door ontken in Binnenland  ·  78 Reacties

  • 34
  • 1044x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nederland weer voor de Nederlanders. Zeg niet dat dan nooit meer gebeurt.
Maar in ieder geval minder. minder. minder question
Oke geleend van Geert. maar hij heeft gelijk

0
51 Uitede aka Espede

@41 : meestal niet, anders had je nog de kans ze te pakken. Je ziet dat ze weinig moeite doen zich te verbergen. Met dat gepinde geld gaan ze bliksemsnel over de grens, om daar weer hun slag te slaan. Vaak zijn het bendes. En vaak moeten ze een deel van de buit afstaan voor dekking en/of een snelle aftocht.

2
52 Ness

* Verwijderd door de redactie *

53 Captain Hero

@48 : je kunt de religie niet aan de koppen aflezen hoor. Ik denk dat dit Poolse meiden zijn. Noord en Oost, aan de gezichten te zien. En mi geen moslima want ze dragen dat hoofddoekje zoals westerse vrouwen die dingen draperen als het moet. Geen moslima gaat zo rondlopen. Een hoofddoek is een kledingstuk met gebruiksaanwijzing, dit zijn stomme sjaaltjes met rafeltjes.

5
54 Ness

Zijn ongetwijfeld criminele allochtonen, zien eruit als oostblok "dames". Zo te zien zeer bedreven in het stelen en oplichten van oudere medemensen.
Doordat deze stelende en rovende bendes vrij door de EU kunnen 'reizen' worden deze vast niet bij het 'hoofddoekje' gevat! Zijn allang weer verdwenen en gaan verheugd door met deze praktijken, niet omdat het moet, maar omdat het kan met open grenzen!

1
55 Widaan

@55 Soms is Europese samenwerking handig als info over de daders uitgewisseld kan worden dan kunnen ze elders in de kraag gevat worden en uitgeleverd worden.

0
56 21st Century Guy

Misschien een bruikbare tip die ik voor mijn oude moeder heb ingevoerd, een 2e rekening geopend met een extra pinpas, bedrag op de rekening 200 euro, opname/betaal mogelijkheid 100 euro per dag, genoeg om dagelijks boodschappen te doen, met weinig risico. Rekening is van een andere rekening gemakkelijk thuis aan te vullen, en deze gegevens heeft ze dus niet bijzich/nodig bij het doen van haar dagelijkse boodschappen.

0
57 Roy-050

@2 "Stelen van ongelovigen mag van Allah."

Dat beweren sommige Moslims, maar dat is onzin. Zie: https://islamqa.info/en/14367

"No one is unaware of the fact that stealing is a major sin, for which Allaah has enjoined the punishment of having the hand cut off. Sharee’ah makes no distinction between the wealth of a male and the wealth of a female, or between the wealth of a minor and the wealth of an adult, or between the wealth of a Muslim and the wealth of a kaafir.
(...)
When a Muslim enters dar al-harb (the non-Muslim lands) on peaceful terms, and finds himself in position to take something of their wealth, it is not permissible for him to take it, whether it is a little or a lot, because if he is safe from them, they should be safe from him.
(...)
It is not right for a Muslim who is on peaceful terms with them to betray them, because betrayal is haraam. The Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) said: “Every betrayer will have a banner by his backside on the Day of Resurrection, by which his betrayal will be known.” If he betrays them and steals their wealth, and brings it to the Muslim lands, it is not right for a Muslim to buy from him if he knows about that, because he has obtained it in an evil manner, and buying from him is encouraging him in that, which it is not right for the Muslim to do."

2
58 yadasampati

Bij ons in Goes (Zeeland) was het een oost Europese bende een week geleden. Er was een vrouw bij met een grote boezem zei de politie in het signalement. Pincode afgekeken. daarna laat er een geld vallen. en als je het dan in je portemonnee steekt ben je hem kwijt.

0
59 Jan met de korte achternaam

@56 Hij heeft het over open grenzen, niet over Europese samenwerking .

1
60 B55

@59
ben je dan die grote boezem kwijt?

1
61 t.rap.er.niet.in

Lichtgetint ?
Of moet ik eerst het artikel lezen?

0
62 Natayo the Bobcat

@22 Het komt juist doordat ze de hele dag op hun knieën naar Mekka liggen... daardoor hebben ze geen tijd om te werken!

