Zwembadpas De Mirandabad laat veel te wensen over (at5.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door DruppeltjeDrie in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 6
  • 736x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En nog steeds dat doodziek makende gepap en genathoud... en men blijft zich maar afvragen hoe het probleem dan wél opgelost kan worden zonder dat de rest van de maatschappij ontwricht wordt.

Minder, minder, minder... zou Wilders dan toch (wéér) gelijk hebben?

2
1 DruppeltjeDrie

Gewoon alle bezoekers vragen om zich te legitimeren, ook als ze jonger zijn!! Doorgaans zullen ouders er geen problemen mee hebben om zichzelf en hun kinderen te legitimeren!! Bovendien zouden ze extra prikkeldraad moeten aanbrengen zodat er geen ongewenste figuren nog het zwembad kunnen binnendringen.

1
2 Topperz

Je broek zakt er toch van af dat zwembaddirectie en politiek wéten dat dit ongewenste tuig over de hekken klimt en dat er gewoon niets tegen gedaan wordt, zodat het probleem in feite met overheidssteun in stand gehouden wordt.

0
3 DruppeltjeDrie

Ongelofelijk dat er niet wat aan gedaan worden. Altijd maar dat politiek-correcte geneuzel.. ze weten precies welke lui het zijn. Gewoon gebiedsontzegging in een straal van 200 meter. En bij aanhoudende overlast dat dubbele paspoort afpakken.

0
4 Vaartuig

Bij de hardnekkige gevallen (en dat zijn er in de Marokkaanse gemeenschap nogal wat) zouden ze -om de problemen echt op te lossen- de geboorte ongedaan moeten kunnen maken.

0
5 DruppeltjeDrie

Een winkel heeft bij overlastgevers het recht een winkelverbod uit te schrijven...kan een zwembad ook doen, kort erop zitten en bij overtreden ze de toegang ontzeggen. Doorpakken en handhaven en geen gemaar.

0
6 Voorzittershamer

Vroeger hadden ze daar andere middelen voor. Noemden ze badmeesters die gezag hadden. Misschien nu een bordes bouwen met bewakers die tuig afschieten.

2
7 niet-alles-geloven

@7 Je bedoelt van die gasten die je anderhalve minuut koppie onder hielden als je je niet gedroeg en je daarna letterlijk van het zwembadterrein af schopten. Ja... dat waren nog eens tijden.

1
8 DruppeltjeDrie

@8 vroeger waren de bezoekers vrij individueel aan te pakken en wist men waar je woonde.
Plus geen steekwapen op zak of in de tas..

0
9 chouffleur

Ik denk dat ik een middel heb wat probaat is als het echt gaat om een dozijn figuren die het zo verstierd hebben dat ze het zwembad niet meer in mogen levensgrote foto's laten zien van ze in het bad ik denk dat ze dan niet zo'n zin meer hebben om daar te zijn.

0
10 21st Century Guy

@6 Bij "doorpakken" ben ik helaas gestopt met je reactie lezen. Daar hebben we namelijk meteen één van de zwakke punten van onze overheid te pakken.

0
11 DruppeltjeDrie

Minder, minder, minder en dan net zolang tot je nul hebt.

1
12 von Schnellensinken

Toen ik de titel las, dacht ik even dat dit over een boek van Theo Thijssen ging.

8
13 W. Anstalt

@10 Dat zou een goed middel kunnen zijn: die sukkels goed herkenbaar met hun vrienden* op de foto zetten en dan op mega billboardformaat op zo'n grote paal plaatsen, zodat ze buiten het bad ook nog te zien zijn. 's Avonds ook goed verlichten graag.

* een kudde geiten

0
14 DruppeltjeDrie

@13 Het taaie ongerief?

0
15 DruppeltjeDrie

@5
Hoe wordt dat praktisch ingevuld?
- - - -

OT
Voetbaltuig moet zich melden bij uitwedstrijden op het plaatselijke politie bureau.
Kan zwemtuig ook niet verplicht worden zich te melden op dagen met mooi weer (= zwembad open) bij de hermandad ( liefst op een bureautje ver weg bij dat zwembad....)

1
16 Gandalf

@16 Daar zijn verschillende manieren voor. Ik ga geen open deuren intrappen, dus laat je leiden door je fantasie en probeer je voor te stellen hoe mooi de wereld eruit zou kunnen gaan zien.

