door website001internet in Buitenland  ·  49 Reacties

  • 7
  • 838x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kijk de Amerikanen zijn de hele wereld alvast aan het voorbereiden op een oorlog,en wij huppelen er straks natuurlijk weer braaf achteraan.

15
1 sec

Ergo: Een grondoffensief is uiterst riskant en lokt vhemische oorlogsvoering met miljoenen doden uit. Om een kernoorlog te voorkomen zou diplomatiek overleg en economische sancties het beste zijn. Het beste antwoord zou zij die plofkip een kopje kleiner te maken maar of dat lukt met zo'n kiloknaller is de grote vraag.

2
2 Dalon

@2 Diplomatiek overleg en economische sancties mislukken al tientallen jaren. Mede door de bescherming van China.

14
3 WijzeDwaas

@2 het komt er inderdaad op neer dat een oorlog met Noord Korea een onbegonnen zaak is maar wel de inleiding tot een enorm drama.

9
4 TedjeR

Sancties? Werken niet
Dreigen met oorlog? Werkt niet
Oorlog voeren?

Je mot het maar willen. De kans dat dat tot enorme aantallen slachtoffers leidt is bijzonder groot, aan Noord Koreaanse kant (waar onder grote aantallen reeds enorm getroffen NK burgers) aan Zuid Koreaanse kant (waaronder grote aantallen ZK burgers) en aan Amerikaanse kant.

NK laat wederom zien wat voor een losgeslagen idioot er in het Witte Huis zit.
Iedereen weet dat het waanzin is, maar Donald roept het gewoon.

En dat heeft 75% van de Amerikanen al lang door, net als een groot deel van de wereldbevolking. Maar buitenlandse regeringen zien dit ook. Trump verzwakt de Amerikaanse positie in het buitenland enorm.
.

11
5 hippodepippo

De wereld is compleet de weg kwijt om zich door een geïsoleerd land te laten gijzelen. Het geneuzel met NK maakt vooral China & Rusland sterker, dat gaat enkel meer slachtoffers opleveren.

2
6 Recovery Mode

@4

De overweging is dus of men miljoenen doden voor haar rekening wil nemen door een grondaanval op Noord Korea. Of dat er miljoenen doden vallen door een atoom aanval van Noord Korea.

Waar we (de wereld) mee zitten is twéé losgeslagen idioten.

10
7 WijzeDwaas

Ik wil een Emoji met een gebroken geweertje.

3
8 Defcte burger
9 rubbie

@7 Mijn beste inschatting minimaal 5 miljoen doden als ze dat doen en potentieel meer dan 10 miljoen en een wereldoorlog als gevolg.

10
10 Dian

@10 ik hoop niet dat u gelijk krijgt maar ben bang van wel.

5
11 sec

Feit: Kim heeft de bom.
Feit: Als Kim de bom als eerste gebruikt is het einde Kim.
Feit: Kim wil geen einde Kim.
Dus: Kim gaat de bom niet gebruiken.

Feit: Grondaanval leidt tot conventionele tegenreactie van NK met miljoenen doden in ZK.
Feit: Grondaanval trekt Rusland en China in de stijd.
Dus: Er komt geen grondaanval.

0
12 Vandeprinsgeenkwaad

@10 Uiteindelijk zijn mensenlevens ondergeschikt, het gaat om invloed / macht. De wereld wordt een beetje beter als NK uitgeschakeld wordt, China & Rusland wat minder invloed krijgen.

11
13 Recovery Mode

Het is maar net hoeveel invloed de kringen rondom Trump en Kim Jong-Un hebben op hun leiders.
Daarbij sla ik de kringen rondom Trump hoger aan dan die rondom Kim.

5
14 Marrie

Afgezien van een eventueel grondoffensief is het nog maar de vraag of de vraag of China en Rusland het zover laten komen om verdere escalatie te voorkomen. China zit niet te wachten op een massale vluchtelingenstroom vanuit Noord - en Zuid Korea. Rusland duldt geen invloed van de VS in die gebieden. Samenwerking tussen de 3 mogendheden VS/China/Rusland is van essentieel belang om toch N.Korea met het gezamenlijk duurzuum opvoeren van economische sancties op zijn knieen te krijgen. Enige haast is geboden immers dit jaar staat de volgende raketproef of zelfs meerdere raketproeven al weer te gebeuren. Ergo: primair moeten VS/China/Rusland in deze kwestie een gezamenlijk standpunt en plan van aanpak formuleren en uitvoeren om de wereldvrede te bewaren. Het gaat immers om de WERELDVREDE.