0
63 Topperz

Daar heb je ze weer hoor, dezelfde mensen die altijd betrokkenheid van moslims moeten ontkennen.
Zouden ze ervoor betaald krijgen of zijn het zelf gewoon bekeerlingen die hier taqqiya uit komen voeren?

1
64 3C 33 20 4E 4C

@58 Dat zijn waarschijnlijk oudere verzen uit de vreedzame Mekka-tijd. Er zijn ongetwijfeld latere verzen uit de Medina-tijd die dit overrulen. Zo werkt de koran namelijk. De meeste witmensen weten dat niet dus die zijn makkelijk te misleiden met de vredesboodschap.

1
65 Dune

Zo zie je maar weer dat een hoofddoekje en lief onschuldig gezichtje bij moslima's geen garantie is voor een keurige opvoeding. Sommige boze tongen zullen wel beweren dat diefstal van kuffar juist onderdeel van de opvoeding is.

1
66 Dune

@65 Voor de volledigheid: de koran is niet chronologisch maar op lengte van hoofdstuk gesorteerd, het langste hoofdstuk eerst. Hoofdstuk 9 is het laatst geschreven. Als je dat leest dan weet je genoeg.

1
67 Dune

@67 Inderdaad. De koran is niet chronologisch van opzet zoals de bijbel. De vreedzamere korte verzen zijn geschreven in de begintijd van Mo in de periode van Medina. De gewelddadige intolerante langere verzen later toen hij stevig in het zadel zat in Mekka.

Koran 2:106: “Wat Wij ook afschaffen van een vers of doen vergeten, Wij komen met iets beters dan haar of haar vergelijkbare". Hierdoor zijn de vreedzame teksten ongeldig.

Moslims wijzen vaak op de vreedzame teksten, maar ze weten ondertussen verdomd goed dat die niet meer gelden.

1
68 Hans Brinker

Het kan soms heel simpel zijn om een pincode te bemachtigen.

Kijk eens bij een supermarkt, of er een spiegel boven je aan het plafond hangt om te comtroleren of er nog boodschappen in je kar liggen.

Wanneer men pint, kan elk persoon met een smartphone de beweiging opnemen die je maakt om je pincode in te drukken, hierna rolt men je en je bent je geld kwijt.

Denk je dat dit fantasie is, kijk eens bij je supermarkt of er een spiegel aan het plafond hangt bij de kassa, ken er meerdere!

0
69 garriet

@45
"wij nuchtere Nederlanders" schrijf je, maar ik wil eerder zeggen " wij laffe Nederlanders"

Ik heb mijn twijfels of het wel moslims zijn , Denk ook eerder aan oost europa.
@57
Een heel goed idee vooral voor oudere mensen.
Alleen Jammer dat het toch op extra onkosten neer komt omdat een ander zijn vingers niet uit andermans zakken kan houden..

1
70 pica pao

@69 Kan wel zo zijn, maar toch zijn het vooral allochtone vrouwen die je ziet pinnen bij Opsporing Verzocht.

1
71 Dune

Natuurlijk weer onze import Nederlanders wie anders, tuig kutvolk

0
72 knorkokkie

@70 wat die extra kosten betreft valt dat wel mee (ca. € 4,00 per maand), het gevoel dat ze niet met grote plasticgeld bedragen over straat loopt, is voor haar en ons een veel groter veiligheidsgevoel en veel belangrijker
Ik verbaas mij nog steeds dat er vele ouderen zijn, waarbij het mogelijk is binnen een korte periode zo gemakkelijk grote bedragen zijn op te nemen/pinnen.

0
73 Roy-050

Eerder dit jaar, en dan het hebben over begin september. Het is nu begin november! Dus oud nieuws! Next!

2
74 Een hardwerkende ZZPer

Kun je toch zo zien dat het Russinnen zijn.

0
75 niet-alles-geloven

Kun je ook zien hoe stom die hoofddoekjesdragers zijn.

0
76 niet-alles-geloven

@15 Wel eens een aflevering van Opsporing Verzocht en dat soort programma's gekeken? Zonder uitzondering gaat het in 90% van de gevallen om importvolk dat over het geheel genomen een minderheid vormt. Ze zijn zwaar oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Er zijn wijken in grote steden waar meer dan de helft van de jongeren in aanraking met de politie is geweest vanwege geweld, diefstal, vandalisme, aanranding, en noem maar op. Maar slaap gerust verder hoor...

