Photo News
Volledig scherm
© Photo News

2 op 3 Amerikanen vinden dat Trump "weinig tot niets" gepresteerd heeft, een jaar na verkiezing

Een jaar na zijn verkiezing in het Witte Huis vindt twee derde van de Amerikanen dat Donald Trump "weinig of niets" gepresteerd heeft, zo geeft een peiling aan die zondag gepubliceerd werd door de krant The Washington Post en de tv-zender ABC News.

32 reacties

  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Geert Matthys, als je de moeite zou doen om even wat opzoekingswerk te verrichten dan zal je zien dan een gecombineerde poll over de populariteit Trump op 37.8% zet. Daar zit dan bijvoorbeeld ook Rasmussen bij, die je bezwaarlijk links kan noemen. Daar gaat je stelling dus... SAD!
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Een peiling van linkse kranten is nutteloos, ze vragen enkel 90% linkse rakkers op een campus. 37% betekent concreet dat ie boven de 50 zit. Het draait maar om 1 ding: economie, daar doet ie het goed, en vernieuwde goedkopere healthcare komt er sowieso aangezien mensen geen 500 euro per maand kunnen betalen dus dat garandeert herverkiezing.
  • Francky Denys

    6 jaar geleden
    toch wel,iedere dag op het nieuws gekomen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Hij belooft veel en hij tweet veel, maar dat is het dan ook. En sommigen praten dat goed door te zeggen dat hij op alle vlakken wordt tegengewerkt: zegt dat dan al niet genoeg over hoe incompetent hij is en hoe zot zijn ideeën zijn? Vermits de Republikeinen een meerderheid hebben in Congres en Senaat
  • Gerda Rousseau

    6 jaar geleden
    Hahaha! Trump bashers zijn geweldig grappig! Hoeveel stokken ze hem ook in de wielen steken, tot spijt van wie 't benijdt, Trump doet de Amerikaanse economie weer opleven! En de meeste Amerikanen zijn daar zeer over te spreken. Als je natuurlijk alleen de opinie-pers leest weet je alleen wat ze je voorkauwen en wat ze willen dat je gelooft...