door Hoofd bijzaken in Politiek  ·  194 Reacties

  • 18
  • 1508x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
151 progressiefliberaal

die --> dit

0
152 progressiefliberaal

@147

'En als dit eenmaal opgezet is levert het geld en banen op...'

Met welk geld? EU-subsidie net zoals het backward platteland van GB opnieuw is opgebouwd?

1
153 Liwwie

@151 Erg mooi inderdaad. question question

In de Middeleeuwen zagen "we". Overal jezus of Maria in terug en nu The Donald.

0
154 Trompetsignaal

Ik kwam overigens ook deze tegen:
http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-brexit-approval-ratings-poll-leadership-uk-prime-minister-a8042081.html

Ze wordt nog minder capabel gevonden dan Trump.

1
155 Trompetsignaal

@146

'Het VK importeert veel meer dan het exporteert , die sluiten makkelijk handelsverdragen met de VS en andere grote naties. '

Alleen wapens wil je uit de VS importeren... De rest mag niet eens ruiken aan wat wij in de EU produceren.

2
156 Liwwie

@147 geld is ook niet alles, vertel dat even aan de ongeschoolde arbeider in het VK, die nu al bijna niet kan rondkomen doordat het pond is gekelderd en men veel meer moet betalen voor zijn dagelijkse boodschappen.
Trouwens opmerkelijk dat nu opeens geld niet belangrijk heet te zijn terwijl het hele Brexit verhaal juist draaide om geld. U weet wel die miljoenen voor de NHS bijvoorbeeld.

Over de NHS stond onlangs nog een mooi voorbeeld van ellende in het nieuws.
Voor de Brexit kampte men met een vacaturepot van 40.000 openstaande vacatures voor alle mogelijke posities binnen de NHS, dokters, verpleegkundigen, ambulancemensen, laboratoriamedewerkers, schoonmakers noem het maar.
Tegelijk werken er een 100.000 mensen vanuit de EU binnen de NHS, vaak al jaren. Men ziet nu dat die vaak weer weg gaan, de onzekerheid van hun positie na een Brexit maakt dat men nu al op zoek gaat naar een baan in of het thuisland of een ander EU land.
Er werd aan willekeurige bezoekers van een ziekenhuis gevraagd naar een reactie.
2 vielen op, 1 meneer gaf toe voor Brexit gestemd te hebben maar zich totaal niet gerealiseerd te hebben wat voor gevolgen dat allemaal kon hebben.
1 dame riep alleen maar dat het tijd werd, die buitenlanders pikten de banen in van haar kinderen konden die nu ook bij de NHS aan de slag.
Dan denk ik nummer 1 is er in getrapt, nummer 2 is gewoon blind. Als haar kinderen werkelijk hadden gewild hadden ze allang bij de NHS aan het werk geweest, maar misschien niet de juiste opleiding of te hoge eisen.

1
157 streek

@146 u weet toch wat het voor je handelsbalans betekent als je veel meer importeert dan exporteert?
Om het nog maar niet te hebben over de prijs van deze produkten als je munt zijn waarde verliest.

1
158 streek

@157 Of te weinig betaald vanuit standpunt van haar kinderen!
Kijk maar eens naar de landbouwsector daar, merendeel van de landarbeiders zijn van poolse afkomst , stellen echter mindere eisen en zijn tevreden met wat minder geld! Straks als deze daar niet meer vrij kunnne verblijven en weer huiswaartskeren , wie gaat dan het werk wat ze laten liggen dan op pakken de Britten die het hardst schreeuwen echt niet! zoals je al aan geeft in de zorg sector waren er al genoeg kansen net zoals in de landbouw! En mochten ze (noodgedwongen of niet) wel aan de slag gaan houdt het alleen maar in dat de producten van de boer en de zorg in de zorgsector alleen maar duurder zullen worden gezien de hogere lonen!

0
159 psje

Baudet vertelt inderdaad Brexit fabeltjes.

Groot Britannie verkeert in een economische en constitutionele crisis.

En Baudet?

Die steekt de loftrompet.

De EU is een feit. En iedereen die beweert dat we beter af zijn zónder EU?
Die mag, nee MOET, je ongelofelijk wantrouwen!

1
160 hippodepippo

@159 dat bleek afgelopen zomer al. De beroemde aardbeien konden niet geplukt worden door een tekort aan personeel. In veel streken van GB is de werkloosheid vrij laag en die werkloos zijn komen kennelijk niet voor dit werk in aanmerking of willen het niet. Maar blijkbaar moet iemand de schuld krijgen van alles wat niet bevalt en dan is de EU en de buitenlander een makkelijke prooi.

