CIDI: minister Kaag heeft schijn tegen (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Tsaar in Politiek  ·  27 Reacties

  • 2
  • 901x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het CIDI begint de tekst al onjuist. Ze vertegenwoordigen niet de volledige populatie Joden in Nederland, maar slecht het Zionistische niet-vredelievende deel van de Joden.

Over wat "Joods Nederland" er van vindt kunnen we het beste ook de reactie van Een Ander Joods Geluid afwachten.

Binnenkort ongetwijfeld te lezen op:
http://www.eajg.nl/

23
1 Barbapapa-7,5

Overigens bestond er al een haattopic over, namens CIDI's eveneens Zionistische zuster Likud.nl:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/198327-geen-terroristenvereerder-in-het-nieuwe-kabinet

20
2 Barbapapa-7,5

Maar Nederland bestaat niet alleen uit joden (gelukkig), er zal ook ongetwijfeld een groep Nederlanders zijn die minister Kaag steunen in haar eerdere standpunten. En verder zal zij nu de standpunten van het Nederlandse kabinet moeten uitdragen en niet die van haar vorige betrekking of haar persoonlijke opvatting in deze zaak

6
3 Roy-050

Ik dacht dat CIDI stond voor Centrum Informatie en Documentatie Israël stond.

Fout gedacht dus. Dit instituut gaat niet over Israël. Net als de poster hierboven, prefereer ik het gedistingeerde EAJG.

22
4 ~ Echelon II ~

Wie had gedacht om van de moslims af te zijn op bestuurlijke functies, nu de PvdA niet meer meedoet.
Mis. D666 kan er ook wat van.
Een moslima als staatssecretaris.
En voor degenen die dit niet geloven?
Haar man is een Palestijnse moslim en gerelateerd aan de plo.
In haar vertrekken hangt de beeltenis van de terrorist Arafat.
Moslims trouwen enkel met moslims. Vandaar!

12
5 Voordevuistweg

Ik denk dat mevrouw Kaag bewezen heeft dat ze een heldere kijk heeft op verhoudingen in het Midden Oosten; CIDI, Likud en andere zionistische organisaties houden niet van zo'n heldere beoordeling..

8
6 handsfree

Het is straal bezopen dat het CIDI (het Centrum Informatie en Documentatie ISRAEL) en een buitenlandse politieke partij zoals Likud zich bemoeien met de benoeming van Nederlandse ministers.

Maar ik val helemaal van mijn stoel als achterlijk idioten het hebben over 'satanische ogen' en deze kolder zien als een 'argument' in deze discussie! question

15
7 Uit Den Haag

@5 Voordevuistweg

Je schrijft:
Een moslima als staatssecretaris.

Je verzint deze kolder ter plaatse en je doet alsof het een feit is.
Hoe serieus moet ik jou nog nemen??
NOT.

15
8 Uit Den Haag

@6 Zionisme is niet meer dan de wens van Joden om een eigen land te hebben. Antizionisme is een codewoord voor antisemitisme. Het CIDI is overigens zeer kritisch over Wilders.

Terug naar het onderwerp: Sigrid Kaag is een islamitisch paard van Troje. We hebben met haar een Palestijnse minister van Ontwikkelingssamenwerking. Let maar op: straks meer geld naar islamitische vluchtelingen. Man, man, Rutte, ben je nou zo dom of zit je de boel bewust voor de gek te houden.

11
9 Dune

Het CIDI kan zich beter eens druk maken over Israëlische ministers en dan vooral over hun eigen corrupte minister-president Netanyahu!
Maar daar geven ze GEEN informatie en documentatie over...... question

De Israëlische Minister van Justitie steunt het wetsvoorstel om politie-onderzoeken bij Netanyahu en zijn opvolgers te blokkeren.
Met de nieuwe wet kan Netanyahu als premier worden omgekocht, kan hij zijn eigen familieleden begunstigen, publiek geld misbruiken en kan Netanyahu het publieke belang beschadigen......

https://www.nieuwskoerier.nl/news/197683-de-israelische-minister-van-justitie-steunt-het-wetsvoorstel-om-politie-onderzoeken-bij-netanyahu-en-zijn-opvolgers-te-blokkeren

14
10 Uit Den Haag

@9 Het huidige door u gepropageerde neo-Zionisme is niet slechts u beweert: "de wens van Joden om een eigen land te hebben", maar de toevoeging "ten koste van buurland Palestina".

