door Havermout in Buitenland  ·  92 Reacties

  • 36
  • 1036x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@44 Ook ik heb nieuws voor je tijd dat er wat tegen die niet aardige mensen gedaan wordt en niet meer zo beschermen met vrijheid van godsdienst geleuter
Tuurlijk is dat er maar niet als je dat misbruikt

0
51 Ikke44

@34 Gebiedsverbod en een meldplicht hoe helpt dat tegen radicalen ?
Zie de overval met een voetboei om

0
52 Ikke44

Wat een ongelooflijke rotkop heeft die vent trouwens. Alleen daarom zou je al de toegang tot het land verbieden.

0
53 NICOLINO

Infiltratie binnen moskeeën door de veiligheidsdiensten lijkt me geen overbodige luxe. Bittere noodzaak zelfs.

0
54 Rise of the Antichrist

mensen vinden het blijkbaar erger dat wilders hier iets over zegt dan dat die haat imam zijn preken mag doen om moslims aan te zetten op tegenwerken van alles wat niet moslim is.

1
55 ongelovenloos

@55 Wilders doet het alleen publiek en/of voor een carmera
Camera bewaking in moskees dan maar invoeren
niet alleen de buitenkant van de moskee hangt dan vol met cameras

0
56 Ikke44

@55 Ik ben van beiden niet gecharmeerd.

@49 Verschil is dat hij geen staatsburger was van Belgie, maar wel van Nederland. Niet-staatsburgers tot ongewenst vreemdeling verklaren is makkelijker.

Ik zou er geen traan om laten als hij inderdaad het land moest verlaten, maar zeg alleen dat de weg daarnaar toe volgens onze wetten moet gebeuren.

8
57 d6072b01

@46
Precies: één boek maar!

0
58 Jan met de korte achterlul

@48 ..
jij vind het normaal dat een imam in een moskee een smeekbede verricht..om een geloofsgenoot zijn benen en tong af te snijden om een andere mening can die persoon?
jij denkt dat zulke uitspraken van iemand met expliciet aanzien in de geloofsgemeenschap altijd zonder gevolgen blijft..

nee neem Theo van Gogh als voorbeeld..vermoord vlak naar de smeekbedes van FAWAZ.
Dit soort imams wil je hier niet.

0
59 Lunatiek

@15 .
bewijs is er al hij heeft expliciet in een dua in het openbaar voor zijn geloofsgemeenschap een oproep gedaan aan om allah om een mede gelovige de tong en benen af te snijden..
Dat is verboden bij wet..
paspoort intrekken op get vliegtuig richting marokko.

0
60 Lunatiek

@60 was voor @19

0
61 Lunatiek

@24 de wet is er..zelfs zonder vooraf toetsing kan een paspoort ingenomen worden.
Deze imam is het klassieke geval waar voor deze wet er is.
weg er mee..oproepen tot dodelijk geweld ook al is dat via een God valt onder het beperken van een ander zijn vrijheid.

0
62 Lunatiek

@42 ik heb het dan ook over het aanscherpen van de grenzen, wat ik duidelijk in mijn eerste post aangeef waar u op reageerde.
Wanneer huidige regelgeving niet volstaat of te mild is of hoe je het ook kunt of wilt noemen. Kan die regelgeving aangepast worden of wel de grenzen worden aangescherpt op het gebied van fundamentalistische stromingen zoals deze imams.
Echter constateer ik dat onder andere u en meerdere dit niet zien zitten, dus stel ik dat u het best vindt dat dit soort imams hier verblijven.
kun u mij anders uitleggen wat er op tegen is om strengere regelgeving en grenzen te stellen fundamentalistische stromingen en extremistische predikers en imams, in dezelfde lijn natuurlijk ook voor salafistische instellingen en moskeeën.

0
63 Jojotje

""Een gif voor onze moslimjongeren. Hij verheerlijkt terrorisme." "
Dan is hij hier in Nederland natuurlijk altijd welkom.

"Wel meldt het ministerie in algemene zin dat er passende maatregelen worden genomen als iemand een onderkend gevaar is voor de nationale veiligheid."

