door Fluitketel in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 15
  • 566x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Febee

Prachtig, weer wat terroristen minder.
Wat zou de wereld toch prachtig kunnen zijn zonder dit soort mensen.

2
2 BenErWeer

Mooi!

1
3 Jan met de korte achterlul

@2

Deze mensen zullen er altijd zijn zolang er anderen zijn die hun gedrag uitlokken. Kwestie van oorzaak en gevolg. De VS heeft de anderen tot een heilig huisje verklaard en dus kun je verwachten dat de tegenstand groeit.

29
4 Hendrianus

@4 ,
Over "oorzaak en gevolg" gesproken: de muzelman is, dank zij zijn mohammedaanse opvoeding, snel aangebrand.

3
5 fin.demeer

Ben er nu ook achter gekomen dat "dynamiteren" wèl een woord is , in het Vlaams dan :-/

0
6 foshizzle

@4
De (niet) opvoeding van jongens bij mohammedanen is een groot probleem.

1
7 Kaksaboemsa

Het zijn geen terroristen maar verzetsstrijders in het getto van Gaza.

19
8 Commodus

Weer een oorlogsdaad van de IDF tegen het Palestijnse volk in Gaza? Wie zijn hier de echte terroristen? Als ik de reacties hierboven lees dan zijn het allemaal Palestijnenhaters.

24
9 manpower

@5

Nope, it comes with the region.

Alle volken rond de Middellandse Zee zijn snel aangebrand, inclusief Israelies

13
10 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

11 Keerzijde

Mooi vuurwerk

1
12 chouffleur

@9 Dus als Israel terreurtunnels opblaast dan is Israel de terrorist?? question

https://tinyurl.com/Isr-terr

2
13 rechtspreker

@13

Geef Israëlhaters maar niet de aandacht waar ze zo om vragen. question

Prima dat dit soort terreurtunnels wordt vernietigd. Het enige doel van deze tunnels is om terreur binnen Israël te brengen, om Israëlische mensen te ontvoeren en om ellende te verspreiden. Sommige posters hier staan daar helemaal achter -helaas. Dit zijn mensen die niets te maken willen hebben met democratie, met vrijheden die wij heel normaal vinden, zoals vrijheid van vakbonden, van vergadering, van politieke partijen, van radio en tv, enzovoort. Lieden die het eens zijn met de acties van terreurbeweging hamas, zijn vijanden van elke normaal democratisch en menselijk principe waar onze voorouders hier zo voor vochten.
Deze mensen haten de inwoners van Israël, willen dat het land vernietigd wordt en 'ontdaan' van elke jood en worden helemaal enthousiast van religieus-dictatoriaal bestuur. Gevaarlijke lui. Ook op dit forum, helaas!

3
14 weerman

Tunnels die betaald zijn met geld wat eigenlijk bedoelt was voor de opbouw van Palestina!
Of waren deze mensen bezig om een riool aan te leggen!

1
15 psje

verzetsstrijders, hoewel jihadisten het beter doet voor het dynamiteren. geaccepteerd dan.

9
16 info

Mooi!...Mooi!....Mooi!

1
17 Peka8

Nogmaals dan maar

Geen slecht bericht lijk mij ! als je het citaat uit artikel hieronder leest . ( Alleen het door Israëlisch geweld omgekomen Palestijnen klopt natuurlijk niet !! ) Dat zou moeten zijn Palestijnen omgekomen tijdens uitvoeren terroristische activiteiten .

Citaat
Zeven Palestijnen zijn maandag omgekomen toen Israëlische troepen een tunnel opbliezen die vanuit de plaats Khan Yunis in de Gazastrook doorliep tot Israëlisch grondgebied. Onder de doden zijn hooggeplaatste leden van de organisatie Islamitische Jihad en leden van Hamas. Het aantal in 2017 door Israëlisch geweld omgekomen Palestijnen komt hiermee op 67. Twaalf Palestijnen raakten gewond.

2
18 Moskowfiets
19 info

@19 Wellicht zijn ze er bij het sorteren van de stukken achter gekomen dat het er maar zeven palestino's draufgegangen zijn.

