door Denisova in Buitenland  ·  132 Reacties

  • 11
  • 1017x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hij (Trump) is nou al een tijdje president, en het zal wel mijn Trump-aversie zijn, maar willen de mensen die *voor* hem zijn 's een lijstje positieve dingen noemen die hij daadwerkelijk als president van de VS heeft bereikt/gerealiseerd? Want ik kan ze niet verzinnen. En dan bedoel ik *daadwerkelijk* gerealiseerd, zowel voor Amerika als voor de wereld. En *niet* grote woorden zonder inhoud of effecten, maar iets, zelfs als het maar iets kleins is, waar de VS/de wereld *beter* van/door is geworden. Want volgens mij heeft Trump vooral bereikt dat er van alles *slechter* op is geworden. Voorbeelden daarvan zijn er genoeg, denk ik, maar mogelijk ben ik blind voor dat wat de president van de VS al wel bereikt heeft. Roept u maar.

2
101 handsfree

* Verwijderd door de redactie *

102 Stachouwer

@102
Wederom liever ad hominem dan argumenten waar @101 ,Heel netjes, Om vraagt.

Als het zo simpel is, geef dan eens een keer gewoon antwoord met degelijke argumenten .

3
103 Janzzen

** gebruiker verwijderd **

@102
Ook ik kan geen lijstje bij elkaar googlen, ik zal ook wel bevooroordeeld zijn.
Kunt u @101 en mij svp uit de brand helpen en een kort lijstje maken van Trumps 'positieve dingen'?

104 verdwijderd21

Positieve dingen aan de Donald...

De man is de beste reclame voor pompoenboeren ooit.
Trump is oud dus het zal allemaal wel niet eeuwig duren.
En Trump is een prutser waardoor hij veel simpele dingen godzijdank niet voor elkaar krijgt.
Trump is een muze voor mijn favoriete komieken.

Dat was het denk wel..

6
105 Dian

@100

Nee inderdaad, er is een compleet onderzoek gestart dat niet veel meer met de verkiezingen te maken heeft.

Trump heeft gewonnen, Hillary is op een zijspoor gezet, en Trump ligt onder vuur voor ofwel zijn eigen handelen of het handelen van zijn directe medewerkers met of zonder zijn medeweten.

En het lijkt erop dat de beerput nog maar net open is, en in plaats dat Trump dit Head-on probeert te ontzenuwen, is het "genie" nog aan het campagne voeren, voor een verkiezing die hij al lang heeft gewonnen.

0
106 DaStef

@99

Ja precies, die kloterige "liberals" hebben het ook al geflikt bij Nixon die een eind aan de Vietnam oorlog maakte

0
107 DaStef

@101 Moest je een beetje de actualiteit volgen, dan zou je bijv. bijna vanzelf denken aan NK toch? Die met 'spielerei' zwaaiende leider lijkt toch beetje gekalmeerd, hopelijk toch. Met Trumps blufpoker al dan niet, het is het resultaat dat telt he. De situatie was wel 'critical' en de wereld heeft toen toch wel even de adem ingehouden...

13
108 wy71

@108
Hahahahahahahah.......
Man. Kim Jong Un heeft zijn programma versneld doorgevoerd door de dreigementen van Trump. Nooit eerder heeft hij zoveel tests gedaan als in de korte periode dat Trump aan de macht is. Ze provoceren bij het leven, en dat gaat een keer verkeerd aflopen. Kim Jong Un heeft alleen maar meer tests uitgevoerd ondanks de dreigementen van Trump. Open your eyes!!!!!!!

0
109 Tismewat

@108 ,

Dat ligt niet aan Trump. Dat ligt aan het verbod dat hij kennelijk gekregen heeft om hierover te twitteren. (Stille) diplomatie doet nu haar werk...

1
110 uahoera

@101 Hij houdt een groot aantal trumpetteers die, anders vrij in de samenleving hadden rondgelopen, aan het toetsenbord gekleefd. is toch een soort van bescherming.)

0
111 Moien

@109 Het was toch even beetje stiller met dat NK en inderdaad, meer recent zijn ze opnieuw dreigend of is het pokerig aanwezig op de 'wereldbühne' (...), commies he question
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-noord-korea-bereidt-nieuwe-rakettest-voor~a3f10a54/

3
112 wy71

@101 "...die hij daadwerkelijk als president van de VS heeft bereikt/gerealiseerd?...."

Allergrootste verdienste is dat Trump gestopt is met die idiote globalistische oorlogen zoals zijn voorgangers die gestart zijn in Irak, Afghanistan, Libië en Syrië...die duizenden miljarden hebben gekost en meer dan een miljoen mensenlevens!! Met Trump is het weer 'America first!' en meer aandacht voor eigen land, eigen mensen/bedrijven en Amerikaanse infra-structuur.

11
113 CoolMemories

@103 "...Als het zo simpel is, geef dan eens een keer gewoon antwoord ..."

