door Febee in Buitenland  ·  139 Reacties

  • 20
  • 1451x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@8 Een wereld regering betekent kortweg einde vrijheid. Dat is wat er mis mee is!

10
101 rEmco44

Zit ik er even naast. Ik dacht juist dat bij de EU zitten het allerstomste was dat een land kon doen. Of meedoen met de euro.

13
102 Rolmops

Op de sabbat, de rustdag des heren, keek God naar beneden en realiseerde zich dat hij wat vergeten was! Hij nam een stukje klei en vormde daarmee een eiland voor de kust van Europa. Vervolgens plaatste hij zoveel mogelijk vreemde vogels uit Europa op de eiland. En hij zag dat het goed was. Hij noemde zijn creatie "splendid isolation".
Eeuwen gingen voorbij, God deed een middagdutje en opende 's middags zijn ogen. En wat hij zag deed hem van woede beven! "Welke gek heeft een tunnel gegraven en het volk van splendid isolation de mogelijkheid gegeven om zomaar dat water over te steken!! Met droge voeten bene!!! De heer kwam uitroeptekens tekort.
Langzaam ontsproot zich een plan aan zijn brein..... a plan, so cunning, if you stick a tail on it, you can call it a weasel.... in de goten van Londen zag de here 2 stukken rotzooi liggen. Hij raapte ze op en van de ene maakte hij een burgemeester en van de ander een europarlementariër!
En plaatste hem op de plek waar ze de straf des heren het beste komen uitvoeren.
" zo" ,dacht God. Dat zal ze leren om mijn plannen te doorkruisen! Terug naar splendid isolation en voel de gevolgen maar.
En hij zag dat het goed was.

2
103 Janzzen

@102 Maar nu heb je tenminste het licht gezien?

4
104 Hadjememaar

@102

Leermomentje

2
105 carpenter

@74

Is niet snel. We zijn inmiddels meer dan een jaar verder en de puinhoop in het VK wordt alleen maar groter. De man heeft er dus goed over na kunnen denken.

2
106 carpenter

@99
En dan te bedenken dat de immigratie uit de ex kolonies helemaal niets met de EU te maken heeft....

En daarmee praat jij de Brexit goed?

2
107 Realisme graag!

Argument " want als de Britten er geen hoge prijs voor betalen, wil iedereen er straks uit"....
Zegt alles....dus daarom moeten de Britten er een hoge prijs voor betalen en als er niet "gestraft" wordt bij uittreding, wil iedereen er dus uit!!
Zegt alles....

13
108 MarkUg

@108
De hele bende stort nu al in daar. En ze zijn er nog niet eens uit.

Zegt alles.

3
109 Janzzen

Bloomberg had graag al die parasieten uit de jungle van calais laten komen, en alles wat er nog aan kwam ..

15
110 Xmod

@110
Nogmaals; dat heeft niets met de EU te maken!

2
111 Realisme graag!

@81

Wat is "rijk" dan

Voor mijn gevoel ben je al rijk als je 2 gezonde kinderen hebt, alle dagen goed te eten, een dak boven het hoofd, een auto voor de deur, 2 keer per jaar op vakantie, de beschikking hebben over internet, op een terras kunt gaan zitten, in het weekend je pilsje pakken, en dat je aan het einde van de maand nog een beetje in de plus staat op je bankrekening .

0
112 DaStef

@99

Aangezien GB niet in Schengen zat, begrijp ik nog steeds dat argument niet

1
113 DaStef

De Ruyters zeggen: "Nooouuuu we denken dat Bloomberg het slechtste is wat New York ooit is overkomen."

12
114 De Ruyters van Michiel

@102

Dat is dus het domste wat je kunt denken .
Misschien is een heroverweging wat?

2
115 No newstoday

@108

Begrijpend lezen .
Er wordt bedoeld de hoge prijs die ze gaan betalen voor hun uittreden .
Ik weet niet of je het door hebt , maar dat is al begonnen op het moment dat Bexit een feit was.
Daar heeft de EU nog helemaal niks aan hoeven doen .
Ze straffen zichzelf.