1
20 Bokkerijder

Doorgaan zo!

1
21 Tutor

@19 kom nou niet met spam voor die Joden/Israël-haatsite. Dat is allemaal wel ERG anti-Israël en 'dus' pro-terreurbewegingen.

1
22 weerman

@22 Tsja. Er zijn maar weinig echt neutrale bronnen te vinden (protip: Likud.nl en dergelijke sites zijn ook niet neutraal), dus het enige wat we kunnen doen is alle verhalen naast elkaar leggen, de eenzijdige beschuldigingen een beetje weg proberen te filteren (Nee, Israël zal écht geen waterputten vergiftigen, maar ik geloof ook niet dat het allemaal heiligen zijn daar) en de overeenkomsten proberen te vinden (als twee vijanden hetzelfde zeggen kun je er wel van uit gaan dat het waar is), en op basis hiervan de waarheid in het midden te vinden.

1
23 Neobullseye

@23

Je maakt een verhaal niet eerlijker door met de éénzijdige onzin van dat rightsforum te komen. Als je het stuk leest, zie je de Israëlhaat er vanaf druipen.
Feit is dat er door terreurbeweging hamas voor heel veel geld tunnels worden aangelegd. Niet om goederen te smokkelen (dan graaf je ze niet naar Israël!) maar om militaire acties en ontvoeringen in Israël te kunnen uitvoeren. En het righsforum noemt dat slechts zijdelings, en dan ook nog in de allerlaatste zin, na een hoop pro-arabische humbug. Een schande, zoals die tekst daar dit soort terreur goedpraat!

Je vindt geen "midden", op deze manier.

1
24 weerman

@24 Oh, deze tunnels in het bijzonder zullen inderdaad niet voor vredelievende doeleinden gebruikt zijn, dat geloof ik meteen, al was het alleen maar omdat zelfs dat RF-linkje al zegt dat er " Onder de doden [...] hooggeplaatste leden van de organisatie Islamitische Jihad en leden van Hamas [zijn]". De tweede is een terreurgroep, en de eerste klinkt ook niet al te lief. Ik heb het meer over de algemene Israëldiscussie, waarin beide kampen geen strobreed willen toegeven, met als gevolg dat er nooit iets veranderd.

0
25 Neobullseye

@25

Dat klopt, er wordt nergens aan toegegeven. Logisch; de "palestijnen" hebben allang hun eigen land; Jordanië. Dat ze daar niet de macht konden krijgen en werden verbannen dan wel uitgemoord door de Jordaanse koning van destijds, is triest. Maar dat is geen reden om van oorsprong joods gebied dan maar tot een 2e "palestijns" landje te maken.
Dat is ook niet de opzet; de bedoeling is dat stukje bij beetje heel Israël wordt veroverd. Als het niet met militaire middelen lukt, proberen ze het met propaganda en via de politiek. Sluwe zet, gaat niet lukken.
We zagen aan de ontwikkelingen in de Gazastrook wat er gebeurt, als Israël zich terugtrekt. Dan pakken de islamitische terroristen meteen de totaalmacht, schaffen elke vorm van democratie af, zorgen dat nog maar één geluid gehoord kan en mag worden en nemen de bevolking in feite in gijzeling. Dat mag niet nog een keer gebeuren, uiteraard.

2
26 weerman

@26 En dit is nou precies wat ik bedoel. Alles is de schuld van de Palestijnen en alle Palestijnen zijn terroristen tot op de laatste man (in tegenstelling tot alleen Hamas, waar zo'n beetje iedereen het wel over eens is dat het een terreurclub is); sterker nog, het bestaan van de Palestijnen wordt ontkent, gezien je gebruik van aanhalingstekens. Zo maak je elke discussie natuurlijk onmogelijk.

2
27 Neobullseye

@27

"...Alles is de schuld van de Palestijnen en alle Palestijnen zijn terroristen tot op de laatste man.."

