door Ignatia in Binnenland  ·  28 Reacties

  • 20
  • 684x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Heel veel thee drinken zoals gewoonlijk.

0
1 Vrijbuitertje

Die verdwijnen in vught

2
2 chouffleur

een uitkering en een sociale huurwoning geven...

1
3 Wendy70

nou helemaal niks..gewoon vrij rond laten lopen, en alle ongelovigen in gevaar brengen..gaat niks gebeuren met onze laffe slappe hap overheid..waarom niet levenslang in de bak??/wat is daar zo moeilijk aan?? de vrijheid van 1 islamitische koppensneller is blijkbaar meer waard dan een heleboel mensen die in gevaar gaan komen

1
4 henry86

@3
Daar dacht ik ook aan.
Pappen en nat houden.

0
5 Weetal

Kamp westerbork of kamp vught of bij gebrek aan beter op een leeg waddeneiland
of ons locale alcatraz , pampus

0
6 chouffleur

ad @3 En natuurlijk een goed betaald optreden in een tv-show (Jinek bv). Nog een boekje (laten) schrijven over de belevenissen, voorschotje van honderd duizend euri. Mooi toch, zo'n buitenlands avontuurtje.

0
7 rlw

Sowieso te idioot voor woorden dat ze nog een voet op EU bodem hebben kunnen zetten.
Kut Brussel.

1
8 Spraypaint

het lijkt.of deze islamitische invasie, en jihaat gewoon gepland is. Normaal gesproken zou men hier wel wat aan doen..wie zou hun burgers dit aan doen?/,dit is gewoon 1 groot plan! maar waarom?? echt een aanwinst is het niet..het is eigenlijk tw ziek voor woorden dat onze overheden europa laat.overspoelen met een haat ideiologie..onze politici zijn gewoon moordenaars

2
9 henry86

@8 Kut Rutte bedoel je. Hij had zo het Nederlandse burgerschap af kunnen pakken, of hij had ze in Irak dood kunnen schieten zoals Frankrijk deed. Maar hij deed er alles aan om ze hier te houden en terug te krijgen.

1
10 Orbit79

Die worden in de uitkeringshangmat gelegd en omringd door een aanzienlijk aantal subsidieslurpende, Kumba-ya zingende roze-brillen-met zwarte glazen kijkers. En als het mis loopt is er nog altijd wel een rukkende rechter te vinden, die de betreffende individuen alsnog loslaat op de maatschappij,

0
11 Bokkerijder

** gebruiker verwijderd **

Sowieso te idioot voor woorden dat ze nog een voet op EU bodem hebben kunnen zetten.
Met dank aan de "wijze dames en heren" van de gehele politiek in Nederland en de gehele EU die liever pamperen dan optreden tegen deze jihadi's.

12 verwijderd2420

Na de Tweede Wereldoorlog werden landverraders die in dienst waren getreden van de Duitsers, die gecollaboreerd hadden, of die lid waren geweest, dan wel deel hadden genomen aan nationaalsocialistische organisaties, geïnterneerd en daarna berecht.
De berechting vond plaats voor rechtbanken van de Bijzondere Rechtspleging.

- Jihadisten zijn, voor zover ze een Nederlands paspoort hadden, landverraders.
- Ze zijn in dienst getreden .van een vreemde mogendheid, - IS, of een andere territoriale terreurbeweging .
- Ze hebben actief oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid gepleegd, of zijn hier ondersteunend bij betrokken geweest en hebben willens en wetens van de moorden, de plundering en slavenhandel geprofiteerd.
- Weer anderen hebben propaganda verspreid, of hebben ondersteuning verleend aan organisaties die oorlogsmisdaden dan wel misdaden tegen de mensheid pleegden door voor hen te werven.
- De gruwelijke beelden die terreurorganisaties op sociale media plaatsten , doen er geen twijfel over bestaan, of de recruteurs, propagandisten en terugkeerders wisten exact wat er plaatsvond.


De gepleegde misdaden zijn zo zwaar dat preventieve hechtenis om de maatschappij te beschermen als eerste maatregel geboden is. De kosten daarvan voor staat wegen niet op tegen de kosten van een aanslag of het permanent volgen van deze dadergroep.

Daarna is berechting geboden en gezien de aard van de vergrijpen en de persoonlijke vatbaarheid en voorkeur van de betrokkenen voor het plegen van de gruwelijkste categorie misdrijven, moet de uitgezeten straf gevolgd worden door TBS. Normaal maatschappelijk functioneren moet voor lange tijd uitgesloten worden geacht.
Het argument van "een tweede kans voor iedereen''' stuit op de barrière dat zij zelf een ander geen schijn van kans gunden of gaven. Wie anders snelt er onstuitbaar naar oorlogsgebied, dan de mensen die de gelegenheid te baat nemen om het slechtste in hen bot te vieren?