1
161 streek

Ik hoor Wilders ook nooit meer over uit de EU.
Zelfs Geert weet wel beter, inmiddels.

Want het is al lang duidelijk dat de gevolgen van een Nexit vele, vele malen erger zijn als die van de Brexit.
.

1
162 hippodepippo

De onder het mom van nationalistische retoriek zich zelf isolerende landen, zoals de VS of het VK, zetten zich zelf alleen maar buitenspel in de huidige wereld waarin iedereen met iedereen verbonden is. Een voorbeeld is het in Juli gesloten handelsakkoord tussen Japan en Europa (https://www.vox.com/world/2017/7/6/15924316/japan-europe-trade-trump) terwijl Japan vandaag bekend maakte absoluut niet geïnteresseerd te zijn in een bilateraal verdrag met de VS. Zo zal het het VK ook vergaan. Een neerwaartse spiraal zo’n ....exit.

1
163 Crannbuidhe

https://mobile.twitter.com/thierrybaudet/status/926880271227674624
Een partijcongres is altijd alleen voor leden... Dat je dat moet uitleggen geeft te denken.

1
164 Hoofd bijzaken

@128 Ik zie weinig antwoorden op wat ik vroeg.

"Enkele feiten die iedereen weet is dat door de invoering van de euro Zuid-Europese landen tot een faillissement zijn gebracht met armoede en zeer grote (jeugd)werkwerkeloosheid tot gevolg.

Omdat deze landen gevangen werden in een gezamenlijk munt, terwijl ze niet in staat waren om te concurreren met de sterkste economieën van de wereld zoals Duitsland. Dat de euro met het verbinden van zeer sterke en zwakkere economieën tot zeer grote problemen zou gaan leiden was al vooraf bekend, maar de euro werd toch doorgezet, omdat het doel was om uiteindelijk een federale EU af te dwingen. Ze vonden dus dat het doel het middel en de gevolgen heiligde. (Zoals als ook bijvoorbeeld Hitler droomde van één Europa, waarin hij alle middelen en gevolgen om dat trachten te bereiken niet schuwde.)"

Dat noemt men nu een economische crisis. Verder mag je mij dan uitleggen hoe deze landen met een eigen munt geen last hadden gehad van de gevolgen van die crisis. Ook heeft Hitler hier niets mee te maken die man is dood. Die kinderachtige beeldvorming kun je achterwege laten.

"Het EU open grenzenbeleid en ook het migratie beleid heeft de EU onveiliger gemaakt, zoals we hebben gezien bij recente aanslagen konden de daders gewoon ongehinderd door heel Europa reizen. Ook hebben we problemen met Oost Europese criminelen die ook ongehinderd de grens over komen."

Mensen die aanslagen plegen komen echt wel een grens over als ze dat willen. Ook criminelen laten zich niet door een grens tegenhouden. We moeten de EU voor miljoenen mensen dichtgooien voor wat rotte appels? Het is zinloos in dat overal te doen en ook nog te duur. Het enigste waar wel wat meer aan gedaan mag worden in de buitengrens.

"Een ander feit is dat de ECB elke maand 80 miljard euro bij drukt, om de gefaalde euro in schijnleven te houden."

Dat bedrag is al minder geworden en dat heeft men ook in de VK, VS, Japan en andere landen gedaan. Misschien dat het te maken heeft met de crisis en niet de euro.

"De EU commissie heeft binnen de EU het alleen recht om de wetten te initiëren, het EU parlement staat daarmee buiten spel en is slechts stemvee, dat enkele ja of nee kan zeggen. "

Dat is hun taak idd en die wetten moeten worden goedgekeurd door het parlement.

1
165 VaY

@165 "Het is zinloos om dat overal te doen en ook nog te duur. Het enigste waar wel wat meer aan gedaan mag worden is de buitengrens.

1
166 VaY

@146
"Het VK importeert veel meer dan het exporteert , die sluiten makkelijk handelsverdragen met de VS en andere grote naties. "

Dat betekent dus dat hun vraag groter is dan hun aanbod

En als je vraagt sta je altijd op een slechtere positie

1
167 LGK

@167 maar dat is een logica die bij velen maar niet binnenkomt. Economie is ook lastig als je niet bereid bent de basis te leren.
De meeste mensen hebben geen idee hoe dat werkt met prijzen, met balans, met importeren en exporteren laat staan hoe men tot een verdrag komt.

