door Havermout in Binnenland  ·  184 Reacties

  • 31
  • 2076x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hij is wel consequent. Geen Turken, geen Marokkanen, maar ook geen zweden.

6
151 beastyboy

He bah, moeten we nou 4 jaar lang tegen die walgelijke kop van Jesse Klaver aankijken?
Het filmpje in het artikel staat stil, met hem vol in beeld. Ik krijg er de kriebels van.
Laat staan dat ik ga kijken naar iets waar Jesse in voorkomt. BAH.

12
152 beastyboy

Wilders werd weer belachelijk gemaakt in de 2de kamer mooi om te zien die verrotten pleeborstel , schreeuwen schreeuwen en nog een keer schreeuwen totaal geen inhoud , hij mag wel een in de leer gaan bij PvdA-leider Asscher wat kan die man alles goed en duidelijk zeggen met veel inhoud daar hou ik van.

5
153 qubix

@152 TV bedient je op je wenken: geen Klaver documentaire maar wel over Wilders.

0
154 Ketter

-een

1
155 qubix

@154
En terecht.
De Klaver docu werd door een vriend gemaakt, van belastinggeld.
De Wilders docu werd door een criticus van Wilders gemaakt.
Groot verschil

7
156 beastyboy

@106

NSB-retoriek. Die zagen zichzelf ook als 'het Volk' om achtereenvolgens bij het eerste laarzengestamp op de rug te gaan liggen of met de kont omhoog.

4
157 Liwwie

@156

En waar kwam Wilders's geld vandaan? Van zijn broodheren uit het buitenland?

3
158 Liwwie

@157 hmm, dat klinkt als hoge school gymnastiek question

1
159 datkanjijmakkelijkzeggen

Ik heb nu al een paar keer Australië voorbij zien komen, " dat doen ze daar ook". Ja en??

2
160 datkanjijmakkelijkzeggen

@160 .
We zouden op dit punt inderdaad van Australie kunnen leren. In hun grondwet (!) staat dat je met 2 nationaliteiten geen openbare bestuurs of politieke functie kunt vervullen. Die begrijpen nog wat loyaliteit betekent. En laten we niet vergeten dat ook in Nederland tot niet ver verleden ook slechts 1 paspoort/nationaliteit werd toegestaan. Vreemd genoeg is die geod regel afgeschaft toen dit land overspoelt werd met figuren uit landen als Turkije en marokko en omdat die hun eigen nationaliteit sosm moeilijk kwijt kunnen raken heeft Nederland onze wetten aangepast dat het ineens wel mogelijk werd. En daar heeft men dus een grote fout gemaakt want waarom was het nodig dat GASTarbeiders de NL nationalitiet konden krijgen. Ze hadden ook na hier geld te hebben verdiend terug kunnen gaan naar eigen land. dat zou heel wat problemen hebben voorkomen. Een goede vriend van me had als kind 2 paspoorten ( Engels en NL) en op zijn 18e kreeg hij een brief van de overheid waarin hij moets aangeven of hij verder Brits of Nederlander wilde zijn en na de keuze werd het andere paspoort ingetrokken. En zo hoort dat , we vonden dat heel normaal. Een ander familielid van me trouwde met een Brit en ging in de UK wonen. Zij vroege de Britse nationaliteit aan want ze was loyaal aan het land van haar man waar ze ook ging wonen en een gezin stichten en ze leverde "uiteraard"haar NL paspoort in. Waarom kan iemand ide uit Zweden komt en Nederlander wordt niet gewoon dat Zweedse paspoort inleveren? Dat zou een heel normale zaak zijn. Wilders heeft dus volkomen gelijk. Er is geen probleem dat iemand met een buitenlands paspoort hier een verblijfsvergunning heeft en hier werkt maar waarom moet zo iemand NL worden als hij zijn eigen paspoort niet wil of kan inleveren. 1 Nationaliteit per persoon zou eigenlijk de norm moeten zijn.

4
161 PFL

Als andere landen bij wet geregeld hebben dat je het paspoort niet kunt inleveren heb je daar als nederland geen invloed op. Dat zegt niets over loyaliteit.

4
162 datkanjijmakkelijkzeggen

@161

'Die begrijpen nog wat loyaliteit betekent. '

Juist als je Wilders neemt, dan kun je je afvragen wat loyaliteit met een dubbele loyaliteit te maken heeft. Hij komt me ook iets te vaak en iets te gemakkelijk Israël in. Ik vraag me af of hij wel degelijk 1 paspoort heeft.....