3
116 No newstoday

Het slimste wat GB kan doen is zo snel mogelijk los komen van die fuck EU en hun regeltjes. We zullen zien dat het hun straks voor de wind gaat. Pure bangmakerij allemaal.

10
117 FonTok

@8 Afghanistan en Irak hebben ook maar één regering en dan zijn volgens jou alle problemen opgelost. Man wordt toch eens een beetje realistischer in je kijk op de wereld. Zolang regeringen zich geen reet aantrekken van hun bevolking in hun besluitvorming en elke 4 jaar met leugens en bedrog, met hulp van de MSM, steeds weer het stemvee overhaalt om op hun te stemmen dan blijft er ontevredenheid en opstandigheid.

7
118 niet-alles-geloven

@117 oh vandaar dat ze een wet hebben ingevoerd om al die europese regeltjes snel en zonder discussie in hun eigen wetgeving op te nemen?
Het is hetzelfde domme verhaal als toen met Wilders en zijn gulden.
Natuurlijk gaat het ooit GB weer voor de wind maar niet nadat men door tegenwind eerst heel hard is achteruit geblazen.
En die tegenwind is er nu al.

1
119 streek

@117

Daar kwam je misschien nog mee weg als argument op 23 juni 2016, het is nu 26 oktober 2017, en inmiddels laat de praktijk al langzamerhand zien dat, je het "bangmakerij" argument blijkbaar geen bangmakerij was.

Groei die achterblijft,
Inflatie die bovengemiddeld toeneemt.
Import die fors duurder wordt, en daarmee de kosten van levensonderhoud.
Financiële instellingen die geleidelijk aan, naar de overkant van het kanaal gaan kijken, en de City willen verlaten.

Dat is geen bangmakerij meer, dat is pijnlijke realiteit, en op het moment dat GB geen deal kan sluiten met de EU, en onder WTO regels moet gaan handelen, wordt er er niet beter op voor de Britten, het enige nadeel is dat ook wij hier wat financiële pijn gaan voelen, in de export naar GB, maar de interne EU markt is toch onze belangrijkste markt,

1
120 DaStef

@118

Dat is inderdaad onbegrijpelijk, en Afghanistan en Irak zijn nog wel landen met een langdurige democratische geschiedenis.

0
121 DaStef

@120 Dat is misschien de prijs die ze 'tijdelijk' moeten betalen voor hun vrijheid. Ze wisten dat allemaal op voorhand hoor en toch hebben ze maar de stap gezet.
Ze hebben toch eeuwenlang geleefd zonder aan een of andere 'dictatoriale' EU geld verdelende zeug te hangen, sommige zijn daar misschien wel beetje lui en gemakzuchtig door geworden, dat is hun probleem.
Catharsis heet dat of zoiets ingrijpends gaat natuurlijk niet zonder beetje afzien, maar hopelijk voor hen komen ze er wel door.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Catharsis

8
122 wy71

@107 , @113 Ja, inderdaad, de Britten gaan of gingen door voor 'goede' kolonisatoren, in het niet gesplitste India van toen hebben ze bijv. lang de vrede kunnen bewaren, maar, o wee, toen ze vertrokken brak daar een nooit gezien etnische genocide uit...
https://nl.wikipedia.org/wiki/Brits-Indi%C3%AB
https://tora-yeshua.nl/2013/02/moslims-pakken-nu-noord-india-na-moord-op-100-miljoen-hindoes/
En precies die vreselijke bloeddorstige ethnie, die ze dus heel goed kenden hebben ze binnen gehaald in hun 'Dear old England', en waarom?, geheime koloniale overeenkomsten waarschijnlijk of zoiets,n iemand lijkt het precies te weten.
Die kwamen dus uit Azië en hadden eigenlijk met Schengen niets te maken, maar het is het resultaat dat telt natuurlijk of idem dito.
meer:
http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Immigration_by_citizenship,_2015_(%C2%B9).png
Total immigration:
1) Germany 1.543,6 x 1.000 (kampioen...)
2) UK 631,5 x 1.000
3) Frankrijk 363,9 x 1.000
4) Spanje 342,1 x 1.000
5) Italië 280,1 x 1.000
https://nl.gatestoneinstitute.org/5192/brittannie-immigratie

