door Carol Fenijn in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 2
  • 893x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Duimzuigerij. Ik geloof er niks van!

14
1 Jan met de korte achterlul

Ach het ad = altijd dom. Wat een waardeloze propaganda. En die foto. De gene die dat heeft gefotosoept kunnen ze beter ook maar ontslaan, die uil is bijna zo groot als de auto.

Wel typisch dat de Europese parlement vorige week aangaf de zomertijd te wil afschaffen en dan de week er op allemaal onzin over de nadelen van de zomertijd. Volgens de nos of EenVandaag zouden kinderen er onder leiden en nu dit??

En dan ook de inleiden, zoals vertrouwd zo dubbel " Het regent dode vogels, omdat de klok vannacht is verzet naar wintertijd. Het klinkt bizar en er zijn geen harde cijfers, maar het is zo, zegt vogelexpert Nico de Haan, "

Kansloos verhaal

12
2 Ivo

Moeten we dan de wintertijd, wat eigenlijk onze normale tijd is, afschaffen en altijd de zomertijd aanhouden? Ik ben wel een voorstander om één van de twee maar af te schaffen. Heeft de zomertijd nog wel nut wat indertijd is ingevoerd on energie te besparen, ik heb mijn bedenkingen.

0
3 Interessant

Het klinkt wel waarschijnlijk, als er nog geen onderzoek naar gedaan is, is het een mooi onderwerp voor een student biologie of een ornitholoog.

1
4 Carol Fenijn

@3

De kop van het artikel is niet helemaal lekker. Het gaat om de omschakeling. Van winter- naar zomertijd is er hetzelfde probleem.

0
5 zeikenderechter

Nee, dus zit er niks anders op dat vogeltjes zich dan ook maar aan domm .... uhhh het mensdom aan moeten passen. Net zoals ook de bijtjes geen gebalde vuist tegen hun 'vernietiger' kunnen maken ...

1
6 Tante Annie

Gewoon nu eindelijk eens stoppen met dat gerommel met de klok.

5
7 zeikenderechter

@7 Mijn idee! Krijgen we in het voorjaar weer dat gezeur over het missen van een uur! Wintertijd is de orginele tijd.. voordat men met dat geschuif begon.. Nu laten staan en niet meer aankomen!

3
8 Sempre

@3
Met het terugdraaien van die klok gaat het batterijtje wel weer en uur korter mee.

0
9 in holland


0
10 SjaakenTruus

De vermeende nadelen aan zomertijd worden door allerlei onderzoeksrapporten bevestigd. Het is dan ook opvallend dat de voorstanders van zomertijd die stapels officiële rapporten negeren, en gaan uitleggen waarom ZIJ zomertijd prettig vinden. Natuurlijk mag dat, maar het is geen sterk argument. Gewoon omdat de negatieve rapporten over de effecten en gevolgen van zomertijd enorm goed onderbouwd zijn.
Al tien jaar geleden deden specialisten van de UMCG (medisch centrum Groningen) onderzoek, en kwamen tot de conclusie dat het twee maal per jaar knoeien aan de tijd niet goed is voor mensen. Ze adviseerden toen al om het af te schaffen.

En zo zijn er vele onderzoeken geweest, en allemaal laten ze zien dat er op individuele schaal wat voordeeltjes aan zijn, maar dat de werkelijke redenen om het destijds in te voeren, niet werden en worden behaald. Nou, stop er dan gewoon mee. Wie 's avonds een uur langer van het licht wil genieten, kan dat namelijk altijd. Daar hoeft niet heel Europa de klok een uur voor vooruit te zetten...

Dat ook het dierenrijk nadelen ondervindt van dat gerommel aan de tijd, staat buiten kijf. Elke boer weet dat. Opeens worden de koeien op een andere tijd gemolken; vaak moeten ze daar aan wennen. Hou er toch gewoon mee op, die onzin. De voordelen zijn allang weggevallen -als ze er al waren...

