Staatsatheisme is niet neutraal. (twitter.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door NouMoeZeg in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 3
  • 493x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat is dit nou weer voor onzin? Staatsatheïsme? De Nederlandse staat heeft inderdaad geen 'God' omdat wij een seculiere staat zijn. Maar de Nederlandse staat draagt het niet geloven in een 'God' (atheïsme) niet uit.

Leuk plaatje ook... De islam verplicht de moslima om een hijab te dragen. Als een moslima bij de politie wilt werken dan kiest zij er zelf voor om neutraliteit uit te stralen, zich uniform te kleden. De dwang komt in dit geval van de moslima zelf, zij wilt haar visie opleggen op de gehele samenleving.

0
1 Bluth

Het is geen staatsatheisme. Het is gewoon geen enkel religieus symbool. Als politieman of politievrouw draag je ook geen atheïstische of extreemrechtse uitingen. Dit is gewoon een slechte reden om je islamitische agenda op te dringen. Als het College voor de Rechten van de Mens hierin meegaat moeten we actiever streven naar afschaffing van dit instituut.

0
2 Vaartuig

@2 De enige manier om atheïsme "uit te stralen" is door te zeggen dat je niet in een 'God' geloofd, meer dan dat is atheïsme niet.

We kunnen dat instituut ook gewoon negeren, daar het geen enkele zeggenschap heeft en op geen enkele wijze een autoriteit is.

0
3 Bluth

staat en godsdienst zijn gescheiden ...dus atheisme is een vals woord ..typisch moslimgeblaat

2
4 delarosa@europe.com

@1
wilt is wil..leer t nou s

9
5 delarosa@europe.com

@1

Goed gezegd. Eerlijk gezegd ben ik deze hoofddoekendiscussie wel een beetje beu. Tijd om ook bij de supermarkten en iedere andere werkvloer korte metten te maken met religieus geneuzel, in het bijzonder de hoofddoeken. Zo’n supermarkt met alleen maar gesluierde dames aan de kassa’s vind ik niet echt een fijne winkelomgeving. Waarom moet religie zo prominent aanwezig zijn? Er is geen enkele reden om je religie zo aanwezig te laten zijn anders dan dat je wel degelijk bent met het zenden van jouw religieuze waarden. Je religie beleiden kan echt wel zonder uiterlijk vertoon. Waanzinnig is diegene die het tegendeel probeert te bewijzen!

1
6 Vaartuig

@5 Elke nieuwe zin begint met een hoofdletter, elke zin eindigt met een punt.

Leer het nou eens.

1
7 Bluth

Ambtenaren dienen neutraal te zijn onder werktijd, dat heeft niks met atheïsme te maken. Religie draag je maar uit in je eigen tijd.

1
8 Wild Rover

@6 Een moslima met hijab bij de supermarkt heb ik geen moeite mee. Ja, ik heb 'moeite' met de hijab om waar het voor staat, vrouwenonderdrukking. Maar als een moslima zo'n ding wilt dragen en de werkgever heeft daar geen moeite mee, zal je mij niet horen zeuren.

Het zou voor mij pas een probleem worden wanneer de moslima met hijab mij niet wilt helpen omdat ik varkensvlees af wil rekenen, om maar een voorbeeld te noemen.

In de essentie ben ik het met je eens hoor, maar meer omdat in mijn utopie religie volledig verbannen is.

1
9 Bluth

Elke nieuwe zin begint met een hoofdletter en eindigt met een punt.

herhaling in dezelfde zin is niet correct

9
10 delarosa@europe.com

Ik ben blij dat de islam in Nederland steeds vaker een politieke tak heeft. Denk, Nida etc. Hierdoor wordt het voor iedereen steeds openlijker en duidelijker waar de islam voor staat en wat men wil in Nederland. Dat oude vrouwtje dat al in de haren 70 zei ze zich niet meer op haar gemak voelde in haar eigen volkswijk en die werd weggehoond had misschien al een beetje gelijk? Aanpassen ho maar en steeds doordrammen om je eigen zin te krijgen. En als je er wat van zegt als niet-moslim ben je racist en fascist en achter je rug om kaffer.

