IJsland lijkt centrum-rechtse regering zat te zijn (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 4
  • 396x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Met een linkse regering kan IJsland nu wel toetreden tot de Europese Unie, nadat de onderhandelingen in 2015 zijn stilgelegd, en kunnen ze gelijk hun grenzen wagenwijd openzetten voor asielzoekers. Arme IJslanders, hier gaan ze nog spijt van krijgen als ze merken dat ze dezelfde kant opgaan als Zweden m.b.t. immigratie.

18
1 wiseguy

@1 Juist, onbegrijpelijk dat de linksche mensen zo'n hekel hebben aan hun vaderland dat ze het perse willen overdragen aan de islamieten..

19
2 Xmod

** gebruiker verwijderd **

@2
Welke linkse?

3 verwijderd111

@3
De mensen aan de linkerkant van het politieke spectrum,lijkt me duidelijk...

17
4 Hangingmen

links is zelfmoord...

17
5 sparta

* Verwijderd door de redactie *

6 Dian

** gebruiker verwijderd **

Off topic:
NK is de uitlaatklep geworden van xenofoben en islamofoben.
Gezien de niet aflatende argumentloze bagger als output is het geen adequate uitlaatklep.

7 verdwijderd21

** gebruiker verwijderd **

@5
Sinds er geen linkse regeringen zijn hollen we snel achteruit.
Kijk naar Portugal sinds daar een linkse regering zit gaat het weer goed.
Het is rechts die er een puinhoop van maakt. En dat elke reachtie over links de schuld geven geeft de angst van rechts aan dat ze door de mand vallen.

8 verwijderd111

@1 ,2,3,5 Haha zo bezorgd dat er EU met nog een land groter wordt? Het gaat hier trouwens helemaal niet over migranten, dat is dus of topic. Wat een zorgen over een land waar jullie niet eens wonen. De IJslanders zijn verstandig genoeg om voor zichzelf te kiezen en heeft daar helemaal geen rechtse rakkers voor nodig uit Nederland.

8
9 reality

@7 Nee, niet alleen voor xenofoben en islamofoben,het is ook een uitlaatklep geworden voor mensen die anders denken over Trump, Baudet, Wilders etc. En daar heb ik geen probleem mee.

11
10 lisaaatjuh

@8
Volgens mij had en heeft Frankrijk een linkse regering,maar om nou te zeggen dat het daar zo goed gaat....

15
11 Hangingmen

* Verwijderd door de redactie *

12 Stachouwer

@10 Precies een uitlaadklep bij velen voor het mislukken van hun eigen leven en daarbij een ander of andere groep de schuld gevend. van welke periode herken ik dat toch? U gaat mij toch niet vertellen dat u een aanhanger bent van de drie personen die u net noemt? Trump brengt de VS en de wereld met zijn dommigheid en narcistische persoonlijkheid op de rand van de afgrond. u volgt het nieuws toch wel? Wilders zit al 15 jaar op het pluche in de Tweede Kamer en geniet daar van zijn vette salaris. Heeft in al die jaren nog niets anders gepresteerd dan zijn langspeelplaat over migranten en vluchtelingen afdraaien en vriendje Baudet bestaat vooral uit moeilijke woorden maar heeft aangetoond nog steeds niet te weten hoe het in een democratie werkt, wil zich afzetten tegen de zgn. elite terwijl hij daar al jaren deel van uitmaakt. Daarnaast zijn alle drie ras narcisten en populisten die een land alleen maar naar de afgrond leiden en polariseren.

9
13 reality

@6

Anders Breivik heb je inderdaad een heel goed punt mee.

James von Brunn heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Dylann Roof heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Scott Roeder heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Kevin Harpham heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Michael Page heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Thomas Mair heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Zack Davies heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Pavlo Lapshyn heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Jared Lee Loughner heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Michael Enright heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Alexandre Bissonnette heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Holger G heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Andre E heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Beate Zschäpe heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

Alex Fields heeft waarschijnlijk niemand op dit draadje ooit over gehoord.

12
14 rebo

@13
Misschien moet u eens op de argumenten reageren inplaats van de mening van iemand vereenzelvigen met de door u zo gehate politici

13
15 Hangingmen

@6 hey grappig zon lijstje, wonen die allemaal bij jou in de buurt ?
Ow nee niet eens in Nederland.

Dacht ik al.

Ps dit lijstje wordt wat afgezaagd na 200 x plaatsen gezien je selectief benoemd

12
16 Eastwood

@13 Ik ben geen fan van allen, ik heb mijn eigen mening over rechts , links, islam etc. Heel soms geef ik wel eens een reactie,vooral als ik zie dat men maar naar 1 kant wijst.
Daarentegen ben ik van mening dat de islam een sluipmoordenaar is, maar zie er vanaf om discussies te voeren, omdat men al heel snel hier iemand in een hokje plaatst, van lezen leer je veel en vooral hoe sommigen in elkaar steken. Zowel links, rechts etc.

