door verwijderd235298651 in Cultuur  ·  131 Reacties

  • 11
  • 1215x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Laat dit lapje stof dan ook achterwege dan is er geen probleem.

Stop met het doordrammen en opdringen van islamitische uitingen wij zijn geen islamitisch land en willen dat nooit worden ook ga maar naar Erdo.

0
101 corretje

Ambtenaren behoren (bij mijn weten) geen openbare uiting te geven aan hun geloof ...

Als dit lapje stof niet kenmerkt wie u bent of wat u denkt, dan heeft het geen enkele waarde, en kan het dus prima zonder lapje stof ... net als ieder andere vrouw bij de politie !

Tenzij u het vanuit uw religieuze opvatting toch wenst te dragen, dan verwijs ik terug naar de begin zin, en tja, kunt u helaas niet allebei hebben. Koop een ketting met een halve maan oid. zoals ongetwijfeld ook vele Christelijke politie agenten een kruisje onder hun uniform dragen.

0
102 mightimouse

Dan moet ze dat beroep maar ergens in de zandbak gaat uitoefenen.

2
103 Positivo

@103 Ze kan ook naar ons groene,regenachtige buurland Groot Brittannië gaan...

0
104 21st Century Guy

Zij is blijkbaar onderdeel van nida, de politieke tak van de Rotterdamse IS afdeling.

3
105 chouffleur

Definitie uniform WIKI:
Een uniform (soms tenue genoemd) is werkkleding waarmee een persoon zich onderscheidt als lid van een organisatie of als functionaris. Het woord uniform betekent eenvormig en daarmee wordt al uitgedrukt dat alle leden van de organisatie dezelfde kleding dragen. (nadruk op dezelfde)

Derhalve hoort deze vrij te zijn van alle geloofsovertuigingen!

1
106 psje

Al dat eeuwige gedram en gekloot van, moslims en anderen tegen alles wat echt Nederlands is heeft gemaakt dat ik me steeds meer patriottisch nationalistisch ga opstellen. Ik voel in mijn onderbuik en zie om mij heen dat we naar de kl*ten gaan onder aanvoering van de "weg met Nederland" politiek van de kabinetten Rutte, de zogenaamde antifa en linkse idioten, die met elkaar er voor zorgen dat wij onze identiteit kwijt aan het raken zijn. Gewone Nederlanders worden o.a. door dat tuig gemakkelijk en vanuit de losse pols uitgemaakt voor fascist of racist, vooral om maar niet inhoudelijk te hoeven reageren.

3
107 watnu

In dit geval is het duidelijk een uiting van religie en nader onderzocht wordt dit item gebruikt door nida, een fundamentele moslim organisatie die politiek actief is in Rotterdam.

2
108 chouffleur

Dit gaat echt niet in en christelijke land.Als te het hoofddoek af doet kan te politieagent worden, als niet moet te maar naar heen eigen land vertrekken.Dit zeg ik als PVV stemmer.

3
109 Gunther

* Verwijderd door de redactie *

110 moeder

Ga ook maar naar rechten v.d mens. Ik mocht op de foto van mijn rijbewijs mijn oorbellen (knopjes van 1 cm doorsnee )niet indoen. Waarom volgens ambtenaar? Mijn oren moesten zichtbaar zijn. Maar moslims mogen wel een hoofddoek dragen op de foto en hun oren en haar bedekken. Voor iedereen is de wet gelijk. Maar moslims willen dat er voor hun andere regels gelden. Ze willen dus zelf anders behandeld worden. En als door Nederlanders anders behandeld worden is het ook niet goed. De wet moet voor iedereen gelden die in dit land woont. Je mag van mij in je vrije tijd een hoofddoek dragen ,maar op een Paspoort foto moet hij af. Of ga in je thuisland een foto maken met hoofddoek voor je paspoort. Als je in Nederland bent en een Nederlands paspoort wil moet je hoofddoek af je dat wil of niet. Nederland se overheid doet mee aan discriminatie van de Nederlanders.