Juist dat "ten koste van buurland Palestina" stuit in de wereld en ook volgens Een Ander Joods Geluid op kritiek. En die kritiek wordt ten onrechte door de HASBARA veroordeeld als antisemitisme.

Ter uwer info. Kijk op de website van Een Ander Joods Geluid even naar V&A 9 en 10 m.b.t. de begrippen Zionisme en Antisemitisme:
http://www.eajg.nl/vraag-en-antwoord#9

Hopend u hiermee te hebben geïnformeerd.

17
11 Barbapapa-7,5

Om de haverklap is er een schandaal met Turkse of Marokkaanse politieagenten die gevoelige informatie doorspelen aan georganiseerde misdaad. Meestal onder druk van criminele familieleden. Nu hebben we een minister die is getrouwd met een voormalig rechterhand van de grootste Palestijnse terrorist ooit, die duizenden mensen heeft vermoord.

10
12 Dune

@11 Nee, ten koste van de misdadige Palestijnse leiders die hun eigen volk in kampen opsluiten met de belofte dat ze uiteindelijk terugkeren naar Israël. De - voor een groot deel Jordaanse - Arabieren op de Westbank zouden een veel beter leven hebben als Israël de Westbank annexeert. Vraag maar aan de 1,6 miljoen Arabieren die in Israël wonen.

9
13 Dune

@13 Dat is trouwens precies het probleem: Israël wil de Westbank helemaal niet annexeren omdat dan de democratie Israël gevaar gaat lopen. Dezelfde reden waarom terugkeer van de vluchtelingen onmogelijk is.

9
14 Dune

@9 Dune

Je schrijft:
Antizionisme is een codewoord voor antisemitisme.

Er zijn genoeg zionisten die een Groot-Israël willen.
Israël van de Middellandse Zee tot aan de Eufraat en de Tigris.
Dus ook Libanon, Syrië, Jordanië en Irak lopen het gevaar bezet gebied te worden!
En iemand is antisemiet als hij zich verzet tegen deze kolder??

15
15 Uit Den Haag

@14 Dune

Hoe krijg je het verzonnen: 'Israël wil de Westbank helemaal niet annexeren'??
Lees jij niets anders dan de Donald Duck??

President Rivlin steunt volledige annexatie van nederzettingenblokken in Judea & Samaria

https://brabosh.com/2017/02/14/pqpct-ebe/

„Tegen het eind van deze maand” wil de Israëlische minister van Onderwijs, Naftali Bennett, een wetsontwerp indienen voor de annexatie van Maale Adumim, een van de grootste Joodse gemeenschappen op de Westelijke Jordaanoever, zo melden Israëlische media en de Britse krant The Guardian.

Volgens Bennett is dit een eerste stap in het annexeren van alle 
”C-gebieden” die ten oosten van de zogenaamde Groene Lijn liggen en onder Israëlisch militair bestuur vallen. Bij elkaar vormen de C-gebieden ongeveer 60 procent van de Westelijke Jordaanoever.

Uit Reformatorisch Dagblad.

Israël bevestigt annexatie op Westelijke Jordaanoever

https://www.nu.nl/buitenland/4201453/israel-bevestigt-annexatie-westelijke-jordaanoever.html

’Israël bezig met illegale annexatie Oost-Jeruzalem’

jeruzalem –- Israël ondermijnt de kansen op de vestiging van een Palestijnse hoofdstad in oostelijk Jeruzalem door huizenbouw voor joden en de sloop van bestaande Palestijnse huizen. De Europese Unie signaleert dit in een zaterdag vrijgegeven rapport.

https://www.trouw.nl/home/-israel-bezig-met-illegale-annexatie-oost-jeruzalem-~a2753d5b/

En ga maar door!!