1
168 streek

Pond gestegen vandaag Euro gezakt

10
169 Bollieboos

@169 fijn voor de Britten zo met de feestdagen in het vooruit, vooral voor de Britse pensionado's die ergens in de EU wonen.
Alleen morgen kan het weer anders zijn.

1
170 streek

@150

"Dat is knap, tegen voor GB gunstige voorwaarden handelsverdragen afsluiten terwijl die andere landen weten dat GB hun harder nodig heeft dan andersom. En ze bovendien geen alternatieven hebben."

Even resumerend;
- Het VK heeft de slechtste handelsbalans van de hele EU
https://marketupdate.nl/nieuws/economie/kredietcrisis/handelsbalans-europese-unie-kaart-gebracht/
- Zonder de EU staat de hele wereld open om akkoorden mee af te sluiten
- De WTO zal niet toestaan dat de EU een vrijhandelsakkoord met het VK weigert
etc.etc.

Dus , buiten de EU heeft het VK veel meer smaken om uit te kiezen , en op akkoorden op maat af te sluiten.

De tijd zal leren of dat financieel voor of nadelen oplevert , maar dat is niet de hoofdzaak geweest voor de brexit

9
171 Vageali6888

@170

Wil je zeggen dat de EU massa's gelukszoekers binnenhaalt , maar hardwerkende Britse werknemers het leven zuur gaat maken ??

Dat zou pas een ontmaskering zijn zeg !

7
172 Vageali6888

@172 Goed lezen voor je gaat roepen! maar dat is altijd het probleem geweest bij aanhangers van BREXIT (en NEXIT)
Het betekend dat de gepensioneerde Britten die nu in de EU zitten tijdelijk (nadruk op tijdelijk) wat meer te besteden hebben, echter nog steeds niet het gene wat ze konden besteden voor de aanvang van de Brexit
De pond was voor aanvang ca 1.40~1.50 euro waard deze is nu nog maar 1.13 waard ondanks de stijging van vandaag hebben deze britten hier ca 25% minder te besteden!
Kijken hoe vrolijk U wordt als U in eens ruim 25% minder kan besteden!
En als we het toch over vluchtelingen hebben waarom zou de EU de Britten helpen om te voorkomen dat "illegalen" die kant op gaan Nu is dit vanuit de EU geregeld! Zij zijn straks verantwoordelijk voor de bewaking van hun eigen grensen! Het is nu binnen de EU zodanig geregeld dat het land waar de vluchteling als eerste binnenkomt voor deze verantwoordelijk is (denk maar hierbij aan gibraltar) echter om de lasten zo eerlijk mogelijk te maken zijn ze herverdeeld over andere lidstaten. Deze luxe heeft de VK dadelijk niet meer dus de toestroom zal alleen maar toe nemen (met de bijhorende kosten) Maar goed dat is dadelijk niet meer ons probleem maar die van hun (hebben hier zelf voor gekozen)

1
173 psje

@164

Op zich is het niet verkeerd dat de FvD gewoon een democratische structuur heeft (tenminste daar lijkt het op) meestal gaan de scherpe kantjes er wel van af als er moet worden geschipperd.

0
174 DaStef

@172 tja wat dacht u van de hardwerkende Europeanen die vaak al jaren in GB wonen en nu ook maar moeten afwachten hoe zuur het hen gemaakt gaat worden.
Staat een mooi stukje van in het AD van vandaag, een nederlander woont sinds 1981 in Wales, heeft daar een stroopwafelfabriekje met 15 werknemers, merkt dat de prijzen voor zijn ingredienten al heel wat duurder zijn geworden en heeft geen idee of hij na die Brexit wel kan blijven.
En ik schrijf over pensionado's, daarvan wonen er een paar honderd duizend buiten GB, vooral in Spanje, waar ze soms hele dorpen bevolken en Frankrijk en die mensen zijn er al heel hard op achteruit gegaan sinds dat referendum.

0
175 streek

@175 Als voor de industrie de prijzen al met factor 3 (zoals de boter in het AD verhaal) gestegen is dan hou ik mijn hart vast wat de eindklant voor een verhoging voor zijn kiezen krijgt!
Inkomsten omlaag (daling pond of dadelijk geen subsidies meer van uit de EU bijv)echter de uitgave omhoog.
Naast de vermindering van koopkracht van de britse pensionado's hier in de EU, speelt ook nog de onzekerheid voor de toekomst straks, hetzelfde wat de man in het verhaal in Engeland het over heeft. Moeten deze pensionado's straks naar het duurdere koude "thuis" ?

