Geen terroristenvereerder in het nieuwe kabinet (likud.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Willem Heerema in Binnenland  ·  198 Reacties

  • 36
  • 2046x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

151 Captain Hero

Het geziek van Israel heeft tot doel de Palestijnen in staat van razernij te houden. Dan zullen ze aanvallen, en dat principe kan weer gebruikt worden om alle joodse Israeliers de stuipen op het lijf te jagen. Zou Israel de West Bank en Oost Jerusalem met rust laten dan kan er een begin gemaakt worden met herstel, verzoening en genezing. Er zijn nog steeds Israeliers en Palestijnen die zich daarvoor willen inzetten. Zelf heb ik het idee opgegeven. Dit kan alleen maar nog fouter gaan omdat oorlogsindustrie + bankiers het met alle geweld fouter willen laten gaan. Daaris geen krud tegen gewassen of je moet de dollar omvertrekken.

17
152 Ness

"Politici zouden moeten blijven benadrukken dat het in Europa nog steeds gaat om relatief geringe aantallen vluchtelingen, een heel klein percentage van de bevolking. ‘En dat moet Nederland makkelijk aankunnen.’"

Miljoenen gelukszoekers zijn geringe aantallen ? Nee, dat kan Nederland niet aan, we zijn een klein land met veels te veel inwoners, kennen een hoge werkeloosheid, veel criminaliteit, te veel mensen in de bijstand, vooral de nieuwkomers en die nieuwkomers zijn slecht te integreren.Daarbij gaan ze nooit meer terug naar hun eigen land en is er totaal geen noodzaak om ze hier allemaal op te vangen. Ook is er een grote woning tekort en de wachtlijsten zijn voor Nederlanders gemiddeld 10 jaar. Bovendien komen ze uit een heel andere cultuur wat de segregatie alleen maar doet toenemen en daarmee komen bevolkingsgroepen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Uiteindelijk zal dit tot een burgeroorlog kunnen leiden.

9
153 B55

* Verwijderd door de redactie *

154 DruppeltjeDrie

@153 : Buiten dat, en al zouden het er minder zijn, als er tussen die honderdduizenden/miljoenen 10.000 of 20.000 hele foute figuren zitten kunnen ze heel Europa op stelten zetten. Met 10 gewapende griezels kun je een heel NL's dorp gijzelen. Of afmaken. De bedoeling van 'politici' is dat mensen allerlei smoezen voor zichzelf gaan bedenken waardoor dit soort akties onmogelijk zouden kunnen gebeuren 'want we leven in een rechtse kromstaat'.

Vooral linkse, godsdienstige of policore D'66 kleuters hebben last van dat soort ontkenningsverschijnselen. Blijkens de woede en tegenstand van de overgrote meerderheid heeft de rest van NL een heel gezond overlevingsinstinct. Er lopen overal gewapende griezels rond. NL heeft inmiddels een heel leger geïmporteerd dat gemakkelijk aan wapens kan komen én niet te beroerd is om ze te gebruiken. Wie dat ziet is een gek complottertje.

17
155 Ness

@153 Ik citeerde uit : https://www.vn.nl/sigrid-kaag-profiel/

5
156 B55

@56 naast likud zijn rt, tpo, geenstijl, geennieuws, niemoller, nanninga, karskens, roos, umar, e.d. prima te negeren.

12
157 Hoofd bijzaken

Ik neem aan dat D66 en formateur Rutte uitgebreid hebben onderzocht of mevrouw Kaag diensten heeft verricht voor de PLO of Palestijnse Autoriteit zonder toestemming vanuit Nederland.

Want in dienst staan van een vreemde mogendheid gaat in de komende kabinetsperiode zeer in de belangstelling staan.

Overigens op pagina 11 van het boek "Voorlichting brengt U tot aan de rand van het ravijn", van Ybeltje Berckmoes, staat dat zij als VVD- Kamerlid op 9 februari 2017 al een door ambtenaren georganiseerde bijeenkomst bijwoonde waar Mevr. Kaag haar ambities om minister van Buitenlandse Zaken te worden kracht mocht bijzetten.
5 Weken vóór de verkiezingen.

