenover staat. Alle vrijheden die in onze wet worden gewaardborgd, worden door de islam verworpen, en in islamitische landen ben je strafbaar als je gewoon van je vrije mening, je seksuele vrijheid of de vrijheid je te kleden zoals je wil gebruikt maakt. Denk alleen al aan westerse vrouwen die in moslimlanden worden verkracht en vervolgens gevangen worden gezet als ze aangifte gaan doen, want in moslimlanden is de vrouw strafbaar die wordt verkracht.

Logisch dat dit soort symboliek van vrouwenonderwerping niet worden getolereerd. Wie door het dragen van een symbool aantoont een ander rechtsysteem te vertegenwoordigen, moet niet op zo'n positie terecht kunnen komen.

0
261 zewa

"Het verbieden van de hoofddoek bij de politie is een inperking van twee belangrijke grondrechten: het recht op godsdienstvrijheid en het recht op gelijke benoembaarheid". GEEN argument, ze kunnen toch gewoon moslim zijn? politie is neutrale kleding, anders pleur je.maar op met je gedram en ga je ergens anderds werken, doodziek word je van dat islam gedram

0
262 sjorsen12

Als ik dit artikel lees, weet ik al genoeg..De islam hoofddoeken worden gewoon door onze ongelovige strotten geduwd..de zelfislamisering gaat kei en keihard door. Verschrikkelijk! DIT is geen moslim land!! stop!!

1
263 sjorsen12

** gebruiker verwijderd **

@253 De enige die met alle winden meewaait bent u, en dat is pas triest.
Laat mij dan maar belachelijk zijn, ik kom tenminste voor mijn mening uit.

Als je een eigen mening hebt, kom er dan ook eens echt voor uit voor de verandering.

264 verwijderd110

Geloof, net als alle andere waandenkbeelden zit gewoon in iemands hoofd.
Daar hoeft echt geen doekje omheen.
Tenzij er natuurlijk littekens zijn van de verplichte lobotomie

1
265 chouffleur

@264 Ik heb een eigen mening dat u die niet aanstaat is weer wat anders.
Ik heb al gezegd dat een agent(e) met een religieus kenmerk mij niet stoort.
Ik ben geen laf type die meedeint op de golven van de anti islam sentimenten.

2
266 21st Century Guy

@263 Die moslima's moeten ook naar onze "ongelovige" hoofden kijken tja dat hoort er bij in de moderne westerse maatschappij.

2
267 21st Century Guy

@266 Het stoort jou misschien niet, maar er zijn er velen die dat wel doen.
Hoofddoekje kan op zich best, alleen niet in een functie als bv politieagent.

0
268 arcenist

* Verwijderd door de redactie *

269 Pxf7+

@267 Nee hoor dan moeten ze helemaal niet
Ze kunnen gewoon naar een islam land gaan
Gasten dienen zich aan te passen

2
270 Ikke44

@266
"Ik heb al gezegd dat een agent(e) met een religieus kenmerk mij niet stoort"

Wat jij of ik stoort of niet, maakt niet uit. De reden waarom er een neutrale uiting is van politie, leger, ambulance e.a. is omdat het sommige WEL stoort en het invloed kan hebben op de manier waarop wordt omgegaan met deze mensen.

Als agent ben je niet een moslim, niet een christen, niet eens een atheist of een vvd'er, pvda'er e.a., je bent een agent en niets meer. Kan je je eigen religie, politieke overtuiging of ideologie niet apart houden van je werk, dan ben je ongeschikt als agent, ambulante, etc.. Zo simpel is het. Als een agent (o.a.) gaat je medemens VOOR je god, VOOR je politieke partij, VOOR je ideologie. In je privé tijd kan je je uiten zoals je wilt. Als je werkt in naam van 'het volk', behoor je jezelf te uiten als iemand van 'het volk' en niemand of iets anders.

0
271 Shangori

@271 "behoor je jezelf te uiten als iemand van 'het volk' en niemand of iets anders."

Ik wist niet dat "het volk " in uniformen loopt...

0
272 21st Century Guy

Niet te geloven hoe 'beetje achterlijk' links en co - zie de laatste reacties hierboven - de zaken weer eens omdraait en of uit zijn verband haalt of zeg maar de essentie vergeet, daar zijn ze toch wel heel 'knap' in.
'Voor geld danst den beer.'
De betekenis? Je kunt van iemand erg veel gedaan krijgen, zolang je er maar iets voor in de plaats ...