5
11 weerman

Dan maar stoppen met autorijden.

0
12 Aragon

Je hoort vaak nou doe mij maar zomertijd.... kunnen we wat langer buiten zitten.. Nou in de zomer kun je prima buiten zitten als het donker wordt... Kaarsje aan (gezellig) en de temp. zakt dan maar langzaam... Ook op terrasjes is het gezellig met kaarsjes en lamplicht!En inderdaad wat Weerman (@11)zegt... het levert eigenlijk economisch gezien niets op!

Hoe vaak hoor ik mensen in het voorjaar niet zeggen..ik ben moe ... mis een uur. En er zijn ook nog mensen die de klok vergeten een uur voor uit te zetten... gevolg: te laat op het werk..... We zitten onszelf toch voor de gek te houden met dit geneuzel?

1
13 Sempre

@13 En waar ik ook weer naar uitkijk als die zomertijd wordt afgeschaft: Dat het 's ochtends om 04u00 al weer licht wordt. Daar ga ik zo van profiteren... Pfffhhh. Laat maar lekker de zomertijd blijven, is beetje aanstelleritis als je zegt dat je er last van hebt Ik hoorde namelijk tot op heden ook werkelijk niemand van de honderdduizenden reizigers met een jetlag dat wereldwijd de klok maar overal gelijk gezet moet worden.

5
14 Gut

@14 zou wat kunnen zijn ... maar dat is niet haalbaar! de klok overal gelijke tijd... denk ik... kan het fout hebben!

Mij maakt het niet uit... zomertijd of wintertijd.... maar EEN tijd....en niet meer klooien met dat uur!

1
15 Sempre

@11 aha, dat hele zomertijd en wintertijd wordt dus in stand gehouden om die onderzoeksbedrijfjes twee keer per jaar van werk te blijven voorzien!

0
16 Remkraan

* Verwijderd door de redactie *

17 Pxf7+

@17 nou dieren hebben meer besef dan je denkt... mijn hond gaat altijd tegen 8 uur er uit... vanochtend tegen 7 uur gejammer en gejank...: ik moet er uit....

2
18 Sempre

Dit bericht komt van een vogelexpert en wordt bevestigd door het vogelasiel dat veel aangereden (nog levende) vogels opvangt. Maar zou mij niet verbazen als er ook veel andere dieren worden aan- en doodgereden in de eerste tijd na het verzetten van de tijd.

0
19 Scorpio

Dat weet ik wel zeker.... ook roofvogels....

1
20 Sempre

Gaan er een paar meer vogels dood. Errrrug.
Zullen we alle auto's niet gewoon afschaffen? Er worden vrijwel dagelijks katten doodgereden.

Wat een gedram weer. Zuinig en voorichtig zijn met de natuur en met dieren wil niet zeggen dat we allemaal weer terug moeten naar de middeleeuwen.

7
21 PFL

De klok op EEN tijd houden heeft niets met de Middeleeuwen te maken hoor....

2
22 Sempre

@21 dus jij vindt dat gevogel 2 keer per jaar wel fijn? Wat hebben de middeleeuwen daar mee te maken..? Ben benieuwd!

2
23 Sempre

* Verwijderd door de redactie *

24 Pxf7+

@24 fijn voor jou... ik liep in de storm om 7.10 buiten is nl een pup van 7 maanden.... die ben ik aan het trainen...

2
25 Sempre

@24 het is toch niet zo moeilijk om met de vingers van de wijzers af te blijven..? kiezen voor permanente zomertijd of voor de wintertijd ...een van de twee... en de klok gewoon met rust laten daarna....

1
26 Sempre

@26 ,
Maar niet alle klokken hebben wijzers.

Als de meesten het verschil in zomer en wintertijd willen houden, moet de minderheid zich daarbij neerleggen en andersom.
Als het maar democratie's en internationaal goed geregeld is.

