Paul Manafort geeft zich over (nytimes.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verdwijderd21 in Buitenland  ·  45 Reacties

  • 10
  • 839x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 verdwijderd21

En dat is een.... Drain the swamp!

5
2 TedjeR

Kat in het bakkie

Dit gaat nog erg leuk worden

6
3 Denisova

Het kan vanaf nu erg snel gaan net trump

6
4 Denisova

Dit is een beerput wel goed dat die nu langzaam open aan het gaan is!

6
5 mike45

Oeiii dat is al gelijk een grote naam. Benieuwd welke koppen er nog meer gaan rollen. Dit kan echt een schandaal van ongekende proporties worden.

De volgende link toont aan hoeveel mogelijke connecties er tussen Trump en het Kremlin zijn:

http://edition.cnn.com/interactive/2017/politics/trump-russia-connections/

Vergeet niet de verschillende namen uit Trump's 'inner circle' bovenaan de vertakkingen aan te klikken. Dan pas besef je echt wat de omvang van dit verhaal is.

4
6 Gewoon een student

Tijd voor champagne

6
7 Denisova

Als coördinerend campagneleider van Trump had Manafort uiteraard een uitgebreid netwerk, ook binnen de inner circle van Trump. Pak je Manafort, dan pak je uiteindelijk ook zijn netwerk.

4
8 Crannbuidhe

@6 : Wat een onzin allemaal. Manafort is door Trump direkt ontslagen toen ontdekt werd wat voor vies figuur het was. Wat Manafort wordt verweten gebeurde lang voordat Trump aan zijn campagne begon - hij waste zwart geld van Yanokuvitz wit, in 2014, en voor een heleboel anderen ook voor die tijd. Daarmee heeft dat gebeuren nog geen connecties met Trump.

24
9 Ness

@9 Je bedoelt toen algemeen bekend werd wat voor vies figuur het was.
Dat wist Trump daarvoor al lang, hoor.

5
10 LanCaster

Nou ik hoop dat het uiteindelijk meevalt allemaal dan.

7
11 Yisrael

@9 Heeft u mijn link bekeken? Puur toeval dat buiten Manafort, eigenlijk heel Trump's administratie schimmige banden heeft met Rusland?

4
12 Gewoon een student

Intussen ‘verweert’ Trump zich met “Iedereen in Washington is een crimineel”, het zwakst denkbare ‘argument’ : https://www.rawstory.com/2017/10/heres-why-trumps-everyone-in-dc-is-a-criminal-response-to-russia-allegations-should-worry-republicans/

4
13 Crannbuidhe

Oh, zijn de verzegelde aanklachten al ontzegelt?

Lekker boeien, alsof het bewijs is van "Russian Collusion" dat de campagne leider een vieze zakenman is en jaren de belasting onderduikt. (Clinton Foundation? M-m-maar Hillary dan, weet het)
Bewijst hooguit alleen de "Russian Collusion" van Manafort zelf, en niet dat er "Russian Collusion" bestaat met de Trump campagne.

Schuld door associatie is een drogreden. Brood en spelen voor iedereen! Here we go!

21
14 Lucifer De Vil

@13 Russische reactie waarschijnlijk geschreven door het Kremlin persbureau, altijd als de waarheid aan het licht komt dan komen met een reactie , ja maar alle andere zijn nog veel slechter als dat wij zijn. Dus mogen wij doen wat wij doen!

6
15 mike45
16 Crannbuidhe

@15

De eerste die daar mee begonnen waren de never-Trumpers, komen de schandalen van Hillary aan het licht, gaan ze allemaal complottheorieën verzinnen om te bewijzen dat er een complot bestaat tussen Trump/Wikileaks/Rusland/Jullian Assange.

En zelfs tot op de dag van vandaag blijven ze de oorzaak en gevolg omdraaien, had Hillary gewoon haar verlies geaccepteerd dan was dit hele circus nooit van de grond gekomen.
Was wel jammer geweest, kan er wel om lachen.