6
123 wy71

@100 Heeft in essentie niets met haat te maken hoor: cijfers en feiten he...
'Bijna de helft van de allochtone bevolking van Groot-Brittannië leeft in Londen en het stedelijke gebied om de hoofdstad. Slechts één op de tien blanke Britten leeft daar. Het overgrote deel van de zwarte Afrikanen leeft in de Londense regio (85 procent) terwijl de Zuid-Aziaten veel meer verspreid leven door Engeland. Van de Pakistanen leeft niet meer dan 20 procent in of rond Londen.
Veel Britten zijn bezorgd over criminaliteit onder islamitische Aziatische allochtonen, voornamelijk Pakistanen. Zuid-Aziatische immigranten werden altijd als zeer wetsgetrouw gezien, maar dat beeld verandert voor de huidige generatie jongeren. Tussen 1990 en 1997 steeg het aantal Sikhs en Hindoes die gevangenisstraf uitzaten van 591 tot 699. Voor moslims steeg dat cijfer van 1840 tot 4355.
Alle etnische groepen hebben een jongere bevolkingsopbouw dan de blanke bevolkingsgroep. Vele kinderen en weinig ouderen zijn kenmerken van de meeste allochtone groepen. Iets minder dan de helft van de allochtonen is in Groot-Brittannië geboren.'
https://www.trouw.nl/home/allochtonen-in-groot-brittannie~af6076ba/

5
124 wy71

@122 ja dat wist een deel en die hebben er voor gewaarschuwd maar die werden uitgemaakt voor leugenaars en bangmakers. Er zou alleen maar vooruitgang komen en er zou niets veranderen was de boodschap van Farage en kornuiten.
Nou dat weten ze dan nu.
En wat betreft die souvereiniteit, er wordt in de EU geen enkel besluit een wet als niet door de nationale regeringen en parlementen wordt ingestemd. En al die parlementen zijn democratisch tot stand gekomen.
Dat sprookje van een EU dictatuur zit vooral tussen de oren.

1
125 streek

@114 De Ruyters kunnen beter het beter bij muisjes en chocovlokken houden.

0
126 W. Anstalt

@117
Ach ja, het gaat ze slechts een paar honder miljard kosten (los van de EU-vorderingen).
Dat hoesten ze fluitend op.
Een 'tijdelijke' situatie natuurlijk. Dat dat 'tijdelijk' toch zeker meer dan 10 jaar gaat inhouden, ach een kniesoor die daar op let.

0
127 W. Anstalt

@125 Je ziet toch ook wel dat de EU of beter hun EUSSR of zeg maar hun hardleerse commies die het daar voor het zeggen hebben, als razende pittbulls vasthouden aan hun bewezen onwerkbare dictaten van 'open grenzen' en idem dito 'vrij verkeer van personen' doorheen de EU (Schengen) en als ze, GB, niet uit de EU waren gestapt hadden ze eigenlijk twee ongecontroleerde immigratiestromen op hun bult: één de oude uit kolonies in Azië en ook een nieuwe uit EU...EU doet wereldvreemd, hooghartig, hardleers en hardnekkig als ze zijn niets maar dan ook niets aan die ongecontroleerde migratie, integendeel, ze promoten de anarchie nog wat erbij, en de Britten hebben dat dus goed begrepen.
Duitsland blijkbaar niet, maar Duitsland bestaat dan ook bijna niet meer, of beter gezegd, je herkent het bijna niet meer...M.'s droom zeker?
Daarom noemt men EU dictatoriaal en best niet te vergeten; er zijn daar bovendien vreemde duivelse krachten aan het werk die het allesvernietigend geheim maar echt zogeheten 'eenheidsworst' doctrine en plot van de Sorossen en consorten hun thinktanks kwaadaardig en gretig meespelen...
Zo is dat, vandaar dat ze gewoon om te overleven als Engelsen (Britten) er wel een klein offer voor over hebben. Wie gaat ze ongelijk geven?
'To be or not to be' he!