0
17 DruppeltjeDrie

Sinds wanneer is het DE bad? Of hebben ze de naam maar alvast aangepast aan de taalvaardigheden van hun doelgroep?

4
18 Kaffer

@18 Die man naar wie het bad is vernoemd is heette de Miranda.

1
19 21st Century Guy

@7 vroeger mochten politieagenten ook veel meer. Daardoor had men toentertijd ook veel respect voor politieagenten. Dat respect werd gewoon keihard afgedwongen door de agenten. Vanaf de jaren '80 sloeg opeens het 'politieke correctheid virus' toe. Dat virus is nu behoorlijk uitgezaaid.
En nee, eerlijk gezegd is dat niet eens de schuld van de allochtonen, maar van de autochtonen die het beleid opstellen. Het probleem is heel makkelijk op te lossen, dat kon in de jaren '60 en '70 met de nozems en de krakers ook gewoon. Maar de wíl om hard in te grijpen is er gewoon niet bij de beleidsmakers.

1
20 Winston Churchill

Kunnen zij niet een apart ( want dat willen zij toch zo graag ) badje maken met i.p.v. water Zoutzuur dan is het probleem zo opgelost, letterlijk en figuurlijk.

1
21 eigenmening

@18 Het is niet DE bad. Het is wel HET De Mirandabad. Verdiep je eens voordat je iets uit boert.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Monne_de_Miranda

3
22 DruppeltjeDrie

@21 Dat zou een manier kunnen zijn inderdaad. En die werkt wel.

0
23 DruppeltjeDrie

@20 Maar o wee als je een theelichtje naar de gouden koets gooit. Dan grijpen ze wel keihard in. En heb je een serieus probleem. Maar als de gewone man het slachtoffer is kijkt men graag de andere kant op, of geeft de rechter een lullig taakstrafje.

0
24 benbenieuwd

@24 Precies, maar uiteraard blijven we gewoon massaal VVD stemmen.

0
25 DruppeltjeDrie

@25 Ik niet. Nooit gedaan ook.

0
26 benbenieuwd

@22 Er staat ook niet de bad.
Lees eerst eens goed. Geen taalfout te vinden in de kop van dit artikel.

3
27 Querido not

@20 : over de schuldvraag: het Nederlandse beleid toendertijd werd aangepast omdat een dergelijk hard optreden onnodig was bij de Nederlandse jeugd. Krakers ed gingen de politie te lijf met bloemetjes en pogingen ze om te praten, niet met geweld al kwamen excessen wel voor. Het respect hoefde nauwelijks afgedwongen te worden, dat kreeg en krijgt hopelijk iedereen gewoon mee met de opvoeding. Welke jongen (voor meiden lag dat beroep niet echt voor de hand indertijd) wilde als kind niet bij de politie om 'rechtvaardigheid te herstellen'?

Nu moet dat respect er weer ingeramd worden maar alleen bij de groep ooit-geïmporteerden en hun vrijwel hersenloze meelopers. Moet iedereen dan lijden onder hun uitspattingen omdat ze hun r**t afvegen met onze cultuur, tradities en wetsgetrouwheid? Ik stel immense boetes voor als maatregel. Die pasjes moeten ergens van betaald worden, nietwaar? Nu worden die kosten door de goegemeente gedragen. Wentel ze af op de boosdoeners of hun ouders.

4
28 Ness

@17
Bedankt voor uw reactie. Ik heb genoeg fantasie.... question

0
29 Gandalf

Kijk eens, het enige wat de allochs in toom kan houden is een regelrechte politiestaat met bijkomende diktatuur. Dat is wat men in die contreien gewend is, zo steekt hun cultuur en religie in elkaar. Onderdrukking en onderwerping aan het systeem; ongehoorzaamheid wordt ook fysiek keihard afgestraft. Aan de verlichte versie zijn ze nog niet toe - en ook de kinderen die binnen die groep worden aangemaakt zullen er niet aan toekomen wegens praktisch voltooide segregatie en een schrijnend gebrek aan abstractievermogen bij de meerderheid.