"0.02 cent is op de rekening van ShareBlue Troll Mike45 gestort voor het ontvangen van een reactie"

18
17 Lucifer De Vil

@14 joh hou toch op.
Trump en familie zitten tot ver boven in hoofd in de Russische drek.
Als morgen de Russen al het aan Trump uitgeleende geld terugvragen staat de hele familie Trump op de stoep van het Witte Huis en zijn ze maar wat blij met de centjes die hij al president verdient.
Mochten de regels het verbieden dat er zoveel familie komt inwonen op koste van de belastingbetaler dan blijft er weinig over dan een tentje onder een brug.

4
18 streek

https://mobile.twitter.com/__0HOUR1_/status/924976275525197825/photo/1 manafort en podesta hebben felobbied en gefraudeerd en gaan mccain en nog een paar erbij lappen. Drain the swamp. Manafort 'low energy' gaat voor de bijl. Clinton komt erna.

15
19 Raffi

@18 Wat verdient hij dan als president?

12
20 Stachouwer

@20 nu niets want meneer heeft er heel genereus van afgezien.
Hetgeen feitelijk betekent dat hij ergens nog geld vandaan kan halen.
Mocht dat er niet meer zijn kan hij een bedrag van ongeveer 665.000 dollar innen.
De vraag is of dat voldoende zal zijn voor de levensstijl van de Trumpjes.

4
21 streek

@20 heeft er niets mee te maken..

3
22 TedjeR

@20 niets, maar wat kost hij?

2
23 Moien

* Verwijderd door de redactie *

24 Stachouwer

@21 een weekendje golfen kost al 3,5 miljoen...

2
25 TedjeR

***pakt kaasknabbels en spekknabbels***

0
26 Liwwie

Pakt hij terug met persoonlijk interessant beleid.....

0
27 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

28 Stachouwer

@24 zeg ik toch in @21
Maar wat denkt u zal er gebeuren als hij geen andere bron van inkomsten meer heeft?
@25 dat schijnt buiten het salaris te vallen, beveiliging en zo.
Maar inderdaad de man kost tot nu toe de amerikaanse belastingbetaler heel veel meer dan veel van zijn voorgangers ooit gekost hebben.

2
29 streek

@24 ik hoef ook geen salaris als mijn werkgever mij in een vrijstaande villa zet, met personeel, auto's, helikopters, Boeings 747 om in het weekend naar de golfbaan te vliegen. En dat alle rekeningen naar mijn werkgever gaan.

5
30 mike45

@28 nee denk even na.
Stel de hele Trumpdynastie gaat failliet, alles moet worden verkocht..
Dan hebben ze natuurlijk altijd nog pappie die toevallig wel een dak boven zijn hoofd heeft en een inkomen waar hij een beroep op kan doen of denkt u dat hij in dat geval daar ook van af zou zien?

2
31 streek

@4 luister naar dit


het staat nog niet vast maar het lijkt erop dat de hem onder druk willen zetten met iets dat jaren en jaren geleden gebeurde dat niets te maken heeft met Trump maar willen gebruiken on iets los te krijgen dat op de een of andere manier tegen Trump gebruikt kan worden.

"een heksenjacht" (de verkeerde kant op).

14
32 nosuchname

@18

Alstublieft, de implicaties en het impliceren wat u hier doet!
Ooit gehoord van de Clintons? En dan vooral even die ene die de claim maakt dat door middel van Russische inmenging (hackers) haar shit gelekt werd aan Wikileaks.

>Hillary claimt de verkiezingen verloren te hebben door "Russische inmenging" op de Amerikaanse verkiezingen, en zij is degene die het verband brengt met Trump/Jullian Assange/Wikileaks.
https://www.amazon.com/What-Happened-Hillary-Rodham-Clinton/dp/1501175564

>Door haar complottheorie wat zij gekocht heeft voor 9~13 miljoen, van Christopher Steele en Fusion GPS, verspilt de FBI nu honderden miljoenen aan beslagstinsgeld om bullshit te bewijzen.

