door Havermout in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 4
  • 363x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Oeeee Oeeee wij gaan allemaal dood..

8
1 chouffleur

@1 Klopt

0
2 d6072b01

En het wordt mooi weer op mijn crematie, tussen de palmbomen aan de Noordzee.
Even mijn laatste bijdrage aan Co2 doen..
Goed voor plantjes

9
3 chouffleur

@3 Ik neem aan dat je geen olie drinkt en steenkool eet, dus die laatste bijdrage van je is er niet echt.

Overigens ligt die Noordzeekust dan waarschijnlijk bij Arnhem.

2
4 d6072b01

Hier vind ik klimaatwarming best wel lekker en ben dan ook niet bereid om mijn leven aan te passen om de VS, die daar zelf geen reet aan doen, te behoeden dat hun geliefde Florida en New York verzuipen. Praat ik al helemaal niet over Indonesië en andere landen in die contreien die miljoenen bos verbranden om de multi-nationals palmolie te laten produceren.

6
5 niet-alles-geloven

@1
Dan zou eindelijk de aardkloot van een héél erg groot probleem verlost zijn.
Kijk, er komen vaak aan einden best wel oplossingen maar ontaarden maar wat vaak niet in jubel-/juichstemmingen.

4
6 Tante Annie

De klimaatindustrie vaart er wel bij. Resultaat uiteindelijk: nul (nu vooruit, 0.00000000001).

9
7 Stachouwer

De 21e eeuw wordt niet voor niets age of stupid genoemd. Het wordt nog een hele toer om rudimentair menselijk gedrag, bezit, macht, status uit te bannen en al helemaal een economie die op deze eigenschappen zijn gebaseerd....

1
8 Mark

@1 , @3 , @5 , @7 blijf maar wegkijken. Mede dankzij jullie geloofsgenoten gaat onze welvaart en kwaliteit van leven gedurende de rest van 21e eeuw wss flink dalen.

2
9 d6072b01

@8

Aan de reacties in dit draadje af te lezen inderdaad ja

3
10 Pegasus

@9
En gaat de AOW leeftijd ws ook verder omlaag omdat (achteraf) mensen eigenlijk helemaal niet (meer) ouder worden. Maar global zullen daar uiteindelijk (zolang het nog kan) allerlei elkaar nog steeds tegensprekende wetenschappers en geleerden hele volkeren nog mee te lijf blijven gaan.

5
11 Tante Annie

@11 Als men inderdaad op de huidige voet verder gaat, en weigert te luisteren naar deskundigen, dan wordt de AOW grens volledig irrelevant.

2
12 d6072b01

@8 +++++ wijze woorden. Wij in Europa en de VS houden krampachtig vast aan het kapitalisme. Dat je de klimaatverandering niet met geld kan afkopen wil er bij ons nog niet in. Voor innovatie op dit gebied is geen of weinig geld gereserveerd.

0
13 Eric

* Verwijderd door de redactie *

14 Stachouwer

Chemours stort GenX in t water, VW pompt NOx in de lucht, Bayer-Monsanto spuit Glysofaat in de grond... en het CO2 dat als enige wel onder de aandacht kwam van onze kapitalistische politici wordt nu ook voor harde dollars omgeruild. De gevestigde macht laat ons niet in de steek.

0
15 Ruud100
16 Stachouwer

@14 en @16 kansloos...

0
17 d6072b01

@12 Of deze deskundige:

“Warming fears are the “worst scientific scandal in the history…When people come to know what the truth is, they will feel deceived by science and scientists.” – UN IPCC Japanese Scientist Dr. Kiminori Itoh, an award-winning PhD environmental physical chemist.

4
18 Dune

@12 Of deze deskundige:

“It is a blatant lie put forth in the media that makes it seem there is only a fringe of scientists who don’t buy into anthropogenic global warming.” – U.S Government Atmospheric Scientist Stanley B. Goldenberg of the Hurricane Research Division of NOAA.

4
19 Dune

@12 Of deze deskundige:

“CO2 emissions make absolutely no difference one way or another….Every scientist knows this, but it doesn’t pay to say so…Global warming, as a political vehicle, keeps Europeans in the driver’s seat and developing nations walking barefoot.” – Dr. Takeda Kunihiko, vice-chancellor of the Institute of Science and Technology Research at Chubu University in Japan.

4
20 Dune

@12 Of deze deskundige:

“The quantity of CO2 we produce is insignificant in terms of the natural circulation between air, water and soil… I am doing a detailed assessment of the UN IPCC reports and the Summaries for Policy Makers, identifying the way in which the Summaries have distorted the science.” – South Afican Nuclear Physicist and Chemical Engineer Dr. Philip Lloyd, a UN IPCC co-coordinating lead author who has authored over 150 refereed publications.