Zie jij nou echt niet het spoor van verwoesting, oorlog, migrantenstromen en terreur (tot in onze steden toe!) dat de voorgangers van Trump getrokken hebben in de Arabische landen ....!?!?!?!?!

Alleen als je blind bent zie je dit niet!!

12
114 CoolMemories

@114

Tussen wat Trump zegt en wat die doet zit behoorlijk wat licht sterker nog, in die "oude conflicthaarden" is er nog steeds sprake van militaire aanwezigheid door de VS

Maar vriend Trump is al volop bezig om er een nieuw conflict aan toe te voegen, die potentieel zelfs grote aantal slachtoffers kan eisen in eigen land, Kim denkt nu ook sterk na over "america first"

Aandacht zal er zijn, maar ja dat zijn nog geen resultaten hé

0
115 DaStef

'The bitch is gone', hoorde je toen alom, en bijna ieder vredelievend mens best tevreden, dàt was de essentie toch?

8
116 wy71

@116 Ik hoop het niet....

1
117 PipoDeC

@50 Hoe spijtig ook (vind ik dan) is Hillary sinds de verkiezingen volkomen irrelevant. Dus al het wijzen van Trump naar Hillary kan niet anders geïnterpreteerd worden als afleidingsmanoeuvres, whataboutism en/of ad-hominem.

2
118 oeioeioei

Het is natuurlijk ook best uitgekookt, om juist mensen, die door hem zijn ontslagen, te beschuldigen. Zij zullen er alles aan doen, zichzelf schoon te praten, ALS er iets waar is van de beschuldigingen, en één keer raden op wie zij de schuld het liefst zullen afwentelen.

6
119 Wendel

@102 Dat zijn de extreem linkse Nederlanders, die haten alles wat Trump, Putin is. Die vragen om voorbeelden en als je die stuurt, dan is het allemaal nep, terwijl de Amerikanen wel degelijk vinden dat Trump het redelijk doet.

8
120 etymologie

Er is in de rechtspraak de regel "ne bis in idem" oftewel niet twee keer vanwege hetzelfde. Als iemand één keer voor de rechter heeft gestaan voor een bepaalde beschuldiging, kan de tegenpartij wel in hoger beroep, als hij/zij wordt vrijgesproken, maar niet een geheel nieuwe zaak.

Nu vind ik dat men al sinds dat Trump heeft gewonnen, aan het zanikken is over Trump-Rusland, al die tijd zonder resultaat, dat wil zeggen zonder concreet bewijs te vinden. En er zijn een aantal verschillende commissies mee bezig geweest, na elkaar en/of tegelijkertijd.

Aan dit soort voortslepende zaken zou je dus ook paal en perk moeten kunnen stellen. Dit is heel duidelijk puur bedoeld om Trump te beschadigen en op te jagen, dit heeft niets meer met waarheidsvinding te maken. Vooral omdat inderdaad naar Hillary niet of nauwelijks onderzoek wordt gedaan en/of er wordt niet doorgepakt.

8
121 Wendel

Onder Obama zijn de meeste 'zwarte' mensen doodgeschoten door politieagenten toch? En toch krijgt Trump daar nu ook de schuld van question En onder Obama had het niks met de president te maken.

Ik zou de mensen eens adviseren om Amerikaanse podcast te beluisteren, en geloof niet wat alt left hier in Nederland je wijs wilt maken.

8
122 etymologie

@115 Ook dat conflict was al decennia aan de gang hoor.

7
123 solidsteel

@121 Trump heeft nog niet voor de rechter gestaan en strafrechtelijke onderzoeken naar corruptie, verraad en spionage nemen nu eenmaal veel tijd.

2
124 oeioeioei

@121
En om die reden moet er grondig onderzoek zijn om sluitend bewijs te krijgen, zodat men de persoon ook daadwerkelijk kan pakken . Geen halfbakken gedoe, maar degelijk onderzoek dat lang kan duren..

Er staan al 4 koffertjes met aanklachten klaar om ingediend te worden.

2
125 GreyB

@123

Klopt maar jaar in en jaar uit hielden ze zich redelijk in daar, het is Trump die als een olifant in de porseleinkast een wedstrijdje verplassen is begonnen, niet één van zijn voorgangers heeft dit gedaan.

Waarschijnlijk om dat die slim genoeg waren dat er hier alleen verliezers zijn, de narcistische Trump boeit dat niet zo veel

1
126 DaStef

@126 Zijn voorgangers hebben afspraken gemaakt dat NK niet verder zou gaan met hun nucleaire programma in ruil voor resources. NK heeft daar gewoon schijt aan gehad maar nam wel de resources in ontvangst.
En toen Trump kwam bleken ze ineens ballistische raketten te hebben die een kernkop kunnen dragen en de VS kan bereiken. Met dank aan de zwakke houding van de voorgangers.