0
15 Dalon

@13 Dus u heeft liever dat de Amerikaantjes de meeste invloed krijgen?.Beter was dat geen enkel land de meeste invloed zou hebben,zou de wereld ook niet zo verdeeld zijn.

4
16 sec

@10

Ik denk dat ook. De kwestie Noord Korea zit zo muurvast dat scenario’s zonder miljoenen doden op zijn. De enige die uitkomst kan brengen is China. Ik zie China nog niet bewegen.

8
17 WijzeDwaas

@15

Het probleem is dat China Noord Korea altijd beschouwde als een vazalstaat.
Maar Kim Yong Un luistert niet meer.

7
18 WijzeDwaas

@17

Er is wel degelijk een scenario zonder miljoenen doden.

De boel laten zoals het is, en het feit accepteren dat er in Noord Korea een idioot zit met een kernwapen. Waarbij je rekening houdt met achterlijk taalgebruik en militaire provocaties.

Een beetje zoals we nu met Trump omgaan zal ik maar zeggen.
.

5
19 hippodepippo

@14 De invloed van Kim is dusdanig veel groter, hij is geslaagd met zijn missie, ondanks alle diplomatie, economische sancties . Het zou ronduit krankzinnig zijn dat de wereld blijft toekijken, de combi NK,China, Rusland verder haar werk laten afmaken. De slappe houding van politici, diplomaten brengt de wereld in grote oorlog, dat is nodig om reset binnen het mensdom mogelijk te maken. Het mensdom verzwakt de financiële stabiliteit.

1
20 Recovery Mode

@8 Of stuur een briefje naar Kim Jung Un.... uiteindelijk is deze bolle de veroorzaker van alle onrust.

3
21 LoydMorris

@19 . Lijkt me ook de enige zinnige reactie.

3
22 Vandeprinsgeenkwaad

De patstelling met NK kan doorbroken worden, er moet vooral een doorkijk zijn om de winst na het uitschakelen van NK met volledig ontmanteling te verzilveren. China / Rusland moeten dan ook zware verliezen dragen, daar wordt het geheel sterker/ gezonder van. NK trekt de aandacht af van de problemen die er werkelijk toe doen, de stijgende invloed van China/ Rusland in samenhang met Iran, Syrië,... De wereld moet hard ingrijpen, niet wegkijken.

10
23 Recovery Mode

@23 Juist en de vele doden doen er niet toe?

1
24 sec

@19

Afgelopen week was er iemand, die had het twitter account van Trump op zwart gezet.
Stel nu eens dat die persoon kwaadwillend iets uit Trump’s naam getwittert had over Noord Korea? En Noord Korea had gereageerd?

5
25 WijzeDwaas

@23 Met de wereld moet hard ingrijpen bedoeld u de gewone mannen en vrouwen die er voor mogen sneuvelen terwijl de hoge piefen veilig achter hun bureau zitten?

1
26 sec

@24 Mensenlevens zijn van ondergeschikt belang, nu verlies nemen om later groter verlies te voorkomen is winst. Je moet de brutaliteit maar hebben om de wereld egoïstisch over te dragen aan gevaarlijke blokken enkel om het eigen zelfbehoud. Dat is niet menselijk noch sociaal, maar puur egoïstisch.

10
27 Recovery Mode

@21
Het zijn de mensen die denken dat er met militair geweld en of het dreigen daar mee .de problemen groter maken , een enkeling daar de schuld van geven is zo naïef.

2
28 Defcte burger

@25 precies en daarom gaat twitter ook kijken of ze de persoon die dat heeft gedaan juridisch kunnne vervolgen.

