Hoe Poetins trollen de VS bespeelden (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  196 Reacties

  • 18
  • 1483x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@145 "Is niet zo gegaan"

Nee niet precies zo, maar wel in grote lijnen. Een typische tactiek van de Oekraïne-trollen: de grote lijnen negeren en mensen aanvallen op details en daar eindeloos op door blijven hameren.

9
151 Dune

@149 Gisteren kwam je met een filmpje met Obama waar een verkeerde titel onder stond en waar Obama het over iets heel anders had dan men wilde doen geloven. Ik heb je de juiste informatie gegeven en je hebt als de lafaard die je bent niet de moeite genomen om te zeggen dat je fout zat.

"Alleen maar om de ongemakkelijke waarheid te verhullen."

Haha. Zegt Dune dan.

4
152 VaY

@150 de Democraten hangen allemaal aan het infuus van een kerel genoemd George Soros. De democraten verkopen hun ziel en zaligheid aan de Duivel. En de Europese Elite is geen haar beter.

Alles wat je te leren krijgt zijn leugens....en wat je op tv ziet en mensen propageert is ronduit bagger. Onze hele samenleven raakt hiervan de weg kwijt.

9
153 DONKEY R

@151 Gezien de fouten die er al zijn in het verhaal en wat er werkelijk is gedaan lijkt mij het hele stukje niet zo betrouwbaar.

5
154 VaY

@146 "twittercompulsie"

Mensen die denken dat Trump een twittercompulsie heeft zijn niet slim genoeg om te doorzien dat hij een twitter-team heeft om allerlei uitgekiende onzin de wereld in te gooien waar de media zich gretig op stuk kunnen bijten, zodat Trump rustig zijn werk kan doen. Ik betwijfel of Trump weet hoe twitter werkt.

8
155 Dune

@153 "Alles wat je te leren krijgt zijn leugens....en wat je op tv ziet en mensen propageert is ronduit bagger. Onze hele samenleven raakt hiervan de weg kwijt."

Volgens mij raak jij vooral de weg kwijt. Aan de andere kant als Soros de democraten steunt en de democraten willen zich wel inzetten voor het klimaat dan is Soros best een goede kerel.

@155 Trump? Werk? Wanneer?

5
156 VaY

@152 Obama heeft dit letterlijk tegen CNN gezegd: "...because he (Putin) was caught off balance by the protests in the Maidan and Yanukovych then fleeing after we'd brokered a deal to transition power in Ukraine"


Wat begrijp je niet aan de tekst: "brokered a deal to transition power in Ukraine" ?

7
157 Dune

@156 Soros is zeker een goede kerel. Wacht maar tot je straks een mes op je strot krijgt van zijn islam diversiteit dollars.

9
158 DONKEY R

@157 Gaan we weer. Ze waren aan het onderhandelen. Het ging om deze deal. Ook zouden er nieuwe verkiezingen komen.

"In de nacht van 20 op 21 februari werden de onderhandelingen hervat tussen de EU-ministers en Janoekovytsj, waarbij na middernacht de oppositieleiders aanschoven en rechtstreeks met de president, de parlementsvoorzitter en enkele parlementariërs onderhandelden. Ondertussen dreigde de Amerikaanse vicepresident Joe Biden met sancties als het geweld werd voortgezet, gesteund door een resolutie in het Oekraïense parlement die werd aangenomen door een oppositiemeerderheid.

In de ochtend van 21 februari meldde de website van president Janoekovytsj tot veler verbazing dat er een akkoord was gesloten, hetgeen niet door de oppositie noch door de bemiddelaars bevestigd werd

In de namiddag werd de inhoud van het akkoord openbaar gemaakt, met als hoofdpunten een grondwetswijziging die de macht van de president inperkt, een binnen tien dagen te vormen overgangsregering van nationale eenheid en vervroegde presidentsverkiezingen uiterlijk in december 2014. Ook kwam er amnestie voor alle protesteerders. De Russische diplomaat Loekin zei dat het vredesproces vordert, maar had zijn handtekening voorlopig nog niet onder het akkoord gezet; de EU-ministers prezen beide partijen en de EU en de NAVO verwelkomden het compromis, dat door de Verchovna Rada met 386 stemmen vóór, 0 tegen en 1 onthouding werd aangenomen. Volgens de meeste betogers op het Onafhankelijkheidsplein ging het akkoord echter niet ver genoeg en moest Janoekovytsj meteen opstappen; oppositieleider Klytsjko werd door hen uitgefloten."