Thee drinken ?

En dan zijn zoon: "In een filmpje is te zien hoe hij 's nachts door de straten van Verviers wandelt en in een soort gebed oproept alle christenen te doden."

Dus die zal ook wel snel naar Nederland komen.

0
64 B55

Het islamo-fascisme tiert welig in de sharia-driehoek. De overheid laat ze maar begaan. Uit heilig ontzag voor alles en iedereen verbonden met een godsdienst. Zo kan ook het fascisme weer door ons land spoken. Gehuld in spuuglelijke Arabische kleding. De Verlichting is uitgewerkt.

0
65 schrootflint

@63 Ik heb zelf ook in een aantal posts aangegeven dat ik hem liever kwijt ben dan rijk. Aanscherpen van regels betrekkende haatzaaien is op zich prima, al is dat een proces van lange adem, inclusief een lezing in de eerste kamer. Ik ben het er helemaal mee eens dat je iets moet kunnen doen aan individuen die groepen proberen te beinvloeden om illegale dingen te doen.

Maar zo'n aanscherping, beter verruiming, geldt dan voor alle individueen die dat proberen te doen. Er zijn vast ook een hoop niet-moslim volksmenners die daar niet op zitten te wachten.

2
66 d6072b01

Die imam wordt vanzelf wel door de moslimgemeenschap uitgekotst. Wie wil er nou naar zo'n haatprediker luisteren.... geen moslim toch??



/sarc

1
67 PeKa

@67 Blijkbaar mag hij in Nederland ook nergens preken dus zo sarcastisch is het niet
Als ze dat nu verder doortrekken dan komt het mss nog goed

1
68 Ikke44
69 B55

@2 Je bedoeld net als die gast in Vegas toch !?

3
70 Louis Vandaal

@18 Bei euch zuhause blabla fiel da

2
71 Louis Vandaal

de schilderswijk en transvaal is echt de anus van de wereld, als ze echt overal geweigerd worden dan kunnen ze altijd nog ongestraft daar terecht..moet je die kop zien zeg, echt erg!

1
72 henry86

Oppakken die gast, haar afknippen en kaal scheren zoals we dat bij NSB'ers ook deden.

0
73 B55
74 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

Laten we eerst eens ophouden te vertellen dat er iets van Nederlands aan dit individu is het is een Berber die hier duidelijk niet thuis hoort en zo snel mogelijk naar dat land gedeporteerd moet worden om te voorkomen dat te veel mensen die hier wonen ?? last van zijn extreme waanideeën krijgen wat dan weer ten nadele van de Nederlandse samenleving is !!

75 verwijderd682241

mannen met rokken zijn gemeen.
blijft hilarisch.

enige remedie tegen dit inteeltvolk is ze te ridiculiseren.

0
76 t.rap.er.niet.in

Als Neo-nazi's dus hun baard zouden laten staan en roepen dat ze een godheid hebben konden ze dus gewoon clubhuizen en een "boekhandel" openen in Nederland?
Om zo hun verwerpelijke ideeën te verspreiden?
Misschien een idee voor ze om de god "Wodan" uit de oude doos halen, en Himmler of Mengele als profeet aannemen?

Het is toch te gek voor woorden dat dit toegestaan wordt met die extremistische mohammed-volgelingen.
Onder het mom van een "godsdienst" kan je blijkbaar van alles maar flikken. (uit naam van een niet bewezen achterlijk godje).

1
77 Natayo the Bobcat

@77

'Als Neo-nazi's dus hun baard zouden laten staan en roepen dat ze een godheid hebben konden ze dus gewoon clubhuizen en een "boekhandel" openen in Nederland? '

Dat lukt ze zonder baard ook al.....

2
78 Liwwie

@77 Het is toch allang al duidelijk dat de policor maar één gevaar ziet voor de maatschappij en dat is de boze witte man. Steeds opnieuw wordt de boze witte man aangevallen. Neo-nazi's, rechtspopulisme, slavernijverleden, Israël, klimaatverandering, nationalisme, tradities, en nu weer MeToo. De belastingbetalende boze witte man muss ausradiert werden.

