door Febee in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 21
  • 1169x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lekker dan.

1
1 Schildpad

Ja politiek in Nederland blijft een schimmig iets.

1
2 sec

** gebruiker verwijderd **

Wat een beerput is dit (en wat zal die put stinken als-ie nog meer open gaat).

3 verwijderd2420

Over de dooien niets dan goeds zeggen toch!

8
4 eigenmening

Dat zijn onze geweldige leiders.
PVDA nooit vertrouwen.

7
5 francaise

Interessant artikel.

2
6 Marrie

@4 Ik heb gehoord dat Van der Laan grachtenwater in wijn heeft veranderd en over het grachtenwater heeft gelopen.

En nu is ie door het ijs gezakt.

6
7 Hans Brinker

De vlogs moeten jongeren een spiegel voorhouden, maar op nadrukkelijk verzoek van Van der Laan mag religie geen enkele rol spelen in de filmpjes. Ook woorden als ‘jihad’ zijn uit den boze.

Leest als een film opnemen zonder camera.

4
8 Voorzittershamer

Ik was het niet eens met het belijd van van der Laan en dan gezien zijn belijd op veiligheid. (toen hij burgemeester werd had ik veel vertrouwen in hem. (verder had ik niets tegen hem en die rotziekte gun je echt niemand)

Of wat hier staat allemaal klopt weet ik niet, maar van der Laan kan hier geen verweer meer tegen geven en dan is het wel schandalig om dit zo in het nieuws te brengen.

Over Saadia heb ik echt geen goed woord over en dat zij gesteund werd door van der Laan is bekend. Deze vrouw heeft bewust haar vriendjes op hoog betaalde plaatsen in huis gehaald en verdiende het ontslag wat ze gehad heeft. Het lijkt wel of dit stuk er is om haar weer een betrouwbare naam te geven maar haar daden zijn bekend en zij was de vertrouwde adviseur van van der Laan en zo corrupt als het maar kan question

Saadia hoort niet thuis in de Nederlandse politiek en ze heeft ooit vast haar baantje gehad wegens positieve discriminatie en niet wegens geschiktheid (de positieve discriminatie moet echt snel stoppen en je ziet het bij de Amsterdamse politie ook die speciaal werven op allochtonen en ze klagen bij de politie ook dat er veel corrupte agenten ontslagen worden en dat er als nog veel dingen uitlekken (wel opvallend dat het hoofdzakelijk allochtonen zijn die ontslagen worden om deze reden)

Als je iemand voortrekt met positieven discriminatie dan discrimineer je iemand anders door deze niet de kans te geven (kies gewoon iemand op geschiktheid en opleiding en kijk niet naar afkomst en gender)

10
9 TheoTheo

@7 over de grachtwater lopen is niet moeilijk, dat heb ik ook gedaan.
Ze hebben er speciaal bruggen voor aangelegd questionquestionquestion

1
10 TheoTheo

@10 LOL, volgens mij loop je dan over een brug en Van der Laan ging een brug te ver question

Maar ja, hij was tenslotte een bruggenbouwer...

2
11 Hans Brinker

Een paar weken geleden overleden en nu al wordt er bagger over de onvolprezen burgemeester uitgestrooid.

18
12 jantje van leiden

@11 als je over een brug loopt dan loop je ook over hetgeen eronder is, bij een gracht is het gracht of water en bij een brug over de snelweg over de weg of snelweg question

3
13 TheoTheo

* Verwijderd door de redactie *

14 Dewereldrond

@13 Tja zo gezien heb je hélemaal gelijk.

0
15 Hans Brinker

@12 Vervelend toch als feiten naar buiten komen. Had dit allemaal verzwegen moeten worden omdat VdL is overleden? En iemand die misschien de dupe is geworden van zijn handelswijze, die heeft dan maar pech?

