door Willem Heerema in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 3
  • 641x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Palestijnse milities, een ander woord voor criminele moordenaars bendes.

3
1 Positivo
2 flauwekulallemaal

@2
Erg zwakke reactie. Je verwijst naar uitleg over de bron van TS, maar insinueert daarmee dat het bericht niet zou kloppen. Dat is te makkelijk en de bekende anti-Israëlische non-reactie. Dus, als je nog serieus genomen wilt worden, weerleg je wat er gesteld wordt, met argumenten en onderbouwing. Dit soort simplisme van je is stuitend en erg fout.

-0-0--0-0-

Het is bekend dat in de Gazastrook hamas niet de enige terreurbende is die daar het alpha-aapje, vol met testosteron en religie, uithangt. Vele splintergroepjes die erg graag andersdenkenden afmaken, het is te triest voor woorden.
Met de vreselijke situatie in de Gazastrook zien we wat er van een gebied komt als terroristen de totale macht in handen krijgen. Het vervalt tot een soort van politiestaatje waar geen fractie ruimte is voor andere meningen en geluiden, op geen enkel vlak. En er zijn hier lieden op het forum wiens haat naar andere meningen al ZO groot is, dat ze zich prima kunnen vinden in de dictatuur van de terreur. Gevaarlijke lui, waarvan ik echt hoop dat ze door de AIVD in de gaten worden gehouden. Want wie dictatuur omarmt, is hier in Nederland niet op z'n plaats.

3
3 weerman

De gewelddadige uitbarsting waarbij Hamas de controle behield over Gaza werd veroorzaakt doordat Hamas ontdekte dat Fatah een gewapende coup wilde plegen. De coup tegen Hamas, Operation Abrams, was een Amerikaans initiatief.

Nog niet zo lang geleden wetd Hamas het mes op de keel gezet wat betreft de prijs voor energie. De PA krikte de brandstofprijzen omhoog om Hamas te dwingen tot het inbinden van haar macht over Gaza.

Kortom, zo kort na een voorzichtig begin van verzoening eisen dat Hamas de wapens neerlegd is logischer wijze onacceptabel voor Hamas. Wie garandeert Hanas dat Abbas niet weer een 'kunstje' flikt? Wie garandeert Hamas dat er uit rancune over de verdrijving van Fatah uit Gaza en de doden die er toen gevallen zijn Fatah geen wraak neemt op een ontwapende Hamas?

Deze situatie had voorkomen kunnen worden als Israel, de VS en de EU de uitslag van de democratisch verlopen verkiezing van 2006 had gerespecteerd. Als er ruimte was gegeven aan de politieke tak van Hamas ten nadele van de militante tak. Nù is het omgekeerde gedaan, de politieke tak is genegeerd en door acties als een coup organiseren is de militante tak oppermachtig binnen Hamas.

19
4 Hendrianus

@4

U kletst weer heerlijk uit uw nek. Kletsen over "hadden ze de 'democratische' verkiezingsuitslag maar geaccepteerd..." is typerend voor hamas-volgelingen. Typerend voor Israëlhaters; geen enkele zelfreflectie, geen bias; het ligt weer aaaaallemaal aan Israël en -natuuuurlijk- aan Amerika. Dat arme hamas toch; het had zo mooi en goed kunnen zijn als die vuile westerlingen niet dwars lagen... Zoiets?!
Het beste wat de burgers van de Gazastrook had kunnen overkomen, was na die idiote verkiezingen een snelle invasie van Egypte of Israël, toen bleek dat hamas een gore dictatuur instelde. Dat mensen die terreurbeweging verdedigen, zelfs in Nederland, en het de 'zielige kaart' toespelen, is veelbetekenend.
De politieke tak is minstens zo erg als de militaire tak. Het is pure dictatuur met een vies, religieus sausje. Dat verdedigen is ronduit fout.