1
111 xativa

De islam wil niet integreren, de islam wil infiltreren en op den duur overheersen.

1
112 wiseguy

Ik wil geen religieuze politie , boa of anderszins een type tegenover mij wat aan alle kanten desintegratie en allochtonie uitstraald .

2
113 chouffleur

Stel, het hoofddoekje wordt toegestaan. Dan komt Henk in aanraking met de politie want hij is beroofd door een groepje medelanders met een noord-Afrikaans uiterlijk. Henk weigert met de betreffende politievrouw te spreken. Als bonus krijgt Henk dan een proces voor discriminatie aan zijn broek, want hij wil niet geholpen worden door een Moslima.
Tja, leuk,

1
114 rlw

Bij dit soort regels, politie dient neutraliteit uit te stralen, moet goed beseft worden dat de regel net zo sterk is als de eerste uitzondering die er op gemaakt wordt. Dat maakt het besluit omtrent deze uitzondering erg belangrijk.

Trek je het door naar het belachelijke dan is na deze uitzondering alles toegestaan. Een neonazi mag dan zijn swastika gaan dragen openlijk, een clown mag zijn rode neus altijd opzetten en een pastafari mag met een vergiet op zijn hoofd rond gaan lopen, want anders is er geen gelijkheid en is het dus discriminatie. Dit onderdeel mis ik vaak in deze discussies. Er wordt niet goed nagedacht over de mogelijk implicaties van deze regel.

Nu is het uiteraard wel zo dat het om religies moet gaan die erkend zijn, maar de stap naar het belachelijke (vliegende spaghettimonster) komt dan wel erg dicht bij.

Als het inderdaad zo is dat anderen een kruisje dragen, dan moet daar ook op gehandhaafd worden. Gelijke monniken, gelijke kappen. Op dat punt heeft ze gelijk. En daar moet de leiding dus ook ingrijpen.

4
115 Gezond boerenverstand

Dat Sarah dat wil dragen heb ik geen probleem mee als ze maar niet andere vrouwen gaat opdringen om hetzelfde te doen. Dan moet ze die vrouwen ook in de waarde laten.

5
116 Erika

@114
Hoe doet Henk het dan nu met politie-agenten met een negroïde uiterlijk? Of wil Henk wel door hen "geholpen" worden?

4
117 wiseguy

Eigenwijze troela. Kan gemist worden.

1
118 schrootflint

Straks gaan deze politie-moslima's bekeuringen uitdelen, omdat meisjes te korte rokjes dragen.
En dat wordt dan weer door D66 geaccepteerd, omdat de moslima's dit doen uit religieuze overwegingen. En zoals je weet mogen we niet discrimineren op geloof, dus kunnen we niet anders doen dan te accepteren dat moslima's bekeuringen uitdelen voor te korte rokjes. Het advies van D66 zal dan ook geheid worden dat meisjes iets langere rokjes gaan dragen.

1
119 wiseguy

Het verhaal zit vol met frames, onbewezen "feiten" en aannames.
Om maar een sfeertje te wekken dat zij van goede wille is en de politie een machtig bolwerk van anti islam aanhangers.
De zielige moslima uithangen heet dat, terwijl zij daarnaast in haar politieke carriere bij NIDA ijvert voor verdere segregatie van kinderen en religie in rotterdam ..

1
120 chouffleur

"Ik heb ook weleens meegemaakt dat een Turkse of Marokkaanse Nederlander belt om aangifte te doen van discriminatie. Bij nader onderzoek blijkt daar dan niets van waar te zijn. Ook daar kan ik slecht tegen, maar ik blijf in alle gevallen rustig.'

Volgens de gedragscode van de politie zijn zichtbare piercings, kruisjes en tatoeages ook verboden.