1
79 Dune

Dus ...

Deze figuren hebben drie kansen voor zichzelf geschapen. Hij heeft een NL paspoort, waarmee hij overal in de EU mag wonen en werken. Hij gaat dus naar België. Daar kan hij te ver gaan, en er terrein mee winnen voor islam, want hij kan naar NL als de grond hem te heet onder de voeten wordt. En hier kan hij dan nogmaals te ver gaan, want hij kan altijd nog naar een ander EU-land met zijn NL paspoort, en mocht dat niet lukken, heeft hij nog een paspoort van zijn eigen vaderland.

En DAT is waarom je maar één nationaliteit moet mogen, wereldwijd.

Het is net zoiets als een multinational, die heel berekenend in het ene land winst maakt en niet of nauwelijks belasting betaalt, terwijl de concurrentie in dat land wèl daar de hoge belasting betaalt. En dus altijd van hem verliest.

Op dezelfde manier maken mensen met dubbele paspoorten misbruik van hun rechten omdat ze het zich kunnen veroorloven, als het ze te heet onder de voeten wordt, gaan ze gewoon officieel ergens anders wonen, daarom kunnen ze meer en rottere dingen uithalen dan hun tegenstanders, en door die grotere speelruimte voor meer aggressie winnen ze altijd.

Daarom is ook het met twee maten meten vóór moslims en tégen autochtonen overal in EU zo fout. De autoriteiten geven hun veel meer speelruimte dan ons, en ze maken daar kwistig misbruik van omdat ze altijd ergens anders heen kunnen, de straf kunnen ontlopen.

1
80 Wendel

@80 aan de andere kant, is het ook wel fijn dat ze er 2 hebben..want dan zou je de NL paspoort af kunnen pakken, en het land uittrappen...voorgoed..(als onze politici eens wat zouden doen dan)

2
81 henry86

Dit soort dingen hou je niet tegen ze omdat er al zoveel van die mensen hier wonen, stuur je deze weg komt er weer een nieuwe

2
82 wijs

Dit kan alleen in de BV NL onder Rotte

1
83 Uitede aka Espede

@82 niks doen dan maar??

0
84 henry86

@82 Klopt al zo vaak gezegd
Ik vraag een vergunnig voor een boekhandel aan maar het is een moskee
Ook zo een goed voorbeeld

2
85 Ikke44

En ondertussen staat de leider van de 2e partij van Nederland wel voor de rechter voor 'minder minder'.

1
86 Piet Praat

Niet te geloven dat deze rat wel zijn gang kan gaan en Geert voor deze rechter staat alleen om minder minder geroep.

Zo maak je de rechtspraak nu krom.

1
87 corretje

Deze week dook er ook al een op in een zwaarbeveiligde rechtbank op Schiphol....Het is toch wat met die haatpredikers, zich lekker verschuilen achter onze vrijheid van meningsuiting maar ondertussen juist prediken om vrijheid te ontnemen.

Dit soort haatpredikers zie ik liever niet in ons mooie Nederland en ook de haat imam uit artikel dient voor de rechter te verschijnen........

Tis al laat......Truste Nk'rs...........

1
88 Marc Anthony

Bij deze idioot is zijn godsdienstwaanzin tot een ongeneselijk zieke psychische ziekte geworden.

0
89 Wil je niet weten

Schop die kerel de oceaan in. Weg ermee.

0
90 Robbedoes

Tja, helaas is hij Nedderlanse staatsburger.

1
91 skapoe

Ach, hij komt nog wel.

0
92 chouffleur

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Bart Nijman: 'De aangifte van Wilders tegen Timmermans is onverstandig en zinloos'

Juist niet, het meten met 2 of verschillende maten moet maar eens afgelopen zijn.Op de fouten daarvan uit het verleden kan je nu! maar beter n...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@17 Wat heeft kritiek op een regering nou weer met jodenhaat te maken?...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@16Raar voorbeeld Snorrie, en het riekt een beetje naar jodenhaat.Kon je niets anders verzinnen ? ...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

Dance Reaction - Disco Trainhttps://www.youtube.com/watch?v=TKznwPpLRyY...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

LoydMorris
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=lMwSlp7I7IQ&list=RDlMwSlp7I7IQ&start_radio=1...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Muziekdraadje

Shakin' Stevens - This Ole Househttps://www.youtube.com/watch?v=dRvcrWGUmR4...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@15In 1948 in het gebied wat nu bekend staat als Israel plus de bezette gebieden.Aantal doden en gewonden is niet precies bekend maar stijgt...