Als er grondtroepen worden gestuurd zullen dat voornamelijk Japanners en zuid Koreanen zijn. Trump en co heeft gelijk dat NK gestopt moet worden end at is niet alleen Amerika die dat vindt. Zelf Pakistan is er fel op tegen. En de bal ligt nu echt bij China, die verlies ook steeds meer respect van de omliggende landen. En die kunnen ook steeds meer economische en strategische druk verwachten als het zo doorgaan met NK. Rusland is niet zozeer een speler hierin. Die maakt zich meer druk om hun grensstreek en de mogelijke overname van china van NK.

Beste scenario is dat Amerika en co. samen met China en verrassings aanval doen die zo hard en snel zal zijn gericht op het leger en leiders van NK zodat het land geen idee heeft wat hen overkomt.

Enige nadeel is het volk. Daar zal een jaren lang proces moeten komen om alle schade daar tr herstellen en dan vooral de hersenspoeling die ze jaren lang hebben gehad.

6
29 Ivo

@27
Oorlog is geen optie omdat die meestal aan de wieg staat voor een volgend conflict. Zo is de huidige situatie in feite het gevolg van de Japanse annexatie van Korea in 1910. Diplomatie is de enige optie. Bovendien zal NK geen gebruik maken van zijn kernwapens om de simpele reden dat het land daarna niet meer zal bestaan. Het dreigen van Kim is dan ook meer voor binnenlandse consumptie bedoeld. Negeren en hopen op een regime chance. De boel in de fik steken kan altijd nog.

0
30 Feldwebell

@25

Stel. Maar gelukkig is de wereld inmiddels zo gewend aan Trump's volstrekt idiote getetter . . . Dat het moeilijk is om iets te verzinnen wat nóg erger is, om dat vervolgens in zijn naam op zijn eigen Twitter account te zetten.

Maar denk je even in (off topic): Trump's primaire communicatie kanaal staat kennelijk wagenwijd open voor manipulatie . . .

Lijkt me voor de USA geen prettige situatie.

.

0
31 hippodepippo

@27 . Ik denk dat je het spel waar je mee bezig bent even moet resetten. En dan niet in recovery mode.

0
32 Vandeprinsgeenkwaad

@27
Mensenlevens zijn helemaal niet van ondergeschikt belang.
Integendeel.
Elke mens leeft maar 1keer, en elk mens heeft er recht op om dat zo goed mogelijk in alle vrijheid en vrede te kunnen “uitleven” zonder gedood te worden in politieke krankzinnige spelletjes.

0
33 Marrie

@7 die miljoenen doden door een grond aanval is een zekerheid terwijl de nucleaire aanval door Noord Korea absoluut geen zekerheid is...

Dus wat doe je dan? Bewust miljoenen mensen opofferen? Lijkt me nogal monsterlijk en verwerpelijk om te doen.

Maar de "militaire specialisten" hier op NK zullen wel een manier weten om dat naadloos op te lossen... kuch, kuch..

2
34 TedjeR

@8 Met dit soort geitenwollensokken gezever bereik je niets.Opzouten.

2
35 Dalon

@30 Kim is voor zijn positie afhankelijk van een groep invloedrijke figuren in NK wiens loyaliteit hij voortdurend moet kopen, met geld uit de staatskas. Zijn vader deed dat al op deze manier. Dat gaat natuurlijk een keer fout, bijv. wanneer het geld op is om die loyaliteit te kopen.

De vraag is of ingrijpen met grondtroepen een betere oplossing is dan wachten totdat de zaak intern klapt. Daar heb ik geen antwoord op. Kim kan worden vervangen door een betere leider, maar ook door een nóg grotere zak. Of Kim kan, als zijn einde nadert, alsnog op de knop drukken.

0
36 Voutjebedangt

@12 Op zich heeft u rationeel gelijk. Probleem is dat zowel in NK als de VS twee leiders zitten die niet rationeel denken en handelen, met dito potentiele gevolgen.

0
37 waterkracht

@33 De mens is zelfstandig verantwoordelijk om een goede oogst te leveren, kwalitatief laat dat enorme verschillen zien. Mensenlevens zijn ondergeschikt aan het algemeen belang om het hogere belang te dienen.