7
16 Stachouwer

* Verwijderd door de redactie *

17 Dewereldrond

@14 Uiteindelijk: wie zijn billen brand, moet op de blaren zitten.
En belijd is met EI question

En brand is met dT question

1
18 in holland

@4 dat gaat niet op voor politici want hun smerige intriges komen meestal pas later boven drijven

1
19 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

20 Dewereldrond

@4
Dacht ut niet ! Sommige (eigenlijk heel veel) dooien hebben tijdens hun aardse bestaan niet alleen maar "goeds" gedaan ! Zit n.l. ook een andere kant aan een medaille. Beetje naïef om je blind te staren op alleen maar die 'ene' kant.

3
21 Tante Annie

Loop ik al de hele te zeggen dit zaakje stinkt maar kreeg dan al die linkse jankerds over mij heen
Zie je nu wel toch gelijk

7
22 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

Het ruikt i.i.g. niet naar rozen.
question.

23 verwijderd2420

Hij deed het niet goed maar hij probeerde tenminste nog om de polarisatie en de radicalisering voor te zijn. Politici aan de rechterkant proberen mensen alleen maar tegen elkaar op te zetten.

Maar dat zijn helden hier op NK.

11
24 Hollander1967

Applaus voor van der Laan, lol

4
25 wijs

Wat gaan al die mensen àf, die hem zo bejubelden dan ?
Voor mij bleef ie Links. En dan weet je het gewoon.

4
26 Flipper

Ik dacht dat "Islam knuffelaar" een uitgevonden begrip is, maar die bestaat echt.

5
27 RTypeLeo

Zo stiekem, dat had ik van hem toch niet verwacht.

2
28 corretje

Ach, dit wordt niet gebracht om Van der Laan schoon te praten maar om die Saadia de hand boven het hoofd te houden over zijn nog niet koude rug? Het zal ook eens niet. Het is islamiet, dus onschuldig slachtoffer, te allen tijde.

7
29 Wendel

@28 inmiddels heeft GL Amsterdam laten weten dat de raad al geinformeerd was. Ze vragen zich af of "Dat raadsleden nu verbijsterd zijn dat er online iets gedaan werd en doen alsof de raad van niets wist, zegt vooral iets over hun geheugen en gretigheid om te speculeren". https://nos.nl/artikel/2200426-groenlinks-raad-wist-wel-van-online-campagne-van-der-laan.html?npo_cc=126&
Saadi carriere wordt zo niet gered. Geen gemeente is zo gek om iemand die t politieke spel zo slecht "leest" op zo'n sleutelpositie te zetten.

0
30 Trompetsignaal

@24
Ern zijn twee oplossingen voor het probleem. De methode van vd Laan faalt al jaren. Zijn methode werkte de oplossing dus tegen.

5
31 sparta

Overgenomen van dutchturks.nl...?

1
32 uahoera

En toen hadden we weer een slachtoffers-rol!!!

Ach Ach Ach

3
33 Zie Hier

@24
Snap jij niet dat het juist linkse mensen zijn die de bevolking tegen elkaar opzet?

De linkse volksmenners trekken allochtonen voor bij sollicitaties zoals bij de politie. Dat is racisme. En natuurlijk zet dat kwaad bloed bij de meer geschikte autochtone blanke man.

Bouwvakkers zijn hun baan kwijtgeraakt doordat Polen hier voor weinig konden werken. Mogelijk gemaakt door linkse volksmenners van de EU.

Linkse volksmenners halen immigranten uit andere continenten binnen, waarvan het grootste deel nooit een dag belastinggeld zal bijdragen.

Linkse volksmenners hebben gezaaid wat rechtsextremisten, anti-immigratie partijen en anti-europa partijen oogsten.

5
34 Sterke

@31
En zo is het maar net. Dit soort links beleid faalt vrijwel altijd, maar wordt eigenlijk nooit geëvalueerd laat staan dat de linkse maakbaarheidspoliticus hier op wordt afgerekend.