Er wordt niet gehandhaafd op allerlei andere zichtbare uitingen die de gedragscode verbiedt

'Vandaag zag ik nog een mooie grote tattoo bij een collega. Ik heb een kruisje gezien bij twee collega's op een andere afdeling. Er wordt dus niet gehandhaafd op allerlei andere zichtbare uitingen die de gedragscode verbiedt. Dat hoeft wat mij betreft ook niet, want mijn collega's zijn niet minder dienstbaar met een tatoeage. Maar het gaat me om het principe. De politie moet kritisch naar het beleid kijken. Ik geloof niet dat de gedragscode is bedoeld om aan te zetten tot discriminatie, maar uiteindelijk gebeurt dat wel. Ik heb nu een uitzonderingspositie bij de politie en ik voel me bevoorrecht om voor deze organisatie te werken, maar er zijn andere vrouwen die niet eens door de selectie komen vanwege hun hoofddoek. Vrouwen op de arbeidsmarkt zitten over het algemeen al in een kwetsbare positie.'

Twee weken nadat Izat naar huis werd gestuurd opperde de Amsterdamse politiechef Pieter- Jaap Aalbersberg in een interview met het Algemeen Dagblad om de hoofddoek weer toe te staan binnen de politie. Volgens de politiechef zou het diversiteitsstreven van de politie daarbij gebaat zijn."

Kortom vage vuilspuiterij van een beëdigd ambtenaar.
Terecht dus dat zij thuis zit.
En dat blijft ook zo vermoed ik

1
121 chouffleur

"'Wat ik denk en wie ik ben, wordt niet alleen maar gekenmerkt door dit lapje stof"
NOU doe hem dan af, als de meerderheid vind dat het uiterlijk neutraal moet zijn bij de.politie! het gaat elke keer verder! elke keer meer gedram van moslims, meer eisen , meer mer meer. Andere geloven mochten niet zichtbaar zijn bij politie, iedereen is okay met dat.,maar.moslims gaan weer eisen, klagen, drammen, en irriteren, ik hoop dat het een NEE word. Doodiek word je van de dagelijkse moslim gezeik

1
122 sjorsen12

@121 wat heeft het ermee te maken dat er niet gehandhaafd werd? daarom deze islamitische hoofddoeken maar toestaan, bij de politie? omdat er niet gehandhaafd werd? kom op he, dit zijn geen argumenten..een hoofddoek is duidelijk zichtbaar! een kruisje niet, en je word geconfronteerd met het moorddadigste geloof van de hele wereld als de politie je notabene aanhoud, alles word steeds islamitischer, niet echt een leuk vooruitzicht. Hoop dat de oogjes op tijd open gaan. De islam gaat met NIKS samen

1
123 sjorsen12

@115 Ja op dat punt heeft ze gelijk maar dan komt ze idd met de verkeerde oplossing
Hun doen het dus dan wil ik ook
Nee dus hun moeten worden aangesproken daarover maar jij mag het dus ook niet

1
124 Ikke44

@122 Gewoon islam niet erkennen als godsdienst
Net zoals Italie en daarna drammen strafbaar stellen

1
125 Ikke44

Een islamitische hoofddoek is niet zomaar een lapje stof , het is een symbool van een ideologie die alles waar wij voor staan verafschuwt ...

Het dragen van een hoofddoek in een westers land is daarom een belediging , provocatie.

Ik ga ook niet in een islamitisch land rondlopen met een "Fuck islam!" t-shirt aan

2
126 Vageali6888

@126 ja of varkens mutsjes.. dat mocht ook al niet, islamieten provoceren altijd, dat mag, andersom niet
@125 dat zou zoo mooi zijn

0
127 sjorsen12

Ik zou eigenlijk wel willen dat ze me eens aanhoud.
Ik zou haar dan vertellen dat ze als goed moslim NIET met mij mag praten en haar mond moet houden als er mannen aan het woord zijn.

Ze kan mij dus niets maken.

Dit zal nog erger zijn bij moslim mannen, dus ze kan haar werk niet goed uitvoeren. Lijkt mij een reden genoeg om geen kopvot toe te staan.