0
27 Aragon

@27 nou dan moet het maar eens een referendum worden... maar tja... dat is ook niet meer een ding... Referendum: zomer wintertijd afschaffen... kiezen voor een tijd... meeste stemmen gelden... gaat niet gebeuren! LOL!

4
28 Sempre

Wat een BS. Als je geen zin hebt in zomertijd dan blijf je in de zomer toch gewoon een uur langer in je bed liggen. Met een smartphone is zoiets heel eenvoudig te regelen hoor. Was pas een dagje in de UK. Oh wat erg daar lopen ze nog een uur achter op ons. vreselijk. Volgens de drammers zou de hele wereld 1 tijd moeten hebben. Wat stel je voor dat je af en toe op je klokje moet kijken. Altijd drammen en zeuren. Heel veel mensen zijn blij met de lange dagen in de zomer en als je niet mee wilt doen dan ben je daar geheel vrij in. Oh vreselijk want dan begint de TV een uurtje eerder en GTST komt dan ook een uur eerder. Nou dan pas je je schema daar toch gewoon op aan. Zeikerds.

4
29 PFL

Wat een onzin verhaal en zeker omdat ze schrijven dat het zowel bij zomer als wintertijd gebeurt.
De vogels hebben zeker ook een week klok want anders ligt het op maandag vol met dode vogels
Als de vakantie voorbij is en iedereen gaat weer werken dan moeten de vogelbegraafplaatsen zeker ook over uren doen.
We moeten evenementen ook afschaffen want daardoor komen ook veel auto's op punten waar ze normaal niet met die aantallen komen en is het afgelopen dan rijden ze ook weer massaal uit.

Ik vind dit een onzin verhaal en het heeft alleen met de poging in de EU te maken om zomertijd af te schaffen. (persoonlijk heb ik liever altijd de wintertijd want ik kom graag met licht thuis na het werk en in de donker naar het werk gaan vind ik niet erg)

was het echt zo dan hadden we het jaren geleden ook al gehoord in het nieuws en niet nu er net een bespreking over is (dit nieuws is ook nog te vroeg want vandaag waren hoofdzakelijk de kerkgangers vroeg in de auto en maandag komt het echte drukke verkeer pas op gang

3
30 TheoTheo

@28 ,
Dacht ik ook aan, aan een referendum in dit geval en eventueel met vuurwerk en zwarte Piet.
Een bindend referendum helpt meer dan een raadgevend referendum.

1
31 Aragon

@31 helemaal mee eens .... als een referendum nog zin heeft dan....en gehonoreerd wordt....

1
32 Sempre

@3 de echte tijd is per gebied op aarde bepaald en vroeger was er in Nederland ook een tijdverschil door waar je te west of oost van het land was. (De wintertijd is dus niet onze echte tijd)
Maar kijk je per uur dan zouden wij in de zelfde tijdzone thuishoren als Engeland en voor de echte tijd moet je de klok nog 1 uur terug zetten
Foto met tijdlijnen en het meeste van Europa is in 1 tijdzone gestopt want anders zal Duitsland al een andere tijd hebben
https://havewefoundcoldplayyet.files.wordpress.com/2013/11/europe_time_zones.gif

Hieronder de echte tijd in Utrecht
http://hemel.waarnemen.com/applets/utrechtsetijd.html

0
33 TheoTheo

@29 ik snap je niet... wat is er nu mis met EEN tijd.. (voor ons land bv). en niet meer voor of achteruit..? Hoe makkelijk kun je het maken? In het najaar krijg je er een uur bij... en ploep in het voorjaar gaat er weer een uur af... WAARVOOR??????

2
34 Sempre

Grote onzin. Hoe krijgen ze het verzonnen.