4
159 VaY

@153
"Onze hele samenleven raakt hiervan de weg kwijt"

Wil je ons er effe buiten laten?
Degene die de weg kwijt is dat ben JIJ.

3
160 von Schnellensinken

@159 Aanvulling: Gisteren plaatste je nog de letterlijke tekst van de titel.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/200092-het-kremlin-sluipt-steeds-dieper-europa-binnen
Reactie 366: "Obama admits: US brokered coup in Ukraine."

Nu schrijf je gelukkig ook deal, maar je eerste opzet was om mensen te misleiden met dat woordje coup.

4
161 VaY

Nou nog eentje dan maar question

6
162 Ivo

@159 Dat kwam allemaal omdat Janoekovytsj verantwoordelijk werd gehouden voor de doden op Maidan. In werkelijkheid kwam dit allemaal rechtstreeks uit het draaiboek van de CIA die daar aanwezig was. De betogers en politie werden van twee kanten beschoten door ultranationalisten om vervolgens de schuld bij de regering neer te leggen. Dezelfde ultranationalisten die in Odessa tientallen onafhankelijkheidsbetogers een gebouw in joegen en vermoordden om het conflict in Oost-Oekraïne op te stoken. https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Ukrainian_revolution#Speculation_on_snipers

7
163 Dune

Wat betreft de zogenaamde 'Poetins Trollen', er is ook bescherming nodig tegen de tirannie van de heersende mening en het heersende sentiment, tegen de neiging van de samenleving om anders dan door strafmaatregelen haar huidige ideeën en praktijken op te leggen aan hen die daarvan afwijken.

4
164 Commodus

@161 Dat is de titel van de video. Niet mijn woorden.

6
165 Dune

@163 "Dezelfde ultranationalisten die in Odessa tientallen onafhankelijkheidsbetogers een gebouw in joegen en vermoordden om het conflict in Oost-Oekraïne op te stoken."

Odessa daar waren conflicten tussen 2 groepen. Dat was ook pas in mei. Toen was de Krim al in handen van Rusland en waren er al gevechten in het Oosten. Je hebt de tijdlijn al fout, maar dat is vaker het geval van iemand die de propaganda uit Rusland 1op1 overneemt.

"Dat kwam allemaal omdat Janoekovytsj verantwoordelijk werd gehouden voor de doden op Maidan. In werkelijkheid kwam dit allemaal rechtstreeks uit het draaiboek van de CIA die daar aanwezig was. De betogers en politie werden van twee kanten beschoten door ultranationalisten om vervolgens de schuld bij de regering neer te leggen."

Dat niet alleen de berkut heeft geschoten klopt, maar de meeste moorden zijn zeker dankzij hun sluitschutters. Waar jij het vandaan haalt dat de CIA daar rond liep is mij een raadsel... Dat kan je dan ook bewijzen natuurlijk? Ach wat vraag ik nu.

4
166 VaY

@165 Slap excuus.

5
167 VaY

@135 De term NWO is in het verleden wel vaker gebruikt en komt met regelmaat terug bij de politiek zowel de media.

Deze mensen waarschuwde er voor




Deze verkondigde het




en hoezo geen stratagie voor Irak,Iran,Libie,Syrie ect


De meeste mensen hebben geen benul hoe de geschiedenis is gegaan en hoe de macht werkt.

7
168 Ivo

@161 Overigens deed je het hier weer: de kern van een verhaal negeren en ingaan op een detail: "coup" versus "transition of power". Om daar vervolgens maar op door te blijven hameren.

