Het Belgische slachtoffer is Ann-Laure Decadt (31) uit Staden.
Volledig scherm
Het Belgische slachtoffer is Ann-Laure Decadt (31) uit Staden. © AFP, RV

Man van West-Vlaams slachtoffer: "Ze was een fantastische echtgenote en schitterende moeder"

Aanslag New YorkHet Belgische slachtoffer van de aanslag in New York is Ann-Laure Decadt (31) uit Staden, in West-Vlaanderen. Dat bevestigt de familie in een mededeling. “Ann-Laure is 31 jaar geworden en was een fantastische echtgenote en de meest schitterende mama van onze twee zoontjes van drie maand en drie jaar oud", vertelt haar echtgenoot. "Dit verlies is ondraaglijk en niet te vatten"

81 reacties

  • Sarah Vandeurzen

    6 jaar geleden
    Je partner en mede-ouder van je kinderen verliezen is een hel die je leven in 1 seconde veranderd in een nachtmerrie. Hier bijna 2 jaar geleden en de pijn weegt enorm op ons. Zoek steun als je daar nood aan hebt, maar laat niemand je verplichten om te praten. Ik heb anderhalf jaar gezwegen. Met de woorden "sterkte" ben je nu heel weinig, neem je tijd, ook al duurt dit een leven.
  • MARC VERSTAETEN

    6 jaar geleden
    Moest het mijn echtgenote zijn, Er komt dan GEEN kerkelijke begrafenis. Verzorgd door die bende SCHIJHEILIGE ONDERKRUIPERS!
  • Jacques De Meerleer

    6 jaar geleden
    Kan er gewoon niet bij , sterkte aan gans de familie , zeker aan kindjes en echtgenoot ,die nu verder moeten zonder mama ,
  • Gerard Baron

    6 jaar geleden
    Ik vind dit zéér triestig dat zo een mooie mevrouw op dergelijke wijze om het leven komt. Maar ik zit met een heleboel vragen. Heeft zij zomaar haar zoontjes achter gelaten ? Een kind van 3 maand ? Moet dat niet bij zijn mama zijn ? En de echtgenoot zit in Scotland ? In ieder geval : deze moorddadige raid had niet mogen gebeuren. Mijn christelijke deelneming aan àlle slachtoffers.
  • Kristina De Backer

    6 jaar geleden
    erg, heel erg !!! Innige deelneming. Sterkte voor gans de familie en vrienden ! Kristina De Backer