2
5 weerman

@5

'Praten met Hamas', een prima analyse van de gebeurtenissen rond de 2006 verkiezinggen. Ook op Vanity Fair Elliot Abrams is een artikel te vinden over de VS georganiseerde coup om Hamas uit te
schakelen.

Is een zoeken naar de juiste toedracht rond de verkiezingen van 2006 gelijk aanhet verdedigen van Hamas? Dat maakt u ervan. Na de verkiezingen van 2006 heeft Hamas, ondanks heftige tegenwerking, geprobeerd met Fatah om een regering te vormen. Dat had recht gedaan aan de uitslag van deze verkiezing.

U heeft kennelijk niets met democratie gezien uw pleitten voor een invasie van Gaza door Israel of Egypte. Typisch het gedrag van de VS, als een uitslag niet bevalt dan grijp je militair in.

https://tinyurl.com/y87jrcux

18
6 Hendrianus
7 Hendrianus

@6 en @7

De link download een pdf file.

18
8 Hendrianus

Schofterig!
Kinderen opsluiten in een kooi!
Wat zijn die Israëlische militairen toch een griezels question

https://rightsforum.org/nieuws/israelische-leger-sluit-kinderen-op-kooi/

Om weerman @3 te persifleren:
Met de vreselijke situatie op de Westelijke Jordaanoever zien we wat er van een gebied komt als Israëlische terroristen de totale macht in handen krijgen.

19
9 Uit Den Haag

@5

Ook hier een bevestiging van de invloed van de VS in een gewapende strijd tegen Hamas

17
10 Hendrianus

@9 . Bij ons in het dorp werden we in het kolenhok opgesloten door de veldwachter als hij ons bij de lurven had. En van onze ouders konden we dan nog een watjekauw cadeau krijgen.

1
11 Vandeprinsgeenkwaad

Triest eigenlijk hoe hamas-adepten voortdurend blijven doen alsof het allemaal de schuld is van Amerika, en/of Israël. Het opvallende van deze lieden: nooit, maar dan ook nooit hebben ze kritiek op alle verschrikkingen, de politiek en de dictatuur van hamas. Dat maakt het extra triest; ze verdedigen in feite een gore, islamitische dictatuur die burgers gijzelt in hun eigen land. Allemaal de schuld van anderen. En als je ze daar op wijst worden ze agressief-persoonlijk. Een bekende valkuil. Het is triest gesteld in Nederland, met lieden die hamas "wel begrijpen" en hun vreselijk regime verdedigen. Heel triest.

5
12 weerman

@12 weerman

Waar of wanneer verdedig ik Hamas??

Jij verdedigt wèl de Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever en de erge misdragingen.

Maar ach...
Dat was natuurlijk allemaal de schuld van de Palestijnse burgers!
Het was ook niet de schuld van de nazi's dat Nederland werd bezet.
Dat was natuurlijk ook onze eigen schuld!

19
13 Uit Den Haag

Die fans van Israël moeten thuis eens bezoek krijgen van de Kinderbescherming of Jeugdzorg.
Kijken hoe zij omgaan met hun eigen kinderen question

22
14 Uit Den Haag

@12 weerman

Raar hoor. Als ik schrijf dat Hamas ook niet precies lelieblank is als het om smerige terreurdaden gaat, lees ik nooit commentaar van u.

Bovendien zijn mensen die vóór alle bewoners in de regio het beste willen géén adepten van wie dan ook; die gebruiken gewoon hun verstand.

19
15 ~ Echelon II ~

* Verwijderd door de redactie *

16 The Crusader

* Verwijderd door de redactie *

17 The Crusader

@13

"Jij verdedigt wèl de Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever en de erge misdragingen."

NEE, er is eerder de vraag of er iets "bezet" wordt. Dat is jou al talloze malen uitgelegd, maar je wilt nooit luisteren. Een bekend fenomeen bij bepaalde lieden: niet open staan voor andere meningen. ZO enorm overtuigd van je eigen gelijk; altijd. En je zit er dus naast met die opmerking. question

Je laatste twee zinnen zijn de bekende smerige Godwin van een Israël- en/of jodenhater. Je spuugt weer bruine derrie. ERG fout, zoals in feite altijd.