> Dit is onderhand, wat iedereen vanaf het begin voorspelde, een totale nietsontziende politieke heksenjacht tegen iedereen geworden, denk hierbij aan de vermiste emails ( de oorzaak, dank u wel Wikileaks), uranium one, benghazi, Clinton Foundation, en "aardige man" Bill

>

18
33 Lucifer De Vil

@25

Trump bespaard de staat 1.3 miljard.... nu wil ik u nooit meer over zijn golf kosten horen, dank u wel! Volgende keer beter uw best doen om Anti-Trump propaganda te spuien!

https://www.statnews.com/2017/07/13/federal-crackdown-opioid-fraud/

20
34 Lucifer De Vil

@34 Federal law enforcement agencies announced Thursday what they called “the largest opioid-related fraud takedown in history” with the arrest of 120 people across the country, including doctors allegedly running pill mills and the operators of fraudulent treatment centers.

Dat heeft toch niks met Trump te maken ook in de USA is de rechtelijkemacht onafhankelijk van de politiek.

2
35 mike45

@35

Are you sure about that?
Dat is een gevolg van Trump's beleid, niet meegekregen dat hij het opiaten drugs probleem nu niet meer als "war on drugs" ziet maar als een nationale gezondheidscrisis?
Dat is hetzelfde als bij de orkanen, daar waar het congress de noodtoestand uitriep en Trump het bevestigde, nu moet congress aan de bak en fondsen daarvoor op te zetten met de structuur om het probleem te behandelen.
(Bij de orkanen waren de fondsen en structuur al aanwezig, FEMA, potje 12 miljard)

Nu wordt het gelukkig veel meer als medisch gerelateerd probleem gezien dan crimineel.

13
36 Lucifer De Vil

@34 [ nu wil ik u nooit meer over zijn golf kosten horen ]

Whahahahaha..... illusionist, denk jij dat uit te maken? Durrr, Hurrr... hahahaha!!!

1
37 TedjeR

@36 als die fondsen nog moeten komen kunnen deze arrestaties daar nooit vanuit betaald worden.
Dat medisch problerm ipv crimineel gaat over de verslaafden en niet de dealers, die blijft men gewoon als crimineel zien en zo ook behandelen.
Daar heeft Trump dus niets aan veranderd.
En dasrbij dit draadje gaat niet over de enkele succesjes van Trump, hoewel ook in dit geval het nog de vraag is hoe succesvol het zal worden, maar over zijn campagne leider die niet bepaald een nette meneer is geweest.
Slecht personeelsbeleid van zowel Trump als de republikeinse partij dus.

1
38 streek
39 TedjeR

@39 En hier nog 5 connecties tussen Manafort en Trump (en de Russische maffia) : https://www.rawstory.com/2017/10/here-are-the-5-biggest-links-connecting-trump-to-manafort-and-russian-money-laundering/

2
40 Crannbuidhe
41 Moskowfiets
42 GreyB

Blijft een kansloos verhaal dit. En zal nergen naar toe leiden

9
43 Ivo

Ach bij Watergate heeft ongeveer 2 jaar geduurd voordat Nixon af is getreden, dus in de loop van volgend jaar zal Trump ook wel eieren voor zijn geld kiezen.

0
44 DaStef

@33

Ach dat wijzen naar Hillary had nog zin in de campagne, dat is nu niet meer zo relevant, ondanks dat The Orange One het nog wel probeert,

De aandacht afleiden heeft nu geen zin meer, de beerput gaat steeds verder open.

0
45 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@8Wat in de koelkast word gezet is niet afgeschreven maar komt op een later tijdstip weer tevoorschijn.Dat is altijd zo geweest en gaat nu o...

zojuist geplaatst door ongelovenloos

DWZ
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Het is volgens mij allang bekend dat het WEF een flinke vinger in de 'besluitvormers' pap heeft......

1 minuut geleden geplaatst door DWZ

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@38 O, daar is mijn geliefde Immanuela ook weer uit haar hokje gekropen, ze werpt mij liefelijke bezweringsformules toe, zoalsoorlogszuchtige ...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Snorrie
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@36 Maar dan wel toevallig in een land met de minste uitleveringsverdragen.Zal wel toeval zijn....

