door Havermout in Buitenland  ·  34 Reacties

  • 7
  • 680x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Overal russen .. en wie let er ondertussen op de islam ?

15
1 chouffleur

Aan Rusland Complotdenkertjes geen gebrek...

9
2 Congo

Lol. De Britten hebben zich een brexit aan laten praten door Conservatieve Amerikaanse denktanks, media magnaten en de Russen.

Dat krijg je er nou van als je je land zo kwetsbaar opstelt.

2
3 d6072b01

Heerlijk, oude tijden herleven. De Russen zitten weer overal achter. 40 jaar terug in de tijd. De Chinezen zijn zich al aan het warmlopen zeker.

5
4 Vandeprinsgeenkwaad

Juist de russen hebben flinke eigendommen in london , naast de arabieren..
Wat zou het belang dan zijn ?

9
5 chouffleur

Men kan maar niet geloven dat mensen uit eigen vrije wil daadwerkelijk op Trump of voor een Brexit zouden kunnen stemmen.

12
6 Spraypaint

@5 Opbreken van de EU als machtsblok. Ligt nogal voor de hand.

1
7 d6072b01

@5 , “Wat zou het belang dan zijn ?”

Een verdeeld Europa is voor Rusland vele malen beter dan een verenigd Europa.

Dat is nou toch niet bepaald rocket science.

3
8 Weet geen naam

@6 Net als dat de brexitters niet wilden geloven dat het vooral minder opgeleiden waren die voor brexit waren, terwijl hoger opgeleiden voornamelijk voor remain waren.

Totdat dat bevestigd werd door de statistieken question

2
9 d6072b01

@5 Poetin die door velen , als een soort van heilige word verklaard op dit forum , heeft meer dan genoeg nut met een Europa wat zwak en instabiel is , en een beetje Poetin , kijkt met verwondering terug naar de hoogtij dagen van de Sovjet Unie toen ze heel Oost Europa nog onder controle hadden.

3
10 MarcusCole

Tuurlijk als de moralisten de uitkomst niet bevalt,wijzen ze gelijk naar 'de russen' iedere vorm van zelfreflectie is hen vreemd

8
11 Hangingmen

@10 Ik kan het Putin niet eens kwalijk nemen. Het is in het belang van Rusland (in ieder geval op dit moment). Ik neem het eerder mensen als Cameron, Farage en Boris kwalijk.

2
12 d6072b01

@11 Er was eerder al wat te doen om het sponseren van de Brexit campagne door Amerikaanse partijen. Feit blijft dat de Britten zichzelf vet in de voet hebben geschoten door buitenlandse partijen zo laagdrempelig toegang te geven tot de kern van hun politieke besluitvorming.

0
13 d6072b01

@10 Ik wist niet dat er ook al landen uit de NAVO willen stappen. Vertel.

8
14 Dune

@13
"Feit blijft dat de Britten zichzelf vet in de voet hebben geschoten door buitenlandse partijen zo laagdrempelig toegang te geven tot de kern van hun politieke besluitvorming."

Volgens mij hebben ze juist daarom besloten de EU te verlaten...

7
15 Hangingmen

@15 De beslissing om al dan niet te vertrekken hebben ze uit handen gegeven. Bijzonder, voor een land dat zo graag soeverein wilde zijn.

1
16 d6072b01

Het is wat met die Russen ik denk dat het klimaat probleem in de wereld ook door Poetin komt denkt u ook niet.

4
17 welofniet

@5

Uiteentrekken van de EU, Rusland is feitelijk internationaal een kleine speler, de EU met haar economische macht is een kracht van formaat en kan het de russen economisch heel moeilijk maken, wat is er nu mooier dat de oude tijden van kleine natiestaatjes herleven en waar jij weer een vergelijkbare economische macht bent. Dan ben je veel vrijer om te handelen. Geopolitiek 2.0

De Russen willen het liefst weer naar de Realpolitik van Von Bismarck, waarbij de relatie van de buurlanden onderling slechter wordt, waardoor je je eigen nationale agenda beter kunt afwikkelen

4
18 DaStef

@14

Militaire macht is niet meer zo belangrijk, economische macht is dat wel, en laat de EU het grootste economische samenwerkingsverband ter wereld zijn.

5
19 DaStef

@6 "...Men kan maar niet geloven dat mensen uit eigen vrije wil daadwerkelijk op Trump of voor een Brexit zouden kunnen stemmen....."

+++++
Inderdaad, het Amerikaanse volk wordt door de 'verlichte linkse geesten' (democrats and liberals) zelfs hun vrije keuze voor Trump ontnomen..! Deze vrije keuze op Trump mag gewoon niet bestaan......zelfs dat wil men het volk niet toekennen of aanrekenen. Er MOET wel iets achter zitten waardoor 'het volk' misleidt of gemanipuleerd is......'Poetin'....'de Russen'.....