@14 Volledig OFF-topic en gewoon de zoveelste vieze beschuldiging.

@15 O jawel; dan zal ik zeggen dat je gelijk hebt; hamas doet het prima als afgevaardigde van duivels en hellehonden. Echt, ik geef je gelijk. question

2
18 weerman

@12

@12 Weerman

Je schrijft in @12
""En als je ze daar op wijst worden ze agressief-persoonlijk. Een bekende valkuil."

Je schrijft in @5 ,
"U kletst weer heerlijk uit uw nek. Kletsen over "hadden ze de 'democratische' verkiezingsuitslag maar
geaccepteerd..." is typerend voor hamas-volgelingen. Typerend voor Israëlhaters; geen enkele
zelfreflectie, geen bias; het ligt weer aaaaallemaal aan Israël en -natuuuurlijk- aan Amerika."

Wie reageert er nu aggressief persoonlijk? Maar goed, ken je manier van reageren en in uw valkuil is al menigeen getrapt. Wij weten allebei wat ik hier bedoel. Fijne avond verder.

15
19 Hendrianus

@16 The Crusader

Het opsluiten van kinderen in kooien door volwassen militairen helpt geweldig om die kinderen tot evenwichtige, vredelievende volwassenen op te voeden: NOT!!

16
20 Uit Den Haag

@18 weerman

Mij is door religekkies al vaak uitgelegd dat ALLE landen van de hele wereld het fout hebben en dat Israël niets bezet.

Maar zo te lezen hoor jij ook bij de mensen die het prima vinden dat kinderen vanaf 12 jaar worden bedreigd door volwassen militairen. Ik weet niet wat jij voor een toekomst voor die kinderen ziet, maar ik denk dat zij op deze manier een bloedhekel krijgen aan de bezetters. En vroeg of laat zullen ze wraak willen nemen voor de trauma's in hun jeugd. En ga jij dan weer roepen dat het terroristen zijn??

17
21 Uit Den Haag

Herhaling van je aloude riedel: "Het is aaaaallemaal de schuld van Israël!!!" Eéntonig en je voegt niets toe. En je hebt ongelijk.

2
22 weerman

@21 ,
Misschien vind jij het wél prima dat kinderen aldaar vanaf geboorte worden besmet met jodenhaat en aldus door hun "ouders" en overige omgeving worden grootgebracht tot steekwapen. Met als gevolg dat ze reeds vanaf 12 jaar (of eerder nog) te maken krijgen met militairen.

2
23 fin.demeer

@22 weerman

Nou, als Israël eens doet wat ze hebben beloofd ......
Israël tekende de Conventies van Genève.
Maar Israël leeft die Conventies niet na.
Israël tekende het Handvest van de VN.
Maar Israël leeft dit Handvest niet na.
En ga zo maar door.
Nee, het is niet 'aaaaallemaal de schuld van Israël'
Maar Israël is zeker NIET een 'fatsoenlijke westerse democratie' wat gladde verkopers ons wijs proberen te maken.

12
24 Uit Den Haag

@23 fin.demeer

Het opsluiten van kinderen in kooien door volwassen militairen helpt geweldig om die kinderen tot evenwichtige, vredelievende volwassenen op te voeden: NOT!!

13
25 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@20 Nee, dat rollen ze om wat onverkoopbaar gehakt heen....

zojuist geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@35 En toch is hij nu feitelijk nu wel degelijk een moslim. Dat hij er voor rest niets mee doet verandert daar niets aan. En zo ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@78 Zit hij al achter de tralies? Of zit hij straks gewoon gezellig bij VI? Aansteller....

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@19 Je vergist je. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@49 Ik kijk nergens meer van op bij die Roelvinkjes....