1
273 wy71

* Verwijderd door de redactie *

274 Gut

* Verwijderd door de redactie *

275 t.rap.er.niet.in

@275 Kijk 's aan, een copycat van Friedrich Nietzsche hier godbetert, wie had dat gedacht of vermoed? Maar ja die schuilnaam Gut is ook al Duits he; misschien een of andere verkapte stasi of zoiets of weet ik veel? En dat op NK...
https://nl.wikipedia.org/wiki/Also_sprach_Zarathustra_(boek)
@274 Ik heb absoluut niets te maken met uw kwaadaardige indoctrinatie-allusies hoor 'het zwarte uniform'
P.S. let goed op uw 'loslippige' typisch 'beetje achterlijk linkse' woorden s.v.p.

0
276 wy71

"Scheiding van kerk en staat houdt in dat de overheid alle levensovertuigingen gelijk behandelt, dat wil zeggen: geen enkele bevoordeelt of benadeelt." Stefan Paas

Dus geen religieuze symbolen op of bij het uniform. Zonder uitzondering.

1
277 Dune

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Tamanna Sex Videos ComeFoxx PornBigassgirlsCameron Diaz PormHentaiteca NetPorn StacheRugrats PornClark And Martha PornGay Muscular Black PornStraponsexMone DivineMonique LustlyTwinks Holes伊藤舞雪Natalie Dormer SexFatalmoldelBigfuvkVegetable PornIts Hurting PornMarathi Wife Sex VideoSasha Grey In PornVideos Pornos DelesbianasPayal Rajput BoobsWest Bengal SexCum In BraPorn VidCumswallow.clipsPutas Tijuna1st Night PornTeenfidelity VideosBrother Fuck Sister XxxPorn RusiaHottest Lesbian TribOnlyfans Leaks WebSex Video Hd BigKiss Xnxx ComMature CreampyHairypussy MoviesBokep Bang BrossHandjob At MassageRead Head PussySolo Bbw SquirtBillie StarBlack First Timer Bred By White DickCelb XxxOldmansex VideoSrilanka PornBodyrubmapsJennifer Lawrence Nudes LeakedCoworker PornAlex Coal BbcRoll The Dice Part 1 Skye BlueHindi Ki ChudaiAsian Candy PornHuge Tits Sucked OnCameron Diaz SexRelato EroticoMilf CuckoldingXnxsMayseeds NudesVoyeurcloudGood Quality PornSkybri NudesBig Black CovkFipm PornMale BondageMalayalam Sexx VideosNaughty America BathroomJizzcomSuzu LchinoseCroc Porn ComicsXxx AuratVideos Pornos Con Penes GrandesXxx Indian Sexy MoviePorn DrawfNatasha Nice Lesbian PornSexe Tv GratuitRachel BaelinErotic ModelsLong Dick SexBollywwod PornGayfootworshipBig BoobaBlue Film WebsiteXx English Sex MovieHentiagamesGay Porn EbonySweetliviousMelinda Clarke NudeAlexandera Daddario NakedJunnu VideosBeat XxxChina Family Sex VideoNude BrazilEbony Crackhead PornMommy Helps Son XxxFab SwinersTelugu First Night SexMai Thai PornSunny Sex HdKlei ValentienY Free CamsXhqmsterHentaiii AnimeStuckhentaiNicki HunterNaked WoBig Tits AssfuckedStep Sister Yoga PornFitnessrooms ComSex VirgineMy Desi.comRaven RedmondNakamura TomoeBig Black TitspornWomen Taking Off PantiesFree Black Porn NewClip4salesMasturbacao PornoDoctor Ka XxxAsa Butterfield NudeTime Stop JavGreece XxxNaked In MovieNofos PornHd PornolarımEthiopia PoronoDestroyer CockFamily Guy Porn GameIndian Bhabhi Hot PornDesi Strip VideosKira0541AsiancammodelAlanal.comBlack Big Tittie LesbiansSfmcompuleNifthy StoriesFormer Porn StarsLesbian Sex TamilTs CandiceNurses Gone WildAmature Porn MatureA.i Generated PornHot NakedHot Lady XxxXx2 VideoBief VideoLive Cam PronSkyrim OsexSe X Top1