0
176 psje

@174 er is zelfs een jongerenafdeling, dat zal ongetwijfeld stemmen opleveren van die mensen die daar nou juist bezwaar over hebben bij Wilders, wat gebeurd er met de PVV als Wilders....
Baudet lijkt te gaan voor continuiteit.
Probleem is natuurlijk wel, wie zijn zijn medekandidaten/vertegenwoordigers bij de verkiezingen en hoe worden die verkozen. Als hij dat altijd alleen gaat uitmaken zoals nu in Amsterdam met die mevr. Nanninga dan kan hij het wel weer eens lastig gaan krijgen.

0
177 streek

@176 precies, hier in Nederland is er al een verhoging geconstateerd van aanvragen voor de Nederlandse nationaliteit van Britten die al jaren hier wonen.
Omgekeerd schijnen Nederlanders dat in GB ook te doen alleen waren daar de regels nogal omslachtig en moest je je paspoort inleveren en kon het maanden duren voor je dat weer terugkrijgt. Dat is nu aangepast maar laat weer zien hoe weinig men voorbereid is en hoe slecht men over de consequenties heeft nagedacht of nog denkt.

0
178 streek

@176 oh het gaat voor heel veel mensen in GB heel lastig worden.
Vooral veel ouderen, met een heel karig pensioentje, vaak wonend in oude slechte huisjes zullen het lastig gaan krijgen. Die konden vaak al met moeite de winter doorkomen en hun huisje warmhouden. En toch zijn het juist dit soort mensen die voor hebben gekozen.
Maar goed men heeft besloten door te zetten en zal de consequenties moeten aanvaarden.

0
179 streek

@177

Nu krijg je nog de opportunisten, bij groei van de FvD, en daar lijkt het wel op ze winnen toch vooral van de PVV, krijg je veel meer egootjes en dus meningen, en hoe groter de groep, hoe genuanceerder de meningen worden.

De FvD heeft geen ideologische basis zoals de Christelijke partijen/VVD/SP/GL en PVDA. Daarmee creëer je dat je mensen van hele verschillende pluimage aantrekt verschillende ideologische achtergrond , ook D66 heeft daar in haar geschiedenis last van gehad, en dat hebben ze in sommige gevallen nog, gezien haar krampachtige houding t.o.v. religies.

0
180 DaStef

@180 of het klapt en Baudet loopt weg, wat dat betreft zie ik wel overeenkomsten in gedrag met Fortuyn.
Beide zijn arrogant, denken het alleen zelf te weten en alleen hun mening is juist.
Hoeveel partijen heeft Fortuyn wel niet afgewerkt voor het uiteindelijk LPF werd.

0
181 streek

De VK is altijd al een vrede eend in de bijt geweest , immer het is een eiland volk en al gelegen in Europa , het heeft nooit echt onderdeel van het vaste land gemaakt , altijd een volk van eigenheimers geweest ...

Nederland uit de Europese Unie , gaat een groot probleem worden voor Nederland , Nederland is veel meer afhankelijk van de Europese Unie dan het Verenigd Koningrijk , Nederland is ook een van de staten die de EEG en later de Europese Unie heeft opgericht ...

Nederland was tussen Napoleon en de Tweede Wereld Oorlog neutraal in het begin van de 20e eeuw waren we praktisch een tweede wereld land , en liepen gigantische achter op de rest van Europa , dat is pas bijgetrokken in de jaren '60 '70 en '80 van vorige eeuw ...

0
182 MarcusCole

@181

Die kans is ook aanwezig, gezien het narcisme dat Bidet tot op heden tentoon heeft gespreid.


Maar Fortuijn was wel grappig die kon ik wel waarderen, als persoon, niet zijn veranderende politieke stokpaardjes, van Marxist naar Populist .

Ik blijf het jammer vinden dat die is vermoord, die gaf veel meer cachet aan de kamer dan die slappe aftreksels die er nu zitten met zijn agenda.