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@77 Godzijdank daar wel ja....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@31 Ja dankjewel....

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

rebo
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@41 Hè bah. Als ze bij Hamas daar een bivakmuts van maken dan lijkt een smegmuts me een veel betere benaming. 😉...

6 minuten geleden geplaatst door rebo

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@46 Kortom Roelvink heeft binnenkort een joekel van een zebiba op zijn voorhoofd.......

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@40 hahaha ... het gaat weer lekker, precies waar we het eerder al even over hadden: er wordt je zo van alles onterecht in de schoene...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Erotic JapanNew Hindi SuhagratPusy LinkingArtofteaseNaomi Russel AssFilms Pornos ArabesPorn00.Xhampster.com/gayCharlotte Ross NudeStephanie Mcmahon TitsVimeo NudaCumcovered TeensSimone Richards OnlyfansBest Hd Gay PornNudeceleStreamingxBest Blow JobKatyy Perry NakedKristin Kreuk NakedBf Movie English MeinHollywood Mother Son Sex MovieStep Dad PornstarsDisha Patani XxNikki Galrani NudeVeena Malik NudeThe Witcher Sex SceneXxx GilrsReddit Youtube TittiesX Rated Tik TokVoiranime FranceMassage Lezbian PornSexy Naked BoobsHot Fucking IndianHeavry RAfterhoursexposedSophia Wolfe PornhubProstitute Near MeWarframe R34AleurierflareBf Sex RomanceIvy Secret PornSpangbangReality PornôScarlwt Johanson NakedPorn Black Double PenetrationIndiefoxx NudeDog Girl PornShakeela Sexy MovieBlackcumshotsSister In Law's SeductionVerporno GratisGay Anime SexualDry Humping SexualIndian Gay Sex SiteSexshi VideoWww English Sex VideoParty Sex MoviePorn Movie Full SexOnlyfans PawgsCelebraty NudesFree Chat Now AdultAnimation PornosDemon Slayer FutanariSneha PornIndiansexyvidioDesi Pron Video DownloadCumming EverwhereSusu Jpg NudesBlack Tube.comStockingtwaseGenerslbutchPhimseJordipornoReal Sister BlowjobStephanie Rodriguez PornAmerature NudesXxxx VidoseElla Reese AnalDamian Night PornPorno Pour FilleAmerican DeflorationPussy SquritingBest Deepthraot EverLust CrawlerArt Porn VideoWhat Happened To Pornbay.orgTiffany Theisen NudeSexy Blue Picture DownloadPlayboy Nude GirlsAnimated Rule34Naked Hot MenAuperhero Porn배달 노출Jameliz OnlyfansSusu_jpg NudeJapanese Group XxxBeautiful Trans PornRyan Kely PornSkip The GamesaMalayalam Rape Sex VideoMy Gf SexVirgin Sexs VideosHannah Brooks JenniferAnnabelle Peaches NudeNew Nudes Of CelebsStreamate ConSmaill XxxPornstar 4kLesbian Porn Free DownloadInflucersgonewildYoutubexxxBest Sex Indian VideoVoor AnimeElizabeth Shue NudePorn Video TeenBusiness Woman PornFree Porn Fir WomenDogging PornographyLorna MaitlandInterracial Anal SexCockfrottingEroticos SexualesRose Kelly LeakedPorn Magic MoviesIndian BurEva NottySense XxxHapornTop Only Fans LeakedRene Bang Busхентай чанAloha TuveGandi Baat Sex VideoUrvashi Rautela Hot BoobsBf Xx BfCap D Agde PornMilfmomsMassive Anal CreampieSexpositions Pics里 番 漫画Fancy Sex VideoIndian Sex Movie PlayFred Perry PornArebia PornAshlyne Brooke PornZoey Dragon NudePanty CameltoeA Trip Down Memory Lame Madi Collinssiri DahlBelkesaMassage Viper Porn