Zo zie je maar weer hoe ondoorzichtig en ondemocratisch de regeringsvorming in Nederland verloopt.

9
158 stanley.staatsman

@140
Zou kunnen dus daarbij kan ik je dan in ieder geval de hand geven

3
159 Hefan430

@154
"@142 Dat klopt. Ik heb sowieso standaard één hard feit in mijn broek zitten."

Denk niet dat daar ook maar iemand op dit forum in geïnteresseerd is....
Maar je geeft met zo'n reactie in elk geval haarfijn aan, op welk niveau we jouw bijdragen mogen inschatten...

7
160 Münchhausen

Duidelijk verhaal van de Likud.nl

3
161 Wil je niet weten

@157 Niet lief???

2
162 PeKa

"In Kaags ogen is migratie 'een verrijking' voor de Nederlandse samenleving. Ze vindt dat Nederland 'meer had kunnen doen' toen Europa in 2015 te maken kreeg met een vluchtelingenstroom van twee miljoen mensen."

Kijk daar ga je al.....
Want door welke bril bekijkt ze dit?
Als het de Nederlandse is dan moeten we alles op alles zetten om haar van dat miniserie af te houden.
Als het de palestijnse is, is het begrijpelijk dat zij zo praat, maar dan nog moeten we haar daar weghouden want dit is Nederland.

6
163 Malinois

@34 schijnbaar heb je zelf een gebrek aan onderscheid maken tussen waarheid en fictie.

Verklaart veel

1
164 Eastwood

@145

En wat zijn 'onze’ normen en waarden dan?

11
165 WijzeDwaas

Deze vrouw heeft een hatelijke satanische blik in haar ogen en past daardoor prima in de partij demonen666.

11
166 de kikker

@166
Kijk...!
Zulke intelligente, doorwrochte bijdragen. Dààr hebben we tenminste iets aan..!

10
167 Münchhausen

https://jdreport.com/terroristenvereerder-het-nieuwe-kabinet/

Lekkere vrouw is dat dat past prima in die rariteitenkabinet van Rutte.

7
168 eigenmening

En nòg zo'n Einstein....question

6
169 Münchhausen

@166

Spiegeltje, spiegeltje….

13
170 WijzeDwaas

Nog geen seconde in functie en Likud begint al met modder te spuiten. Getrouwd met een Palestijn, whooo. Portret van Arafat inde kamer, oei Dat kan nooit deugen natuurlijk. Welk portret hangt er in de kamer van de Likud.nl helden? Van Willem Alexander?

18
171 Hendrianus

Mevrouw Kaag wordt minister (en geen staatssecretaris) in een Nederlands kabinet en daar heeft geen enkele vreemde mogendheid iets over te zeggen.

Als ik mevrouw Kaag was daagde ik likud.nl voor de rechter wegens haatzaaien en smaad.

Het nu wel méér dan genoeg geweest. Stelletje oorlogszuchtig smerig t …

25
172 ~ Echelon II ~

Deze hezbollah aanhangster hoort niet in het kabinet. Getrouwd met de Palestijnse ambassadeur van Zwitserland. Kan niet samenwerken met haar collega Zijlstra die pro Israël is.

Grapperhaus als minister van justitie en veiligheid moet je trouwens ook niet willen. Jarenlang had hij de grootste commentaar op Rutte en zijn vorig kabinet en wil jihad strijders gewoon binnen halen en niet hun paspoort afnemen maar ze beschouwen en behandelen als gewoon Nederlander

5
173 Jan met de korte achternaam

Wat is dit voor idioterie???? Weg met dat mens.

5
174 Rapunzel

Het is geen 1 april toch?

4
175 Rapunzel

@172 Het hele kabinet dient aangeklaagd te worden als dit waar is !!!

6
176 Rapunzel

Annabel, het wordt niets zonder jou.

3
177 Rapunzel

@163 Malinois

Voor het controleren van de Minister hebben wij de Tweede Kamer. Ik zou er dus maar niet mee zitten of zij misstappen begaat.

Zodra u er één detecteert is een mailtje aan de SGP, de CU of de PVV voldoende.