5
128 wy71

@128 ""Wie gaat ze ongelijk geven?""
Daarvoor zullen ze zelf vooraan in de rij gaan staan, over een of twee jaar.

0
129 W. Anstalt

@128 voor de zoveelste keer GB zit niet bij Schengen en immigratie is een nationaal onderwerp als het om niet EU burgers gaat. Daar heeft de EU niets over te zeggen.
En die complotten tuurlijk allemaal duiveltjes daar achter de schermen.
Opnieuw uiteindelijk bepalen de nationale parlementen alles en zodra 1 land niet ja zegt gaat de hele boel niet door. Dat gejammer over EU regels moet men doen in het Lagerhuis.

0
130 streek

@124 wat een lekker krom vergelijk.
10% van de blanke bevolking is nog altijd meer dan 85% van de zwarten.
Maar ja dat is hetzelfde hier waar men ook zo graag goochelt met dit soort statistieken.

1
131 streek

@130 volgens mij moet je van de EU toch verplicht er een aantal nemen
De balkan landen willen dat niet echt en dat geeft toch binnen de EU problemen
Ook Italie liep te klagen dat ze immigratie niet kwijt kon naar de rest van Europa
Indien het echt alleen nationaal was dan hadden we er hier bijna geeneen of ze zouden via onze stranden moeten binnenkomen en dat is niet waarschijnlijk

6
132 Ikke44

@132 dat gaat over de vluchtelingen en ook dat was een gezamelijke afspraak.

0
133 streek

@128 Oei! sorry, dacht dat de grootste struikelblok voor of tegen Brexit voor de Britten toch wel de ongecontroleerde migratie was vanuit EU was of de beruchte clausule van 'vrij verkeer van personen', waarover nogal heftig getwist werd, leg dat effe uit graag.
En die plotten, we zien wel wat het wordt!

3
134 wy71

@134 wat valt daar aan uit te leggen dan. Die oerigens echt niet ongebreidelde immigratie van burgers met een oaspoort van een ander EU land dat valt inderdaad onder dat vrije verkeer van personen, maar teveel van die voorstanders noemen ook alle andere immigranten als reden en dat id toch echt een nationale zaak.
Ook weer zo'n bewijs van slecht geinformeerd zijn en niet de feiten kennen.

0
135 streek

@73
"Nou de BBC liegt niet, maar vertelt itt *** wel het hele verhaal, namelijk dat die groei benedengemiddeld is en lager dan dat zonder brexit te verwachten was...".

Zo..
Die 'hoogopgeleiden' kunnen allemaal schijnbaar zomaar in een grlazen bol kijken en de toekomst zien.

Hoewel die dan wel weer elke keer wijzigd want tot niet zo lang geleden was het nog zo dat die 'hoogopgeleiden' 'zagen' dat GB na het referendum in de hel en verdoemenis zou zakken en zo ineenstorten.

Maar nee, nu groeit de economie en dan aankomen met het argument 'ja, maar zonder de Brexit zo dit hoger zijn'.

Wat een fail..

1
136 BenErWeer

@60
Lachen is meestal geen teken van fustratie hoor, meer van amusement en vermaak question
En ik vermaak mij prima, dank u question

Maar ik moet maar blij zijn dat u zo denk aangezien u er bijna elke keer 180 graden naast zit, dus dan is dit inzicht van u ook niet zo vreemd.

1
137 BenErWeer

@137 nou ken er genoeg die gaan lachen om te verbloemen dat ze het allemaal niet meer zo snappen.

0
138 streek

Nieuwste detailhandelscijfers (dwz aankopen van de doorsnee burger): gedaald. Weer. Dat is de realiteit in het VK.