Nee, dat zeg ik nergens, dat is slechts jouw interpretatie. We moesten de schuldvraag maar niet proberen te beantwoorden, oke?
Toch; het waren de arabieren die zich sinds Arafat ze uitvond, medio jaren '60, zich 'palestijnen' noemen, die terreur begingen. Vliegtuigkapingen, moordpartijen, de kaping en de daarop volgende bevrijding door het IDF van de kaping op Entebbe, de Olympische spelen waar de arabieren moordend tekeer gingen, de talloze aanslagen in Israël zelf, tot een betonnen muur rust in de tent bracht, de vele aanslagen op Israëlische ambassades, de recente steekpartijen; ik heb dat nog niet één Israëlische groep zien doen...
Ontkennen dat die arabieren tekeer gaan als wilde beesten, maakt elke discussie onmogelijk. Ik ontken het bestaan van arabieren niet, ik ontken de Arafat-uitvinding, genaamd 'palestijnen'. Dat is puur een politiek spelletje wat hij begon. Die ouwe vliegtuigkaper en knulletjes-pakker...

1
28 weerman

@13
"Volgens berichtgeving door Palestijnse en Israëlische media besloot Israël de tunnel, die aan Israëlische zijde geen uitgang had, op te blazen om ‘operationele redenen’. Zowel minister van Defensie Lieberman als de woordvoerders van het Israëlische leger verklaarden dat de tunnel geen gevaar voor Israël opleverde. Van het feit dat zich belangrijke leden van Islamitische Jihad in de tunnel bevonden zou Israël niet op de hoogte zijn geweest."
https://rightsforum.org/nieuws/israel-blaast-tunnel-op-zeven-palestijnse-doden/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

3
29 manpower

@29

slechte bron, want dat hele 'rightsforum' is één grote anti-Israëlische kliek. Dat zien we dan ook snel terug in de test die je zelf aanhaalt; het is het bagatelliseren, het goedpraten en het ontkennen. "Ze hadden geen uitgang aan Israëlische kant", "geen gevaar voor Israël". Allemaal woorden om het gevaar en de realiteit van die tunnels te negeren, te ontkennen en om in de kaart van een keiharde moordenaarsbende te spelen. Het rightsforum laat zich met dit soort teksten weer van z'n antisemitische kant zien. Walgelijk stel, daar.

1
30 weerman

@29 Hoe komen ze op het krankzinnige idee van: "Een tunnel van terroristen die je willen vermoorden onder je huis levert geen gevaar voor je op"??? question

0
31 rechtspreker

Deze tunnels zijn bedoeld om 's nachts ondergronds even de grens over te steken met Israël, om vervolgens toe te slaan/een bloedbad aan te richten en om daarna weer vliegensvlug terug te keren naar hun veilige terreurbasis in Gaza.
Dat deze bewuste tunnels (nog) geen uitgang hadden in Israël zegt niks over het potentieel gevaar waar zij voor zorgen.
Om 'operationele redenen' (of preventieve redenen) kun je die tunnels ook maar beter vernietigen.
Straks lezen we allemaal weer van die nare berichten dat een groepje hamasleden/palestijnen door tunnels in de huizen konden komen van Joden en dat zij daar een heel gezin hebben staan afslachten (incl. baby's).
Zo'n nobele verzetsdaad, volgens velen dan (ook hier op NK), kun je maar beter voorkomen.

1
32 Malinois

@32 Kolonisten doden ook nogal wat kinderen incl babies.

"Sara Abdul-Azim Abdul-Haq Hasan, 18 months, of Sarah, near Salfit, killed by Israeli settler gunfire to her head".

Israeli zijn geen haar beter

5
33 Dian

@33

Natuurlijk een smerige, foute vergelijking. Extreme kolonisten die dit soort dingen plegen, worden wel degelijk aangepakt. Maar hamas als leidende terreurorganisatie die de dienst voor 100% uitmaakt in de Gazastrook, en dan dit soort terreurtunnels graaft, is natuurlijk waanzin. U probeert op een goedkope en foute wijze nu de handelingen van wat kolonisten gelijk te stellen aan de staatsterreur van een bende haatbaarden. Compleet foute denkwijze!

1
34 weerman

@32 Het zijn zieke idioten die beweren dat die tunnels geen gevaar opleveren.

