door Kiki in Binnenland  ·  139 Reacties

  • 31
  • 1538x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Oh ik ben ervan overtuigd dat als je je best doet, je in Nederland sowieso kan slagen.

4
101 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

102 SjaakenTruus

@101 Daarom maar sommigen moeten hier harder hun best doen
Omdat ze hier uit de toon vallen dus dat kunnen ze doen of een ander land zoeken dat meer bij hun normen en waarden aansluit
Steeds maar weer die racisme of discriminatie kaart trekken

Als ik een werkgever was en mijn personeel moet zwaar werk doen dan zou ik er wening zin in hebben om mensen aan te nemen die gedurende bijna een maand niet goed kunnen werken omdat ze niet mogen eten of drinken gedurende de werkdag
Dat heeft invloed op hun prestaties bijv

10
103 Ikke44

@102 Moet je niet tegen mij zeggen.

4
104 Yisrael

@103 Sommigen moeten dat zeker, maar dat geldt echt niet alleen voor allochtonen.

Verder heb je het weer alleen over moslims, maar er zijn zoveel meer immigranten die met dezelfde problemen te maken hebben.

5
105 Yisrael

@103
Dus dan ben ik eigenlijk een enorme mazzelpik als ik het goed begrijp. Want ik werk in de vleessector en behalve rund en kip is het bij ons vooral ook varkensvlees. En zoals we allemaal wel weten is dat heel erg haram. De kans dat een Moslim überhaupt bij ons zou willen gaan werken is nagenoeg nihil. Tot op heden heeft er in ieder geval nog nooit eentje gesolliciteerd.

Wel werken er bij ons Polen maar dat zijn harde werkers en ook af en toe Kopten uit Egypte. Maar die laatste daar is ook niks mis mee want dat zijn overwegend hele aardige mensen en uiteraard geen Moslim. Die hebben gemiddeld een nog grotere afkeer van de Islam dan dat de gemiddelde Nederlander dat al heeft. Maar dat is ook logisch als je kijk hoeveel aanslagen die al te verduren hebben gehad en hoeveel kerken er daar al niet zijn afgefikt.

5
106 rebo

Wordt? De autochtone Nederlander IS door zijn eigen regering en door niemand anders, al jarenlang in een tweederangs positie geduwd. Alles betalen, alle werk uitvoeren en dan toekijken hoe generaties niet werkende en zelfs criminele nieuwkomers genieten van waar die autochtone Nederlander recht op heeft maar niet krijgt. Onbegrijpelijk dat hardwerkend Nederland nog steeds niet in verzet is gekomen.

11
107 Soare

Ik wou net iets zeggen maar krijg een caipiriña voor mijn neus .
Die gaat voor .
Life is beautiful.
Als je het wilt zien .

13
108 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

109 Pxf7+

@108
U bent vast een "normale Nederlandse" en behoort tot de groep, waar Rutte op doelde..

4
110 Strongoli

@109 misschien omdat het gaat over een gevoel van mensen, dat misschien niet helemaal klopt met de realiteit?

5
111 datkanjijmakkelijkzeggen

@109 dat is heel gemakkelijk
Het is gewoon niet waar
Het appelleert aan een onderbuik gevoel terwijl de realiteit iets anders aangeeft.

8
112 Rinze

@109 Kijk even naar het taalgebruik. Wat moet je daar nou mee? Het artikel onderbouwt zelf overigens niks daar het toch een hoop insinueert. Valt er weinig inhoudelijk te weerleggen.

7
113 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

114 Pxf7+

Geennieuws doet bovendien aan plagiaat. bij recherche over het artikel, kwam ik precies dezelfde tekst tegen bij "Xander". Die zetten er tenminste nog linkjes bij.
Nu weet ik ook waarom er nooit een auteur bij de berichten van geennieuws staan. Ze stelen hun complotjes gewoon van anderen.

4
115 sockknitter

@84 dat waen ze altijd al. De Neanderthalers hier regageren zch af op de 3e klas burgers, geeft ze een stukje eigenwaarde. Daarnaast zijn ze gefrustreerd dat er nieuwkomers zijn die wel wat van hun leven maken.