Neem het linkse reintegratiebeleid. Vele miljarden zijn uitgegeven aan sollicitatiecurussen. De enige die er beter van zijn geworden zijn de schimmige bedrijfjes die 10 uur besteden aan de werkeloze en €8000 cashen.

Neem de arbeidsmarkt in Amsterdam. Een project van miljoenen met als resultaat dat een handvol uitkeringsgerechtigden weer aan het werk kwamen.

Amsterdams linkse politieke bolwerk is een beerput van verspilling, vriendjespolitiek, belangenverstrengeling, wensdenken, nepotisme en kleine koninkrijkjes bestierd door volledig incompetente bestuurders. De Amsterdamse rekenkamer weet daar genoeg van.

5
35 Sterke

@35 Het jankt mooi om Amsterdam als links bolwerk weg te zetten, maar welke partijen zitten nu in het college? Dus de volledig incompetente bestuurders zijn van...

4
36 Trompetsignaal

@34 Die linkse volksmenners van de EU? Weer doe je hetzelfde. Grootste fractie in de EU zijn echter de rechtsconservatieve Christendemocraten. Maar het klopt wel dat je jezelf wegzet als iemand die alleen reageert op ontevreden en de sentimenten oogst in plaats van oplossingen aan te bieden. Ik merk dat je ongemeen hoge verwachtingen hebt van links op basis van hun idealen en pretenties.
Van mij mag je links daarop afzeiken (inzit bij Kieskompas precies in t midden). Maar het zou mooi zijn als je ook kijkt naar de rol van het politiek centrum en rechts.
Bovendien wat schiet je ermee op als je anderen steeds de schuld geeft en zelf niks doet of ervan leert? Ik weet dat Geert dat doet, maar wat heeft hij voor mekaar gekregen behalve dat ie de volkswoede levend houdt?

2
37 Trompetsignaal

@34 ,35 Wederom een vlaag van verstandsverbijstering of een nieuwe complottheorie? Wellicht gaat u zich eens verdiepen in de feiten, of wordt u, gezien uw vele anti-democratische en anti-EU reacties, betaald door St Petersburg?

1
38 reality

@36 @37
Politici die linkse politiek bedrijven noem ik links.

De EU bedrijft alleen maar linkse politiek.
Je gaat toch niet serieus beweren dat de VVD een rechtse partij is? De VVD, die de zorgpremie verplicht maakte; die inkomensafhankelijke zorgpremie wilde; die de artsenkeuze wilde afschaffen; die bij elke lastenverzwaring de minima compenseert; die tientallen miljarden aan een energieakkoord uitgeeft; die in Amsterdam de politiek van de PvdA gewoon doorzet; die zich nooit heeft verzet tegen de PvdA-politiek; die prima nationaal samenwerkt met de PvdA.

Het enige rechtse wat de VVD ooit heeft gedaan is het verhogen van de maximum snelheid op snelwegen.

0
39 Sterke

@38
Ik lees geen argumenten in je "betoog". Alleen maar persoonlijke aanvallen, het gebruikelijke linkse instrument om je gelijk te krijgen. Dan kun je maar beter niks intypen.

0
40 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Als je een Europese databank zou hebben , zouden deze figuren al getraceerd kunnen zijn, inderdaad opvallend dat familieleden en bekenden zwijge...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Weetal
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

@1Ik denk niet, dat burgervliegtuigenzo laag over woonwijken vliegen.Vliegtuigen in een scherpe bocht enlagere snelheid (landing)kunne...

3 minuten geleden geplaatst door Weetal

GreyB
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Geschokt??LOL.. diegene die hem nog niet door hadden waarschijnlijk....

4 minuten geleden geplaatst door GreyB

21st Century Guy
‘Landverrader’, ‘Proleet!’ Over parlementaire vechtersbazen als NSB’er Rost van Tonningen

Zie je gewoon een vrouw met een hoofddoek "Iraanse stijl"dus afhangend....