.....melodrama van de verontwaardiging bij politiek correct links....!

8
20 CoolMemories

Bovendien: HOE slagen Russische hackers er wèl in om miljoenen Amerikanen te manipuleren en, als in een onbegrijpelijk coma, af te houden van hun vanzelfsprekende keuze voor Clinton?!
Moet men zich niet verwonderen over het merkwaardige feit dat na jarenlange monopolie van mainstreammedia als CNN, New York Times, Washington Post, in weerwil van maandenlange intellectuele kritieken op Trump, persiflages, beschimpingen en alle moeite die men zich getroost heeft ter opvoeding en (politieke) correctie van het volk......miljoenen Amerikanen zich nu wel opeens zouden laten beïnvloeden door een vaag internetbedrijfje in St. Petersburg....?!?!?!

9
21 CoolMemories

@21 Eenvoudige lieden zonder veel eigen denkkracht zijn vrij simpel te manipuleren.
Een goed voorbeeld is cool, die in de waan is gebracht dat het gestoorde, arrogante en narcistische warhoofd Trump een genie zou zijn.

Als je sommige mensen dàt kunt laten geloven, dan kun je sommige mensen àlles laten geloven.

1
22 LanCaster

@20 en @21 Je gaat er in je vooringenomenheid helemaal aan voorbij dat het punt niet is wat de genomen beslissing is (Brexit en Trump). Dat is helemaal niet waar het over gaat.

Waar het over gaat is dat er buitenlandse partijen invloed hebben willen uitoefenen op het democratische proces. Dat is de aanklacht.

1
23 d6072b01

@21 Een nieuw verschenen rapport : https://www.apnews.com/3bca5267d4544508bb523fa0db462cb2

3
24 Crannbuidhe

@19 Voorlopig is de economie van Rusland veel kleiner dan die van Duitsland. Kleiner dan die van Frankrijk, Engeland of Italië en niet veel groter dan die van Nederland. Dus ook daar hoeven we niet bang voor te zijn. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_bnp

3
25 Dune

Maar was het bij de Brexit campagne niet zo dat beide partijen hun argumenten niet goed en rationeel aan de bevolking voorlegden?

Kun je wel onderzoek gaan plegen naar Russische inmenging ( lijkt erg en vogue vandaag de dag ) maar dan loop je je eigen rol in het geheel volgens mij voorbij.

1
26 TedjeR

@25 De Russische economie is een fractie groter dan die van de Benelux...

1
27 TedjeR

@21 En dan is nog de grote vraag: hoe weten ze dat Rusland en Sint Petersburg erachter zitten? Met een beetje VPN dienst kan je tegenwoordig volledig anoniem het internet op en duizenden accounts aanmaken die niet naar een land of IP-adres oftewel de maker te herleiden zijn. Sterker nog je kunt vanuit Nederland of Amerika duizenden accounts aanmaken die lijken te zijn aangemaakt vanuit Rusland.

1
28 Dune

@26 Klopt. Ze hebben het in eerste instantie gewoon aan zichzelf te danken. Probleem was ook wel dat het niet volgens de normale partijlijnen liep; bij zowel Labour als Tories waren er brexitters en remainers.

0
29 d6072b01

@28 Jouw vertrouwen in de anonimiteit van vpn is te groot. Het is inderdaad niet eenvoudig te achterhalen, maar met een beetje puzzelen met behulp van een supercomputer kom je er wel uit.

2
30 oeioeioei

@1 De islam is (nog) geen vijand, en je hebt altijd een vijand nodig, dus dan is het Rusland.

1
31 etymologie

@30 Oh, vertel mij eens hoe dat werkt? Ik heb het idee dat jij weinig verstand ervan hebt? Gok ik dat goed?

0
32 etymologie

@28 Zeker weten, en geloof absoluut niet dat @30 weet waar die het over heeft.

Ken genoeg zaken die mensen bedreigen, lastig vallen, chanteren via internet. Maar zelfs de FBI kan er niets aan doen.

Maar gelukkig weet @30 het wel, dan mag hij een email sturen naar de FBI, wordt hij vast rijkelijk voor beloond.

0
33 etymologie

De grootste invloed was het opperhoofd van de MSM, Murdoch. Zonder zijn mediasteun was de nipte overwinning een flinke nederlaag geworden. Hij deed niks illegaals maar met het gezeur van de Brexit kant over de MSM was het wel hypocriet.

1
34 Ketter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@35 Nee ouwe, je bent niet zoals je veinst de hoerenloper in Hawai-hemd, je bent eerder de rare oom die op feestjes eenzaam in een hoekje over...

