#metoo: Francisco van Jole draagt wit ondergoed. (powned.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hangingmen in Binnenland  ·  84 Reacties

  • 12
  • 2539x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 welnee ik heb het juist druk tussendoor question
Er zitten parallellen bij van jole en Rob oudkerk.
Indertijd gesneuveld op heleen van rooyen

1
51 chouffleur

@51 En op een heroïnehoer.

0
52 1050 hPa

@52 dat was de aanleiding, de oorzaak was de publicatie..

0
53 chouffleur

@53 Haha, je hebt gelijk! question

0
54 1050 hPa

Het geenstijl artikel over de reactie van van Jole is wel mooi.
Een reactie onder het artikel vat het wel goed samen:
Ik hoor een haantje kraaien, een rood haantje in een te strak zittend wit onderbroekje. Kukelekuuu. Het was allemaal "op haar verzoek", meneer heeft het ook allemaal volstrekt anders beleefd dan zij, enzovoorts. De voorspelbare uitvluchten. "Was het jou duidelijk dat ze niet wilde?" "Nee." Nou, Francisco, snap je wat het probleem met jou is? Iedereen moet de wereld waarnemen zoals jij die waarneemt, en krijgt van jou de volle laag als dat niet het geval is. Maar jij laat hier zien zelf volstrekt niet waar te kunnen nemen hoe een ander diezelfde wereld beziet. Als die ander "nee" zegt, en jij vindt "ja", dan is het dus ja, en sta je achteraf "stomverbaasd" dat het toch echt wel "nee" is geweest.
Dat meisje heeft nu wraak op je genomen, zoals jij dat continu doet, en ik ben eigenlijk best wel benieuwd waarom. Waarschijnlijk omdat ze moest kotsen van je politiek correcte geblaat richting al die andere mannen.op Radio 1. Die opname lag ergens in de hoek en ze dacht zoiets van "en nou heb ik er genoeg van, nu ga ik je kielhalen". Snap ik best, snap ik erg goed zelfs. Fuck you, van Jole, met je moreel geblaat. Dat wijzende vingertje van jou is een heel vies, stinkend vingertje.

2
55 beastyboy

Achja, in America zijn het ook vernaamelijk rijke, en invloedrijke linkse deugmensen die ontmaskerd worden.... zo graag willen deugen, het zal vast vanuit een of ander zelfhaat complex komen.

0
56 3C 33 20 4E 4C

https://joop.bnnvara.nl/opinies/seksuele-intimidatie-gaat-niet-om-seks-maar-om-intimidatie
Een mooi toepasselijk stukje van van jole..
Oh wacht.. Een fatsoenrakker stuk uit eigen krochten..

0
57 chouffleur

@26

De Roze Khmer tettert er weer op los. Dan hoeven ze het niet over het seksisme van Baudet of Trump te hebben…….

20
58 WijzeDwaas

@58 daar gaat de rode khmer over, pol pot van jole enzo..

1
59 chouffleur

Alt-Links staat op de voorste rang boos te tetteren over iets wat Baudet in een roman geschreven heeft maar is er werkelijk iets walgelijks gebeurd in eigen kring dan gaan de linkse huilbaby's met hun vingertjes wijzen naar de boodschapper. Heerlijk hypocriet.

2
60 JackKropotkin

@60 blijkbaar heeft van jole het boek van Baudet serieus genomen ipv het als fictie te lezen..

1
61 chouffleur

Ik snap dat het lastig is om als Jopist een dame te scoren, dan maar kwaadschiks. question

0
62 Wild Rover

@62 voornamelijk types met regenbooggevoelens daar als "vrouw"
Dus...

0
63 chouffleur

@63 Of ze vallen op echte kerels. Die linkse watjes zien ze als vriend. question

0
64 Wild Rover

Whahaha... de zgn. "fatsoenlijken" wringen zich in alle bochten met mislukte wegkijk pogingen....

0
65 Lias

Artikel uit 2009.
Waar heeft die koerier van het nieuws al die tijd gezeten?
Bij de hoeren of zo?

0
66 von Schnellensinken

@66 kan je nagaan hoe diep die doofpot is

0
67 chouffleur

BNNVARA heeft kennisgenomen van de berichten over Francisco van Jole. Berichten die anoniem zijn geuit en zich niet in de werk- maar in de privésfeer zouden hebben afgespeeld. Voor alle betrokken personen is dit een gevoelige en pijnlijke kwestie. Het zijn juist die specifieke omstandigheden die BNNVARA de stellige overtuiging geven dat, als direct betrokkenen menen daartoe over te willen gaan, dit door de daartoe geëigende instanties bekeken zou moeten worden. Dat past in de zorgvuldigheid die in zaken als deze noodzakelijk is.