8
116 bierneus

@115
Valt je dat nu pas op, ieder topic wat lekker ligt in " die " markt , vind je binnen de kortste keren terug op de eindeloze rij van "dat" soort sites en vervolgens wordt het tot in den treure nagepapegaait.

2
117 morandi

Met het opheffen en afschaffen van de nationale soevereine staten hebben de trans-nationale financieele en politieke elites een dagtaak aan de Endlösung der Autochtonenfragen....

5
118 CoolMemories

@117 :
Alsof de aktualiteitenprogramma's van de staatsomroep NOS geen papegaaien zijn ... ik word he-le-maal simpel van dat #me too gemekker!

3
119 Garp

@116 woorden van gelijke strekking laat ik mij ook regelmatig hier ontvallen. Als ik dan in een draadje terechtkom waar dit "volk" zich ophoudt zijn de rapen gaar.

6
120 Gut

Een waarheid wordt weer door links aangevallen zonder enig argument. Alleen maar geschreeuw dat ze het een baggersite vinden .. Links zit namelijk zonder argumenten en hun leugen wordt ingehaald door de waarheid.
De linkse vleugel mag dan ook zwaar verantwoordelijk worden gehouden voor hun medewerking met de babylonische hoeren die kapitalisme en eurofiele idealen hebben.

12
121 sparta

Lachen. Dat rechtse superioriteitsgevoel komt uit een minderwaardigheidscomplex.

6
122 Liwwie

@121

'De linkse vleugel mag dan ook zwaar verantwoordelijk worden gehouden voor hun medewerking met de babylonische hoeren die kapitalisme en eurofiele idealen hebben.'

Lachen. Het is altijd een rechts/christelijke/liberale hobby geweest. VVD(inclusief Geert) en CDA waren in aanloop van de EU zelfs altijd de unanieme schuimbekkende pro-stemmers. Links was juist altijd cynisch en zocht altijd een balans. Je hebt het aan je eigen politieke zijde te danken.

7
123 Liwwie

@121 draait u de zaken niet een beetje om? Wij hebben net als de meeste landen van Europa al jaren een rechtse politiek. Door hun beroerde politiek glijd Europa steeds verder weg op sociaal en economisch gebied. Het probleem is dat deze politici geen zelfkritiek hebben en hun eigen falen op "links" afschuiven.

3
124 Eric

Voor pvv-ers zijn andersstemmenden landverraders waar ooit mee afgerekend zal worden. In welke klasse vallen deze andersstemmenden?

5
125 Hoofd bijzaken

"Hoe schril steekt deze houding van de overheid af tegen door de gewone Duitsers gepleegde “overtredingen “, waarbij u moet denken aan het te laat inleveren van uw belastingaangifte, het te lang op straat laten staan van uw vuilnisbak, uw hond vrij los laten lopen op een afgelegen terrein en het niet opruimen van de behoefte van uw viervoeter."

En DAT is nou de kern van de zaak. Plus natuurlijk het in machtsposities plaatsen van allochtonen over autochtonen, vooral op gemeentelijk niveau. En alle banen, niet alleen als ambtenaar maar ook andere banen, vergeven zoveel mogelijk aan allochtonen, stilzwijgend en zelfs stiekem. Zoals voorliegen van autochtone jongeren zodat ze maar niet eens weten, dat er opties zijn die hun niet worden aangeboden als ze werkloos zijn.

12
126 Wendel

Ach gossie.

Weer zo'n Alt Right cultuurpessimist.

Zo eentje die de demografische realiteit ontkent.


Tenzij hij of zij bedoelt dat 'Alt-Right' nederland op geen enkele manier een meerderheid heeft in dit land.

de 'oorspronkelijke' (lees Alt-Right) Nederlander doet een calimero'tje.

In tegenspraak met de democratische meerderheid in Nederland, die geen enkel probleem heeft met deze vermeende problemen.
.

10
127 hippodepippo

Nederlander ?? waar ?? (kijkt in de spiegel) o, ik zie er toch nog eentje question

3
128 Roomboterbabbelaar

@127 En nu inhoudelijk i.p.v. een serie, niet zelfbedachte, oneliners!

6
129 Zoefzoef

@129
Kijk je eerst even naar je eigen reactie, Zoef?

4
130 hippodepippo

@125
"Voor pvv-ers zijn andersstemmenden landverraders waar ooit mee afgerekend zal worden."