0
35 rechtspreker

@35

Onderschat hen niet..! Het zijn mensen die niets op hebben met een vrij westen, maar die wel een hoge pet op hebben van islamitische landen. Denk niet dat ze zo maar 'ziek' zijn, het zijn lieden die al een radicaliserend pad belopen.
De haat naar alles wat Israëlisch en/of joods is, is ingegoten haat. Want geen mens wordt met haat geboren. Dat wordt er allemaal ingegoten, door lieden die daar een doel mee denken te bereiken. En sommigen trappen in dat misbruik en gaan anderen haten, en daarom alles wat zijn groep doet, goedpraat, bagatelliseert en klein maakt. Deze mensen zijn pionnen van lieden die graag veel ellende bij ons, hun tegenstanders zien. Onderschat hen nooit, da's een bekende valkuil.

1
36 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

zojuist geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

8 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

29 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

31 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

33 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

35 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

37 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

41 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Cunnling PornAunt CummingSex Dolls RedditJerk Off To CrlebsCaraml BbwFace SittingxxxSexvodeosKendra Lust JordiLesbian SquiTwins OnlyfansMuslim Porn VideoHolly Michaels GangbangSexy Lesbion PornCumming GifsKamalika Chanda XnxxChuckholdBlack Hairy PornTaraji P Henson NakedXx Video PunjabiErika OzakiNaked Pics BabesTürk Ifşa SexPorn Star's PornPorn MomsCock SitterKazumi.squirts PornName That Porn StarAltgonewildPron Hd PicEsposas PornRajasthan SexXxx Video PonBlumpkintubeBokep Indo TogeAnime Porn WebsiteNandini Sex VideoWicked Porn MoviesPrison BattleshipSnot PornTsmateFree Ones .comNude Pheobe Catesస్క్స్Xxx Big Boobs Sex VideoNaked Boob PressShare Bed Porn VideosBabysitter Xxx VideosDwaff PornAustin Wolf BottomsSpy2wcLiza Rowe BbcHot Teenagers PornPorterican PornHot Sex RepBest Telugu Sex VideosRissa May AgeJuliette MarchKristen Scott LesbianPanty CumshotR/sandrasanccchezMoommy Got BoobsSimran Kapoor NudeNaked Nikki BenzMother Son FreepornSexo Gay BrutoChub Li PornFemale Sonic PornTrisha BathingBaby BambyCalsic PornImagefpa ComPorn TravNew Romantic Sex VideoHijra ChudachudiTherealbrottfit LeakedHunicorndNeedynovember Onlyfans LeakedChaturbaiteXnxx Hot XxxCreampie CompliationPornos Privateالکسیس تگزلسDesi Hot Sex ComKerala Aunty Sex Video HdLayla Red CakesMom And Son NakedJerk Off MonkeyCamgirl ArchiveJessryan OnlyfansLindsey Lakes PornGay Porn MobiesBdsm PartyAnal Training PornVouyer NudesLittle Women PornWrestling NudesTeen Mom OnlyfansGirlsgonewildXxnxxxxxxEnormous Boobs BikiniBhabhi SxeJulia Ann BlackedBig TiitsRamba Hot PhotosLesbian Hot Sexy PornAbigaiil Morris BbcMilf Only FansMotherless Like SitesManga Scan AdulteMeitei Nupi SexSassee Cassee PornChaturbate.mIa Generated PornMan PornosOld Sexy Nude WomenBhabhi Sex PicsNaked Male StrippersSexy Bf Bf Sexy BfCzech Republic PornHot Bhabi SaxCe PornYoung JapanesepornSxyprn.vomCar BlowjibCarla Howe NudeTanababyxoBest Romantic SexWife Swap Xxx VideosTricky Spa PornRue Nue.comPregnant AnalCharlotte Parks LeakedJav CreampiedKangana Ranaut Hot BoobsInseststoriesReddit FacialsMinka Kelly NakedErotic BliwjobSex BoobsTotal Sex VideoS66camsXhmaster BbwXxn2Chinese Sexy Video DownloadSunilion SexHidden Cam Desi PornHot Male PornJapan Anal UncensoredNaked At The Beach VideosFatty Porn Star