13
16 Uit Den Haag

Ik vind dit een veel te nauwe benadering van de risico's die je loopt met deze vrouw. Ze is onverkort pro-islam en anti-joods, het signaal is dus dat onze regering zich wil blijven inlikken bij de Palestijnen en de islam.

Dus op alle gebied gaat NL zich niet alleen pro-islamitisch profileren, maar ook als zodanig onderhandelen met het buitenland. En zij moet Nederland in het buitenland vertegenwoordigen, ons visitekaartje dus. Allemensen, wat een blamage.

11
17 Wendel

@13 Dune

Israël wil wèl de vruchtbare grond, gebouwen, boomgaarden, enz. van de Westelijke Jordaanoever annexeren, maar NIET de bewoners.
Die worden langzaam maar zeker weggetreiterd en gedeporteerd naar kleine, drukbevolkte Palestijnse getto's. Kijk maar eens naar het consequent vernietigen van zonnepanelen, wateropvang bassins en andere vredelievende hulpprojecten die Israël telkens verwoest!

EU-landen eisen compensatie van Israël voor vernielingen Westbank

Acht Europese landen eisen financiële compensatie na de Israëlische vernieling van Europese hulpprojecten op de Westelijke Jordaanoever.
Dat schrijven Frankrijk, Italie, Spanje Belgie, Zweden, Ierland, Denemarken en Luxemburg in een protestbrief die door de Franse krant Le Monde is ingezien. Volgens diplomaten wordt de brief eerdaags op het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken in Jeruzalem bezorgd. De brief is een primeur. Niet eerder tekende een consortium van Europese landen op deze wijze officieel protest aan tegen Israël.

https://www.bndestem.nl/buitenland/eu-landen-eisen-compensatie-van-israel-voor-vernielingen-westbank~a90ea837/

13
18 Uit Den Haag

@17 Wendel

Je schrijft:
Ze is onverkort anti-joods (??)

Je durft nogal wat te beweren!
Ja, ze is tegen de Israëlische militaire laarzen die gebruikt worden tegen burgers in bezet gebied.
Maar anti-joods??
Geef eens een linkje waaruit blijkt dat zij anti-joods is.
Of minstens een flinter van bewijs!

14
19 Uit Den Haag

De Israëlische partij Likoed Nederland claimde dat beoogd minister voor Buitenlandse handel Sigrid Kaag "nauw verbonden is met een terroristische organisatie". Tom-Jan Meeus bekeek alle verwijten en verwerpt ze een voor een. Hij concludeert: dit was een "blinde behoefte aan zwartmakerij".

Een minister framen als terroristenvriend

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/26/een-minister-framenals-terroristenvriend-13673215-a1578713?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=Gespreksstof&utm_content=&utm_term=20171026

12
20 Uit Den Haag

Daar heeft het CIDI wel een punt, Kaag is een minister met een ietwat vreemd luchtje.

6
21 JackKropotkin

Misschien moeten mensen als bij likud en CIDI eens leren luisteren naar mensen als Kaag, in plaats van haar bij voorbaat al stemming maken tegen haar ministerschap. Wellicht wordt het dan ooit nog wat in dat Israëlisch-Palestijnse broeinest, maar ik heb er een hard hoofd in.

4
22 W. Anstalt

@9 Ik ben totaal geen antisemiet (dat zeggen is al fout) maar als Joodse mensen hun eigen land willen hebben zou dat dus Jodenland of Jodië moeten heten. Zoals Duitsers in Duitsland wonen en Belgen in België. En iets in mij zegt dat dat niet de bedoeling is.

Maar zijn de Joden nou een ras of een bevolking? En ik ken de geschiedenis dat ze eeuwig als ontheemden op de vlucht moesten. En de verschrikkelijkheden van de 2e WO. Maar waarin verschillen Joden van andere ontheemden in vroeger tijden? Waarom komt er nooit vrede tussen de Palestijnen en de Joden. Overal in de wereld is men in staat iets van een (koude) vrede tot te brengen, maar waarom lukt dat nooit op deze plek?