En andersom is het echt niet anders, want in de ogen van de Gutmenschen zijn PVV-ers nazi's, NSB-ers of bruinhemden. En dat "waar ooit mee afgerekend zal worden" verzin je er zelf bij, want dat zou ook strafbaar zijn.

4
131 wiseguy

Huilie Huilie... Er bestaat geen nederlander meer in 2020. Is ook niet van belang een Nederlander.

Slachtofferrol aannemen dat is wat ze kunnen.

Huilie huilie

5
132 PrinsClaus

Er bestaan geen oorspronkelijke Nederlanders.
We zijn allemaal afstammelingen van stammen die zich hier vestigden en de Rijn af kwamen zakken .
We zijn zo Duits als de pest ( Willem van Oranje ) met Spaans , Frans ,Portugees en Indonesisch bloed en een stadhouder die ook koning van Engeland was door zijn Engelse vrouw met zijn nazaten .
Dat er later ook nog van allerlei anderen kwamen en komen , maakt ook niks meer uit.

3
133 No newstoday

Echte Nederlanders zijn zij die de Grondwet respecteren en zich aan de daaruit voortvloeiende wetgeving houden .

3
134 No newstoday

2e klas tatta's of low budget aardappelen kies maar uit.

@131 Ik ken niemand die wil afrekenen met groepen in de samenleving. Ik hoor rechts niet anders op dit forum het is altijd ophangen, afmaken, doodschieten, opsluiten, deporteren etc.

Ik persoonlijk zeg dan standaard gekscherend alle PVverts het land uit, wat ze goed vinden voor anderen is ook goed voor PVVerts.

2
135 Dian

@133 Je maakt hier diverse fouten in een paar regels......

4
136 Stachouwer

@126

Jij geeft aan dat autochtone jongeren dus dom zijn ?
En niet weten hoe ze aan een baan moeten komen ?
Jongelui met een goede opleiding hebben geen hulp nodig .
Die weten dat ze in de vakbladen moeten kijken .
En allochtonen die “stilzwijgend en stiekem “banen krijgen ?
Nee hoor . Die zijn dus gewoon veel slimmer en lezen die bladen en solliciteren.
Met dank aan de doorgeschoten verzorgingsstaat waarbij autochtonen verwachten dat men hen baantjes aan huis brengt en allochtonen er iets voor willen en ook moeten doen .
Ook de opvoeding is daar soms ook debet aan.
Zo manouvreer je jezelf in een underdog positie.
Geef daarvan niet anderen de schuld.
Bij ons komen ze wel op sollicitatie gesprek met vragen : wat verdien ik ( altijd te weinig) , hoeveel,vakantie heb ik ( ook altijd te weinig ) , nee, overwerken kan niet , ik heb een vriendin, in het weekend een enkele keer : nee, ik heb een sociaal leven .
Dan is het : u wordt bedankt .
Liever een allochtoon die vraagt : kan ik ook doorstromen hier?

3
137 No newstoday

@136

Sommigen vinden de waarheid altijd fout en hebben hun eigen waarheid.

2
138 No newstoday

@125

In de klasse van de onechte Nederlanders denk ik.
Ik neem aan dat zij zichzelf de echten vinden .
Kan niet anders.
Ik vraag mij af hoe dat zit met die allochtonen die op de PVV stemmen waar ze het altijd over hebben .
Worden die opgewaardeerd tot echte Nederlanders of zijn die er toch niet?

3
139 No newstoday

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Daaarrrrr is ie weer. Weer niet gelezen. Ik lees je stalkerposts niet meer Baba Jaga. En een grens ken je niet....

zojuist geplaatst door FrisseBries

Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@43 Misschien vallen de meesten IRL wel mee. Zij zullen in ieder geval hun echte mening niet snel bij de koffieautomaat van de baas ventileren....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Migratie geen prioriteit meer, klimaat nu wel. Wil de VVD niet gewoon een volgende kabinet-Rutte (maar dan zonder Rutte)?    - Wynia's Week

Als de immigratiestroom niet aan banden wordt gelegd is het Kabinet al gevallen nog voordat het werd geïnstalleerd!...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

sockknitter
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

@4In die schepen ziiten ook produkten voor Nederland....