4
21 Dune

@12 Of deze deskundige:

“Gore prompted me to start delving into the science again and I quickly found myself solidly in the skeptic camp…Climate models can at best be useful for explaining climate changes after the fact.” – Meteorologist Hajo Smit of Holland, who reversed his belief in man-made warming to become a skeptic, is a former member of the Dutch UN IPCC committee.

4
22 Dune

@18 - @21 Kan natuurlijk in reacties 23 tot 50 quotes en resultaten gooien die dat allemaal weer onderuit halen, maar dat zou paarlen voor de zwijnen zijn.

1
23 d6072b01

Ben wel een beetje klaar met die achterhoede van klimaatsceptici.

2
24 d6072b01

@18 - @22 Ach, onze dune, die beweert de huidige opwarming te kunnen verklaren uit oorzaken anders dan de stijging van het CO2-gehalte in de atmosfeer.
Onze dune, die vervolgens niet thuis geeft.

3
25 LanCaster

@25 Ik verwijs slechts naar deskundigen die het IPCC van binnen en van buiten kennen. Ga met hen de discussie aan. De oorzaken van opwarming (en afkoeling) van de afgelopen miljoenen jaren spelen nu nog steeds een rol. De enige die niet thuis geeft is Lancaster maar zich in plaats daarvan bedient van insinuaties en gescheld. Jammer dat een normale discussie niet mogelijk is.

4
26 Dune

@23 Waar ik weer 700 quotes tegen aan kan gooien van dissidente wetenschappers.

4
27 Dune

@26 Jij beweert iets te kunnen verklaren en doet dat vervolgens niet.
Jammer dat een normale discussie niet mogelijk is.

2
28 LanCaster

Eerlijk gezegd kun je de hoop net zo goed opgeven. Het is al te laat en niemand wil het energiebeleid eigenlijk echt radicaal veranderen. Sommigen zitten na tientallen jaren wetenschap zelfs nog steeds in de ontkenning. Ik vrees dat het een gedane zaak is dat de kinderen van nu daar een zeer hoge prijs voor mogen gaan betalen, helaas....

1
29 Denisova

@26 @27 Tuurlijk. Copy-pastes. Al duizend keer gezien. Al duizend keer over (geprobeerd) te discussieren. Maakt allemaal toch niet meer uit. We zien het vanzelf in de komende 20-50 jaar. Veel succes (sterkte) allemaal.

Enige wat me altijd opvalt is dat het vrijwel dezelfde groep is die bij een hoofddoekje van een Hema kassiere beginnen te schreeuwen over het einde van de westerse wereld, die in het geval van een werkelijke bedreiging van onze manier van leven, beginnen te bagatelliseren.

3
30 d6072b01

@28 Ik heb het zojuist @26 verklaard net als talloze keren daarvoor. De huidige opwarming heeft dezelfde oorzaken als de opwarming (en afkoeling) die optrad voordat er mensen waren. Dat zou genoeg moeten zijn. Maar goed ik kan het riedeltje wel opnoemen: Milankovitch cycli, Dansgaard-Oeschger-cycli, zonne-activiteit, kosmische straling, oceanische oscillaties enz.

4
31 Dune

@31 "Milankovitch cycli, Dansgaard-Oeschger-cycli, zonne-activiteit, kosmische straling, oceanische oscillaties enz." één voor één niet in staat de huidige temperatuursstijging te verklaren, en sommige natuurlijke factoren werken op het moment zelfs opwarming tegen.

Maar goed, ik hoop dat het jou zelf in ieder geval een gerust gevoel geeft.

1
32 d6072b01

@32 Sommige wel sommige niet. De bijdrage van CO2 aan het broeikaseffect is zo'n 5% en neemt sterk af bij hogere concentraties. Verwaarloosbaar in vergelijking met andere factoren. Zelfs in geologische tijdvakken waarin de CO2-concentratie vijf tot tien keer zo hoog was er sprake van een leefbaar normaal klimaat.

4
33 Dune

@31 Je stuurt mij echt niet het bos in met een paar loze kreten.
Vertel maar eens welke van die zaken nù voor opwarming zorgen, en waarom die opwarming zo snel gaat vergeleken met historische veranderingen.
Ben benieuwd. Maar m'n verwachtingen zijn laag. Gebaseerd op 'resultaten' uit het verleden.

3
34 LanCaster

@33 Leefbaar en normaal?
Niet normaal naar huidige maatstaven. Bovendien stond de zeespiegel een meter of 200 hoger dan nu. Bedenk maar eens wat dat voor gevolgen zal hebben.

4
35 LanCaster

Het is een grote hoax op basis van financieel gewin voor de wereldwijde roverheden
Thanks to Al Gore hoop gezever hoe slecht het wel niet gaat en ondertussen in prive fossiel gebruik een van de grootste vervuilers ter wereld
Hij die dit allemaal aangewakkerd heeft zou dus juist het grote voorbeeld van verbetering moeten zijn , het tegendeel is waar en komt bij menigeen dus ongeloofwaardig over

3
36 eoghanfeehily

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LVosje
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Zouden meer trump fans moeten doen....