19
178 ~ Echelon II ~

Het blijft straal bezopen dat een buitenlandse politieke partij zich bemoeit met de benoeming van Nederlandse ministers.

Maar ik val helemaal van mijn stoel als achterlijk idioten het hebben over 'satanische ogen' en deze kolder zien als een 'argument' in deze discussie. question

12
179 Uit Den Haag

Sigrid Kaag is een islamitisch paard van Troje. De feiten die over haar worden genoemd kloppen neem ik aan, dus we hebben een Palestijnse minister van Ontwikkelingssamenwerking. Let maar op: straks meer geld naar islamitische vluchtelingen. Man, man, Rutte, ben je nou zo dom of zit je de boel bewust voor de gek te houden. En dan heb ik het nog niet eens over de arrogantie en het geaffecteerde taaltje van mevrouw Kaag, waar Thierry Baudet compleet bij verbleekt.

3
180 Dune

Ik denk dat mevrouw Kaag bewezen heeft dat ze een heldere kijk heeft op verhoudingen in het Midden Oosten; CIDI, Likud en andere zionistische organisaties houden niet van zo'n heldere beoordeling..

6
181 handsfree

@180 Kunt u die zware beschuldiging m.b.t ."islamitisch paard van Troje" onderbouwen, of is het slechts snelle en loze Hasbara?

@181 +++

17
182 Barbapapa-7,5

"Zij beschaamde dus het vertrouwen van dit ministerie en wist niet goed om te gaan met gevoelige informatie."

Likud.nl nonsens. Uit niets blijkt dat er niet goed is omgegaan met gevoelige informatie. Dit wordt uit de duim gezogen.

13
183 Hendrianus

Uit het artikel,
[De democratisch gekozen Israëlische premier Netanyahu noemde zij onder meer “een racistische demagoog” en “geen vertegenwoordiger van vredelievende Israëli’s”.]

Als iemand dit goed kan inschatten dan is het wel mevr. Kaag. Netanyahu pleitte voor amnesty voor moordenaar Elor Azaria en verklaard de gehele Westbank als van 'ons'. Dus ja, ik denk dat mevr. Kaag Netanyahu juist inschat.

12
184 Hendrianus

@181 ,

precies, die kennen maar 1 "gelijk" en dat is "hun gelijk".
Zelfs als ze ongelijk hebben.
Fatsoenlijke discussie voeren en in de spiegel kijken, dat is hen niet gegeven.

4
185 jodelatedieho

Als likud tegen is..ben ik voor!

6
186 God is dood

@186
Als u voor bent,ben ik tegen!

5
187 Hangingmen

De Israëlische partij Likoed Nederland claimde dat beoogd minister voor Buitenlandse handel Sigrid Kaag "nauw verbonden is met een terroristische organisatie". Tom-Jan Meeus bekeek alle verwijten en verwerpt ze een voor een. Hij concludeert: dit was een "blinde behoefte aan zwartmakerij".

Een minister framen als terroristenvriend

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/26/een-minister-framenals-terroristenvriend-13673215-a1578713?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=Gespreksstof&utm_content=&utm_term=20171026

11
188 Uit Den Haag

@188

Likud.nl geknipt en geschorenquestion.

11
189 Hendrianus

Toch wel schokkend als je de verhouding plussen en minnen hier bekijkt. Blijkbaar vinden sommigen het taalgebruik en de ongefundeerde hetze van een buitenlandse partij tegen een Nederlandse minister normaal.

En dan twijfelen ze aan haar loyaliteit. Ironisch, is het niet?

(En voor men nu weer begint over 'andere bronnen bevestigen het verhaal van Likud': nee, dat doen ze niet. NRC, de Volkskrant, allemaal zeggen ze hooguit dat Kaag getrouwd is met iemand van de Palestijnse autoriteit. Mag die vrouw dat zelf weten, met wie ze trouwt?)

3
190 progressiefliberaal

En weer een stap verder op de weg naar Eurabië en de sharia.

4
191 rechtspreker

@191 want? of is dit een brain fart?

5
192 radicalenradar

@191 goh, heeft u uitreisplannen naar Syrië?