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Graaier1000
Muziekdraadje

Showaddywaddy - Under the Moon of Lovehttps://www.youtube.com/watch?v=9fYZdQB8w_s...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Die hele asielcrisis komt een hoop politici wel goed uit. Het drijft de huizenprijzen omhoog:Zeker 11 van de 20 ministers bezitten naast hun...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Jija Sali PornSucking PositionJav Porn VideoAshley Graham NakedPuffynipples PicsHorsecock PornPokemon Futa PornErica BlackPregnant And Horny BrazzersDidshereallyomggNude Porn ComYou JizBlack Sexy Women Porn色情 文学Met Art HunterCuming Deep In ThroatCara Delevingne NudwTs Rah SweetsFat Baked WomenSkylarmaexo LeakChodo XxxPeliculas Mas HeroticasBreedme PornBrija Monet PornJapan Porn BdsmRubi ValentineBrazzer Full Video FreePourn HupJoni SexSis And Bro X VideosChelsea Handler Sex TapeMujer Teniendo Sexo Con CaballosYasmine LeeJayabharathi HotLaundry PornEncoxada CummingFree X MociesDestiny CruzTransgender Porn IndiaPorn Brazzars.comBig TitswifeMature Porn VidzXxx Video Bf GfBlond NudesMia Khalifa HotWww Poonampandey ComBysexual PornLilly LitKannada Sex Bf VideoYulia NovaAmeature PornCadey Mercury CreampieDragon Ball Z Bulma PornSpencer Nicks OnlyfansTheallierae NudesWrestling With Mom PornCeleb Gate CcDesi Xxx DownloadAllie Haze PornPublic Groping PornCougar SexclubMargo Sullivan.comJayla FoxxXxx CfAnimae Porn HubXxxsexhindiAmerican Porn VideoAmateur Real PornPorn ThanksgivingBest ThroatpieAsian Massage Parlor XxxZaddy2xvipMalayalam Sex Video LiveHot Faking VideoXxx Pregnant VideoCake SittingNaked Malayalam MovieMaturetranny PornRachael BellaSapna Choudhary BoobDesi Sexy XxGayporn Tube ComXxx HampsterRajput Sex VideoLesbian Breast KissingMy Little Pony Rule 34SexrusiaFetlfieMai XxxBjp SexAunty OornBest PornstarBffs.comXhamsyetsVideo PprnoMassge Gay PornJunglee Video SexyCarootn XxxFeetfindersHome Porn BayAdult Porn SitePornografia SexisBrock Cooper PornGroup Sex Video HindiLily CadeViki Odintcova NudeSavita Bhabhi KiArt Of Zoo VideosXxx Indian Sister BrotherJavfatherinlawWww Elephanttube ComMilf TuberBeutiful Porn VideoElle.leeKaley Cucoa NakedWww.defloration.comBackroom Casting Couch RissaElizabeth Berkley PornThroated ChallengeBig XvideoFoursome Sex VideosHidden Massage RealImhentaiVivianne DesilvaNaked Cardi BHd Mom Xxx ComFree Telugu Sex VideosSharing Drunk WifeGranny Sex StoriesDaughter PornoPrivet DelightsTeenanger XxxCry Gay PornChakka SexMujer Teniendo Sexo Con Un CaballoShakira SextapeWww Xxx Sex HindiI Love PussyIndian Aunty Porn VedioStep Dad And Daughter PornCumin In MouthDredd Onlyfans VideosPorn Free GameXxx Videos HospitalBigbootybaileyvip NudeXvideos ClassicBest Porn Games On SteamHistorias HeroticasAmateur UpskirtingBrook Wylde