Waarom is er geen minister die de schijn tegen heeft tegen Frankrijk of Noorwegen. Hoor je nooit. Het is ook wel een dingetje geworden die Israëlische staat. Ik begrijp er niets van. Verschrikkelijk.

0
23 Mac Benac
24 Voordevuistweg

Mevrouw Kaag was vanavond bij Nieuwsuur op tv in een vraaggesprek. Voor ieder na te kijken op Uitzending Gemist.

Er was in Nieuwsuur een andere spreken. Die meldde dat de kwestie Israël-Palestina "muurvast" zit en we er daarom geen energie aan zouden moeten besteden, maar juist wel aan andere kwesties. Welk belang zou deze man dienen?

22
25 Barbapapa-7,5

@25 laat de energie maar besteed worden aan de rotzooi in Nederland zelf.

2
26 Birdy 2

Het zegt allemaal niks, ik heb ook de schijn tegen. Schijnt het….

2
27 WijzeDwaas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

8 minuten geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

3 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

3 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Nautica MonroeVideos De Sexo HdIndin Sax ComPratibha Sex VideoChaina Sex MoveBokep Indo TerbariMilf Naughty AmericanAct NudeTeenass PicsJenna J RossPorn.comicsPantie Porn PicsLayla Jenner TwitterXxx HqNaked Blonde TeensBlakedsexMaturefucktubeVideos Of Massage RoomsLesbian Sicorring PornIncest FilmsHugeblackcockNew Sex Video Full HdMikaylah LeaksVpornAnagarigam Hot ScenesPorn SeriousOriya Sexy Video DownloadPorn SwapHentai Uncensored ScanPorn Galilea MontijoThickii NickiiXxnx Com HdSayyeshaa SexIndian Doctor Porn VideoYou Porn TubeStepmomassLesbians With Big Natural TitsSurfergirl121Ctbleah PornPorn For DrugsXhamster8Sex Khaniya HindiSex Aunty ImageVeronica Bielik NudeHouse Wife XxxLoveherceetMommyboySuper Desi PornMom Hand JobTaking Off ClothesBhabhi SeduceMeena Sex Video TamilMax Hardcore AnalLive Ebony CamsFree Hentia MangaVr Porn GamerSexual CartoonsDoggystylesex VideoWww DoodhwaliDinotuveVoueurwebPhoto Pornos GratuitesBarbra Streisand NudeJenna Ortega Sex TapeAnal AexCurvy MomsBest ChutFull Hd Sexy Video MovieWww Poonam Pandey ComFeetfindrFilms Pornographiques Gratuits FrançaisOpen Sex Hd VideoNude TwinksIndian Porn Videos Watch OnlineAnalitalianLesbian Scissorsing PornEhentiaNaughty TiktokNoodlemagazine.comGay PhubBig Boos XxxNude Sexy FilmSkullfuckOmlegeIndiancollegesexXxx Desi BhaiMia Malkova Blacked PornOnlydans LeakedTeenagers PornôHdablaBoruto Hen TaiBdsm ComicJasmine WaltzHolly Berry NakedPorn Pantie PicsXx Videos DesiRoja Xxx VideosVagina Hair Removal VideoCrack Whore PornTasty Lacks ComSafe Free Porn Sights中国 成人 电影Swallow GloryholeSankakuAkeno R34Evolve FightBangali B Grade MovieVenom HentaiVazado OnlyfansCumdump PornBigcock ReactionMyra La Chula NudeXxx New Video IndianBreckiehill NudeChina Sex Full MovieXxx Sexi BfMalayalam Full Sex VideoNy Ny Lew XxxHorny NeighborhoodCocolandPorn With Indianгей порноRealhentaiNiñad XxxFat Man Sex VideoXxx.mexicoWetpussyKneeling BlowjobsNudostar ForumJennifer Lawrence Nude ScenesLokal Sex XxxHaleighcoxBig BoobsmassageEmber Snow Pizza DeliveryHd Porn FreePorn StarescortFreeone ComHqcornerBunni3png NudeLildedjanetMia KlifaTravestı PornaTubegalorrTnafixAsiáticas NuaBlack Porn AtarsPorn PowerSex With ForeignersVixen Full Length VideosAnime Footnob