(een pastafari met vergiet kan nog aangeven dat het een beschermende maatregel is question)

0
128 ikkeniet

Begrijp de reacties niet. De discussie moet gaan over " religieuze uitingen kunnen wel of niet in combinatie met een uniform". Als deze uiting samen met een uniform kan, kan elke religieuze uiting met een uniform. Dat is het niet meer niet minder. Heb ook een discussie op Tv gezien over deze kwestie. Ging alle kanten op behalve waar het om gaat.

3
129 Ookmaareenduit

@129 Iets te simpel gedacht
Islamwetten botsen regelmatig met onze wetten hier dat is een groot verschil
Daarom moeten deze gescheiden worden

1
130 Ikke44

@129 het is toch ook niet normaal als mensen met witte puntmutsen bij de politie gaan en donkere mensen aanhouden? islam is tegen alles wat niet islamitisch is, ik vind het echt niet kunnrn dat islam politie mensen ook al gaan provoceren met hun islam kleding/hoofddoeken

0
131 sjorsen12

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

11 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

25 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

28 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

30 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

40 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

8 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
SfmmastermindPhatpussy PornBrunette JoiJapani Girl BfWww Group Sex ComErotic Hindi SexLulacum69Best Latino PornSex Deshi VideoTrisha Xnxx VideosSahkeela SaxPawg MomAlexis Fawx VrHunny Meaning In HindiBrandi Love BbcFree Mayure PornPornhub Snow WhiteSlim Thick Vic PornOld People Sex VideosToni LacePovd PornFabswinngersNatasha Teen FilmsTrashyboners RedditDani Denials.comTeen FacefuckThumbzillasBella Thorne Onlyfans NudeAshley Nocera NudeNaked Pic LadyTickle AbuseDwarf XxxEbony Porn PetiteMeilleur Porno FrancaisMegan Rain FeetSex Video English PictureBrazzeers ComPorn From HawaiiX Video In HindiChapinas PornosSexual Mom PornThe Submissionof Emma MarxVideo Porn JapanesseBlog CornosSexxnxxPawg RidingBest Milf PornstrFap And Cum SimulatorPerfect Tits BlowjobsMustarbationHollywood Hot Romantic ScenesRecording Dance SexPorn AokHard Core Extreme PornSkipthegaPorn DerpixonXxx Best VediosItalian SexHindi Blue Hindi BluePorn Tube KittyVixen Pron VideoEsposas PutasGirlsdopornhdPretzel Dip Sex PositionStrven Universe PornWw Xx Video ComSmallsexSahara LeoneKira ReedBlack Porn NewNaked On BeechLezbian FacesittingRaat Ko SexBig Booty NudesCazaputas.comAngelrawwwTeen Lesbian SquirtLena Da PlugPics Of BondageBlacks On Daddies PornDesi Chudai MmsChut Chudai KahaniChhota Bheem X VideoXhmaster PornFree Anime SexBig Bikini TittiesSkip The Games MaconAbella Danger BlackSexs DadyFree NewbrazzersPornor AmadorFirst Night Sex Video DownloadXhampaterChristen-rene LeakedSexyviedoFrends Wife PornBrother Sistersex StoriesPorno IndienneVivaastreetValentina SarinaAlinity MasturbationHotsexvidWet Black VaginasAyaka MochizukiNakedness Gif3d Monstwr PornGrrlpowerWhitezillasSex Video NightSexy Picture Sexy PictureTamil Xxx 18Porn Cartoon VidioPhoenixmarieSma MesumChines PornHangingwedgieMeet Nfuck GameXxxxxtubeMasterbutionJabardast ChudaiIndian Viral XvideoBollywood Actor Sex VideoEmily Browning NakedHeidi Private SocietyGloryhole FacialMirando Otto NudeCanales PornosPornografia Com VelhasNaked PlayboyAbigail Spencer SexSex Village IndiaAnime Po RnJerry Springer UncensoredFree Black Porn BlackMfx PornRule34xxx AnimatedFabswingsAnonce IntimeGay HandjobHot DoggingShraddha Kapoor AssSexstoreyLezey ZenSophia Leone SquirtTgcomicHistoire Erotique IncestueuseNiblies PornTwerkng PornSolo Squirt Porn2019 Sex Movies