0
11 NouMoeZeg

@10 Wat een raar mannetje ben jij zeg.

1
12 Bluth

Nida, dat is toch de politieke tak van IS?

2
13 chouffleur

@12 Raar? Ik dacht gelijk "wat een zeikerd" en dat zo vroeg op de morgen....

0
14 lisaaatjuh

Het aapje komt uit de mouw..

1
15 chouffleur

Lieve mensen, wat is in hemelsnaam 'staatsatheisme'?
En we zijn niet zo seculier als ze ons doen geloven. Laat u niets wijsmaken, blijf zelf nadenken.

0
16 Dunkelheit

@14 Ik ben in een op en top goed humeur deze vroege ochtend, dus ik dacht laat ik het vriendelijk verwoorden. question

@16 Een verzonnen term, welke nergens op slaat, geen enkele betekenis heeft.

0
17 Bluth

@16 mogguh...
Zo'n hoofddoek knelt, dat blijkt weer
Die types komen uit landen waar staatsislam verplicht is..
Dat wringt, zij hebben nu keuzes..

1
18 chouffleur

Lieve moslims: we willen niemand atheïsme opleggen, maar veel mensen hebben het een beetje gehad met die religie van jullie, omdat de netto bijdrage negatief is.

Dit gedram maakt het niet beter.

2
19 Walster

Inderdaad hebben moslims in ieder geval moeten toegeven, dat de hoofddoek een religieus symbool is. Omdat ze immers die hoofddoek willen dragen bij de politie op grond van godsdienstvrijheid.

Op dat artikel over godsdienstvrijheid zijn beperkingen, in het artikel zelf, die inhouden, dat die vrijheid alleen geldt binnen de woning of de kerk/moskee, en dat daarbuiten de overheid er paal en perk aan kan stellen.

De laatste jaren zie je in hoog tempo alles verdwijnen, dat refereert aan het Christendom of de oude Germaanse godsdienst, omdat dat aanstootgevend zou zijn voor moslims en niet in de openbare ruimte zou thuishoren. Waarom mogen moslima's dan allemaal in ons gezicht hun geloof uitdragen met die hoofddoek? Die hoofddoek is niets meer of minder dan een islamitische vlag, gedragen om uit te dagen en zich moreel superieur te voelen.

In veel landen van herkomst was het heel lang zo, dat de vrouwen ze niet wilden of hoefden dragen. Al dan niet bij de politie. Daarom alleen al is het raar, dat jonge vrouwen hier nog roomser dan de paus willen zijn. Dat is duidelijk om zich af te zetten tegen de autochtone meerderheid, een soort voortdurend tong uitsteken, heel kinderachtig en ruzie-zoekerig.

4
20 Wendel

@18

Klopt, ze hebben het land van hun roots verlaten, vaak omdat men onderdrukt werd en wat staat men voor in het nieuwe moederland?

ONDERDRUKKING.

Het is maar net waar je hart licht.

6
21 Zwartwit

Wat is staatsatheïsme? We hebben wel scheiding van kerk en staat en neutraliteit in onze overheidsfuncties. Beginnen die mutsen nu ook nog zelf termen te bedenken om zielig mee te doen?

6
22 Dian

@19 Laat ze maar lekker drammen. Dit komt als een boemerang bij ze terug.

3
23 Dune

@21 Wat mij juist erg is opgevallen is dat de moslims die echt onderdrukt zijn, vaak gematigd zijn, geen vrouwen met hijab en noem het allemaal maar op. En dat juist degene die uit een door de islam onderdrukt land zijn gevlucht maar nooit zelf zijn onderdrukt, de onderdrukking met zich meenemen en dit op willen leggen aan anderen.

2
24 Bluth

@21 Welnee, ze hebben het land van hun roots verlaten omdat ze daar ook als achterlijk werden beschouwd.

3
25 Dune

@4

Staat en godsdienst zijn hier niet gescheiden. Niet zo lang er een SGP en CU in de kamer zitten en via deelname coalitie en achterkamergedoog haar relizaakjes probeert te regelen of zelfs voor elkaar krijgt. Dat dat wel zou moeten net als in uniformberoepen is natuurlijk duidelijk.