0
139 Ketter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@3Mijn portemonnee is helemaal niet leeg hoor....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Offtopic

@2333 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@191Ik lees niets terug vanaf het begin.Ik heb genoeg gelezen van jou. ...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Reconquista
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

Dat horen we nou al 25 jaar. Hou maar op met die spannende verhalen want het heeft geen zin meer. Onze portemonnees zijn leeg dus ga maar ergens...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Biscanna
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@189 Lees dit topic even terug vanaf het begin, daar word ik beschuldigd van generaliseren, maar als die islam knuffelaar dan gevraagd wordt wat...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

ThWil
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@44 En dat geldt dus niet voor al die andere vluchtelingen elders op de wereld. Neem bijv sudan. Daar zijn al jaren lang de nodige gevechten gaa...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bop
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@189 Die is te moeilijk hoor. 😏...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@25 Het is verwerpelijk om op te roepen tot haat. Dat zeg ik jou zo vaak maar je stopt er maar niet mee....

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

@6 Zo kennen we je weer. Een positieve reactie ombuigen naar iets negatiefs. Naar trekje van je. ...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

@3https://www-scientificamerican-com.translate.goog/article/covid-19-leaves-its-mark-on-the-brain-significant-drops-in-iq-scores-are/?_x_tr_sl...

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Heavy Porn VideosAgressive Lesbian PornPornos InterracialVídeo De Sexo Pornô BrasileiroDemon Slayer HentiaBig Black Booty PornographyDesi Girl Sex XvideoIncestsisterHuge Balck TitsBangbus MartizaXloveecamBaixar Filmes Porn TorrentKelly Preston NakedBrazers EbonyXnxx ToyHot Hot Hot XxxXxx Telugu Full MovieBigass Lesbian PornLilly Bella NudeBig Tittie PicsSharkbaeWww Mallu VideosBlackmail Mom PornhubFreesex Full MovieErotic StoroesEbony Lebian PornRetro NudesOffice XnxxXxx Pakistan ComReal Mom And Daughter PornNastyvideosHairy Asian MilfPornografia Online VideosMargaret Qualley NudeTransformation HentiaFat ClitPornosu TürbanlıLamba Land XxxTeen X VedioAugust Ames TailorIndiansexvideoSon Watching Mom PornNude Celebrities VideosBkack Porn TubeSexe RecitHannah Marie PornXxxn VideosWifeslut PornBig Black Cock PornSoli MilfSridevi Vijaykumar SiblingsKeriyaTanetsuke OjisanDigha SexFuka SasakiXx Com Blue FilmDaddys Cock GayWillow Ryder VideosHardcorepussyJayden Starr PornGame Of Thrones SeasonPhotos X GratuitesGhettotubeeMaxhardcoreMrspeeny NudeSaniloen XxxKarirthaMobile Legends PornFullpornmovieAlva Jay BbcAmateur Cumsluts RedditSexo Ao Vivo CamsBobbi Starr GangbangOpen Sex Video Full HdMaegan Hall PornHijaba PornXxx KoreaEscort TransexuelleJav HottieForcedsex Porn VideosEbony Creampie PornRphangSydney Sweeney Nude PicsAmature CumshotLauren German PornSucking The BbcNewly Married Couple Sex VideoLela Star CumshotHot Nud ModelsCulionarosRubias PornosKpopnudeGorilla Tag PornForbiddengemSudanesepornEnglish Horror SexNayanthara CleavageBlack Men Porn StarsIndian Hot Xxx VideoXxx Com RomanticGay RimjobIndian Forced PornStarship Troopers NudeXnxx Sex ViedoCumming On Girls In PublicJayla Paige PornBleached XxxKomikhentaiPornozeiro ComOwl House PornSelvi Sex VideoVideos Mexicanos PornosAsian Porn With Big BoobsIndeyn XnxxInstagram Sexy ModelsSex MassajIndian Teen Having SexNsfw 18Bigger Women NakedXxx Sexy Girl VideoNew Porn Sex XxxGeishakydLatino CockCumming OrgyBlowjobqueenSexlife Nude ScenesXxx Porm VideoIndian Porn DudeChut Aur LandAuntybigboobsAngela White FeetBangla ChotiVirjan PornRichelle Ryan MassageBody Swap NudeHdporncomcisSankaku ChannrlCorrina Kopf PussyRap Xx VideoX Vedio Hot1sexRomantic Hd Porn VideosSlipthegamesNaked Chinese BabesCam GirYouprnsSexos.violentosScreaming OrgasPornography CheatingEliza Rose Watson Porn