door Febee in Buitenland  ·  30 Reacties

  • 7
  • 682x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Blanke Amerikaan, dus zal wel nauwelijks tot geen aandacht krijgen van Trump. Hij besteed nu ook al meer Tweets aan de haatbaard die eergisteren 8 mensen omlegde, dan hij aan de grootste shooting in de geschiedenis van de VS heeft besteed. Dat was voor hem ook niet politiek interessant genoeg.

Het schrijnende is dat shootings gewoon voorkomen kunnen worden. En dus juist een belangrijk politiek punt zouden moeten zijn. Een haatbaard die een auto als wapen gebruikt kan je nagenoeg niet tegenhouden.

11
1 Gewoon een student

Weer een terrorist. Alleen een blanke.

5
2 sockknitter

Dan ben je toch blij in Nederland te wonen met veel strengere wapenwetregeling , moet er niet aan denken dat er ooit een politicus voor elkaar krijgt wapens vrij te geven in Nederland al zeker niet met het huidige klimaat.

4
3 MarcusCole

Heeft Trump hiewr al wat over getwitterd? Gaat hij nu strengere wapenwetten invoeren? Nee, natuurljk niet. Trump is zo hypocriet als het maar zijn kan.

9
4 TedjeR

Hopenlijk kan de politie hem snel te pakken krijgen, voordat hij in een andere supermarkt weer kan toeslaan.

0
5 Marrie

@1 "Blanke Amerikaan, dus zal wel nauwelijks tot geen aandacht krijgen van Trump".

Logisch. Dit is een Amerikaan. Hier kan Trump weinig tegen doen. Hij mag niet naar Gitmo en mag niet het land uitgezet worden. Dit shootings horen er nu eenmaal bij in de VS. Gewoon oppakken en een paar jaartjes de cel in. En het daarna er niet meer over hebben. Doorgaan met leven.

Maar die moslim die een aanslag pleegde is een buitenlander. Als hij niet in de VS was toegelaten was die aanslag niet gebeurd. Die aanslag had dus voorkomen kunnen worden. En daar heeft Trump dus kritiek op. Dat mensen van 'buiten' een aanslag plegen.

9
6 Winston Churchill

@6 Dit is een grapje toch?

11
7 Gewoon een student

@1 Je kan ze niet importeren. Deden we al decennia lang.

9
8 solidsteel

@1 Dit is een grapje toch?

7
9 solidsteel

@7 nee het zijn feiten. Je kan een autochtone Amerikaan niet uitzetten. Die is in de VS geboren. En misschien was hij wel ziek. In combinatie met de Amerikaanse wapenwet kan zo'n shooting weleens voorkomen. Is niet leuk, maar dat hoort er nou eenmaal bij in de VS.

De moslim die gister een aanslag pleegde is een allochtoon. Die aanslag was gemakkelijk te voorkomen. Gewoon geen moslims meer toelaten, zoals Trump graag wil. Helaas houden de ongekozen rechters het plan van de gekozen president Trump dit tegen.

8
10 Winston Churchill

@6 @8 De dader uit Oezbekistan is pas geradicaliseerd in de VS. Hij is dus niet als 'radicaal' geïmporteerd. Daarnaast, zoals ik al aangaf, dat een Jihadi in een auto stapt en op mensen inploegt valt nauwelijks te voorkomen. Tenzij je een rijverbod voor moslims wilt gaan instellen. Maar dat is discriminatie.

Jihadisme is sinds 9/11 maar een marginaal gevaar voor inwoners van de VS. Er vallen daar echter wel jaarlijks gigantische aantallen doden, allemaal door het idiote wapenbeleid dat ze daar hanteren. Geboren Amerikanen hebben hier een heel groot aandeel in. Dit valt absoluut te voorkomen. Kijk maar naar de maatregelen die Australië heeft genomen. Trump zal echter echt niet tegen zijn vriendjes bij de NRA ingaan.

Nonsensical rifle addiction:


Echt een ziekte waar te veel Amerikanen aan lijden, en sterven elk jaar opnieuw.

10
11 Gewoon een student

@10 Dus wanneer Trump stopt met het binnenlaten van moslims, kan een moslim die 7 jaar geleden het land is binnengekomen geen aanslag meer plegen? Oja, klinkt logisch...

10
12 Gewoon een student

@10 alle Amerikanen zijn immigranten, behalve de inheemse bevolking, dus leg uit?

5
13 Tussenderegels

@12 nee tuurlijk niet, de moslims die er nu in de VS zijn moet je allemaal goed doorlichten en bij gerede twijfel uitzetten naar land van herkomst.

5
14 Winston Churchill

@1 en @2
Je moest je schamen om blijdschap te laten zien nu de dader een blanke huid heeft!
Waar is nu het medeleven voor de slachtoffers en hun naasten gebleven!

7
15 Jan met de korte achterlul

@13 onzin. Dit zijn allemaal nakomelingen van de immigranten. Alleen de eerste generatie kan een immigrant zijn. De rest is in de VS geboren, dus Amerikaan.