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

JackKropotkin
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Dan gaat Groningen wel een paar meter zakken waarschijnlijk want beton is een stukkie zwaarder dan gas :-). Overigens een compleet idiote ex...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Snorrie
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@29 Dat zeggen je 24/7 activiteiten op ieder forum waar je maar toegelaten ben....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@109 Het zijn ook niet de snuggersten die hun stem hebben gegeven aan Wilders in de hoop dat die alle moslims laat verdwijnen. ...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

RobP
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Humoristisch is het vraagstuk wel.De christelijke waarden zouden stemmen op de PVV uitsluiten omdat de PVV uitsluit. Die christelijke waarden ...

9 minuten geleden geplaatst door RobP

Snorrie
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@108 Ik heb geen flauw idee waar een vlak een de kust zou moeten zijn dus kan ik je vraagje nog niet beantwoorden....

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
Passagiers Groningen Airport Eelde niet onder indruk van Extinction Rebellion. 'Gaat Greta Thunberg op de fiets de wereld over?'

Is er überhaupt nog iemand die onder de indruk raakt van dit zooitje onnozele dwarsliggers?...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Couple PronCassidy Bank NakedWebcam SexXxx32Xxx Gujrati DesiSunnyleonie XxxMandy King NudeGay Porn PinoyOriginal Sex VideoXnxxcxAlia Sex VideoXnxx New Sex VideoCuckold And BbcNata Lee PornNatalee007 NudePor Hd ComTeen Natural TitsBlue Picture Hindi VideoHindi Porn Web Series VideoLewdgamesFace Hugger PornIndian Xxx XhamsterWww Orgasm ComBangli XxxLeone SexyPrivare DelightsJennifer Lawrence PornTyler CruiseGirls Fighting NakedChudai Ki Video HdWife Seduced FriendPorn QuentesGayxhamsterKaylasimmonsIndian Anal CryingBdsm ClitGenderbend Porn ComicBig Aas ComFree Indian XxxHandsome Man Sex VideoNude In MallTamilgay ComBug Anime TitsLatina PornosReal Homade PornHidden Massage CamsLesbian Porn MoCulamateurGay Barbershop PornRomantic BdsmBrad MontanaJapanese Boob LickOnlifans GratisAnal XxxThora Birch NudeOverwatch Porn HubXxx Sister And BrotheXxx Pron Hub ComTushy Hd Sex VideosSalena VargesHipersexWwe PornographyNjav.Free Porn PucturesRoblox PornoTubetittyMissy MonroeLiliana Hearts RedditCoco Austine NudeSexy Video Mia KhalifaMature Lrsbian PornMesugakiAshlynn Brooke NudeLil Booty PornBig Tittes AnalVidio PornstarChat42She Hulk TransformationMind Control PornEmily BloomnudeWww Free Porn SexEbony Car BlowjobsReal Porn HomeSex Hd Xxx VideosEime Fukada Pornسكس مربربهEllyse Perry NudeLow Quality Porn DownloadAtqofficial OnlyfansSxyprn.xom3d Animetion PornFree Cartoon Porn ComicsDesenho PornográficoEating VaginaDp SexyMystique SexChinaspeludasFlingstrrNonton JavSalma Hakek NakedMom Best PornCall Boy XnxxPokimon Comic PornWife In The Glory HoleCelebrity Sextapes RealBj Swallow CompBaddehubMontre Ton MinouPrivatehomeclips ComXxx Hina KhanPoorn Sex VideoPeliculas Gratis PornosOnly Fans LeksVivalocal AcompValerie CormierSheer NightgownsWalking Around NakedBlowjobcreampieBig Sex VideoHaribaFemdom Ass WorshipSunny Leone Sex With LesbianPayton Preslee MylfDp BbcNewest NetvideogirlsLesbian Porn AsainListcrawlers DallasGeorhie LyallAlia Bhatt Hot XxxFutafuckBeefcakehunter LeviHot Sexy Boobs Kissing VideoRayray Sugar ButtSexxxxxxxxxxxxxxxxxAdult Theater PornTspaygroundMia Khalifa Juliana VegaMulheres Peladas No Tik Tok/gif/ 4chanLilmermaidxx NudesLikethebugortheletXxx Madhuri DikshitDownloadable Porn HdNude ChinesseCute SunnyBondage Rule 34Tamil Actress XxLesbian Sex Porn VideosXfree Video PornToilet Voyeur