5
26 Liwwie

Hehehe, staatsreligie is wel normaal, vreemde gasten!

1
27 garriet

Daarom alleen al is het raar, dat jonge vrouwen hier nog roomser dan de paus willen zijn. Dat is duidelijk om zich af te zetten tegen de autochtone meerderheid, een soort voortdurend tong uitsteken, heel kinderachtig en ruzie-zoekerig.
@20 ;Hear! Hear!
Ik heb zelf door omstandigheden in mijn jeugd achterbuurten moeten wonen, eerst in Spijkenisse en daarna in Lombok Utrecht en dit is zo herkenbaar!! Het strak aankijken zodat je wegkijkt, het sissen als je langsloopt met je jas en koffer om naar je werk te gaan etc.

0
28 NouMoeZeg

@26 Dat is niet duidelijk, dat is gewoon onzin. Religie is maar een mening en elke mening kan in de politiek naar voren gebracht worden.

3
29 JackKropotkin

Een "nieuwe" term: "staatsatheisme".
Knap gevonden en dit nogwel door een moslimpartij.
Maar laat "staatsatheisme" in Nederland nu gewoonweg niet bestaan.

Waar deze drammers / radicalen nu overduidelijk voor pleiten is een "staatsreligie" en wel .......... juist (goed geraden) de islam.
In ieder geval (bij uitzondering) wel sharia "eerlijk".

"Hoofddoekjes" hebben het kassalandschap bij de supermarkten al weten te veroveren nu bij de openbare diensten (zoals de politie)............ wel, wel de islam is op de "goede" weg. (not)

1
30 Bezorgde Europeaan

@30 . het toenemend aantal hoofdlappen bij de kassa's is inderdaad opvallend. Ik ben er tot nu toe in geslaagd om nog altijd deze hoofddoeken te kunnen vermijden en af te rekenen bij een normaal meisje/vrouw die er gelukkig nog wel zijn. Maar als ik op een dag bij een supermarkt niet meer kan afrekenen bij iemand zonder hoofddoek dan laat ik mijn kar met boodschappen staan en ga gewoon weg. Ik ben de klant en als men mij wil beledigen (want ik voel me beledigd door iemand met een hoofddoek) dan doe ik geen zaken met zo'n bedrijf. Die vrijheid heb ik gelukkig ook nog in dit land.

0
31 PFL

Ons koningshuis en onze eigen premier Rutte zijn openlijk religieus. De overheid dwingt geen mens op dat je beter geen geloof kan belijden. In de laatste 70+ jaar hebben we voor 90% kabinetten gehad waarin het CDA (en haar voorlopers) domineerde en/of participeerde. Als je als islamitische groepering kritiek wilt uiten op het land waar je woont, gebruik dan in ieder geval valide argumenten.

@28 Ik heb m'n jeugd doorgebracht in een dorp in de bible belt. Ander geloof dan in de omgeving waar jij woont/hebt gewoond, maar ook daar heb ik stelselmatig het gevoel meegekregen dat ik minderwaardig was vanwege mijn (gebrek aan) geloof. Geen enkel geloof kan om die reden op mijn sympathie rekenen. Als een groep religieuzen een gebied domineert, is het onaangenaam volk tegenover hen die niet hetzelfde belijden.

0
32 Steenloper

@29

Je bent aan het wegkijken Sjakie.....