0
183 DaStef

@182

Het moment dat wij "Oliestaatje werden" (of Gasstaatje eigenljik)

0
184 DaStef

@183 het is vooral jammer dat hij is vermoord omdat het nu een heilige en martelaar is geworden.
Het was misschien wel een chaos geworden hem als minister president maar het was vast wel opmerkelijk geworden.
En zijn agenda, ach toen na de verkiezingen die LPF in de kamer kwam kreeg ik het idee naar een grote familie te kijken die bakkeleien over de erfenis van opa en hoe opa begraven wil worden.
Ze wisten allemaal zeker dat zij het juiste wisten over wat Fortuyn nou eigenlijk wilde.

0
185 streek

@183 Een verschil tussen Wilders / Baudet en Fortuyn , Fortuyn gaf toe dat heel veel problemen min of meer onze schuld waren , denk aan het hebben over 'onze Marokkaantjes' bijvoorbeeld Wilders / Baudet , verleggen en schuiven het probleem af , ze zijn goed in symptoon bestrijding.

0
186 MarcusCole

@185

Fortuyn was nooit MP geworden, de LPF graaide in dezelfde vijver als waar nu FvD en PVV zitten die kunnen hoogstens 20% van de stemmen binnenhalen.

Maar ik had hem toch graag in de oppositie gezien, Fortuyn was veel bespraakter dan zijn zelfbenoemde erfgenamen.

Punt is, Fortuyn was cabaret, Wilders en Bidet zijn dat niet

0
187 DaStef

@87 klopt wel, de LPF kreeg vooral veel stemmen omdat Fortuyn vermoord was, anders was het nooit zo groot geworden.
Het zou wel wat geworden zijn, Fortuyn en Balkenende tegenover elkaar bij de regeringsverklaring.

0
188 streek

@188

Zelfs dat vraag ik mij af, de LPF kreeg 9 dagen na de dood van Fortuyn 26 van de 150 zetels, en ook de peilingen in de aanloop naar die verkiezingen gaven een behoorlijke winst weer, de dood van Fortuyn kan wel 1 of 2 zeteltjes hebben gescheeld maar niet meer imho.

Ik denk wel dat Fortuyn tussen de 15 en de 20 zetels zou hebben gepakt.

Het beeld Balkenende - Fortuyn bij de regeringsverklaring, dat zou echt humor zijn, de flamboyante Pim en de vleesgeworden nerd Jan-Peter, LOL,

0
189 DaStef

@189 oh ja wel een 15 tal stemmen, feitelijk hetzelfde aantal als nu PVV en FvD samen.
Maar gezien de persoon Fortuyn was het wel de vraag geweest hoe lang die fractie bijeen was gebleven, daar hebben we genoeg van gezien bij Wilders, ook bij Baudet moet ik nog zien of hij en Hiddema het samen 4 jaar uithouden, tenzij Hiddema druk bezig blijft met zijn advocatenkantoor.
En wat betreft Fortuyn en Balkenende, qua intelligentie zaten ze op 1 lijn en Balkenende is niet gespeend van enige humor. Eigenlijk denk ik dat ze het wel hadden kunnen vinden samen als personen dan, politiek is een ander verhaal.

0
190 streek

@181

"...en Baudet loopt weg, wat dat betreft zie ik wel overeenkomsten in gedrag met Fortuyn."

Tja vind je het gek... Rosemuller die vlak voor een debat Fortuyn sarcastisch condoleert met zijn net overleden vader , en als Fortuyn hem in het debat amicaal zijn hand op z'n schouder legt roepen
" handjes thuis, handjes thuis ...vooral jij ! "

Rosemuller is een rat

4
191 Vageali6888

@191 moet ik nu echt uitleggen dat ik het hier niet had over het letterlijk weg lopen van Fortuyn bij een collega maar over zijn weglopen bij iedere partij waar hij met veel bombarie binnenkwam om vervolgens met evenveel ruzie en lawaai er weer weg te lopen?
En ja dat zie ik Baudet ook doen als hij te veel tegenwind van uit eigen gelederen zou krijgen.

0
192 streek

@192

Waar Pim komt, komt ruzie question

0
193 DaStef

@193 ja dat was toen een uitdrukking inderdaad.

0
194 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Tijd dat dit soort mohammedanen eens goed teruggepakt worden....

zojuist geplaatst door spookrijder

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Als ze goed zijn opgeleid worden ze wel aangenomen denk ik.Wat is eigenlijk het probleem?...

zojuist geplaatst door MARCUSAURELIUS

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"De moord op de mannen is een duidelijke schending van dat vonnis."Hoe weet 'The Rights Forum' dat?Of zijn ze met iets anders bezig?...