De opa van Trump is een immigrant. De vader van Trump en Trump zelf zijn in de VS geboren, dus gewoon autochtone Amerikanen.

5
16 Winston Churchill

** gebruiker verwijderd **

@15
Dat wordt zorgvuldig door populisten de nek omgedraaid door hun polariserende standpunten: je bent voor of tegen (iets). Ben je van 'de andere kant' dan ben je voor populisten een landverrader etc. Dat conflict wordt daarmee groter gemaakt dan het leed van de slachtoffers. 'Hapklare brokken' zijn een indicatie van dat verschijnsel.

17 verdwijderd21

@13 Het zijn allemaal (nakomelingen van) immigranten alleen de first tribes uit Noordelijk Azië kwamen een 15.000 jaar eerder dan de mensen uit Europa,Afrika,Latijns Amerika,Oost Azië,Zuid Azië etc.

1
18 21st Century Guy

@15 Waar toon ik precies blijdschap? Maar ik geef je verder gelijk, een blijk van medeleven had er misschien wel van af gekund.

De overige +- 30 doden die vandaag nog zullen vallen door vuurwapengeweld in de VS halen helaas het nieuws nieuws niet eens. Is niet interessant genoeg want het gebeurt daar elke dag. Waar is het medeleven, de collectieve verontwaardiging voor hen?

Nee.. doden zijn in Amerika alleen relevant wanneer ze met bosjes, of uit naam van de Islam vallen. Ze blijven zo angstig naar exterieure gevaren kijken, terwijl het grootste gevaar voor de Amerikaan, de Amerikaan zelf is. De NRA, de republikeinen, en alle hillbillys die het 2e amendement in stand houden.

5
19 Gewoon een student

@19 Eerst het mogelijke doen en aanpakken . straks de rest.
Niet andersom , dan krijgt de islam en aanhang vrij spel

2
20 chouffleur

@11
" De dader uit Oezbekistan is pas geradicaliseerd in de VS. Hij is dus niet als 'radicaal' geïmporteerd. "

Link?

5
21 Lias

@6 Vreselijk dat Trump weinig tot niets kan doen aan jaarlijks 10000 doden door in de VS. Waarom kan hij dat niet? Of wil hij het niet.

3
22 Arthur Dent

@22 door vuurwapens natuurlijk

1
23 Arthur Dent

@11 De dader uit Oezbekistan is pas geradicaliseerd in de VS.

is er een verband dan tussen radicaliseren van moslims en het zich in de VS bevinden ?
Zou de dader niet geradicaliseerd zijn dan als hij zich in Oezbekistan bevond ?
De dader is geïnspireerd door isis en dan maakt het niet uit waar in welk land hij zich bevindt , internet kent geen grenzen .. Als hij zich in Oezbekistan zou bevinden zou hij eveneens geïnspireerd zijn door Isis . Veel Oezbeken in Oezbekistan zijn geïnspireerd door isis .

2
24 Olivia

@1 Een haatbaard die een auto als wapen gebruikt kan je nagenoeg niet tegenhouden.

Wat wilt u daarmee zeggen ?
Moet er aan terroristische aanslagen geen aandacht worden besteedt omdat die aanslagen toch niet tegen te houden zijn ? Waar slaat dat op . Moeten we er ons bij neerleggen , geen aandacht aan besteden terwijl deze extremistische aanslagen gepleegd door radicale islam tegen ons allen is gericht .

@19 Nee.. doden zijn in Amerika alleen relevant wanneer ze met bosjes, of uit naam van de Islam vallen.

U doet het voorkomen alsof dit gegeven alleen relevant in Amerika zou zijn terwijl dit speelt in vele landen .
Hier hebben we een verbod op het houden van wapens , er vallen hier evengoed bijna dagelijks doden door kogels .
Zou er in Amerika een wapenverbod komen dan werkt dat criminaliteit in de hand , daar waar de crimineel bewapend blijft en makkelijker slachtoffers maakt zal de gewone burger zich niet meer kunnen verdedigen .

2
25 Olivia

@3 en of die strenge wapen wet veel helpt in Nederland
Worden er de laatste jaren genoeg mensen met wapens omgelegd ,dus wet werkt niet 100 %

1
26 eoghanfeehily

@26
Het zijn dan ook vaker criminelen die zich bewapenen , die houden zich zo wie zo niet aan de wet .
Daar waar veel Amerikanen in nood zich kunnen en mogen verdedigen door middel van een vuurwapen , kan de Nederlander in nood vaker zich zelf niet verdedigen , en is hulpeloos uitgeleverd aan een iemand die hem na het leven staat .
Zeker vallen er door de Amerikaanse vuurwapenwet eerder en meer doden , maar het spaart ook levens , vooral iemands eigen leven in nood

Zoals die juweliersvrouw die haar man in nood verdedigde door beide overvallers neer te schieten , zonder bewapening had ze haar man en zich zelf niet kunnen verdedigen .

1
27 Olivia

@22 Omdat het geen verschil gaat maken. Je kan beter de oorzaak behandelen ipv de symptomen.