1 minuut geleden geplaatst door LVosje

Zie Hier
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@88 Ik heb weleens naar die PG geluisterd, maar dan word je echt misselijk. Mja... Dat zijn dus mensen die nul komma nul integriteit hebben. Je ...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Hendrianus
De campagne om UNRWA af te schaffen - SAP antikapitalisten

Inmiddels wordt wel duidelijk dat het Israël niet lukt om de UNRWA te ontmantelen. Het blijft echter noodzakelijk om heel goed in de gaten te h...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@35 aardstralen en de Van Allen Belts, soms is het beter om niets te zeggen........

6 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Biscanna
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Die groene Kabouter Obesitas dacht het wel even te doen, en toen ging het op prachtige wijze mis, en begon ze te huilen. 😂 Komt allemaal door...

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Sarcoff
AH gedagvaard om kassabonfouten

Inderdaad, bij lidl en aldi gebeurt dit veel minder, bij de AH is het bijna altijd wat, koop je wat denk je reclame, blijk je als je afrekent ee...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@87 Ik zie hem dus als iemand die alleen zijn eigen belangen vertegenwoordigt.Met subsidie.https://www.geenstijl.nl/5151972/de-vier-rollator...

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Eerst hebben een paar figuren oneindig veel geld aan dat gas verdiend. En nu dit. ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@85 Mja... Het kan ook zijn dat ie met opzet per ongeluk de waarheid zegt om toch nog een beetje integer over te komen. Een gespeelde onschuld d...

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
IndiancouplesexSex Hi SexHindi Chudai XnxxDelete Sex VideoSon Creampies MommyForcelly PornQuadrinhos De PornoCatchinggolddiggersZoeyusoXnxx BownloadSimon Rex NakedNoodlemgazinePorn StorieJailyne Ojeda SextapeKira-livIndian Sex Video 2019Marathi Xnx VideoJharkhand SexNnnxVideos De PornolX Video 10Aunty New Sex VideoMature Fuck TubeLiza SparxBrandi Love Latest PornBlow Jobs For WomenTiktok Porn.Porn Japanes HdVideos Por Nos MadurasWalk Nude BeachNicole Anistone Only FansHot Cheer LeadersJanvi Kapoor SexySexy ViboHd Porne MovieHollywood Sex Hindi MovieSex Video ToiletFreezing HentaiBlazer Sex ComTwinksoloPorn For LesGlory Hole GangSteve Homes PornIndia PornografiDani Daniels Porn MoviesLesbian Bdsm PornosElsa JeansBlack Ftm PornBig Boobs Group SexTommy Gunn XxxSnakepussyCunnilngus PornHoney Trap Web SeriesRomantic Gay Porn91 网Carly ParkerVer Vídeos Pornô CaseiroNude Girls VideoHalle Barry PornCabin PornWww Xxnx ConFree Video Porn EbonyThayland XnxxPorn AribcEllie EilishAna Cozar NudeWet AnalSexy Video Sexy Video SexKajalxxvideoCute HenatiLesbian With Big TittiesTamil Se XBi Latin PornBfwwwHd Cute SexAnime NudesNaked AnmayShemale And Girl PornWomen Flash In PublicNewgrounda AdultPorni FranceJav AnusScarlett Johandson NakedXxx Nx ComPorn99Indian Hot Models NudeMen Having SexTante SangeWww PornolandiaPorn JovencitasStella Barey PornBig Boobs Sex VideoTiny Titts PicsGabbie Carter TvReddit PantiesHentaivrMiss.b NastyNice Natural TitiesReal Sex DesiOcean PornPerfect Boob SuckingDesi XccXxnxMayara LopezIndian Savita Bhabhi PornTeresa LavaeCaught MasturbatiNude Pics AmateursF A T A L M O D E LVirtual Reality FacesittingTrue Blood Sex ScenesMadam SexMia Khalifa CondomPetie AnalVagina Licking PornTelugu Aunty Boobs NudeCierra Mistt XxxXxx Mi CalifaMerceedes CarreraPlugtalk PodcastHentais DubladoSloppy DeepthrostNastyanass NudesThe Boy Next Door Sex ScenePorn+forcefullyLeather Skirt PornLena AndersonXx Bihari VideoNubilesnudeParodieparadiseCreamiepie PornBrandy Talore CreampieDouble Penetration SisterFree Hentai SitesSxxzDance DikhaiyeHer First BigcockRebeca FoxBreeding Mom PornPowerhouse Gym TampaLiveleak AlternativeSextop.negStar Française NueSexo Ao Vivo OnlineFatalmodeljauPornos Con LesbianasNeekolul PornThulasi XnxxWife Swapping For The First TimeSasha Grey Piss