8
17 lisaaatjuh

@15 U doelt op onderstaande opmerkingen van u? Ik heb ze maar even voor u vermeld. Uw eerste reactie hier bevat geen enkel argument, uitsluitend uw eigen subjectieve mening.
T.a.v. Frankrijk geeft u weer een mening zonder enige onderbouwing. Daar valt weinig inhoudelijks over te zeggen behalve dan dat het wellicht wijs is om uw mening eens te onderzoeken. Frankrijk heeft nl. een centrum rechtse regering net als wij in Nederland hebben.

De mensen aan de linkerkant van het politieke spectrum,lijkt me duidelijk...

Volgens mij had en heeft Frankrijk een linkse regering,maar om nou te zeggen dat het daar zo goed gaat....

4
18 reality

@15 U weet wellicht ook wat de reden was dat deze centrum rechte regering is gevallen? De minister president wilde eerherstel voor een vriend van hem die een zedendelinquent is. Hoera dus voor het democratische stelsel in IJsland.

5
19 reality

@6 "rechts is alleen moord". Communisten en nazi's (beide links) hebben anders heel wat uitgemoord. Vertel hij, welke rechts LIBERALE regering of welke echte liberaal zijn verantwoordelijk voor moordaanslagen? (nazi's zijn, en zullen altijd links blijven)

11
20 Trotse Friese Leeuwarder

@20 Nationaal socialisten zitten in de rechter hoek van het politiek hoefijzer google eens hoefijzermodel. Daarom maakten nazi's communisten dood. Ik zou nog eens de lagere school overdoen als ik u was.

En ik heb het over de afgelopen 10 jaar. De afgelopen 20-30 jaar, in die periode hebben we in het westen met name last van salafistische en extreem rechtse politieke moorden en aanslagen.

9
21 Dian

* Verwijderd door de redactie *

22 Dian

@20 U bent vast nog wat in de war met uw opmerking dat Nazi's links waren en zijn. U hebt vast andere geschiedenisboeken gelezen daar in Friesland dan ik daar heb gelezen. Misschien opnieuw eens in de geschiedenis duiken? Alles wat wat uiterst extreem rechts of links is, is een gevaar voor iedere democratie. Ik hoop dat u straks met een ietwat genuanceerder antwoord komt. Als Fries staat het schaamrood me nu een beetje op de kaken haha.

4
23 reality

@18
Oh maar u weet precies waar ik op doel
En wat betreft de mensen aan de linkerkant van het politieke spectrum,volstaat het om de verkiezingsprogamma's er op na te lezen en daar is niets subjectiefs aan hoor
En wat betreft de Franse regering,
Die is zowel links als rechts maar word geleid door een 'voormalige' socialist
https://www.volkskrant.nl/buitenland/macrons-regering-een-mix-van-links-en-rechts-evenveel-vrouwen-als-mannen~a4495466/

7
24 Hangingmen

@20
Het nationaalsocialisme, ook wel ingekort tot nazisme heeft helemaal niks met het socialisme ofwel met links te maken. Is dus rechts of eigenlijk liever gezegd bruinrechts. Want het heeft natuurlijk ook niks met het gewone rechts zoals van de VVD te maken.

0
25 rebo

Lachwekkend dat "links / rechts" gebral hier op NK!

Het zijn alleen maar persoonlijke meningen enkel en alleen maar gebaseerd op het feit of je nou wèl of niet anti-moslims bent.

En niks anders!

4
26 Wijhuis

links rechts hou toch op hoe kun je mensen in 2 hokjes verdelen terwijl er zoveel meningen zijn het is allang achter haalde onzin.
Je kunt de bekrompenheid bij @2 en 5 lezen ( om even in hun hokje taal te blijven ) zou ieder die in hun ogen links zijn islam aan bidden hoe kom je bij die onzin. Omdat GroenLinks en pvda wat meer asiel zoekers wilden ? Nou de SP was ook tegen ik zou dan volgens de rechtse kerkgangers links moeten zijn nou ik ben hartstikke tegen en 100% zwarte piet Dan nog Rutte zijn inbreng hier in met zijn stiekeme afspraken met merkel hier Dus hou op met die onzin Buiten dat links rechts onzin is zijn we kapot gegaan door het VVD istme en die zijn rechts volgens hokje denkende Zorg een puinhoop en word onbetaalbaar Belastingen puinhoop moet geld bij Politie puinhoop het einde is nog niet inzicht Defensie puinhoop daar is ook nog geen verbetering Koopkracht is knap onderuit gegaan en krijgen sigaren uit eigen doos Cadeautjes voor 2 x modaal De vele leugens Ministers die afgetreden zijn door onbekwaamheid of fout handelen En dan toch nog Rutte 3 en zijn er ook nog mensen trots op hem Kort om rechts heeft meer kapot dan hun lief is en geven links daar de schuld van Ik wou dat die links haters zich net zo druk maakte over dit soort dingen in plaats het links rechts gewouwel