2
193 TedjeR

@192 @193 Natuurlijk, doe gewoon of je gek bent.

3
194 rechtspreker

@194 nee, hoor, we doen gewoon of jij gek bent... en dat lijk je ook met je zwakzinnige complotjes over "eurabië" en aanverwanten.

2
195 TedjeR

@191

Gooi dat woordenboek van Wilders eens aan de kant en begin met zelf denken .

2
196 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

197 rechtspreker

@96 Het is dan ook niet zo dat "de hele wereld het Israelisch beleid als walgelijk en inhumaan bestempeld.. Iets met apartheid.."

Het zijn alleen Jodenhaters die dat doen.

1
198 rechtspreker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

10 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

25 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

8 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Midnight Sex VideosIndian FockingBisexual Gay PornQueen's Blade HentaiGay Black Breeders PornMechat PornLatina Big TisHot Naked AsainsBrent Corrigan PornSadie BlakeMoti Ladki Ka SexMalayalam Sex Video HdMaitland Ward VideosJenaveve Jolie Porn VideosIndianwomen NudeHot Nude Les3 Way SexWww WawacityMia BanggBiwi Ko ChodaLadki ChutXxx Hot StudentCumming On My MomBig BiobsDad And Daughter Real PornAndrea ChechikHuge Creampie PornDeepika SexBangladeshi Sex Hd VideoTelugu Bgrade MoviesMilk Feeding XxxBrach VoyeurChineses TransandoShiftymine LeakFamily CumsM VepornHardcore ScissoringBbw Sex Video HdChristina Model PornXhamsterlivFotostravestisFull Hd Sexy Video MovieVolleyball Shorts PornScrew My Wife ClibPorn. HubDoctor Sex Video ComXxvudeoOveralls PornOmegle Teens.gameLoona Helluva PornXxxsexvideohindiDick ToyPorn Vids MobileSexy Porn StoryMallu DickDick Flash MaidBigbangempireHuge Titties BlackCumin My WifeElainastjamesNude BlondaKi BfOlder Horny WomenMia Khalifa Sex DownloadDesi Indian Porn ComAlycia Starr PornHeintai.tvChristian Serratos NudeAria LexanderXxx KmAnime Sister XxxBridgete B AnalBest Porn GameAmouranth DeepfakePig SexAubrey Plaza FappeningJezzebel VessirXxxxxhHot Sexy Suhagrat VideoJufe 449Hard Core FuckingLive Sex Video NowDefloration ClipsKelly Cuocco NakedPunish Ment PornAmateur SextapeNymphomaniac: Volume I Full MovieFemmes PornoMarwadi Aunty SexXxx Porn VomTubesackCondom Inside PornSex With TeluguSex Hindi MoviSex Video Tamil LanguageIslam PornHot Nude Indian Web SeriesLegend Of Zelda Rule 34Mexicanas Pornos XxxPictures Of Kaley Cuoco NakedAi Girlfriend PornOnlyfans BestBig Titts BjPhobie Cates NudePanu XxxFc2-ppv-2331675Sissy Sheridan NudesGay RawpornRed YubePhatass PornMilf At The GymCelina Smith Leaked.nudesXxx Marathi FilmMystikal The MenanceHorror Movies Hollywood In HindiSexy Movie 3gpHot And Sensual VideosKannada Serial Actress NudeMen That SquirtSunny Leone Porn Sunny Leone PornVivastrwwtPussy Lick How ToCamillaara NudesJav Csct-013Familystrokes 21 03 04 Michelle Anderson Help Me PassEx Co Gi ComVaniitysXxx Hot Sex MoviesIndian Blue Film PleaseKatrina KaifbfPipper Perri OnlyfansJapanese Free PornCumming Inside Her ThroatRenée Zellweger NudesAndressaurachnuaHot Brunettes NudeAfrican Village SexBengali Girls Xx VideoOnline Live Sex GirlsWhoressEscort Ts LyonCar FuckArab Women SexBigboobes XxxNepalixnxxFfafeedKonoha NightsTeen Gf PornYoutubetittiesHentai Titfuck