1
33 Liwwie

@13
Mede door Groen Links, hoe is het mogelijk hé question

"Onder leiding van oud-GroenLinks-raadslid Nourdin El Ouali behaalde NIDA bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 twee zetels in Rotterdam en in totaal zes zetels in de gebiedscommissies Charlois, Delfshaven, Feijenoord en Noord." bro: wikipedia

Hoe ze gelinkt zijn aan foute bewegingen kan ik zo gauw niet vinden, wel de int. radicale islam die zich openbaart via de "NIDA'ul Islam" die in bv Nieuw Zeeland interviews van Osama bin Laden en Sheikh Omar Abdul Rahman op hun website plaatsten (laatste is de architect van 9/11)
En hoe dan ook is het ziek dat je je eigen organisatie de naam geeft van dergelijk terreur ondersteuners. Kunnen ze wel zeggen dat NIDA een ils. woord is, maar ja dat is IS en Jihad ook https://books.google.nl/books?id=XCxV7ERw09oC&pg=PA44&lpg=PA44&dq=nida,+linked+to+a+terrorist++islamic+organisation&source=bl&ots=w1iWv38Y2d&sig=6HNmRsVdd_P1mEBfrWuGqc4l0cg&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwiE_a3O1bPXAhUP3aQKHWHPBhcQ6AEIJzAA#v=onepage&q=nida%2C%20linked%20to%20a%20terrorist%20%20islamic%20organisation&f=false
Een interessante website:
http://islam.uga.edu/jihad.html

1
34 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

25 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

3 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

5 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Dayna XxxKiddnapp PornSkitty MfcInflueners Gone WildRedhead Porn RedditVoiranime.comCelwb JuhadPornos TransexualesFuta FurryXvideos MxAmazing World Og Gumball PornKitana Mk PornSarah Banx PornNorth Korea XnxxAmouranth SexySite NudeChaîne PornographiqueJessica Ashley NudeBouncing Tits GiffMomo MomoseStep Mom Sleep XnxxPornhub.copmRetro SexBokep TwiterJane Kaczmarek NudeIsla.moon NakedHottest Tits NudeKendra Lust SexHorny GamerPorn SakuraBeard Gay SexRappers Porn VideosFilipino Porn TeensJohnny KeyesMilf CuckoldingChaturbetCsex Video萌白酱Sex Video Hindi FullLanaroseRelaxing PornJinxhentaiAnal LezboBig Pussy SexSony Sex VideoMacy's HiringSunny Leone And Mia KhalifaStepsister BigtitsGuy PornXb NxxPornfullFreeuse RedditAntonio Sulaimen92 PornCam Live VoyeurFilme Pornô CaseirosStrippokerScandalhubHot Adult Full MoviesAcropolis1989 NudeJennifer Landon NudeX Video Hd FullIndian Bus XnxxGeneva AyalaIndian Xxx Video IndianBlack OrgyWww Com Sexy Hindi VideoNoodlemagzieKwiky AppPorn Vr FreeXxx Sex Porn Tube张津渝Wife Cheating Husband Porn VideosHijab Hookup.comSarah LaceSara Jay 2023Vida GuerrAnal Vore PovGloryhole NearbyLove Potion PornLesbianxxXxx FamilyBbw StraponJapan Daughter In Law PornDesi Lund VideoPc Hd PornHot Big CockLong Nails HandjobFutanaria PornEpiccumshotsBiggest Perfect TitsHistorietas PornAgrigatePornoblack AnalAsseating LesbiansCreampied AnimeBangladeshi College Sex VideoPhilippines Sex MovieVeronica Caine PornMother Daughter Real PornImhentaiCelebrrouletteDab SwingersBefxckingnice'sBig Boobs Lady SexSexcam LiveXxxx VidioesBackdoor ChynaExtreme SquirtersAnna Nicole Smith FeetNude Tina LouiseXxx HiroenPark X VideoXxx Video SadiBoss And Secretary SexSex With Indian BhabiXxx LatimasPornox GratisShemale Porn GifsXhamstedrKingxcomicChatroulette XxxPorn MeemYoujizz ComyYoungest PornstarsSkipthegames OcalaActress Real NudeMobile Sex.comSex Gros SeinsAlexandra Daddario NudeStepmom XnxBangla Naked SexSex Movi HdHottest Movies PornPorn In The TaxiBig Tiddy Goth GfPornstar Taylor RainGym Porn Hd18 Years Indian Sex VideoGay PoenhubAmazon DildosMoms TeachAhh Dee BangbusEbony Only FansAnalized VideosCaetoon XnxxPorniShinjini PornSexy Video New PornMaddy Smith Nude