1
28 solidsteel

@26 Blijkbaar kunnen in Nederland alleen de verkeerde aan grohe geschut komen, als bv de mocromaffia..
Die lopen met ak 47' 's over straat, of de afgelopen tijd in Blerick meerdere doden door een ruzie tussen Antilianen en Turkse criminelen. .

1
29 Xmod

@10 Uw "logica" volgend : geen moslims,Europeanen en Afrikanen toelaten naar Amerika daar voorkom je moorden mee.

1
30 21st Century Guy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Benzardi
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

Heeft kabouter Plop al gereageerd, op deze moordaanslag. 😁 @1Zeker een stel idioten..................................... waarom?...

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@17 Op de persoon spelen. Gemeld. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@14 De dokter heeft het uitgelegd en de apotheker heeft het gebruik toegelicht.Er is ook een uitgebreide bijsluiter.Wat begrijp jij niet a...

4 minuten geleden geplaatst door Querido not

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@14 En wat gaat er nu gebeuren, behalve dat jij even een blij momentje had met melden/verraden? 🤣...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@12 Dat zal je nog wel eens vies tegen kunnen vallen.Zijn opvolgers moeten dan nog beginnen met stelen dus zullen ze weer handel moeten kunn...

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Jaap van Dissel benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau

Knap. Een hele prestatie. ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

Alles wat rechts is noemen ze populistisch bij Joop 🤣...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Steeds meer mensen hebben een motorfiets, vooral 65-plussers

Dan zal het aantal verkeersdoden onder ouderen drastisch toenemen. ...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@13 Uit Wikipedia, de vrije encyclopedieLulletje rozenwater (soms ook gespeld als lulletje rozewater) is een bargoense uitdrukking voor een ma...

12 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@10 @11 Wangedrag: beginnen met schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Porn See MoreTeens Anal LoveIndian Story Sex VideoOrihime PornForcedsex PornJackerman HentaiBoobscruise51 风流Pornfd FemdomWwannonceSexetageNegra Novinha NuaBlonde Teenagers PornEmilia Clarke SexyPornraceNabiles PornSexiest Naked MenClover Baltimore AnalAmcıkOdia Fucking VideoFat Puusy PornWww Xxx Video Download ComChristian Applegate NudeKelsi Monroe Abella DangerNhentai DoujinshiLolakoi1Brandi Love Full MovieHollywood Adult Xxx MoviesBest PornstarsXenoblade HentaiXxnn Com VideoJessica Henwick NakedFit BabesThreesome Sex PornAndroid 18 SexViolet Myres PornHelpless TeensVenus Vera PornSanni Leone Xxx.comYushy AnalSummer Soderstrom PornHentaigangYoga Class XxxSexy Teen Porn VideosHindi Sex SoundVideo Bokep IndonesiaAndy Castle Scott DemarcoHookers On VideoCoreanos PornCruella.morgan NakedNaked Lost A BetJapanese Nude WomenNepi StoriesNude Nuns With Big GunsHinata NaketDragon Balk Z PornCzech Hunter Full VideoXxx ComingCummy FootVibrator TortureHardcore Lesbine PornMandy Myse PornJoi Tara TaintonComic Porn FamilyDeep FakepornGranny 3Jennifer Ponce Only FansOld Sex ComLove Sex ComHot Bf PictureBlonde Sexy NakedVillage Home SexJapanese Boobs Press VideoFree Hot Mom PornHot Cartoon PornosBlackmonsterterrerCheap Sex DollMy Hentei ComicsPorn Blowjob'sMale Strippers Near MeXxxx India HdFakedrivingschool PornForestfayeeEating Anal Cream PiesKareena Ki SexyMassage Parlour PornGame Of Thrones NudesLesbian Jap PornMilfdeepthroatLisa Simpson NudeWalker Nudeбонга камSite Pornographie BlackSweetolivia19Hd Quality Porn VideosMia TitsUncensored Japanese BlowjobsExtrimetubeNaked StrippersMovies About CuckoldingBig Nips NudeNina DolceVintagestripteaseFukking VedioSunny Lenoe XxxFootjob SleepingAdelleunicornBig Boobs Sex MovieBig Tits Hot Woman日本a V网站Rimming SexAmerican Family Sex VideoNaomi Ross PornFreeuse WifeAlexi FawksRechal Steel MomPorn Star CompanionCameraprive GratisHolly Body PornSister Porn HindiKarla Lane PornPornhub HomeSunnyleonsexvideosAunty Sexy Porn VideoPeliculas EroticaxNaked Woman BoobsGranny SwallowsJordan Joseph PornInstagram Live NsfwBuscar PornDesi Bengali XvideoDesi Lund ChusaiMilamalenkov OnlyfansAsslick VideosSexy Nude BeachMoney XxxHot Aunty Nude VideoX Sex VidBrazzers Sunny Leone VideosMature CrossdresserpornMrs Increible PornLasirena69 BabysitterSite PornôsPornos InsestosNaughty Nurse PornSaicenaoVideo Strip PokerSofia Ansari VideoTeenstrandedLydigh0st