Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 2 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Roddelpers overtuigd: Gomez en Bieber weer samen

Een haat-liefdeverhouding: zo zouden we de relatie tussen Selena Gomez en Justin Bieber het best kunnen omschrijven. Waar de twee nog niet zo lang geleden enorm met elkaar in de clinch lagen, zijn Gomez en Bieber recent weer samen gespot. Saillant detail: twee dagen geleden werd bekend dat het uit is tussen Gomez en zanger The Weeknd.

Hun drukke schema’s zou de reden zijn voor de breuk tussen The Weeknd en Gomez. „Het was erg moeilijk om elkaar te blijven zien terwijl hij op tournee was en zij filmde in New York”, meldde een bron aan People. Gomez en The Weeknd zouden nog wel contact met elkaar hebben.

Lekker fietsen

Of The Weeknd na het zien van foto’s die woensdag zijn gemaakt nog steeds staat te trappelen om contact te hebben met Gomez is maar de vraag. Gomez werd namelijk gespot samen met Bieber, terwijl de twee schaterlachend een fietstochtje maakten in Los Angeles. Een voorbijganger maakte na afloop een kiekje van de achterkant van het koppel, terwijl zij arm in arm lopen en Gomez liefkozend haar hoofd op Bieber’s schouder legt.

https://www.instagram.com/p/Ba9g9o-DRDM/

Ook werd Gomez later gesignaleerd bij het huis van Justin Bieber, nadat ze een ijshockeytraining van de zanger bezocht had.

https://www.instagram.com/p/Ba-rpp4jYXR/

https://www.instagram.com/p/Ba-rXlND6G0/

Bieber nam eerder weer contact met Gomez op nadat zij bekendmaakte dat zij in de zomer een niertransplantatie had ondergaan. Zij kreeg deze ingrijpende operatie na de gevolgen van de ziekte lupus, een auto-immuunziekte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.