3
163 Liwwie

@163
Dat was ook mijn eerste gedachte. Zijn voorliefde voor Israel schuift hij niet onder stoelen of banken. Maar dan wel kritiek hebben op anderen?
Ja, ik ben het eens met zijn standpunt. Als je een openbare functie (zeker als parlementarier) bekleedt in Nederland, dan moet je Nederlands zijn en niet ook nog een beetje buitenlands. Dus maar 1 paspoort.
Wel jammer dat dit goede standpunt van Wilders komt, die zelf liever Israelier is dan Nederlander.

3
164 beastyboy

@164 dus u vindt dat die loyaliteit tot uiting komt in het hebben van 1 paspoort? Dat vind ik persoonlijk erg naïef, en het blijkt ook niet op te gaan, u noemt zelf wilders al.

2
165 datkanjijmakkelijkzeggen

Even een beetje off topic maar ik vond het gisteren geweldig hoe Dijkhof Baudet even compleet af serveerde

6
166 Rinze

@164 . Wat is er mis met een voorliefde voor een ander land. Ik ben ook een fan van Israel en daarnaast ook nog een echte Frankofiel. Maar ik ben Nederlander en en heb maar 1 paspoort en wil ook maar 1 paspoort. Als ik zou besluiten om de definitief in Israel of Frankrijk te vestigen dan zou ik mijn Nederlands paspoort absoluut willen inleveren voor dat andere paspoort. Dat lijkt me een vanzelfsprekendheid. Ik kan dan nog steeds Nederlands spreken wordt dan misschien als Fransman wel Nederlandofiel maar dan heb ik wel een andere Nationalitiet en zo hoort dat mijns inziens

2
167 PFL

Zowel mijn vrouw als ik hebben veel familie in Canada wonen
Bij een oom van mij daar hangt altijd een Friese vlag in de tuin en bij de familie van mijn vrouw hangt nog echt diets oergezellige Indische familie sfeer inclusief het lekkere eten
En toch zijn het allemaal Canadezen
Je roots verloochenen loyaliteit veinzen met een paspoort is onzin

7
168 Rinze

Wat onvoorspelbaar en vernieuwend weer

Een motie van wantrouwen bij de regeringsverklaring dat is weer iets echt nieuws van de PVV

2
169 DaStef

@167

Ik zou het niet doen je Nederlandse paspoort inleveren, daarmee verlies je ook alle rechten om ooit weer terug te kunnen komen als het misgaat, dat maakt binnen Europa gelukkig niet zoveel uit door de afspraken binnen de EU, maar daarbuiten ben je gewoon de klos, en kom je het land niet meer zo makkelijk in.

3
170 DaStef

De sleet zat er wel wat op bij Wilders trouwens
Hij is het momentum kwijt volgens mij

5
171 Rinze

@166 Hallo (zieke) Fries, helemaal uit je dak hé, wat is leed vermaak toch een geweldig
vermaak hé jongen.

6
172 SjaakenTruus

@171 das genieten hee !

4
173 SjaakenTruus

@163 . Ik heb alleen een NL paspoort en kom daarmee net zo vaak Israël in als ik wil.

0
174 Vandeprinsgeenkwaad

** gebruiker verwijderd **

@172
Het pedante van Baudet versterkt de lol als hij een zepert haalt.

Veel belangrijker is dat hij tentoonspreidt inhoudelijk niets toe te voegen. Hij wil graag in de spotlights staan en dat is hem even gelukt met een aantal gadgets als 'De Vleugel'. Dat licht staat nog steeds op hem maar zonder lavendelgeur blijft er weinig politieks aan Baudet over.

In het huidige debat komt W. niet verder dan heel boos doen over wat een bewindsman vindt en niet wat de bewindsman uitvoert. Alweer leegte. Maar wel leegte tegen het establishment dus H&I kunnen weer roepen dat hij guwoon gullijk hep.

175 verdwijderd21

@170 . Mijn inziens is dat niets anders dan angst om beslissingen in je leven te nemen. Als je emigreert dan moet je consequent zijn en niet een achterdeurtje open houden voor als het niet helemaal gaat zoals je dacht. Er zijn geen zekerheden in dit leven ook niet in Nederland en misschien is dat andere land veel beter want waarom zou je er andere heen willen. Om uiteindelijk toch weer naar Nederland te komen? Ga dan niet weg of hoogstens als tijdelijk expat maar niet als emigrant.

1
176 PFL

@172
Ach ik vond die Baudet voor dit debat ook al een pedante ijdeltuiterige windvaan
Hij heeft het alleen maar even bevestigd
Dat jij daar niet zo goed tegen kunt zegt me verder niks

3
177 Rinze

@172 ik vind het ook een zegen die vrijheid van meningsuiting? De roots noch de gezondheid van Rinze zijn relevant, uw opmerking is derhalve wat mij betreft ver over de grens van het betamelijke. Maar dat is niet voor het eerst.