6 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@5 En vervolgens hoor je er nooit meer wat van. ...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@3 Strijders die geen direct gevaar vormen mag je krijgsgevangen maken maar niet zonder enig proces executeren. Overigens, zie jij een wapendepo...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@8 Zo, hij was dus raak. 🤣Maar nooit een antwoord van je natuurlijk. ...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Oh, dus nu is zijn taak stennis maken zodat andere politici de oplossingen moeten aandragen. Hou toch op....

12 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

De realiteit is dat dit in elk land en grote organisatie gebeurt.De VS die druk zet op ASML. Von der Leyen die zich met de Nederlandse verki...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Toch zijn er wel oplossingen voor deze migratiecrisis. Niet één allesomvattende oplossing - die is niet mogelijk in verband met de huid...

17 minuten geleden geplaatst door Querido not

progressiefliberaal
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Een paar jaar terug vond ik dit nog een onzindiscussie. Maar hij heeft wel gelijk (net als Marianne Zwagerman bijvoorbeeld, trouwens).Er is ...

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Bollywood Movie Sex VideoXev Bellringer PussyBest Deepfake Porn肉 漫Sexo Con MadurasSex Education XnxxJapanese Sex MmsSuni Loan XxxVideoxxx PornBleachbootu色情 小說Escorte Paris 18Brazilyan PornPorn Web Series IndianSimran Kaur PornBrazzers Full Porn MoviesReagan Foxx BbcPorn Mexicano GayRoxxane Wolf PornKorean Hot MoviesDadcrshXfreehd.clmBesthentaiFreenhd PornFull Lenght Movie PornJungle Love Sexy VideoBellesafilms ComNika Venom NvgKatrina Xxx VideoIndian Women XvideoMallu Bhabhi VideoLittle TitiesManga PornooHenti Porn GamesXnxn LiveHouse Party Sex ScenesMelanie Lynskey SexySexymodernbullMilf Sex StoriesEraser NippleCharlie Red PornKindgirlspornJerking For MommyFemale Nude Movie StarsHentai Games DownloadPorn Psycho ThrillerFull Story PornSexy Porn Fucking VideosMichiru KujoInfkuencersgonewildPregnant Women XxxAmerican Romantic Sex VideoWww Hd Xx Video ComDani Daniels StepmomGirlstitsBarely Legal LesbiansMasahub.Xx Video SexyKashmiri NudeHollywood Full Sex VideoXxx Hindi Video VillageWww Xxx Punjabi ComBindage TubeAlura Jenson BbcSunny Lion Sexy VidoBrandi Andrews PornVer Videos PornogrBabefacedhoeStar Trek NudePorn LeginsLargest VaginaNatasha Lyonne HotIndian Porn PhotosXxx Video NokraniB Grade Nude VideosBokep BuleBbc Amature PornTortured BreastsPorn Movie DounlodStuck In The Dryer PornBig Tittie CompilationDress Change XvideoPushpa Sex VideoIndian Sex Page 1Movies With Best Sex ScenesMobaotKaty Upton NakedBig Boobs Milk XxxSkyla Pokemon CardIno SexHuge BbcBabystiter PornNude Game Of ThronesMy Pervy FamulyFatalcmodelSomali WasmoBeutty PornKate Bishop PornYuuie NudesBrandish HentaiViejita PutaKate Winslet HottestReal Life Hentai -Teens Anal HardcorePennis SoundingAnkha ZonepornSaber PornHentiepornDaftsex.conmReddit BbcslutsMale To Male SexSaek MatsushitaColorsofautumn OnlyfansIndian Big Boob X VideosBukkake PornBdsm Slave PornThunder SexHot Indian Aunty NudeMegan Escort DeluxeAnal CumloadsBrotherand Sister PornMsture AlbumHow To Train Your Dragon PornEmily Bloom PornhubDebora Caprioglio NudeSister And Bro PornMasaje ErotcoMoms PussyHomeade SextapeLinzor Onlyfans LeakXsoryLive Sex CameraTiktok +18Allison Brie NakedMillie Bobby Brown CumtributeAnal CasetoXxxwivesHardcorexvideoKarrin Steffans PornPorn From CzFree Porn AccountsSuperr HqMemepornArwn GoldHappy TugPumber PornMeilleurs Site PornographieIwank T VMature Porn PicdTelugu Aunty Xhamster