1
27 magikeven

** gebruiker verwijderd **

@20
Omdat ik het al vaker gevraagd heb maar nooit een antwoord krijg:
Bent u trots op uw kennis over de historie van het Nationaal Socialisme?

28 verdwijderd21

@26
Met dat links/rechts bedoelen ze hier enkel nog maar of je wel of geen nazi of juist wel of geen moslim knuffelaar bent. Dat heeft natuurlijk geen ene donder meer te maken met echt links of recht en wat trouwens ook al lang niet meer bestaat. Echt links en recht had je nog in de nadagen van de verzuiling in de jaren 70. Toen Joop den Uyl (PvdA) en als grootste opponent Hans Wiegel (VVD) en als middenmoot Dries van Agt (CDA) in de Tweede Kamer zaten. En daarna is het steeds meer een eenheidsworst geworden volgens mij. In de jaren 70 nog was het namelijk nog volslagen ondenkbaar geweest dat de toenmalige PvdA en VVD samen een coalitie hadden gevormd zoals we nu gehad hebben.

0
29 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Www Hd Sexy Video ComAlina Li AnalBelinda PornFansly FreeEscorts Near Me.XxxxxsxxHindi Mein Blue Film DikhaiyeRoughindianpornSexual Message PornPron DudeThailamd PornNudes Of Older WomenScatxxxDoctor XvideosPhorno BrazilXtremetoonsBridgette B TitSwingerpornoParis BanksAngelina Jolie Porn VideosJapan Sex FullHorney Step SisFirst Person PornQuimmah Russo Only FansXvideos.comhCoreanaxxxStudent And Teacher PronHidden Park Sex VideosCorean Porn MoviesList. CrawlerOnlyfans EaksLos Mejores Video PonoDeepthroat ContestTubesafatriLustsinemaAsian Sexiest PornHot Romance XWwxxxsexRoom Service XnxxTelugu Actors NudeErin Gilfoy OnlyfansChubby BbcMissy PornhubNaked Women On TvMonica MayhemCherroke PornSlimexotica PornNatasha RajeswariXxx Rated Videosسكس الامCuaght MasterbatingAnnablisssHot FuvkDesi Bhabhi Bathroom SexJav Por NJogo Pornográfico OnlineBukkake GangPiper Perri Porn StarBengali English Blue FilmBlowjo PornScan HentaiMiftoonBarely Legal Teens PornXvidioes ComZoeybambiHijabihookupXxx Punjabi Video HdMaa Beta Xxx VideoCn.porn.hubWorlds End Harem PornEstupro PornoHenatai PornAvril Lavigne AssJapan Xxx BfSex Movie TarzanWwe Sex ComAmerican Mum Sex VideoChie AoiYou PotnHermephodite PornU Porn FreeMomozono RenaReddit Gw AsianShemalen PornPorno Vintage FrancaisBo UolDiosa CanalesPeachykaiSofie RayezSex MaharashtraDickdrainers Sin Robinson4k Porn MoviesEmma Watson XxxVergapeludaLa Follo DormidaBest Sfm PornLesbian Grannie PornBig Nip MilfHot Hd Full PornThebodyxxxHdporn DesiKabinhe Das NovinhasBaronstrapWatch El InfiernoKajal Agarwal PronHostel Porn VideoHunkhandsFetlife.com LinkedinFilm Pornographique AdulteJogos Mais 18Venessa Veracruz18 Hot ComBrezzer Big BoobsWww Xxx Hindi Movies ComBunny BleuAsuka PornhubNew Year Special PornHentai PreviewAsain Gay PornAsain Mature PornXxsnxxPornmd$Lola Fae FeetSwap SexGaycumshotsXxxmax NetPorn Anal ForcedPornerhqGay AmateurFreematurepornCute Gay Sex VideoNamitha KapoorNaked FacesittingHd Porn MvoiesSexshemale TubeFree Local HookupsMulher PornaMiss BrattLara CumkittenMasturbation Sex VideoSex Jungle VideoKannada Blue VideoSex Video ChutkuleIgnore PornBest Japanese PornstarsGros Seins VidéoBeefcakehunter LeviLana Rohades VidsGay Porn RiderBig Cock Dad Gay