5
169 Dune

@169 Nieuwe verkiezingen onderhandelen is transition of power. Dat jij dan een filmpje plaatst dat mensen moet misleiden is een fout van jou kant. Daarmee negeer ik geen enkel verhaal. Zeker dat ik dat detail en de feiten achter die uitspraak zal plaatsen, want van jou hoef ik dat niet te verwachten.

7
170 VaY

@170 Niet als een zittend president wordt afgezet vanwege valse beschuldigingen voor de doden op Maidan.

8
171 Dune

@171 "valse beschuldigingen voor de doden op Maidan" Er zijn toch gewoon 100 mensen doodgeschoten door de politie en of leger. Wie is er verantwoordelijk voor de politie en leger in een land en de veiligheid van zijn burgers! Dat is de regering en wie staat er aan het hoofd van de regering de president. Wie is er dan eind verantwoordelijk voor die doden de regering en de president.

Laatst stapte in Nederland de minister van defensie op omdat er door ondeugdelijk materiaal 3 doden zijn gevallen. Nu daar heeft ze persoonlijk niet gedaan maar ze is wel eindverantwoordelijk en dan moet je gewoon weg. Dat is in alle democratieën zo en dat is ook Oekraine.

3
172 mike45

@171 Hij en zijn partij zijn er toch zelf mee akkoord gegaan en dat kan je in een eerdere post van mij lezen. Heb je weer niet gedaan natuurlijk. Zo blijf je wel in je eigen informationbubble gevoed met complotjes en andere onzin. Triest hoor dat je hebt besloten zo te blijven.

4
173 VaY

@166 Je kunt er rustig van uit gaan dat als Amerika betrokken is bij een revolutie dat daar CIA agenten rondlopen. De Maidan-revolutie komt zo uit het CIA-draaiboek: een gewapende groep mengt zich onder vreedzame demonstranten en begint op de politie te schieten. De politie schiet vervolgens terug en tientallen demonstranten worden gedood. De schuld wordt vervolgens bij de zittende regering neergelegd. De president wordt vervolgens door het woedende volk en volksvertegenwoordigers afgezet.


Bij de Syrische burgeroorlog ging het precies hetzelfde.

9
174 Dune

@174 Geen bewijs dus. Duidelijk.

4
175 VaY

@171 De Berkut is niet voor niets opgeheven en veel Berkutleden naar Rusland gevlucht.

4
176 Crannbuidhe

@166 Zoals de Russische schrijver Kurkov het ook omschrijft was er juist op dat moment een uitzonderlijk groot aantal Russische FSB 'adviseurs' aanwezig in Kyiv ter ondersteuning van gangster Yanukovich met de groeten uit Moskou.

3
177 Crannbuidhe

Dus 3 russen op fb zouden verantwoordelijk zijn voor de verkiezingsuitslag? hahaha
En nu? ban fb?

Echt fake news op hoog nivo met serieuze gevolgen is trouwens 'weapons of mass destruction' e.d.

5
178 Bamischijf

@175 De kogelgaten in boomstammen waren duidelijk bewijs dat er vanuit gebouwen en van twee kanten werd geschoten. Met een laser door de kogelgaten konden ze zo de kamers aanwijzen van waaruit werd geschoten.

8
179 Dune

@179 Je had het over de CIA en daar lever je geen bewijs voor. Verder lever je geen bewijs dat de vele doden niet zijn veroorzaakt door kogels van de berkut. Als er een andere partij is die schoten lost dan is dat niet een reden voor de berkut om op ongewapende mensen te schieten met 100 doden tot gevolg.

3
180 VaY

** gebruiker verwijderd **

Twitter nog geen 0.001% van de berichten die gerelateerd konden worden aan de verkiezingen.

Google heeft onderzoek gedaan, Rusland heeft welgesteld 4700 dollar aan reclame uitgegeven, om de verkeizingen te beïnvloeden LOL

Facebook berichten gerelateerd aan verkiezingen door geautomatiseerde bots kleiner dan 1% van totaal.

