EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump noemt dader aanslag "een beest": "Ik overweeg om hem naar Guantanamo te sturen"

Aanslag New YorkDonald Trump heeft de dader van de aanslag in New York als "een beest" bestempeld. De Amerikaanse president overweegt "om hem naar Guantanamo te sturen". Die gevangenis werd opgericht na de aanslagen van 11 september 2001. Trumps voorganger Barack Obama wilde Guantanamo sluiten, maar slaagde daar niet in.

55 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En inmiddels heeft Trump zelf deze uitspraak al ingeslikt....
  • Sven Noppens

    6 jaar geleden
    Rij hem ook omver gewoon !!! Liefst met een pletwals
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Als men politiek correct wil zijn, zullen ze in Belgie nog veel moeten aanpassen. Maar spijtig genoeg niet in de richting dat ze bezig zijn. Trump heeft overvloed van gelijk, inderdaad , hij is geen magistraat, maar als ondernemer zal hij wel rond de tafel gaan zitten. De advocaten bij ons denken dat wat zij zeggen automatisch uitgevoerd wordt.
  • Edwine Van der Hoeven

    6 jaar geleden
    Voor 1 keer geef ik Trump gelijk. Alle daders van dergelijke aanslagen, waar ook ter wereld, zouden daar naar toe moeten. In Europa worden ze nadien niet hard genoeg gestraft !
  • didjee2 Blanke

    6 jaar geleden
    Voor degenen die denken dat de democraten links zijn, denk maar eens 2 keer na. Voor Amerika zijn ze links, voor ons zouden ze wss CD&V zijn, m.a.w. centraal. Echt links hebben ze niet, toch niet in de 2 grote partijen.