3
127 solidsteel

@125 Heel lang. Tenzij het democraten zijn , dan duurt het een dag of 2. lol

3
128 solidsteel

@122 Nee niemand die er op heeft gereageerd, maar wel lekker minnen extreem links.

0
129 etymologie

@119 Zoooo, jij hebt een mooi complot boven tafel gehaald... /sarc

0
130 oeioeioei

@127 Een ballistische raket is niets anders dan een lange buis met brandstof... Het is geen high tech.

0
131 oeioeioei
132 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Voor je gaat dweilen, moet je ook eerst de kr...Ach, laat ook maar....

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

Ondertussen roepn kolonisten op de Westoever op tot een legeroffensief in de Westbank, "Op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever i...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Het is en blijft een trieste zooi daar in de Gaza. . . . ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Schuitje varen thee tje drinken en dan richting thuisland....

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@3 Jij dan maar....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12Ze hebben daar geen zinvolle tegenargumenten tegen .We moeten eigenlijk medelijden hebben met degene die dat maar niet willen zien .Ze...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@8 Aan jou dan maar. Hoewel ik alleen maar kritiek van je lees en nooit werkzame oplossingen. ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@7 Zeker!!!! Zijn post als Staatsecretaris overdragen aan iemand die wél verstand van zaken heeft en logisch kan nadenken!...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Bob en Bries op oorlogspad, en dat op witte donderdag voor Pasen. Wat staat ons morgen nog te wachten op goeie vrijdag en zwarte zaterdag. �...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@6 Heb je een advies voor hem, behalve met pensioen gaan?...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sex Video Full Hd Hindi MaiHot Desi Porn HdElla Reese VideosPorn Black ComTia VaJoey Heatherton Nudeپورن لزLollylipsYoga Xxx Video ComStarwars Porn ParodyNaruto Futa HentaiBrazzers LesbianWont Let Him Pull OutPornos ChinosPorn X VVeinycockLesbian OrnLeslie Mann Nudeسكس سعوديةPreeti Zinta HotXnxx Com MuslimSexy Sara TendulkarBollywood Nude GirlsEden MorBeach VoyierKelsey Michaels And Aliha AldamenJennifer Anniston SexyAruba JasmineAugust Taylor AnalWhite Porn FreeThilend XnxxHot MasturbatJaipur PornJodi West Porn VideosSenator Secrets Jimmy Clay Gay PornDog Licking TittiesReddit CouplesgwChina FootjobNora Fatehi Sexy ImagesSex XhXnxx Hot Indian GirlClinic PornManuel Ferrara NakedEro GamesNude Celbrity PicsBrent CorriganMom ThongMegan Anderson NudeAlison Sex VideoWww Redtube Com CategoriesAsian Strip성인 만화Goth GirlpornNude Viesta ComBlack CreampiepornSaracalixtoPorne HotXxx Www Com Co InDesi Punjabi XxxEmily Willis FleecedSexo Pornos AnalGirls Playing With BoobsMilking LesbosGirls Gone Wild Spring BreakRias Gremory SexyBrazzers Dirty MassageViolet Reign PornStep Sister SeducedTfgamesiteIndian Bhabi SaxAsian Rough PornWomenfistingBlack Milf TitsLean Beef Patty NudeLuaren Holly NudeBhabhi Wala BfIndian Hardcore Xxx VideosTelugu Sex Movie Telugu Sex MovieBrazzers Full Porn DownloadPorn Masage AsiaDeepthroatgangbangDad Bod PornAll Balck PornPhub TwitterDragonball R34Ms.sethiiSophie Turner PornIndian Porn Star XxxWwwxxxmoviesAlexa Flexy PornBrublack OnlyfansSister Xxx StoryWild BabesVivastreet EscortHmong PornographyYoulovemadsGirls Do Porn 371Xxxx Hindi FilmIndian Fat Girl SexKpop Fap RedditBigass Porn TubesResidnt Evil PornRadhika SexBusty NakedInterracial CummingPorn Video SuckingAss PronDaisy Haze Pornstar裸体跳舞PornswordNoodlepagazineChinese XnxxLuna Star Full VideosKiller Katrin PornMalu Trevejo LeakedCuck BullInterracial Pictures PornHorrir PornPerverse FamılyExrated PornXxx Movie 2016Muslim Xxx Sex VideoHot Honeymoon RomanceMassageporn VideoHazal MoorAsian Car BlowjobFull Length Movies AdultAnimes De SexoMom XxxSuzanne Somers NakedInternet ChiksThothuvEliteacompanhantesCorinna Kopf FuckHot Bed Sex VideoIndian New Mms VideoMia Khalifa And Sunny Leone XxxHot Babysitter PornSexy Pictures Of Women NakedHorny MomsKate Winslet NudesPorntrezCaptainjack InterviewsChristen Whitman NudesFull Open SexHot Dress RemovingHd Sex Video SiteNurse Sex MovieManipuri XxAnal Destrucyion