8
38 Recovery Mode

@38
Je laatste regel kon zo uit de mond van Jozef Stalin afkomstig zijn.

0
39 Feldwebell

@38 weet je gelijk hoe hij tegenover de mensen in zijn omgeving staat.... ook hun leven is ondergeschikt aan het algemeen belang.

1
40 TedjeR

@38
Nu kom je wel heel raar over.
Wat voor oogst moet een mens zelfstandig leveren ?
En welk hoger doel is zo belangrijk dat een mensenleven daaraan van ondergeschikt belang is ?
@40
Over wie heb jij het ?

2
41 Marrie

Met het zelfde geld als zo'n oorlog kost, is De Dictator wel tot een andere koers te bewegen. Als het maar zonder gezichtsverlies is.

4
42 schrootflint

@42 ik denk dat dat met belangrijk minder geld ook lukt.

4
43 TedjeR

De wereld kan Noord-Korea ook gewoon met rust laten. Kim weet dondersgoed dat een nucleaire aanval heel slecht voor zijn kapsel is. In tegenstelling tot wat velen denken is het Noord-Koreaanse regime uiterst rationeel.

6
44 Dune

@19 @22 Wat een irrationele opvatting houden jullie er op na.

In jullie beleving moet je het maar gedogen sat er over je land( Japan) heen testen worden gedaan met nucleaire afstandsraketten.

0
45 Dalon

@1

Ik kan me niet voorstellen dat die oorlog er daadwerkelijk komt. Het zal alleen maar ongekend veel slachtoffers opleveren en de gehele regio destabiliseren met kans op dat het uit de hand loopt, om maar te zwijgen over de consequenties wanneer kernwapens daadwerkelijk zouden worden ingezet.

1
46 Drumpf

@19

Geheel mee eens. Er is domweg geen andere oplossing. Maar het staat en valt wel met de bereidheid van Noord Korea om tot een overeenkomst hierover te komen zodat niemand gezichtsverlies hoeft te lijden.

Noord Korea heeft kernwapens, dat is wel de consensus die wereldwijd wordt erkend, gewoon niet onnodig grootschalige militaire oefeningen houden daar en Noord Korea met rust laten als concessie tegenover inspectie's door de VN.

Ik ben absoluut niet voor Noord Korea, Kim Ping Pong Oen de 2e betreft een malloot first class en dan druk ik me nog eufemistisch uit, maar de rust in de regio kan gewoon terugkeren wanneer Amerika Noord Korea niet in de nek gaat zitten hijgen. Neemt niet weg dat Noord Korea dan wel akkoord moet gaan dat ze stoppen met het testen van kernwapens in ruil voor opheffing van economische sancties en het accepteren dat er inspecties mogen plaatsvinden die de gemaakte overeenkomsten kunnen controleren.

Men moet onderhandelen, niet over en weer blijven krakelen. Onderhandelen is de enige optie.

2
47 Drumpf

Zoals iedereen al weet zal NK nooit hun kernwapens meer opgeven.

1
48 niet-alles-geloven

@48 En toen? Daar gaat het toch om de wereldbedreiging c.q. wereldvrede? Vertel eens wat nieuws.

1
49 Dalon

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Kans op onweer en stuk kouder dan normaal: trek dit weekend vooral een winterjas aan

"Aan de temperatuur verandert weinig en het is dus vrij koud voor de tijd van het jaar. Normaal gesproken liggen de temperaturen namelijk tussen...

3 minuten geleden geplaatst door DWZ

RobP
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

@8 Corrupte land???Oh, je bedoelt dat land welke zich met alle mogelijke middelen probeert te verdedigen tegen een veel grotere en sterkere ag...

4 minuten geleden geplaatst door RobP

eh
US and EU sanctions against Israeli extremists mark pivotal step against far right

De VS en de EU leggen sancties op aan Israëlisch-Joodse supremacistische en extremistische kolonistengroepenhttps://www.al-monitor.com/origin...

6 minuten geleden geplaatst door eh

Bop
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

@5 Ik schrijf "Het LIJKT erop dat dat niet kan". Als je dan toch van plan bent te blijven zeiken probeer dan in ieder om wat beter te lezen....