5
68 WijzeDwaas

Daar gaat van jole...
Daaaag

0
69 chouffleur

@68
Dat is inderdaad de makkelijkste manier,
Hoe was het ook al weer? "Wees verschillig"

"“De VARA wil mensen betrekken bij samenleving en cultuur. Je hoeft het niet altijd eens te zijn met wat er in onze programma’s wordt beweerd; als het je maar aan het denken zet over zaken die er toe doen. We stimuleren onze kijkers en luisteraars dan ook om de wereld vol nieuwsgierigheid te ontdekken en kritisch te volgen. Want we zijn tegen onverschilligheid,” aldus de VARA op haar website.

De omroep heeft budget vrijgemaakt voor meer research door de redacties van praatprogramma’s. Ook start de VARA in januari met een ‘progressieve debat-website’ onder redactie van Francisco van Jole. VARA-voorzitter Vera Keur in NRC: “Het is jammer dat op internet het politieke en maatschappelijke debat gemonopoliseerd wordt door rechtsige sites als GeenStijl. Wij willen daar graag een aanvulling op bieden, waar onfatsoenlijke bijdragen streng gemodereerd worden.” (Mediajournaal)"

Aldus de vara..

0
70 Hangingmen

Hij heeft het zelf toegegeven..
Beetje slap om dit in de privésfeer te trekken.
Aanranding in privésfeer blijft een misdrijf
En met 12 jaar als straf verjaart dit niet.

0
71 chouffleur

Ik wil lezen dat hij er uit geknikkert word. Net zoals alle anderen. Houd de verkrachters geen hand boven het hoofd.

1
72 Steennasteen

Foxnews betaalde al 45 miljoen om rechtszaken te voorkomen.
http://fortune.com/2017/05/11/fox-news-45-million-sexual-harassment/

0
73 in holland

En er zullen ook best wel types zijn die seksuele intimidatie uitlokken om dat als verdienmodel gebruiken. Dreigen met een publiek schandaal, zwijggeld opstrijken om imagoschade van het bedrijf te voorkomen, en doorgaan naar de volgende.
Dat je als jongen ter wereld komt zet je eigenlijk al op achterstand.
Wat kost een transgender operatie tegenwoordig?

*Gelukkig kan ik wel wat kritiek verdragen en als wiskundige zie ik 2 x min als plus.*

1
74 in holland

@27
herinner mij dat toen ik 19 was.

En nu ben je 20?

0
75 Benzardi

Als je kritiek geeft op vrouwen wordt je van fora gebanjerd. Mannenhaat krijgt echter vrij spel en is nu de norm. Over gelijkwaardigheid enzo. Pfff..

2
76 Aircare

Omg ik lees het artikel nu pas. Hahaha. policorextremist vara corrifee van Jolo wordt nu beschukdigt. En hij geeft het toe ook.. Wtf.... Will not get televised at NPO, wedden?

0
77 Aircare

sja als je een wijf niet fatsoenlijk het bed in kan lullen kan je beter naar de hoeren gaan franspisco van jolen...maar je volgens mij heeft niemand bij de pvda vara die capaciteit

0
78 delarosa@europe.com

Wit ondergoed met bruine vlekken aan de achterkant en gele vlekken aan de voorkant ?

0
79 B55

Ik kreeg bij Jelle Brandt Corstius al een unheimlich gevoel, opeens had bijna iedereen wel een 'mening' daarover. Zijn aanrander was een schoft of Corstius zoog alles uit z'n duim. Klachten over en weer, ook van de hoofdpersonen.

Nu ook met Francisco van Jole, same story, een geluidstape die authentiek lijkt te klinken en een vrouwenstem met een zware vocoder eroverheen. De stelregel is gelijk, tape gehoord? Jump on the bandwagon! Doe mee met de online verkettering.

Nu is het evident dat ongewenst intimiteit een no go area is, en mocht Francisco van Jole inderdaad zaken hebben verricht wat valt onder aanranding, ja, dan is straf vanzelfsprekend terecht. Maar ik ben geen rechter, noch een expert en ook had ben ik gewapend met Google en kan ik geheel anoniem iedereen van alles wijsmaken ga ik mijzelf niet uitroepen tot de Sherlock Holmes van deze tijd.

Ik wacht het af en laat het over aan de mensen die daar over gaan en wellicht inmiddels over meer informatie beschikken. Pas als zaken serieus meer duidelijkheid krijgen kan ik wellicht hier een mening over geven maar tot op heden is het speculatief en lijkt alles meer op een online Jerry Springer reünie waar menigeen honend over elkaar heen vallen bij het bepalen welke vernedering en straf de belagers verdienen. Ik doe daar niet aan mee.

2
80 Drumpf

@79 Bruine vlekken aan de voorkant en gele aan de achterkant.

1
81 RoosjeB

Jole staat stijf van de coke - het komt z'n neus uit . Te herkennen voor iedere stevige gebruiker. Wat jij Rutte. "Door de ontsteking gaat het neus slijmvlies extra slijm produceren. Gebruikers krijgen dan een loopneus. Dit wordt wel een ‘Colombiaanse verkoudheid’ genoemd. Ontstoken slijmvlies kan ook erg pijnlijk zijn." Pijn krijg je pas als het uitgewerkt is. https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/waarom-kan-door-het-snuiven-van-cocaine-het-neusslijmvlies-ontstoken-raken/

2
82 Ness

@82 is een reaktie op het allerlaatste Jole-draadje - als ze op die manier aan hun neus zitten zijn ze wel rijp voor een afkickkliniek.