2
35 Arista

Je moet al zo veel als burger... op tijd je belasting inleveren... aan veel verplichtingen voldoen op andere vlakken en dan komt weer in het najaar: U moet uw klok een uur terug zetten...en in het voorjaar weer een uur vooruit... als ik dat niet zou willen heb je een probleem dan stroken de tijden niet meer met jou en je omgeving.... Ach ja .... dit geneuzel zullen we wel houden... Ik ben al van de oude garde ..hoe vaak heb ik niet mensen gesproken...pffff vergeten de klok terug te zetten of vooruit...Of te vroeg bij de tandarts of een uur te laat bv...Ik ga lekker bankje hangen en wens iedereen een fijne week in de nieuwe tijd!

2
36 Sempre

@1 en @2
Huh? Wat bedoelen die minners allemaal?

1
37 Jan met de korte achterlul

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

17 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
UncensoredhentiHdporn92 ComSexy Camol ToeSabina Gadecki NudeSex NegroFree Porn DownloadsDesi I PornBhabiAdria Rae LesbianHot Romantic Aunty VideoThai CreampaiPornoporno PornopornoMen Gay PornXxxsexyxxxPornografia CaseraAnal Sister BrotherDiane Kruger NudeBokep Viral 2023Lesbian Girls KissingSex Video Hd DoctorKorean Se XBrazzers TranssexualNude Movies CelebrityBig Tit CelebritesXhansterliveSexe PornoeBokep JepngVideos De Sexo De TravestiJackie Cruz NudeVajinasIndian Actress Xxx ComEva Green Porn VideosIndian Adult PornHot Bhabhi Sex VideoMom Hypno PornPrivate Society ThreesomesRachel MompovDisneycartoon PornChatbateDylann VoxBrandi LovSybil RawFifty Shades Freed Sex ScenesSharon Lee Porn VideosIndia SexseFamous NipslipsRubesafariTasteofarielIndian Girl Hard FuckXx Ki VideoDesi Tight ChutCuminmypussyAsain Big Boobs PornSamfrank LeakPorni SexyValerie Vaughn NudeMolly SrewartBella Luna PornCardio B PornPink Nike ShortsMusalmani Sexy VideoBrazzers StudentPamela PeeksXxxbigboobsWww Hindi PornMiss KocokGia Derza BbcBlogue De FolieLatina Selfie NudeTenticol PornIndian Bollywood PornPlug Talk LeakWhitepussyBackroom Casting Couch NewStepmom And SonsexLeabian Porn RealHorney BankPsstaudioSexe Amateur MaisonNikki Glaser NudeAnal CaptionsPelículas Por NograficasMeggan MalloneHd Step Mom PornsImage HentaiXvideo CryingFamousryleigh PornBest Sexy Video ComPorn Sleep MomSunny Lean XnxxMaria RiabushkinaBonge PornFollandolaNude Pics GfNude Bengali ActressTrans Girlfriend PornTattoo AnalCandis DarePorn Happy Ending MassageWednesday NudeSexhihiKim Possoble PornMahiro TadaiPorn HeroineMarathi Sex Blue FilmDraghixaGreatpornChinese Porn ModelNhentai..etKourtney Kardashian NudeWw Hot Sex VideoAne Chiro Max HeartCam4. ComPornographique MangaVivastrretCarolina SweetDanny D SexHindi Sexy Blue Film DownloadMom Son Anal PornNude TheaterFantasticcNovelr18Lessons Of PassionHarriot SugercookieLena XxxA Cup TittesIndian Air Hostess SexKatrina Kaif HdBit Tit Blow JobNude Old GuysJapanese Porn BigboobsSerena Willims NudeMonalisa Hot WebseriesFan SwingersBrazil PornvideosBlonde CrempieIndian Clg Girls SexOvertime Megan SextapeBf Sexy Video Bf Sexy VideoFilipino PornMuslim Aunty XxxLocal Bengali Xxx VideoWww Odia SexyVirginity Test VideoM I L F Z RAlyssia Vera GloryholePorn Hardcore LatinaFree Catfight ForumCock BeautifulKetika Sharma Hot