Komt allemaal van de bovenstaande partijen zelf. Man Man wat een invloed is er uitgeoefend

181 deleted4234

@180 Als de Berkut wordt beschoten vanuit een demonstrerende menigte dan schieten ze terug.

8
182 Dune

@87

Dit is de toekomst, de waarheid is verdronken in een zee van irrelevantie, letterlijk iedereen is een troll.

10
183 Lucifer De Vil

Whoops, @183 was voor @86

"TrolLololol"

9
184 Lucifer De Vil

@179 je moet wel heel erg ongelukkig zijn als je door een verhaal over de inslag op bomen laat verleiden om te willen herleiden dat yanokovitsch deugt.

3
185 Moien

Frustrende tijden voor de Putin trollen, maar ook voor de de medewerkers van FOX;https://amp.cnn.com/money/2017/10/31/media/fox-news-employees-russia-mueller-coverage/index.html

3
186 Moien

@182 Je zegt net nog dat het vanaf gebouwen kwam en nu uit de menigte?

4
187 VaY

@187
Tja, het zijn verwarende tijden voor Dune

Dat komt ervan als je de voorgeschreven propaganda van Kremlin maar moet posten en zelf niet een beetje onderzoek doet of het klopt

Het zal me niet verbazen dat Dune ook 1,5 jaar heeft lopen verkondigen dat MH17 door een su25 is neergeschoten

4
188 LGK

@187 Als de Berkut denkt te worden beschoten vanuit een demonstrerende menigte dan schieten ze terug. Er werd vanuit een gebouw achter de menigte geschoten.

7
189 Dune

@187 Gaan we er weer een MH17 haatdraadje van maken? Jullie zijn wel een one-track-pony.

7
190 Dune

@189

Beetje leesvoer voor u (wat u zegt klopt niet)

https://www.stopfake.org/en/tag/snipers-on-the-maidan/

4
191 LGK

@189 Ach Dune. Door een scope zie je niet dat je mensen doodschiet die geen wapen hebben en dat dan zo'n 100x.

4
192 VaY

@155

Wat een onzin dit. Vóór hij aantrad als president baggerde Trump Twitter ook al onder met z'n ronkende flauwekul. Zou hij nu opeens een 'twitterteam' hebben zodat hij 'rustig zijn werk kan doen'. Nee sterker nog, hij zou niet eens weten hoe Twitter werkt. Volgens jou dan. Waar haal je het toch vandaan allemaal. Compleet de weg kwijt lijkt het.

3
193 MK2000

Zielige mensen die dit geloven.

5
194 etymologie

Hmmm Rusland beinvloed VS verkiezingen, vreemd he, andersom zal niet gebeuren, toch!

Dit is toch zou oud als de weg naar Rome, wie beinvloed wie niet, zo is er nog steeds Radio Free Europe, muur is gevallen, ijzeren gordijn is weg, nog steeds is men bezig.

Zo geldt dit ook aan Russische kant, nog steeds wordt de angst voor het fascisme gebruikt, zoals hier het communisme.

Waarom, omdat het zo gemakkelijk is, generaties zijn er mee opgegroeid.

1
195 garriet

Tja, in een tijd dat mensen hun nieuws "feiten" van facebook halen, maken we manipulatie van buitenaf natuurlijk ook wel weer erg makkelijk.

0
196 Weet geen naam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Michael Knowles (@michaeljknowles) on X

Australische censuurfanaten willen graag wereldwijd kunnen bepalen wat mensen wel en niet mogen zien of horen - zoals mbt de twee steekpartijen ...

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bop
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@7 Voor iemand die zich fan van Wilders noemt misschien de gedroomde oplossing maar normale mensen kijken liever naar wat gepast is. Dat zou zo...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

RobP
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@68 Het swastika is een heel oud symbool. Niks mis mee...Tuurlijk niet. Hitler was een socialist en democraat pur sang......