Het gaat om een minderheidsgroep. Verlangt de roverheid soms dat we allemaal buigen voor diktatuur omdat de import dit noodzakelijk maakt? Dat zal een aantal fascisten op NK mooi uitkomen. Bevalt het je niet dan donder je maar op, wordt dan gezegd. Ik zie dat graag omgedraaid. Als het de import niet bevalt dan donderen ze maar op. Verbied dubbele paspoorten en voer een ontmoedingsbeleid in, te beginnen met het verbieden van besnijdenis en halal vlees. Schrap de reli-voordeeltjes uit de wetboeken. Wie dat aankan als alloch is kansrijk cq 'een gewone Nederlander'.

5
30 Ness

@27 Ik beweerde ook niet dat er een taalfout in de titel stond (ik heb dit bericht nota bene zelf gepost). Lees eerst eens goed. Ik reageerde op @18 (Kaffer) die beweerde dat er 'de bad' stond... wat er dus niet staat!

0
31 DruppeltjeDrie

Er moet wel aan alle kanten maatregelen tegen die lui getroffen worden zeg...

De fout van de eeuw om die lui hier binnen te laten

0
32 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

36 minuten geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

37 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

40 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Porn Movies ItalianCassie0piaVery Hot Porn VideosKulhad Pizza Leaked VideoBf Video QawwaliJapanese Sex With English SubtitlesSexi DownlodSex GamesPlayboy Maria KanellisDrippy PussiesAntojenFake HospitalHot Mom PorKorean Adult Movies Watch OnlineMilk PornXxx ChapinHotlink.cc Premium Account Free 2023Jax SlaysherBlazzers ComHinde Sexse VideoNudes7Porn X-rated PornDesi X N XxSarah Jean UnderwoodXmaster Xxx VideoCheryl Burke NudeWife Naked On BeachMike Andriano AnalNaked Nude WomenPorni WebJewelz Blu BlowjobJapanese Animie PornPorn Free EroticaGay Black Porn MyvidsterNaked Pregnant LadyAmericancake NudeFilms With Porn InAbime Porn ComicsIndo XnxxJune SummersSister Sleeping Brother XnxxSexvdiyoThroated SloppyVideos Pornos Gratis VerBeat Porn On RedditBest GaypornDildocreampieBrazerz AnalSara Jay PornolariSunny Leone Top SexAll Indian Sexy MovieThreesome With WifeJapanese Massge PornXxn VdioFree Bkack Gay PornMale Celebrity Leaked NudesVr Big TitsHot Millf PornTubesafari ComFuta On Male CaptionJessica Jax PornBj With SwallowBhabhi Devar WebseriesProtate Massage PornAnonib YgwbtGreek Godess PornJasmine From Aladdin PornVporno TvSexy Chudai StoryBeeg Video HindiSavaschultz Onlyfans LeakedIndian Sec MoviesMistress FacesittingSlut RouletteLexiluna VrPetitepovBlogfefolieCzech MassagePorn BrzilDeadly PickupBrother And Sister Sex Video IndianNude Bhabhi JiAmerican Celebrity SexSleeping Xxnx VideoStepmomcreampieMassage Parlor Hidden CamVideo Jav PornChaturbateTube SexeFrancaise NudesFilmes Pornográficos Com TravestisIndian Teen Sex PicsStep Sister BlowjobsBest Nude PicsCleavage XxxWearehairyCelebrity Leaks TwitterTiktok BlowjobIndian Sex Chat Sitesબ્લેકFutanari XxxSunset Shimmer PornFreevoyuerPictures Of Porn WomenFilmespornoPornohotRussia N PornJoselyn Cano NudeBisoujomomPorm VideoHindi Hd Xxx MovieFilme Pornô ComAustraian PornAnal Madness For MackenzieMilf Flashing8musescomicsFemdom EdgedSkip The Games IndianapolisSunny Leone Pron VideoGirl Removing BraBest Indian Xxx MoviesDesi Hot Movie SexStepsexLanni BarbyTeen Porn TubeGhettitubeGreater PornQuero Ver Vídeos De PornografiaXxnx SiteHindi Hot SexHindi Chudai Xxx VideoIndian Homemade Honeymoon VideosLoud MoaningpornNude Best BreastShowbuaXnxx BeautifulJulia Ann Xnxx ComHindi Sister XxxDrawn Together NudePorn ManhaTyga NudeScarlet Vas NakedFucking Big2 Girls BlowjobFree Porn DownEscort De LuxeRomantic Tamil Sex VideosLena The Plug New Bbc VideoEmma Watson PornChinese Bondage