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

eh
Mysterie eindelijk opgelost: op deze plek hingen uit Afrika vertrokken mensen 20.000 jaar rond voor ze verder gingen

Had vannacht al bijna een reactie klaar, maar toen de tekst verdween ben ik maar naar bed gegaan.Niet dat er zoveel instond het ging om mijn...

5 minuten geleden geplaatst door eh

FrisseBries
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

En zo zien we maar eens hier: de meerderheid heeft niets met Nederland. Ondanks wat ze zeggen. ...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

@2 Inderdaad, we moeten ons er niet mee bemoeien. Maar ja, ze bemoeien zich wel met ons......

5 minuten geleden geplaatst door RobP

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@3 Dankje nog wat meer bewijs voor op de aangifte....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@2 Ik zie het ja nouja dat mag natuurlijk niet geplaatst worden van YT is ongewenst?...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Playing With Big BoobsSaree Sex Videos HdHindi Lesbian XxxErotic Sex Movies OnlineLila Hayes Casting CouchHindiaudio PornHindi Sex CoGwin GwizXxx TiotokSpanck BangPunjabi PirnエロマンガBlacked .com PornAssistir Filmes Pornográficos Grátisسکس مامانChantel Jeffries NudeSia Wood GloryholeJapan Xnxx ComFitgirl PornBracil PornGangbanged XxxWww Xxx New Video ComAva Addams 4kNepali Sex Pari TamangBaruto Porn GameSex Video ChutkuleBig Boobs EatingSouth Indian Actors SexQuarantine SexSexiest Anime NakedSexing JapanGreen Eyes BlowjobFull Hd Porn MovieTiktok PorncompilationProsatute PornSs Bbw XxxBbw R34Boyfriend Sex VideoBlonde And BbcDiana Heaven PornNude Tamil Aunty VideosGirlsway PornBridget MonetGif RedditSites De Filme PornôRuby Red NudeGlory Hole VideoaAnushka Hot NavelBhabPorn Crystal ClearLeolulu FoursomeMegan FoxxxPorn Videos BangbrosAriella Ferrera PovPorn Black PplXxoxYaranaLinandlunaJasmin PornNativr American PornIs Rubmaps LegitMosca RossaIndian Porn Sex HdBrazzers BtsAwards For Porn StarsHentai ParadaiseCumshow VideoClit RubbingMia Khalifa First Time XxxSssniperwolfpornMom Knows Best PornWww Fuq Tube ComEscort Trans LyonPornou NacionalCom Xx VideoStacie From WifecrazySydney HailIamjasonluvMelanie Hicks MomAnal Big HoleDesi Stage Nude DanceI Poren TvPorn NakBangla ChodaRecording Dance SexSexyvdeioHollywood Sex CinemaCrissy Moran PornFree PoernVoyeur HausePorn Wife HomemadePorn MangasCelebritymovie ArchiveChatzy SexchatPorno AsiaPorntransVanera X PhotosNew XnxxSexy Girl NakedThe Huns Yelloe PagesXxx LisbeanJaimeefaeUnder The Skin Scarlett Johansson NakedXxx Videos Hd SexMaid Sex ComBarbie Videos Tamil3d HugetitsLiz Katz LeakBeautiful Shemale PornPorn Fill HdPorn Tube JapanesPornode ColombianasSolo Bbw SquirtPorn Sexy HindiXxxfreepornXx Indian Sexy VideoTelugu Heroines Nude VideosBlackraw FullFree Porn BrazzetsReallifecam CamaradePorno ProstituéeThaai PornVegina VideoFull Porn Videos FreeNikkita Lyons NudeShantae PornPorn ConversationPornodromTibesafariNude Families On The BeachHot Sexy KoreanAlura Jenson Sexy VideoUllu Tadap WebseriesNew Malayali Sex VideosTelugu Heroine Sex DownloadZoya Rathore LesbianZoe Zimmer PornDiaper Gal PornPornocaseros GratisSexo Gratis PornBest Amateur Porn VideosHuge DildosOld Man XvideoKajal Real SexEnglish Movie Hot SceneSksi VideoHindi Blue FlimsConnie Loves Huge CocksPussy Rubbing TogetherDeepthroating A Monster