6 minuten geleden geplaatst door Bop

RobP
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@17 Je moet ook niet je ogen in de zak houden....

7 minuten geleden geplaatst door RobP

Strongoli
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Niet elke samenwerking loopt uit op een goede samenwerking.Tot nu toe zijn de achterbannen van deze twee partijen nog aardig verdeeld. Een off...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Dat corrupte land mag wat kosten voor de Nederlandse belastingbetaler....

10 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

VBOH
Iran handhaaft hoofddoekplicht strenger: 'Verontrustende beelden'

"Meer dan 500 demonstranten kwamen om het leven en duizenden mensen belandden in de gevangenis. Eerder berichtte de NOS over de gedwongen bekent...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

spookrijder
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

Ook wat mij betreft trekt Geert de stekker eruit....

11 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Strongoli
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

@9Dat aantal is wèl erg veel, maar zou zo maar kunnen. Met wat kleine partijen erbij, of een grote, zou hij het dan kunnen redden. 😊...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Desi Anal FuckHot MompussyCzen PornBokep Abg IndonesiaMami Lechera8 MuseXhmster LivePornhot MoviesBombay XxxMature Blacked PornCho ChoxTsuminpThe Art PornRio KuriyamaFunny Sex Funny SexNina Mercedez HdMidnight Sex XxxEróticosXnxx OilXxx BornTeen PenisJennie PonceSatin Fun TabooFreeamateur Porn VideosDr KogyiCumonprintedpics.comMom PornolarPorn Hub GameAches YoutuberHottest SexsceneFames Porn StarAletta Ocean LiveBittersweet Rivalry Laney Grey And Delilah DayR34 VideosBeautiful Bhabhi Porn VideosWild FuckingNanga XxxMarina Maya HotHot Secxy VideoBest Porn MovieBlackwidow PornBrother Masturbates SisterBallbustin PornLezz KissGranny Pussy PicsWow Grils ComJudy Greer HotGold XvideoXhamster LoginDeshi Xxx SexMyvidsterWww.chaturbate.com/무료야동Sex MixIndian Sex Desi AuntyLesbian Porn RoommatesGranny Tube XxxPerfectgis.netMega HentaiRevenge HentaiSexy Videos Of Kim KardashianSex IndoLena The Plug And Jason Luv Full VideoArabi XxxSoft Porn MoviesCuminassJapanese PornfreeAustin GaypornCams SexyBoob Drop GifsMarica Hase GangbangBf Hindi XxxxProne AnalJav TsunamiTelugu College Sex VideosZanna BlueFree Desi Xxx VideoBeautylegGirlfriendgallerieaSkyler Samuels NudeHyd Xxx VideosHoney Play Box Discount CodeEbony Yong PornHannah HaysXxxivdXnxx ImdianUnhentai.cpmProvate Society PornAi Art PornStepmother Frie.dsTransgender Porn GamesNorth Indian XnxxIndian Man To Man Sex VideoAdult Short MoviesHq XxxMuuy ZorrasSexual Old MoviesUrakan HentaiCayeene KleinPornhtMarco ParisPorndealsMale PornAiden AshleyAjisai No Chiru Koro Ni 1Sisyer AnalKirthi Suresh XxxNinapornAunty Full SexBoobs Suck While SleepingHardcore Blck PornUkrainian Cum DumpTean Porn PicsHollywood Movie Rape SceneElle Fanning PornSleepless HentaiWet PussyfuckedAdult Sex ComJul-887Kylie Jenner LeakJoshua ArmstrongSava SchulzSexy Video Pron HdLezdom FacesitSexy Hd XxTelugu Lesbian Sex VideosPorn Movies In EnglishHqpornoNfty EroticJenny Ortega NudeBrazzer.comSoohia DeeCelia Lora XxxHindi Bhabhi Sex VideoXnxx Google SearchMackenzie Jones NudesAznuseFutilestrugglesShakeela PornTamil NipplesRonda Rousey Xxx VideoBf Video Brother And SisterSunny Leon Xnx VideoSnap SextingJulian AnnBig Fat TittiesHigh Def Milf PornCensored PornographyCleopatrapornHot Nude Modela