7 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Ik denk dat zoiets inmiddels al gebeurt ...

12 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

Zou een overvliegende C-130 van de KLu echt meer gevaar opleveren dan een laagvliegend vliegtuig van Transavia, Ryanair, TUI, Corendon? Of i...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@3 Helaas. . . VOL En wat mijn buurtjes aangaat, zij zijn het inmiddels ook aardig zat aan het worden. Zij begrijpen heel goed dat het o...

25 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@1 Jij hebt toch ook zulke fijne buurtjes? Geen plek bij jou in de buurt voor deze mensen?...

28 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Het zijn blijkbaar niet de snuggersten die dit beleid doorvoeren. . . ....

29 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Xxxx StorysWynfreya'sRoom Service XvideoYouoornLive Webcam Sex ChatPopper PornTabootubeAsses Porn TubeParaiso SeingBlue Archive PornBreast LickingKrystal Davis CreampiePinphlixMariska XnxxMalayalam Blue FilmEbony Creamy MasturbateLesbians Videos PornPournou AnalPin PornsFuckgay VideoShradha Kapoor BoobsXxx MotoBig Ass Nude GirlsOldje.xomAdult Xxx MoviesAmature Sex TapesEsther CorzoDesirandisexXxx Japanese Big BoobHijab Hook Up PornLoly DamesXxx TikBlack Twinks PornAyumi Anime PornBarazzares HdResma SalmanSister Brother PornGhost Cod PornXmasterliveBrassers FreeSweden PornXnxx Desi GayWomen MasterbationWatchomoviesTranssexuelle NudeDominicanas PornBhabhi SeKimberly Love GloryholePorn Star BrookAsmrtist NudeTabu SexyCheating Sex ComYellasxxxScreaming Anal PornSharing FleshlightNezuko X ZenitsuNude ButtCrazyanalWanon EGrandestetascolombiaTamil Hot StoriesXnxx HubPoron Video HdIphone SexTamil Aunty Sex OnlyBokuman Hentai_demi_dee_s CamBest Sex Video EverCouples Having Sex VideosHollywood Movie Bold SceneMilf Full Hd PornXxx-videosAudrey Bradford NudeHastmaithun GirlReal CamNudi XxxGay Porn AsinaErotica BideosCharli D'amelio PornTamil Sexy Video Tamil Sex VideoSwathi Naidu AgeChanel PrestonsexSexual Eating OutGat PornCartonn Gay PornLite PussyGanda Sex VideoNayanthara Hot NudeLana Rhoades OfHentaihanimeDad And Son PornJezzi.xoTube 8 VideoIndian Fuc VideoKonan PornGay Cum SwallowGrupos Telegram SexoEggporncomics9xbuddy]Chinese Dick Sucking FactoryTub8 Sex VideoSex Hot GfCutest NipplePiblic SquirtIndian Hot MensGii_xoxo69 NudePikachupornKorean Home Made PornXvideo AmadorMaryjanr AurynFela Pure UncensoredBlack On Asia PornAdult Video BoothsBreast Cancer PptSneha KapoorUpskirt Porn PicsHot AsmrtistsWesley Pipes AnalPornstar PopularityX Movies For YouSo Ciquenta ComArobe XxxHdpornfree.xxxStep Mom Nude VideoFamily PronXxnxxsKeerthy Suresh BoobsSavita Bhabhi XNani SexIranian Porn VideoNaked Bouncing BreastsBuzrPorn In SpanishMarin Hinkle NakedJennifer Lopez NeakedR34 TracerBengali Bp FilmOriya XvideoHelloladyboySex Vedios BoysSex18hdStep Sis Sleep PornClit In ClitMaduri XxxIndian Hot Sexy PornPorn FarrahJada KaiPron SaxBig Cock Dad GayPorn Video College Girl