0
178 datkanjijmakkelijkzeggen

@169

Saillant detail, het meest onbetrouwbare kabinet, Rutte 1, die gedoogde hij. Om je de kloten uit de zak te lachen.

1
179 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

180 henry86

@2 Dankzij de wegkijkende en theedrinkende wegkijkers in dit land.

3
181 Thomas

@181

En ik altijd maar denken dat PVV'erts Aldi-bier dronken.

3
182 Liwwie

Voorspelbare reacties uit de oppositie. En natuurlijk moet Wilders er op zijn geheel eigen, onbehouwen, nietszeggende manier op de overtreffende trap over heen schreeuwen, in plaats van serieus iets te willen veranderen.

0
183 Xyron

Heeft iemand Wilders trouwens al laten weten dat dit 'zijn land' niet is en hij het deelt met 16 miljoen anderen waarvan de meerderheid niks van hem moet weten?

Niet alleen is hij overduidelijk een ontzettende eikel in de omgang met anderen, de stuitende arrogantie om net te doen alsof je in je eentje belangrijker bent dan elke andere Nederlander (of die nou een Turks, Marokkaans, Zweeds, of Paaseilands paspoort hebben) tezamen is nogal misplaatst lijkt me zo.

0
184 progressiefliberaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

21 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

40 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

40 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

41 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Tube9Top Porn ActressEscort Mear MeVideos Only Fans GratisDont Fuck In The WoodsStella Barey NudeNew Pornstars 2022Www Sex Video TamilPorbhub.Alyri PornPetite DpHotwhoreSaharra HuxlyAnalpornTwogirlsonecup VideoXxx Pron Full HdKowalsky Page SexXxx Desi PornShort Dresses No PantiesCameltoe In JeansFree Lesbian Black PornRubbing Her ClitHamsterxxxXxxhindipornvideoAsia Argento NakedEbony Tranny TwitterBharat Mein SexHottest Russian PornstarsSunny Leone XxnxxStockings PorntubesNude Celeb VideosMateur Porn TubeTv Michel Et JacquiePorn For EbonyLeebian Porn VideosSavana RayNinjahentaiGay BfNicole NurkoVladpornSleeping Feet JobSankaku ChannleAlhoa PornXxxmadrastraSunny Leone All SexDani Daniels KissingPrestine EgdeLexi Lore PussyfootingPorn MeemsSweetie Fox TwitterCelebritity PornPornhub FullEx Gf XxxKorean Model NudeApepornNifty StoryBest Ebony PornosErodateSwingerslifestyleClub Eros ClevelandHamester SexZenitsu X NezukoShy TeenpornLilykawaii Jack And JillBigtittygothgfHannahowo NetKitty CspriceSex Xxxxx ComNobita Shizuka Sex VideoKorean Girl Sex VideoCinnabelle'sBlack PartolDogs Cumming In WomenImagefap BbwGirlpussy PicPov 69Hindi Porn BfSex With Neighbour AuntyHannah Uwu PornDeer Sex VideoFree Xnxx Porn ComEdging Gay PornHidden Sex Indian VideosDomiant PornSunny Leon XnxxXxx Black LesbainsGirlssex ComBelle Knox VideosJav VideoSexo Mercado BcnFitbryceflixTommy Lee Sex TapeTamil Xnxx ComLana Rhoades Xvideos2xx MoviePore XxxPorn Games RealChandler EscortsPelicula Pornos XxxFatalmodemNebraskwutXvideos MalayalamXnxx Indian OfficeTanya PornCasual Sex PornFree Porn From JapanBd Se XWife Gang BangSari RaatLeah Jaye NudeRomi Rain Hot VideoNhentai GJulia Ann TwitterلسكسDakota PinkXxx Hot Indian Sex VideoPriyamani SexyDeshi Sexy XxxTongan PornBbc Latina AnalPorno Gay BoqueteJerking OffCindy HopePublic Toilet XxxVr Porn FullHotwifejjMaria RyaMenhavingsexwithmenRamesh Jarkiholi VideoKerala Kutty SexCeleb HihadLibertyslotsCojiendo Con Mi HijastraBap Beti Sex VideoOld Woman XxxHindi Hard Sex VideoDesibathingSissy Porn HypnosisEmilio Y WendyKindgirls.comnSnow Wife NudeMasterbate XnxxSyren De Mer PornMature Nude WomenBo Derek PlayboyGandi Baat Season2Sloppy BjAnjali Bhabhi PornSex Caught On Hidden CameraSelena Gomez Nip