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

GreyB
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@13"Het probleem is dat de gevolgen nooit in verband worden gebracht met de vaccinaties...."Jawel hoor, op de diverse sites worden bijwerk...

14 minuten geleden geplaatst door GreyB

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@33 Zat pas op het strand, veel Russen daar, de vrouwen zien er goed uit, zeer zorgzaam voor de kinderen en gemiddeld beter opgeleid dan menige ...

15 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

GreyB
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@33LOL..en zelfs dat betwijfel ik.....

17 minuten geleden geplaatst door GreyB

sockknitter
Man steekt zichzelf in brand voor rechtbank van Trump-proces in New York

De man is inmiddels gestorven....

21 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Emergency rooms refused to treat pregnant women, leaving one to miscarry in a lobby restroom

Vreselijk, dat zwangere vrouwen in de steek worden gelaten....

23 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@13Er zijn in de afgelopen 50 jaar ook ontzettend veel kinderen door de vaccins gestorven. SARCZe hebben een halve eeuw laten zien dat de va...

24 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Feldwebell
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@32 Jij begrijpt pas iets als je een Russische laars in je ballen voelt. Dat is wel duidelijk....

31 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@31 Wat bedoel je daar mee, is dat een soort soldatenjargon?...

33 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@106 Oh echt? Vermenigvuldigen met wat? Maar inderdaad, neem me niet kwalijk, het is 5,6%. Gewoon te vinden bij het CBS.https://www.cbs...

35 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
GaysexLesbian Sex StoryCute Boy XxxGuku .tuHermarphrodite PornSwitch BdsmAmateur NakedSexemoselHermosas PornHot Rosamund PikeTamil Nude ImagesDad Xxx MovieJasmine LotusWhat IspornhubVideo De Sexo Ao VivoGibis EróticoAssamese New X VideoGand Ki SexAnal Brother And SisterAdult Pornographic MoviePantyhose FootiobHetai PornoSex Hindi VoiceSekirei HentaiHuge African TittiesCojiendo Su MamaXxx Hd Vedio ComDeepthroat JapaneseNude ClipsMia Khalifa Hot SexyBangla Sex VideoDenise Austin CameltoeVídeos CojiendoTollywood Heroines XxxDicksuckedHayden Winters PornKim K Leaked SextapeNude Male CelebtitiesSquirting LezbosXmas PornDirty Tina PornStella LuzzLeeked PornUkchat AdultPorn Gay BoqueteVídeo Pornô De JaponesasRule 34 KeflaNatural Sex ComPorn Movie JpTik Toker PornSucking Gay BallsTamanna Xxx ComAngel White Porn StarDoggy Stlye PornBokep AvAnal & BetrayalJavgigaSkipthegames PaMilaazulIsland Boys BjX Video Hindi FilmCamila Palmer No Hands ChallengeCaught With PornDeep Throat CompletionBig Tity Porn StarsSa Sex XxxShemale Hd PornSister Blows BrotherAdultdvdemporeTik P O R NBest Tren PornFree Latina PornosBdsmsoutraHdxxxxxBlacked Hot ComXxx Nnn ComIndian Bf Hd VideoAbe MikakoFree Tran PornEbonyporn TubesXcidekGirls In ThongsXnxx Elsa JeanCreampie CockholdPorn VibratirCheating Sex HdIndian Teen Sex Videos HdExotic Sex PositionsXnhamsterسكس اباحيXxx Mom Son HindiIndian Old Man XxxRodeo PornMoaning FuckNicoline YikiKatie ThortonPornografia Gratis En HdTop Uk PornstarsHd Sexx ComDesi Sexy Video PornLokel X VideoWwe Leak NudeOlder Lady Sucks CockSuck The Big CockBellegraceNicole Scherzinger NakedBritney YoungNatalie.reynolds NudesThippy69Tatiana Maslany SexyWww Xxx Live Video ComDesi Kerala Sex VideosNaked LesibiansKaley CuoconudeJulia Anne LesbianXxx PictherFreeporn PicsSick JunkAsian Massage HandjobDirty Talk Mommy PornNude Female ButtsWife Swapping MoviesDirtylatinmaidAdultfriends FinderEuropean PornographyKristen Davis NudeSchool Teacher Xxx VideoXxx Japan MassagPutasmexicanasPelículas Pornos MexicanosXnxx VillegeP K Rosy DaughterSexy Video Bf VideoGay Brother PornBrazzers Forced SexTamil Girls Outdoor SexJapanese Drunk PornXxxvideo DawnloadMilf LickingChristina Applgate NudeBlow Job Old MenMakayla DivineAmateurcreampie CompilationNaked Pretty TeensHardcoreporn HdTs ParrisDebby Ryan In The NudeEnglish Video Sex English Video SexAleurierflare NudeEllie Eilish Porn