0
77 Akiron

@57 : .... Uitstekend idee! Bedankt. +++++

0
78 Snowflake

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

3 minuten geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

3 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

4 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Niks bedreigends aan de woorden van Baudet. Ik zie het probleem totaal niet. ...

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@8 O.a. van Cultuur onder vuur....

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14Nee, dat zeg ik toch?Maar waarom doen Al-Jazeera en The Rights Forum dat dan wel?Doe gewoon hennig aan. De 'Joden' kun je altijd no...

7 minuten geleden geplaatst door Malinois

maarten1234
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

misschien moet het elftal zelf 2 goaltjes neerzetten en met hun eigen mensen wat tegen elkaar ballen trappen; voor biologische vrouwen is het so...

12 minuten geleden geplaatst door maarten1234

DikkeTor
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@23 Het zo wel heel Xenofobisch zijn als je je kansen niet afstaat voor mensen van kleur XD...

18 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
New Bangla X XNaked PlayFaproulleteBig Boobies PovMom SexSunny Leone Xxx Hot VideosPussy EatingCocochat.frFranceska JaesTeen NsfwEdony AnalBdsm AsiaBonnypornJoi TeasingTrasngender PornKare Marley PornColage OrgyBig Tit CelebritesWscort AlligatorVer Vídeos EróticosDante ColleX V I D E OXxx Pictures OfXnxx MiyaFree Hd Pron VideoCzech Massage VideosDise X VideoPorn Actress NameLilmochidoll LeaksGorgeous Indian PornStep Daughter SeducedFlash Porn GamesStripcchatPorn VergingNew Bangla ChotiXx Image VideoHoney Trap MovieBlack Older Women PornDee Williams Lulu ChuWinterxxdollDaryl Hannah NakedBrother And Sister Real PornWonderdadsHentai FaceXnxx UnexpectedJanet Mason EscortStepmom HentaisDebby Ryan LeakedXxx26I Like Vagina CamillaMrspoindexter Onlyfans LeaksMalayalam Blue Film Malayalam Blue FilmLive Sex Porn VideoWww Xxx Hindi Video HdXnxx GratuitPorn CartooneMs Sethi HotVr FootjobBj JoiJungle Blue FilmJenna Haze DpHot Blonde PornstarsGif Nude TitsLadyboys PornBig Titty WhiteNeha Kakkar XxxAva Addams EpornerJennifer Lopez Sex SceneIndian Sxey VideoBen 10 PornaCuckold CryingBest Twitter NudesC 21 HentaiSouth African PornstarAmoung Us PornNude SketchXnx BoudiMichellsnylonsLatinpornoRarpg TorrentNfl Cheerleaders NudeTara Reid PlayboyPornstar Stormy DanielPorn YoungoldAnasuya Nude PicsFirstbornunicornBollywood Actress Xxx VideosSexy Hindi Movie Full HdHot Sexy Nude Girls VideosPronsideMalayali X VideoPorn Of BossFree Anama Porn.pornhubHot Hd XnxxBrazzers LongFree Strip GmesPorn.indianBoudi Xxx VideosGroping PornhubMalayalam SexstoriesPorn IdXd PornerAnime SexualJapanese Daughter PornFamilystrokes PornDfwknight PornPussyxxxMilf Flashing In PublicJuicycuntsXxxxmoviesBridget B StepmomPorn Free Porn TubePor Dinero PornShraddha SexTiktok LeakedBigfuck. TvSpankbang PmvSex VidioMia Khalifa Full Hd PornPorn ChainaHot Porn GamesMessage PornWorld Records In PornChudai Video DownloadZzz PornKatrina Jade AnalThicassdaphneUrsula SuarezHot Boys FuckTeentabooNuaghty JadeBest Pron SitesMidjourney PornXnxx BdXxx Porno FrancaisSoft Porn PornPor No BlackPorn Gratis OnlineMelissa George NudePehli Raat Ki ChudaiTante GirangAnime NippleBig Booty PornAnya Taylor Joy NudeHot Lesbian SexualMolly Eskam OnlyfansBrezeers XnxxXxx BoopsVideos Pornos Interraciales