De politici in Nederland en wat daar aan activisten omheen hangt, maken de Nederlanders al jaren uit voor fout in de oorlog, omdat er zoveel Joden zijn gedeporteerd. Daar had de ongewapende bevolking, volgens deze naoorlogse verzetsstrijders veel meer tegen moeten doen.
Of Nederlanders worden uitgemaakt voor fascisten, racisten en slavendrijvers.

Nou, politici: hier ligt jullie kans om op te treden tegen echte oorlogsmisdadigers en plegers van misdaden tegen de menselijkheid. Na all gescheld van jaren op "boze , witte mensen" , ligt hier voor jullie de test.
Oppakken, berechten en bestraffen van de jihadisten en hun ondersteuners, of voor altijd met politieke partij en al voorgoed verdwijnen: dat is jullie voorland.

O ja, als Nederland jihadisten niet in hechtenis neemt en in alle mildheid eindeloos nieuwe kansen en afkopende uitkeringen verstrekt, dan heeft dat ongetwijfeld een aanzuigende werking op jihadisten uit de rest van Europa en daarbuiten.

De nieuwe CDA- minister van Justitie Grapperhaus gaat op voor zijn examen. Gaat hij slagen, of zakt hij hopeloos?

6
13 marielouisevankleinmareslag

wat-doet-nederland-met-teruggekeerde-jihadisten

Aanslagje of wat laten plegen. Geen probleem. We zijn immers niet islamofoob....

2
14 von Schnellensinken

** gebruiker verwijderd **

@13
++++++++++

15 verwijderd2420

@13 misschien is het aan je aandacht ontsnapt, maar de afgelopen jaren is de wetgeving al aangepast om deze lieden te kunnen aanpakken.

De vergelijking met de Bijzondere rechtspleging van na de oorlog (in weet niet of jij op de hoogte bent van de misstanden die daarmee gepaard gingen) gaat compleet niet op.

19
16 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

"de afgelopen jaren is de wetgeving al aangepast om deze lieden te kunnen aanpakken"; en vervolgens lopen deze lieden vrolijk vrij rond.

17 verwijderd2420

Uitkeringen, subsidies, woonruimte, opleidingen, therapie, survival tochtjes, een baan bij een omroep of krant, uitnodigingen bij Pauw, RTL live, De wereld draait door, ...... zoiets waarschijnlijk.

0
18 Soare

Terug sturen naar het land waar ze hun oorlogsmisdaden hebben gepleegt zodat dat land ze kan berechten voor hun misdaden. Vrij simpel.

0
19 Ivo

Hoelang zit Breivik? 21 jr met mogelijkheid tot verlenging! En terecht!

Deze IS onmensen zijn nog beestachtiger tekeer gegaan. Ze hebben verkracht, massa verkrachtingen met kleine meisjes en ze tot sexslavin gemaakt en verhandeld, ze hebben mensen aan hun voeten opgehangen boven een langzaam brandend vuurtje, ze brandende autobanden opgehangen, ze onthoofd, ze gevierendeeld, dood gestenigd, gemarteld en ze bij de tienduizenden geëxecuteerd. Je kan geen gruweldaad bedenken die zij niet hebben uitgevoerd. Ik zou zeggen, ten eerste uitleveren aan het land waar ze tekeer zijn gegaan, ten tweede hier nooit meer binnen.

0
20 Bleke Betty

Terug naar mama in de Schilderswijk?

1
21 Rapunzel

Die krijgen allemaal een gesubsidieerde baan als jongerenwerker of deradicaliseringsbegeleider. Oh ja, sommigen zullen worden aangesteld als tramchauffeur, en als ze heel erg zielig zijn wellicht zelfs als piloot.

Verder nog vragen?

0
22 greenmango

@4
Exact, en als de burger daar dan niet tegen kan omdat het uit de hand loopt, dan scheld je die uit voor fascist als hij er iets van durft te zeggen.

0
23 Al

Ze hadden nooit moeten terug keren
En ons land had ze nooit terug moeten nemen.
Ze gingen toch vrijwillig dan weg blijven.
Paspoort afnemen.
Nee ze worden hier weer in de watten gelegd ze krijgen huis ze mogen gaan studeren ze krijgen uitkering..
Ze zijn gek heel die regering.
Dr lopen er nu ook 2 nog rond waar ze niet weten waar ze zitten die wel aanslag wilde plegen .is wachten tot gebeurd keer.
Dan is dat OM en de regering hier verantwoordelijk voor.!!

0
24 annie

Zolang de liberalen hun kapitaal van ver over de buitengrenzen willen blijven vergaren zullen deze terugkerende jihad 'is hiervan profiteren als ook ook de dubbele nationals onder ons, het kapitalistisch collateral damage....

0
25 ActiveRush

Gladiool weer uit de mottenballen halen.
En met een bepaald modus operandi krijgt de mocromaffia toch de schuld.

0
26 chouffleur

Wat-doet-Nederland-met-teruggekeerde-jihadisten?