4 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

   "A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden:" Nou, dat zal XR vast weerhouden, ... not! De vorige actie (februari...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

sockknitter
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

@4Hebben de asielzoekers dan bezwaar gemaakt?...

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

Ik heb een vaag vermoeden dat Omtzigt degene is die dwars ligt....

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@47 "Het aantal doden onder het marxisme van Stalin beloopt naar schatting 50 miljoen en onder Mao 100 miljoen."Dat was geen marxisme maar tot...

11 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Ze kunnen ook weer wvertrekken naar land van herkomst of bij een van de vele NGO s opvisite gaan!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Dat zou je aan Bosma moeten vragen. Niks mis met zo'n prinseNvlag speldje, alleen als NSB'ers zoals jij het gaan misbruiken voor hun eigen e...

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Alexsis Faye PornEbony GropedSocialmediagirlaReddit Hold The MoanXxx VintageHentai Pt BrBillie Eilish Sexy PhotosJoin SexCatjerine Bell NudeCassidy NicoleEllp2022Tamil Talking Sex VideosTitanic Movie XxxRajwap XxBackpage VideosGay Porn In Public ShowerCeleb Only Fans LeaksSexe PornografiaSarah Arabic PornSheela Sex VideoMe Follo A Mi MamáLatino CockIndian Bhabhi SwxTaboo HjPic PornThe Porn DydeTs Escorts SacFree Gay Chat AvenueFree Strip GamedXvidios PageSexmex.comGiant PenisisSamia DuarteMalayalam Actress XnxxXhamster CollegeDetroit EscourtsEmily Willis Hd PornBbw Mature PornYouporn GatOlivia Robin PornLoverslabsPlayboys NudesXxxmovie ComSteffy Moreno Only FansVillage Bhabhi NudeTrra PatrickFwtinaTamil Sexy SexIwebcamHentai Monster PornPregnant Porn RedditTeens Legs SpreadAunty RidingHidensexSkipthegames. ComLesbian Porn OnDomono PresleyPinkyxxxHindi Gf PornSilk Smitha BoobsHot Homemade Sex VideosCollege Ammayila BfNude Sexy GrannysMommy Milking SonSm視頻Site Para Sexo CasualRachel JamespornKajal Ki Sexy BfLatest Malayalam Blue FilmIndia Porn MeHenthai TubeLesbian OmeglePrivate Society Full VideoPorn Old ManGif De SexoBig Titties YoungJennifer White AnalMature4k. Sublimation Of Humiliation StationSara Jay VideosRayvanessCpl WrestlingFucking Story In HindiBebe Rexha AssStripper PicsJuri R34Maa XvideoBig Boobies 3dSexo Gay ViolentosX VadeoAndiipoops PornAva Addams XxxSunny VideoStripper VideoAndroind 18 PornPorn Brazzers MomRyan Conner LatestStudent Sex MovieTamil Aunty Cheating SexIndian Tits XxxAmai Liu PornChristina Savoy PornCumming In Mommys MouthSon Strips MomJapanese Porn MovieaSleeping Girl PornBig Black Cock HdEnglish Xx Full MovieGaypirnBbw JoiGay Live SexKarely Ruiz.cogiendoLusty Grandmas PornXnxx IndniNudes Novinhas.Keely HazellJimmy Neutron Pornسکس ایرونیPersephonii NudeAnastasia Lux SexBlack Sax VideoGvh-543PornflexPornoopsPics Of Naked BabesWhite Gitl PornAss Fuck PornSleeping Sister Xxx VideosWww Telugu Village Sex ComBoy Sex IndiaTittiy PicsFutanari BallsIndian XxxWww Fuck ComFull Old Sex MoviesDesi Young Couple SexKate Winslet Nude TitanicBlc Chyna SextapeLesbian Porn AmatuerLesbian Hentai MangaAsiantolickMegan Mullally NudeKathy Baker NudeGay Anal CreamingGay Porn MasssgeNude Adult WomenNxxx SexyGay GapeScuba Steph TitsErica Mena OnlyfansPorn Videos With Song