2
83 Ness

@80
Dit is precies waar zo'n media hype #metoo tot kan leiden en waar de moraal ridder van Jole aktief aan heeft deelgenomen
Ik kan mij voorstellen dat een vrouw dan alsnog naar buiten komt met haar verhaal (en tape) omdat deze #metoo actie juist is geïnitieerd om dit soort zaken en dit soort mannen te benoemen

0
84 Hangingmen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@14 Een artikel over Joden die in 1942 uit hun woning werden gezet? Dat ga jij als vergelijking gebruiken om je gelijk te halen? Koekoek!...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

ik ga weer verder met wat ik aan het doen was.Verzamelen van het bewijs van laster en werk.ik zou zeggen voel je lekker bedreigd....

13 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@20 Iemand beledigt mij waarop ik boe zeg is niet bedreigend Bob.Het woord boe is geen dreigement.Alleen voor rugloze....

15 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Defcte burger
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Van een man. Die een andere man een pracht vent noemt omdat hij willens en wetens zijn volk opoffert om een ideaal te bereiken , van zo iemand ...

17 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@19 Dat ligt aan de situatie....

17 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@17 Dus als ik boe zeg tegen jou voel je jezelf bedreigd?...

19 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Ontzettende zeikerd!...

19 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@14Omdat je eeuwig klaag over hoe het hier gaat.En een bericht uit 2021 sta ik niet op te wachten. Er verandert nog wel eens wat, weet j...

20 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@13 Precies. ...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@14 "Maarja die linkse watjes zien het woord boe al als bedreiging".Dat is ´t verdulleme ook, wat zulle we nu krijgen . ...

22 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
Reality King Com HdPascal PornWww Desi Chut ComHorny VideoMature Lesbian AnalFrest AnalTeen Anal FuckNew Full PornBest Porn Story VideoHindi Porn Video SongSexy Women MasturbatingHarem Porn GamesXxx Video ShootingSelti PornFilme Porn CaseiroCoco Love LockDaft Sex.comPoren Sexy VideoLesbian.comKuvari DulhanFamily Cheating Porn VideosBlacked Mom PornStuffed PornTaboo TwitterXhamster CartoonDubai Ki Blue FilmKarina NudeLildedjanet NudeRomi Rain Xxx VideoGirlfriend XxXnxi VideoXxx HinadiSexo PrivêMha Mina PornBig Titis PhotoSheboonIndian Live Sex ShowDaysi EstoneHot Blow JoRyan Bones PornPorn Anime EngShannon Lucio NudeConnor Blakely PornWhat Is Reddit Mostly Used ForMeninas Peladas GostosasXxx Videos SexoChaturbwteNicole Bexley PornMia Khalifa BathLiv Morgan SexyMerce PauluSahara SkyeLove Her BoobsLesbian Lick ClitorisBeta PornErotiska FilmLana Rohoades XxxTorrents PornGonzo PorJetsetting JasmineAmature Cuck VidsMelhores Sites AdultosXnxx AkkaMomy Hot PornPorn Japan MoviPpv PornAdult ComicsStrip CamsTo Love Ru HentaiDesi Chut SexEvony Anal PornHollywood Romantic Sex MoviesJony SinspornEscorts MexicaliLena The Plug Leaked OnlyfansPorn SqutringWww.pron.inGames.informares.comMypervnanaCelebrity TitsFaye Dunaway NudeLesbian AnalstraponXxx Sax VidosXvideos Asian TeenBilly HerringtonJanice Griffith SexBabysitting PornhubSammie DanielsFreeporn StepsisterDixie Damelio PornXxx Videos SunnyBokep IdonesiaOmegal Porn GameTeamskeet PornDirtyaudtionsSensulNew Hindi XxxxTeansteeSexing Naked WomenBlonde Perfect TitsXxx Hindi Bf VideoSindhu XvideosBangkok Xxx VideoWoman Cuming HardMultoornTubegaloureGays BoquetesEponnerHeidi PhoxLesbian ThreesomesexEvovledfightsFree Video Chat For AdultsGranny OrgyPorn De CulonasSilverdaddies LoginBent Over BabesBlack Make PornstarsLamba Land XxxWww Sex Video Free DownloadCarmen Electra NakedGiant Asian TitsFarrah Abraham Blow JobGorepornoFilme De Pornografia Em PortuguêsSexy StrippersMegan Anderson NudeAnimation Cartoons PornPorn TravestieCogiendo A La AbuelaMegan Ryan NudeBigs Tits PicsXxxsexhdInd XnxGta San Andreas PornHot New PronAdult FriPorn SelfisScan Ma.gaXxhindHow To Masturbate For GirlsGeorgie Lyall HdAunt Cass Big Hero 6Porn Indo TerbaruItalian Teen PornMazy Myers AnalMetartiAlwxa TomasLeo Babe PornAne KoiNothingtoxic