Vooral begrip tonen voor hen en hun "islamitische Staat-Idealen" en hun huidige zieligheid als "vluchteling" zonder thuisland meer.

Pamperen, want ze zijn met hun uiterst giftige en ongeneselijk uiterst gewelddadige geesten nog veel erger als de beesten van vroegere SS'ers uit '40-'45.

0
27 Wil je niet weten

Neutralisatietijd.. Dus

0
28 chouffleur

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De centrale vraag moet eigenlijk zijn: Wie wil er een arm of been verliezen zodat de EU bobo s overal ter wereld met een militaire vuist op tafe...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

Zie https://www.ninefornews.nl/president-zelensky-is-niet-wie-je-denkt-dat-hij-is/...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Dit nieuws zal ongetwijfeld naar de onderste regionen van nieuwskoerier verdwijnen, het is namelijk ongewenst nieuws, en ongewenste waarheden sc...

21 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

@4Zie 1, ...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

@1 Ach, aangezien men toen in de stellige overtuiging verkeerde dat men vol voor kernenergie zou gaan, is dat niet zo opmerkelijk. ...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@202 En wederom mispoes. Best wel grappig, dat je kennelijk niet kunt lezen/en/of begrijpen wat je zelf schrijft. Nou, voor de 2...

28 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

1 uur geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

1 uur geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

1 uur geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

2 uur geleden geplaatst door rebo

NK. App
Jhonny Sins And Mia KhalifaSex For Cash PornCreampie CockholdHanna_roldan_Porn3d VideoTop Trans PornstarMelhores Jogos HentaisTube NudesGay Porn HdCherry JulIndian Vip Sex VideoNaked VolleyballCuming On Moms FaceAdult Dvd EmpiteXnxx Videos AndBig Titty Hottie Got A Nice AssXxx Video IndinUttar Korea Sex VideoPorn Desi RomanceXxx FreAna Paula Saenz NudeGlory Holes With WomenSammyy02kEnglish ChudaiHeather Thomas NakedSoftcore Lesbian PornHqs Eróticos 3dWife Loves AnalAsian XnxOpen Sex Hd VideoEstim PornXmovies4youTheallierae NudeChater BaitHotwifestormxNew Xx BfIndian College Students Porn3gp King SexyBbw Only FansXvideo Brasil AmadorFirst Time Gay SexHot Indian Bhabhi Sex VideoNtr Hentai MangaMissmichelleyg LeakedWww Xxx SexyAdriana ChechikanalCheerleaders With CameltoeMyhentaigallery.comTim KrugerSameeksha Sud SexMy Seeet AppleUseless Junk.comMatildem LeakedNadia NyceBokep Kebaya HijauBokep Barat Sub IndonesiaFacesitting Porn VideosVladpornTittyfuck CompilationEvan Peters NakedQueens Blade NudeCollection Of Best Porn VideosSlingkiniAzumi MizWww Deeper ComCojiendo A Mi ErmanaFirst Time BlowjobSex Talk TeluguAnime BoobjobSdc. ComBlue Film ComNatasha Nice PronThe Masseuse Jenna JamesonChuby NakedLovette PornstarTubesafaryWifelovers. ComAsmr PorntnDakota ShyePlumber XxxCome Undone 2010Brazzers PakistanChaturbate GuysSmall Petite PornKookuNepali Bhabhi SexBlue Film Hindi AudioOnline Sex Video Free DownloadReal Porn Video IndianTeenporn LatinaIa HentaiAprilbowlbynudePani XxxAnushka Sharma Bikini ImagesFree Video Clips PornCojiendome Ala SecretariaVanessa Morgan NudeGanbang BlackXxx Savita Bhabhi CartoonMomhdxxxTeenager Hard CoreMompov RhondaPotn StarFlicks And Threesome FucksNude Asian MasageNetechangismePerfect Girls EsNude CheerleadersXxx Full Hd Pron VideoBeautiful Naked Women VideosHuge Tits BeachBig Tits HentaiBoat PornJordi El NinobpollaFaoelloIamvictpryaBlue Film Open ShotLexington Steele AnalVidéopornoIncest Hentai RedditBoy MastrubationHood PornEmiri Momota VixenSon Blackmails Mom PornGame Of Thrones SeasonPorn FlashQuadrinho XvideoNaked Sabrina CarpenterPoorn Videos HdTamil Village Girls Sex ComCathy Heaven MoviesTwo Women HavingsexMuskaan Varshney NudeJapanese Mom And Son Sexy VideoNude SwingersInerracial CreampieMale To Male Body MassageNina North AnalArab TwinksMamhwa PornGay PornvrKowalsky Sex VediosBbc Sexy VideoStripe Club PornFree Brzzers PornWannonce RencontreErin Moriarty NudesXx Video Sexy VideoPhoenix Marie SexIndian Gay Boys Sex Videos